Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku! - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-28, 16:20   #1081
esor
Mamusia Luty 2016

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
A ja nawey nie wiem ile po swietach przybylo :-D nie mam wagi.
Poprasowalam reszte ubranek co mialam poprane. Szuflada sie nie domyka....

Mi nic po świętach ekstra nie przybyło. +6.5-7 kg na wadze. Mam nadzieje, ze dobije do maks +12

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Ja mam na udach rozstępy z czasów kiedy przytlam przez tarczycę plus na piersiach z poprzedniej ciązy która w 6tyg przestała się rozwijać co prawda ale piersi mi tak skoczył w ciągu 2 tyg ze masakra teraz w ciazy urosły ale nowych rozstępów nie widzę przybyło trochę na udach :'-( a na brzuchu póki co cisza ale koleżanka juz mnie straszy ze ona całą ciążę nic a w ostatnim miesiącu ja posiekalo bo jej małe (blizniaczki) dużo urosły ale myślę że to kwestia indywidualna mój Dominik miał skok w 7 miesiącu dużo przybrał i brzuch mocno urósł i przetrwalam bez rozstępów ;-) teraz i mały i brzusio rosną umiarkowanie wiec mam nadzieje ze będzie ok smaruje się 3 rodzajami ;-) na piersi balsam z wyciagiem z kapusty z perfecty (nie wiem czy to jego zasluga ale prawoe wcale mnie nie bola dopiero jak przycisne a sutki prawie wcale)na brzuch oliwka z Johnsona (wszelkie balsamy zaraz po nasmaraowaniu doprowadzaly do swędzenia brzucha i to jakiego) a na uda i pośladki serum antyrozstepowe luba antycellulitowe z perfect dla mam niestety nogi znoszą ciążę najgorzej nie dość że rozstępy to i cellulit ale cellulit od jakiś tyg mnie dopadł wiec mam nadzieje ze to wodny i szybko zniknie ;-)

Moja koleżanka to samo w pojedynczej ciazy niestety ze cała ciaze nic i w ostatnich 3 tygodniach ja posiekalo.

Z tym cellulitem nie wiem o co chodzi ale u mnie tez jest o 100% większy niz przed ciąża przed ciąża byl widoczny jak napielam pupę, a teraz nawet jak nie napinam to na udach i pośladkach widac... Nie jakos tagicznie ale widac

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:21   #1082
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:21   #1083
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez Zosienka200 Pokaż wiadomość
Cellulit na udach i tyłku to miałam od zawsze, krótkie spódniczki i spodenki i tak odpadają. Ostatnio zauważyłam przy pępku sine, w dół się robi ta krecha , ale w górę to chyba coś się rozlazi, czasem mam jakby taka sina obwodke pępka.

Wybaczcie za prywate , ale muszę się pochwalić moimi albumami jakie zrobiłam od podstaw od pojedynczych kartek. Moje pierwsze, autorskie i jestem z nich nieziemsko dumna. W planach są jeszcze dwa, ale to po urodzeniu już.

Piękne duzo pracy... Szok!

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2015-12-28, 16:25   #1084
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Paula taka jestem i już...Ja po prostu nie chce się kłócić. Chce mieć trochę spokoju...ale chyba nie jest to realne w żaden sposób...
to ja Cię podziwiam, że myślisz jeszcze o 4 dziecku... ja bym wymiękła w Twojej sytuacji już przy drugim, a może nawet przy pierwszym
Zgadzam się z Paulą, że powinnaś mężowi przemówić do słuchu
Stary 2015-12-28, 16:26   #1085
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
zrób sobie na noc mleko z miodem, masłem i czosnkiem... smaczne to nie jest, ale da się wypić i stawia na nogi

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

mi moja mamuśka gadała, że ona w obu ciążach niczym nie smarowała i żadnych rozstępów nie miała... mam nadzieję, że mam po niej taką wytrzymałą skórę... jednak wolę smarować, szczególnie jak mnie zaczyna swędzieć

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

ja na pupie i udach

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

ja też nie wiem od czego to zależy... ja to widzę po obrączce, raz mnie ciśnie, a raz jest luźna

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Mój wie jak wygląda cellulit, bo ja miałam troszkę i przed ciążą... a teraz mi się pogłębił i hmmm zszedł na dół z pupy na uda tż już kilka razy jak na mnie patrzył, to mówił: mój ty biedaku, ale nie przejmuj się , po ciąży zniknie

Serio Ci tak powiedział??? ale by mi przykro było ... Mimo ze ogolnie powiedział to na wesoło. Mi dzis tez tak niby w żartach ze pupa rośnie i smutno mi było :P

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2015-12-28, 16:28   #1086
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam na udach rozstępy z czasów kiedy przytlam przez tarczycę plus na piersiach z poprzedniej ciązy która w 6tyg przestała się rozwijać co prawda ale piersi mi tak skoczył w ciągu 2 tyg ze masakra teraz w ciazy urosły ale nowych rozstępów nie widzę przybyło trochę na udach :'-( a na brzuchu póki co cisza ale koleżanka juz mnie straszy ze ona całą ciążę nic a w ostatnim miesiącu ja posiekalo bo jej małe (blizniaczki) dużo urosły ale myślę że to kwestia indywidualna mój Dominik miał skok w 7 miesiącu dużo przybrał i brzuch mocno urósł i przetrwalam bez rozstępów ;-) teraz i mały i brzusio rosną umiarkowanie wiec mam nadzieje ze będzie ok smaruje się 3 rodzajami ;-) na piersi balsam z wyciagiem z kapusty z perfecty (nie wiem czy to jego zasluga ale prawoe wcale mnie nie bola dopiero jak przycisne a sutki prawie wcale)na brzuch oliwka z Johnsona (wszelkie balsamy zaraz po nasmaraowaniu doprowadzaly do swędzenia brzucha i to jakiego) a na uda i pośladki serum antyrozstepowe luba antycellulitowe z perfect dla mam niestety nogi znoszą ciążę najgorzej nie dość że rozstępy to i cellulit ale cellulit od jakiś tyg mnie dopadł wiec mam nadzieje ze to wodny i szybko zniknie ;-)
a to piersi powinny boleć mnie bolały w 1 trymestrze i troszkę urosły (tak może 1 rozmiar), ale teraz nic a nic nie bolą... aż się zmacałam przed chwilą piersi nie bolą, sutki też nie... żadna siara mi nie leci
Stary 2015-12-28, 16:31   #1087
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Serio Ci tak powiedział??? ale by mi przykro było ... Mimo ze ogolnie powiedział to na wesoło. Mi dzis tez tak niby w żartach ze pupa rośnie i smutno mi było :P
mi tam smutno nie jest cokolwiek kto nie powie :P rodzinka gadała do mnie co tam gruba albo grubasie ale wiem że to z milosci niż z sarkazmy takze smieje sie z tego.
za to tż jak cokolwiek powiem (że mam zgage, cięzko łazić czy cokoliwek) to śmieje się "gadasz jakbyś w ciąży była"

Cytat:
a to piersi powinny boleć mnie bolały w 1 trymestrze i troszkę urosły (tak może 1 rozmiar), ale teraz nic a nic nie bolą... aż się zmacałam przed chwilą piersi nie bolą, sutki też nie... żadna siara mi nie leci
a mnie za to suty tak napieprzaja... żadnej siary ni nic tylko sutki to masakra ni emoge dotknąc. mam nadzieję że przejdzie po ciązy bo jak ja bede karmić ????
Stary 2015-12-28, 16:31   #1088
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już V część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
U mnie juz tycie jakby sie ustabilizowalo, od 1,5 tygodnia waga stoji i nie mam juz takiego apetytu całe szczęście więc mam nadzieje ze przez te 6 tyg juz dużo nie przybiore a pomarańczowa skórką pojawiła sie na pupie ale myśle ze dam jej wycisk na wiosnę i zginie bo nigdy nie miałam, a z córka miałam do końca ładne jedrne ciało bo dużo cwiczylam plus bieganie.
Badzia, mnie jakos chorobska nie biorą tfu tfu całe szczęście ale mam mega skurcze w łydce
a mi każdy wokół gada, że teraz to najwięcej przytyję, bo przecież bobo najwięcej rośnie nawet moja mama mówi, że 5 kg jak nic jeszcze przytyję... a ja bym tak chciała jeszcze tylko maks 2 kg
Stary 2015-12-28, 16:31   #1089
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
to ja Cię podziwiam, że myślisz jeszcze o 4 dziecku... ja bym wymiękła w Twojej sytuacji już przy drugim, a może nawet przy pierwszym

Tez sie zgadzam z dziewczynami. Facet pracuje a wieczorem piwo z kolegami, internety głupoty, a Ty zasuwasz 24 h. Strasznie mnie wkurza takie podejscie. Nie mowie, ktos musi zarobić i nie krytykuje Twojego męża za to co robi tylko za to co mowi.... Porozmawiaj z nim.

Ja pamietam taki dzien jak TZ wrócił z pracy i sie zaśmiał ze cały dzien przeleżałam, a wiem jaka ma fajna prace, siedzi przed kompem, gra w piłkarzyki z kumplami, je obiad w restauracji, a ja w ciazy to nawet zrobienie i powieszenie prania, zrobienie sobie jedzenia kosztowało mnie tyle sił ile to jego 8 h w biurze. A co dopiero gdybym miała dwa maluchy w mieszkaniu jak Ty! To Ty jestes bohaterka

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2015-12-28, 16:33   #1090
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hej!

U mnie też

brak słów!

Ja też się staram unikać tebletek, ale czasami trzeba! Tak jak Wam pisałam o gorączce. Na prawdę na tym etapie apap nic dziecku nie zaszkodzi, a gorączka niestety tak.

Oooo to tak jak ja
Tylko ja wywoływany miałam 6,5 roku temu
2 lata temu nie miałam żadnch skurczy i cc na zimno
Teraz każde spięcie brzucha mnie cieszy

Ja też nie smaruję
Ale za to nadrabiam odżywkami na włosy.
A pisałyście coś o jakiejś odżywce...przypomnicie mi o jakiej?

No ba U mnie spokojnie. W tym roku miałam taki strój jak w załączniku

No i git!
Odpocznij jeden dzień, bo jak Cię w końcu rozłoży to na dłużej!

super! Takie własnoręczne cieszą podwójnie!

Ja znowu się przestraszyłam wczoraj wieczorem, bo zejście z góry na parter spowodowało ból podbrzusza Po czasie przeszło, ale ostatnio często się zdarza. Przez to zniosłam ze strychu ubranka po chłopcach i parę nadaje się dla dziewczynki Już się piorą
o tej http://allegro.pl/maseczka-drozdzowa...807017170.html
Stary 2015-12-28, 16:33   #1091
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

A mi to kompletnie dzisiaj juz odwaliło

leżałam w łóżku i 3 godziny wyłam jak durna

jakos mnie naszło, za dużo złych myśli i to zle samopoczucie na raz

az mnie siostra doprowadziła do pionu. A teraz wygladam jak ufo bez oczu

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:38   #1092
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdziłam online wyniki i są super tsh spadło z 1 na 0,55 ft4 12.5 dawka zostaje ta sama tak myślałam że spadło bo całkiem zginęły mi te nieszczęsne kołatania serca jupi
Ja też nie wiem ile po światach mu przybyło bo moja waga podaje 3 różne wagi przed świętami było 6kg na plusie ale bie zauważyłam żeby jakoś brzuch urósł wiec chyba nie będzie tak źle
gratuluję dobrych wyników
Stary 2015-12-28, 16:40   #1093
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie nawet nie umiem wyobrazić, że siedzę w domu z 1-2-3-4 dzieci non stop sama, a chłop jak zjeżdża to ma jakieś ała....

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

Ja ostatnio obudziłam się w nocy i zaczełam płakać, ze tż mi coś tam powiedział. Wyje sobie jak bóbr i dopiero po chwili do mnie dotarło, że tż śpi, środek nocy, więc jednak mi się przyśniło
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:41   #1094
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:

A co to za zle myśli? Dobrze ze siostra cie ogarnela :-* :-*
Stary 2015-12-28, 16:46   #1095
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Serio, serio i cały czas mi mówi, że po porodzie oboje się bierzemy za siebie, bo będzie trzeba zadbać o linię Ale on nie ma nic złego na myśli, jak tak mówi. Poza tym ciągle powtarza, że wyglądam ślicznie i że zawsze wiedział, że tak właśnie będę w ciąży wyglądać

A sam ze stresu o moje zdrowie schudnął już 5 kg hahahaha

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:

Paula przepraszam... ale oplułam monitor przez Ciebie

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

ooo w końcu doczytałam do końca i Was nadrobiłam
Stary 2015-12-28, 16:56   #1096
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:

Biedna.

Dobrze, że masz siostrę. Ja jak zwykle wczoraj sama została ze swoimi łzami.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 16:58   #1097
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
A co to za zle myśli? Dobrze ze siostra cie ogarnela :-* :-*
A ☠☠☠☠☠☠☠y... ze jestem tu sama bez prawka i bez pracy.... taki budyń ciążowy

Mia i Tosia <3

Stary 2015-12-28, 17:07   #1098
Zosienka200
Rozeznanie

Bardzo dziękuję za oklaski albumów, pracy było od cholery, ale przynajmniej mi nie było nudno.
Ja tez patrzylam na swoje dzisiejsze wyniki, 3 wartości na czerwono, dwie na niebiesko, reszta w normie, ale nie czytam co to znaczy bo się zdenerwuje znów.
I tak się martwię bo wypływa że mnie, nie dość że uprawy zoltawe, to jeszcze coś bardziej wodnistego. Mam nadzieję że to popuszczsnie moczu tylko.
Mi też czasem łezki lecą, jakos bez większych powodów. A Tż mówi do mnie mój grubasku, ale mnie to nie rusza.

Edytowane przez Zosienka200
Czas edycji: 2015-12-28 o 17:10
Zosienka200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:08   #1099
agaczilla21
Zakorzenienie

Esorku ja jestem skorpion 😉

Wiele razy juz mówiłam M ze boli mnie jak on tak się zachowuje..i mówię że jak mu tak źle ze mną to niech mnie zostawi i sobie lepsza znajdzie. To mi mówi ze mu dobrze ze mną tylko ma taki charakter narzekacza..rozumiem charakter charakterem ale bez przesady żeby wszystko tym usprawiedliwiać..sa tez jakies granice. Ja jestem tylko człowiekiem a nie robotem...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:09   #1100
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:

Wiele razy juz mówiłam M ze boli mnie jak on tak się zachowuje..i mówię że jak mu tak źle ze mną to niech mnie zostawi i sobie lepsza znajdzie. To mi mówi ze mu dobrze ze mną tylko ma taki charakter narzekacza..rozumiem charakter charakterem ale bez przesady żeby wszystko tym usprawiedliwiać..sa tez jakies granice. Ja jestem tylko człowiekiem a nie robotem...
Dobrze ze rozmawiacie w koncu cos dotrze..
Stary 2015-12-28, 17:13   #1101
Zosienka200
Rozeznanie

Cytat:

Za to Tż będzie musiał być robotem, jak bedziesz w szpitalu z malym. Dopiero mu się krzywda działa, ale zobaczysz że doceni po tym Ciebie i to co musiałaś sama ogarniać. Podziwiam Cię za zorganizowanie i cierpliwość. Ja to bym poszla w cholere na pół dnia, niech no se zobaczy jak to jest miło.
Stary 2015-12-28, 17:19   #1102
butterfly20
Zakorzenienie

Paula też mam dzisiaj doła

Ja to się nawet nie ważę po świętach, zakładam,że to i tak zejdzie a poza tym nie jadłam dużo. Także poczekam do wizyty u gin
Ja zakładam,że jeszcze jakieś 3 kg mi przybędą.

Mój małż mi często dokucza, ale to tak pieszczotliwie i w życiu by mi nie przyszło do głowy się obrażać czy coś. Zresztą on nawet woli takie ciążowe zaokrąglone kształty

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:26   #1103
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
no, mi wcześniej też nie pozwalali, wręcz pielęgniarka krzyczała, jak widziała, że odruchowo kładłyśmy z dziewczynami z sali ręce na brzuchu .
a ja nic nie smaruje, tylko łydki po goleniu ( bo mi włosy tak śmiesznie rosną, ze tylko na łydkach i to nie wszędzie , a znam dziewczyny, które i uda muszą golić ).
Ud i pupy nie smaruję wcale .
a to nie wolno brzuszka dotykac?

ja się smaruję tym olejkiem z rosmana a wcześniej zwykłym balsamem, ale ja mam suchą skórę, a teraz to już nie wiem co się dzieje bo strasznie mi się skóra na buzi wysusza i mam az takie placki

mam tez zgagę i ostatnio tez mi ciągle nie dobrze i apetyt spadł.
i oczywiście dziś kolejna noc nie przespana, ale jak już wyprawiłam męza do pracy i w końcu zaspałam to do 10 jak nigdy.

co do wagi to oststnio teściowa mi powiedziała, ze się gruba zrobiłam i wiecie tak mi się smutno zrobiło, bo ja przecież w tej chwili waże 55 kg, na szczęście mężowi podobają się moje krągłości i mówi że strasznie go teraz podniecam (a tu szlaban na )i ładnie mi w ciąży
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:34   #1104
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

co do wagi to oststnio teściowa mi powiedziała, ze się gruba zrobiłam i wiecie tak mi się smutno zrobiło, bo ja przecież w tej chwili waże 55 kg, na szczęście mężowi podobają się moje krągłości i mówi że strasznie go teraz podniecam (a tu szlaban na )i ładnie mi w ciąży
Nie wierzę w to co czytam... Nie wiem jak można kogoś przy takiej wadze nazwać grubasem.

Mojemu z kolei mój tyłek się podoba i za chiny nie wiem co w wielkim tyłku, który się mieści tylko w leginsach jest fajne.

Budyń mojego TŻ- kupiłam mu portfel na święta. Przeładował zawartość starego do nowego i co? Pusty stary wziął dziś ze sobą a nowy leży na stole. I teraz z pracy pojechał do biedry po jakieś papu. Jest przy kasie i dopiero skumał, że nie ma pieniędzy...

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:37   #1105
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016

Cytat:
a mi każdy wokół gada, że teraz to najwięcej przytyję, bo przecież bobo najwięcej rośnie nawet moja mama mówi, że 5 kg jak nic jeszcze przytyję... a ja bym tak chciała jeszcze tylko maks 2 kg
Niekoniecznie, mnie chyba juz tak na żołądek uciska ze mało jem i to tak od 4 dni z córka miałam podobnie ze ostatnie 5 tygodni to moze z kg przytyłam to jak dla mnie mało bo raz ze dzidzi duzo jeszcze pakuje w ostatnich tygodniach, za to bardzo mi sie pic chce. Wiec ATy tez nie musisz juz tyle przytyć. Największy przyrost kg miałam od 25 tygodnia
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:40   #1106
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Nie wierzę w to co czytam... Nie wiem jak można kogoś przy takiej wadze nazwać grubasem.

Mojemu z kolei mój tyłek się podoba i za chiny nie wiem co w wielkim tyłku, który się mieści tylko w leginsach jest fajne.

Budyń mojego TŻ- kupiłam mu portfel na święta. Przeładował zawartość starego do nowego i co? Pusty stary wziął dziś ze sobą a nowy leży na stole. I teraz z pracy pojechał do biedry po jakieś papu. Jest przy kasie i dopiero skumał, że nie ma pieniędzy...
Hehe a jednak cos widzi atrakcyjnego w tym Twoim wielkim tyłku jak to nazwałas
Ale 55 kg i nazwać kogoś grubym z taka waga i jeszcze będąc w ciazy to trochę przesada
Stary 2015-12-28, 17:44   #1107
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Jak można komuś kto waży 55 kg powiedzieć ze jest gruby ?! szok

Mia i Tosia <3

Stary 2015-12-28, 17:45   #1108
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:

Paula...za duzo masz wolnego czasu i Cie wzięło na sentymenty i rozmyślania
Ja tam dziś nie wiedziałam w co ręce włożyć ale ogarnęła m kiedy mała usnęła, nawet odkurzylam i teraz sie prostuje juz włoski a tz z mała i czekamy h na Panią rehabilitantka
Stary 2015-12-28, 17:51   #1109
re_nata
Raczkowanie

A wiecie moją teściową nie należy do osób szczupłych (120kg) co prawda ma już swoje lata i choruje. Ale to jest przykre jak się ciągle słyszy ze jest się c hudym A jak w końcu trochę przytyje to gruba.
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:51   #1110
agaczilla21
Zakorzenienie

Myśmy wykapali nasze Gadziszcza i za pól godziny ich kładziemy 😊 i 2 dzieci z głowy...a z 3 pewnie się obudzi na gimnastykę jak będziemy starsze kladli 😉
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości