|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Obkupilam siebie i Adama na wyprzedażach. choc nie jakos specjalnie dużo. Na dziewczynki znów cudeńka widzialam. Dla chłopców jakos niewiele takich fajniejszych rzeczy.
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Już myślałam, że nie nadrobie bo za każdym razem jak zasiadałam to coś. Przed chwilą wróciłam z młodzianków, Mały śpi i udało mi się dorwac laptop ![]() Natalia - u mnie jest to samo. Roxana - ja jak będę robić następny raz te paszteciki to zrobię cieńsze ciasto bo mam wrażenie, że teraz było za grube. Ale i tak faszerowane pieczarki były (jak dla mnie) smaczniejsze ![]() Martulka - współczuję. Nasza cioteczka jest dalej obrażona i Małego na ręce nie bierze Choć w niedziele byłam u rodziców i była żona mojego chrzestnego. Bez pytania zabrała Michała na ręce i skakała z nim jak małpa! Modliłam się żeby ją obrzygał (był akurat po jedzeniu) i nie dość że nie chciała przestać to jeszcze nie chciała mi go oddać! Myślałam, że mnie szlag trafi. Robiła dokładnie to co Twoja teściowa, a jak podeszłam i wyciągnęłam ręce to mi powiedziała "odsuń się teraz ja trzymam" więc jej powiedziałam, że Mały musi dostać deserek bo to jego pora (a guzik prawda) i sama mu go dam bo od innych nie je. W koncu z wielką łaską mi go dała i skwitowała, że zachowuje się gorzej jak kwoka i to się nadaje do leczenia... Także macie do czynienia z wariatką ![]() Co do prezentów ja dostałam ciuchy, pieniądze, kosmetyki do włosów, a od męża zestaw kosmetyków w takiej walizeczce (głupia ja, podziękowałam i mu mówie "chcesz mi dać do zrozumienia, że Ci sie nie podobam i mam coś ze sobą zrobić?"), a Michał ciuchy, śpiwór, maskotki, chomika co powtarza (mąż ma chyba największy ubaw), a od chrzestnej takiego reniferka na biegunach i na kółkach (to albo to). Moniska - ja wyglądam jak dziecko (może stąd prezent mojego męża? Dzwonił dziś weterynarz. Nie podejmie się jednak operacji i jeśli wybryk mojej suni zaowocował ciążą to muszę wymyślić co z małymi. ZUS mnie wkurza O, i skok nam chyba minął. Michał znowu przesypia pół dnia
Edytowane przez ja1003 Czas edycji: 2015-12-28 o 18:37 |
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn gadam "minimum trzy lata" Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa jeszcze Wam nie powiedziałam. W 1 dzień swiat zrobil "co nieco" na co pewna osoba "co wy mu jeść dajecie, że tak śmierdzi" Aha, i od cioci nie dostal i nie dostanie żadnych deserków ani obiadków bo to jest największe świństwo, same chemikalia i nie wiadomo co jeszcze, a jak mu chcemy kupować jakiekolwiek zabawki to tylko edukacyjne bo dziecko od najmłodszych lat trzeba uczyć, a nie bawić się autkami bo później wyrośnie z niego analfabeta |
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez Mclarena bede kupowac, bo w aucie mniej miejsca zajmuje i no na wyjazdy jest super ![]() Ale tak jak piszesz jeszcze troche czasu mam
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Znow tyle piszecie, ze nie nadążam...
![]() Mnie rozłożyło totalnie, anginę mam bo całe gardło białe chociaz boli odrobine. Kaszle jak gruźlik... A głos straciłam. Tylko goraczki nie mam. Dobrze, ze mam antybiotyk w domu to zaraz sie nim poczęstuje bo widze, ze innej opcji nie mam. Wskakuje w pizame i ide spac. Jutro tż do pracy i załatwił, ze juniora wywozi do teściowej wiec bede miała wolniejszy dzien, będziemy z Julka leżeć i odpoczywać. Byle sie tylko nie zarazi...
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale piękna ;-) ale Tz mnie postawił na ziemi kwitujac że za dwa lata to pewnie bedzie jeszcze lepsza limitowana wersja. Wiec w sumie ma rację i czekam ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- A właśnie... Ktoras z was ostatnio pytala o kombinezony bez butów. Są bardzo ladne w hm. Takie z misia. I są właśnie bez bucikow, rozpinane i fajną opcję mają bo tak na stopkach można pozapinac ze robi sie śpiworek.
|
|
#938 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co kupiłaś? ![]() Roxana zdrówka! Oby mała sie niezarazila ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
kupiłam w koncu w lumpie, poleciałam na otwarcie i opłacało sie bo kupiłam prześliczny taki jak chcialam(stopki razem) granatowy w gwiazdki, nowy za 36zl fajny bo taki mięciutki---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Reserved kupiłam body z kapturem, jakieś jeszcze bodziaki i koszulkę, w hm piżamke w dwupaku takie rampersy z Żyrafkami. Chyba dałam ciała bo tak latalam po tych sklepach i latalam kupilam spodnie malemu, bluzeczki, bodziaki i pajaca w piękne króliczki... Tz w domu mnie uświadomił że to babski pajac bo ma różowy kołnierzyk... A dałabym głowę że brałam z działu dla chłopców :-D w pajacu i tak tylko śpi będę miała więc od czasu do czasu córeczkę w domku ;-)
|
|
#940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im dłużej na niego patrzę tym bardziej jest dziewczęcy
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaż... czy ja wiem.. teraz te ciuchy jakieś dziwne robią Brat mojej koleżanki chodzi w kobiecych jeansach bo jak to ujął: one bardziej uwydatniają jego atuty.... Zabijcie mnie ja tam nic nie widzę :P Edytowane przez ja1003 Czas edycji: 2015-12-28 o 19:52 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe jak by mi to teściowa kupiła to bym ją nieźle obgadala hahaha ale że sama na to wpadłam no cóż. Musiało leżeć przy dziale chlopiecym inaczej celowo bym nie brała ;-)
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak to mowia prawdziwy mezczyzna nawet w rozu dobrze wyglada ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam narazie dwie pary spodńi i pięciopak body z długim rękawem. Spodnie brałam większe bo Jasik jest małym grubaskiem a większe to nogawki podwijam i w brzuszku ta gumka mu tak nie pije Bodziaki żałuje ze nie wzielam jeszcze jednej paczki, rozmiar większych... Były po 39zl za 5szt
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak je znajde w szafie to Wam pokaże. Rzadko w tym chodził ubrany, ale też coś różowego miał i też wyglądał w tym ślicznie
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
Te wasze teściowe to sa agentki dobre
jedna daje słodycze 5ms dziecku kolejna kupuje różowe ciuszki jak to dobrze ze ja nie mam teściowej, jeden kłopot mniej
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam tej z jabłuszkiem
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tesciowa nam takich prezentow nie robi, ale za to moja babcia dala Alanowi rozowe mieciutkie spiochy i powiedziala, ze przeciez na noc moze ubierac Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahaaa
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus bluze z kapturem i tu byl wiekszy hit - wsciekly roz, jakies wzorki, napis "Princess" i brokatu masa a najlepsze jest to ze dostal oprocz tego niebieska koszulke z samochodzikiem, czyli wiedzieli jak wygladaja ubranka dla chlopca :PJak juz o ubraniach, to wlasnie zamowilam Adriankowi kombinezon:
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cholera mnie męczą te śpiochy jutro robie porządek u Jaska w szufladach, jak mi nie przejdzie to kupie chyba te z nexta, juz sama niewiem
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze słyszę
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładny Skąd ???
|
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Matalan, nie mam nic z tego sklepu wiec zobaczymy, czy warto
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Choć w niedziele byłam u rodziców i była żona mojego chrzestnego. Bez pytania zabrała Michała na ręce i skakała z nim jak małpa! Modliłam się żeby ją obrzygał (był akurat po jedzeniu) i nie dość że nie chciała przestać to jeszcze nie chciała mi go oddać! Myślałam, że mnie szlag trafi. Robiła dokładnie to co Twoja teściowa, a jak podeszłam i wyciągnęłam ręce to mi powiedziała "odsuń się teraz ja trzymam" więc jej powiedziałam, że Mały musi dostać deserek bo to jego pora (a guzik prawda) i sama mu go dam bo od innych nie je. W koncu z wielką łaską mi go dała i skwitowała, że zachowuje się gorzej jak kwoka i to się nadaje do leczenia... Także macie do czynienia z wariatką 

powiedzcie mi gdzie jeszcze moge zrobic zakupy dla Zuzi online bo zrobiłam w , reserved, zara i h&m i prócz smyka i next to gdzies jeszcze można ? Ps. Dostalysmy becikowe wiec szaleje