|
|
#1711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
Dziewczyny fajnie, że czujecie już maluchy
![]() Mój kopie jak czuje, że jem. Mam ogromną ochotę teraz na mięso- ale taki kawał mięsa. Śniła mi się dzisiaj golonka (?!). Mąż się śmieje, że to na 100% będzie chłopak Jutro zrobię bitki.Z tymi wózkami, to akurat nie bardzo mi się sprawdziły opinie z internetu. Mam Mutsy Urban Rider. Kupiliśmy używany na zasadzie, że ja poczytałam opinie, a mąż wyczaił 100km od mojego miasta, że ktoś sprzedaje. Akurat jechał na delegację w tamtym kierunku, obejrzał i zadzwonił, że może być. Przyjechał z tym wózkiem do domu... ściachany, widać że trochę już przeszedł, lekko przestarzały design po bliższym przyjrzeniu... Gdybym była tam na miejscu nie kupiłabym go. No, ale słowo się rzekło, kobyłka u płota i nasz młody jakoś przejeździł. Wózek jest nie do zajechania, mocna konstrukcja i nie bardzo ciężki, ale ciągle spadała mu wyściółka gondoli co było denerwujące+ płytka gondola. Edytowane przez zebrah Czas edycji: 2015-12-27 o 19:12 |
|
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie było intensywnie, cały czas w odwiedzinach, dzisiaj popołudniu możemy w końcu odpocząć Miło było bardzo, ale męcząco niestety. Justyna, świetne rzeczy upolowałaś! Madziuś, gratuluje kopniaczków Olinka, przykro mi, że dalej Cię trzyma... Idzi jutro znowu do lekarza, kiedyś to się musi skończyć! Weszłam dzisiaj rano na wagę i..... nie przytyłam nic
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Puk Puk wracam po świetach
![]() Brzuszek mi się zaokrąglil i dziś chyba czułam ruchy fasolki, takie delikatne ruchy nie jestem pewna czy to już to czy nie :/ Święta zleciały mi szybko, podzieliliśmy ten czas pomiedzy wizytę u moich rodziców i rodziców TŻ ![]() Dostałam trafione prezenty Od TŻ śliczną bransoletkę z Pandory - bardzo mnie zaskoczył Dziś wróciliśmy do siebie, a jutro praca Nie chcę mi się iść na koniec roku mamy dużo więcej roboty takiej beznadziejnie nudnej :P
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Poświąteczny
|
|
|
|
#1715 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, Dziewczynki
![]() Odpoczęłam sobie dzisiaj, pospałam popołudniu ![]() Nie wiem, ile aktualnie ważę, bo nie mam wagi w domu, co by się nie stresować Wszystkim czującym ruchy/kopniaczki gratuluję .Olinka, jeśli to wirus, to antybiotyk nie pomoże. Musisz iść do innego lekarza, może coś innego się rozwija. Zdrówka życzę. Madzia9999, jak byłam ostatnio w galerii przed Świętami, to 12 facetów stało w kolejce do Pandory Asiek, zgrabny masz ten brzuszek, ja mam ciut większy. We wtorek kończę 16 tydzień.
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak upewnie się co do płci na usg 20.01 to idę sobie kupić pierścionek
|
|
#1717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nie noszę pierścionków. Mam tylko obrączkę. Kiedyś za to miałam pierścionki na każdym palcu, ale mi przeszło ![]() Za to lubię bardzo kolczyki. Mam ich mnóstwo, trzy pudła ![]()
|
|
#1718 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Malutki jeszcze! Cytat:
Nie noszę żadnej biżuterii, bo mnie to strasznie irytuje... Z kolczyków bolą i ropieją mi uszy i nie maluję paznokci- chyba że czasem bezbarwnym... Nawet nigdy w życiu u kosmetyczki nie byłam ![]() *** Dzisiaj byłam u mojej kuzynki poznać jej niespełna 3-tygodniową córeczkę. Boże, już zapomniałam jakie noworodki są słodkie i maciupkie I zazdroszczę Wam odczuwalnych ruchów. Ja jestem w 16. tc. i nadal nic nie czuję- przyznam, że mnie to lekko niepokoi... |
||
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szalona jesteś z ilością kolczyków Poteżna kolekcja
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie poświątecznie
![]() Moje Święta upłynęły pod znakiem wielkich emocji bo dowiedziałam się, że w najbliższej rodzinie będzie jeszcze jeden dzidziuś w czerwcu ![]() Tak się ucieszyłam, że się poryczałam na wigilii ![]() A w ogóle w bliższym i dalszym otoczeniu jeszcze dwa bobaski i wszystkie w jednym miesiącu ![]() poza tym jak u każdego góry jedzenia i odwiedziny to tu to tam ![]() Jutro mam wizytę więc proszę o kciukasy. Wprawdzie oglądałam dzidziusia niecałe 2 tygodnie temu, ale jakiś taki niepokój zawsze jest jednak... Kolorowych snów życzę i do juterka
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam się i ja po świętach chudsza o kilogram przez tą moją dietę, ale jakoś daję radę muszę nie mam innego wyjśćia.
We wtorek wizyta i już nie mogę się doczekać jak zobaczę mojego maluszka Justyna ale się obłowiłaś ja mam nadzieję że we wtorek poznam płeć i też zacznę łowy ![]() Olinka współczuje Ci Asiek brzusio Ci się już fajnie zaokrągla ![]() Ja też niestety jutro do pracy idę ale dopiero na 12 i tylko jutro a później to dopiero 4 stycznia
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bym się wzruszyła
|
|
#1723 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyn
faktycznie jestem zadowolona z zakupow. Gdybym znala plec to dopiero byloby szalenstwo zakupowe, ale to moze dopiero w lutym mi powiedza bo tutaj nie sa skorzy do tego. Ja nigdy nie bylam spiochem wiec wstanie o 5 rano dla mnie to pestka, tym bardziej ze juz odkladalam sobie kase na zakupy z pol roku. Nie wiem czemu, ale strasznie lubie isc na wyprzedaze, jest duzo ludzi i ten dreszczyk co zdaze chwycic w sumie sobie za wiele nie kupilam, bo spodnie ciszowe na wiosne lato takie brzoskwiniowe i kosxulke. Sa takie sliczne ubrania szczegolnie na wiosne a ja nie wiem jak bede wygladac w tym czasie, pewnie jak hipopotan, wiec nie kupowalam wiecej. Za to obkupilam jeszcze bratanice (2 latka) i chrzesnice (14 lat) wiec jestem zadowolona )
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Witam się w 19 tc za tydzień połówka Honcia kciuki za dziejszą wizyte ![]() ale mi się nie chce siedzieć w pracy. oj pospałabym jeszcze
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
hej
okrutny budzik wyrwał mnie ze snu dobrze, że tylko 3 dni i znowu wolne
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna duże zakupy! Obejrzę na kompie bo tu noc nie widzę.
ANUSIA brawo za wagę! Ja coś ostatnio Okruszka słabo czuje i trochę się martwię zmieniłam termin wizyty. Pls o wpisanie na 9.01 o 11 15.MADZIUS brawa za ruchy! ZEBRAH ochota na mięso i chłopak?? Ja nie jadam (peskowegetarianka, z mies tylko ryby) a z Igim tak mi przeszkadzał zapach mięsa ze szok. Nowy wózek będziecie kupować? SLIWECZKA B.malo do przodu masz na plusie KOCURO brawa za 19tc ![]() MONINI świetnie ze jesteś wytrwala w diecie. Mnie to ruch by się przydał bo tylko raz na spacerze byłam. Do 6.01 jestem na urlopie wiec odpocznę, bo ostatnio ciagle w pędzie byłam. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do kiedy planujesz pracować?
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja się jeszcze nie ważyłam po świętach, ale jakoś się nie obżerałam, więc nie obawiam się wyniku na wadze Choć z drugiej strony spodnie robią się za ciasne, ale to chyba przez rosnący brzuch, a nie dodatkowe kg - mam nadzieję ![]() Zaraz jadę na zakupy, może wyhaczę coś ciekawego dla siebie i dla dzidzi
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
KOCURO tak mi się jakoś udało, bo miał być tylko po świętach. Ale 4-5 Galganek ma wolne w żłobku, dziadkowie daleko, a maz juz ma tryb naukowy (najbliższe 3mies) wiec był pretekst aby przedłużyć.
Na l4dopiero koniec marca planuje, ale zobaczymy czy dotrwam. Z Igim (termin miałam na 5.07) chciałam do końca kwietnia pracować, ale lekarz kazał juz w połowie kwietnia.(28tc) zobaczymy jak teraz bedzie. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas legginsy bo wygodnie ale chyba jeszcze mieszcze się do spodni ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- no to długo chcesz pracować ![]() mi się już nie chce ![]() dlatego do końca stycznia i L4
|
|
#1731 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, po czym poczuję, że to pierwsze ruchy dziecka...? wiem, że jeszcze kilka tyg. sobie poczekam, ale tak strasznie już o tym marzę....
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lala jak przyjdzie ten czas to będziesz wiedzieć ze to jest to nie da się tego opisać ![]() mój Jaś coraz częściej daje o sobie znać więc mam nadzieje ze niedługo te ruchy będą bardziej odczuwalne ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- a dziewczyny czy na badaniu połówkowym badanie odbywa się jakoś inaczej?
|
|
#1733 |
|
Rozeznanie
|
Lala, to takie hmm smeranie w środku w brzuchu
I zazwyczaj smyra w takim miejscu, że to nie mogą być jelita
|
|
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
Witam się po świętach
![]() Nawet się nie zastanawiam ile przytyłam ale pewnie nie dużo bo to pierwsze święta kiedy się mocno nie objadłam ![]() Załączam wam mój świąteczny brzuszek
|
#1735 |
|
Raczkowanie
|
wizaż mi odwrócił zdjęcie
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swój pokaze jak wroce z pracy chodź nadal wydaje mi się ze stoi w miejscu
|
|
#1737 | ||||
|
Zadomowienie
|
A ja nawet życzeń nie złożyłam... Ale od środy byłam u rodziców i teściów i nawet nie miałam jak na kompa wejść a nie lubię strasznie na telefonie aplikacji wizażowej. Także mam nadzieję, że święta upłynęły Wam radośnie i szczęśliwie. U moich rodziców oczywiście masakra bo 3 małych dzieci (jedno moje +dwójka chłopaków od siostry) to huragan w domu. A w przyszłym roku będzie jeszcze jedno
![]() Cytat:
Cytat:
A nie masz wózkowni w bloku? Ja też na 3 piętrze bez windy ale na szczęście wózkownię mam. A wózek mam polskiej firmy - Tako. Jestem bardzo zadowolona, ale on faktycznie duży i ciężki. Ale prowadzi się super. Cytat:
I gdzie ten brzuch, bo coś go nie widać? :P Cytat:
kocuro, połówkowe jest dokładniejsze. Zazwyczaj lekarz sprawdza po kolei dokładnie wszystkie narządy, przepływy itd.
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
Bylam u laryngologa. Wszystko ok. Wezel może jeszcze bolec. Robiłam crp czekam na wynik. Miałam płukanie zatok
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moje wypada w 21 tc
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam sobie jeansy ciążowe z H&M Ale kupiłam też parę ciuszków dla dzidzi
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

Jutro zrobię bitki.
Nie chcę mi się iść na koniec roku mamy dużo więcej roboty takiej beznadziejnie nudnej :P

faktycznie jestem zadowolona z zakupow. Gdybym znala plec to dopiero byloby szalenstwo zakupowe, ale to moze dopiero w lutym mi powiedza bo tutaj nie sa skorzy do tego.
w sumie sobie za wiele nie kupilam, bo spodnie ciszowe na wiosne lato takie brzoskwiniowe i kosxulke. Sa takie sliczne ubrania szczegolnie na wiosne a ja nie wiem jak bede wygladac w tym czasie, pewnie jak hipopotan, wiec nie kupowalam wiecej. Za to obkupilam jeszcze bratanice (2 latka) i chrzesnice (14 lat) wiec jestem zadowolona 
dobrze, że tylko 3 dni i znowu wolne