|
|
#2971 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"
No to sie głupia uczekała,ciekawe czy jej ten złoty pierścionek za 70zł odebrał?
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
To jest z fejsa? Aśki czy Ryśka?
|
#2974 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
drogie panie ja wiem, że feminizm itp, ale jak pijana laska wyskakuje z nożem na faceta to jest taki sam poziom patoli. czy może nawet gorszy. od kilku stron wyzywacie go od ścierwa i chodzacego guana. przecież to jest dokładnie ten sam poziom. to nie jest poniewierane dziewczątko. to dorosła kobieta która ma problem z alkoholem i atakuje go pierwsza. nożem. błagam was. piszcie petycje, ale żeby pozbyć się ich obojga. sam ryszard jest jej wart. a ona jego. ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- sorry ale dla mnie to nie jest damsel in distress tylko patola in ciąg. także powstrzymajcie się czasami z bronieniem kogos kto ewidentnie tej obrony nie potrzebuje. przecież oni nawet fizycznie mają równe szanse. |
|
|
|
|
#2975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ani tego ani tego nie powinno się promować. bo to nie jest normalne. można to pokazywać, ale to nie jest ani program ani ludzie od tego. problem przemocy i alkoholizmu w związku w przypadku obojga płci to bardzo trudny temat i nie podoba mi się jak jest przedstawiany. zgadzam się. ale niektóre laski tutaj grubo popłynęły. |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Jakże by inaczej! Wiesz ile flaszek za 7 dych można kupić?
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to nie byla maka z woda? Tak to beltal w tym sloiku
|
|
|
#2979 |
|
Pyskatka
|
Ryszard podobno znow z Asia.
Emituja maraton Chdw. Swoją droga wątek troche obumarł
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
Umarł, bo sam program zszedł na psy i to strasznie, z początku to było CHŁOPAKI DO WZIĘCIA, a teraz nawet nie wiadomo, jak to nazwać, kręcą oglądalność na patologii, biedzie i ludziach chorych, pokazują facetów z już znalezionymi dziewczynami nie wiadomo po co, a nawet poświęcają sporo czasu postaciom totalnie drugoplanowym (matka Jarka).
|
|
|
|
#2981 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A nie... to nie ten portal
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Konto usunięte
|
O bleeeeeee
![]() Cytat:
Poza tym zeruja na chorobach niepelnosprawnych umyslowo jak Bandziorek czy ten nowy bohater. Mi sie to osobiscie niepodoba |
|
|
|
|
#2983 |
|
Raczkowanie
|
Podobno Wojtek jest z okolic Poddębic,ale w którymś odcinku z tym swoim wysokim szpulasem opowiadają o jakiejś chyba Marzenie,która była u Andrzeja,więc chyba niedaleko od Stasia mieszkają.Supermario ma siedleckie tablice,może ktoś kojarzy skąd jest?
|
|
|
|
#2984 |
|
Pyskatka
|
Tak Marzenka , która bajerowała Wojtka przez telefon to ta sama , która przyjeżdzała wczesniej do Andrzeja ( w któryms odc . myla im schody wejsciowe do domu ale jej twarzy nie pokazywali)
|
#2985 |
|
Rozeznanie
|
Tradycyjnie poproszę o link, tym razem do 92
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2987 |
|
Przyczajenie
|
a wczoraj na facebooku u Rysia był wpis ze szuka dziewczyny bo ponoć Aśka go zdradza
|
|
|
|
#2988 |
|
Raczkowanie
|
W poprzednim odcinku nie było Kampio-stworków. Już miałam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma, a tu masz babko placek, Kampio w pełnej krasie, włącznie z dziurawą skarpetą. Elegant za dychę
A Ryszard ostatnio ledwie coś napisze na FB, to kasuje, zanim zdąży człowiek obczaić wszystkie komentarze. Może bada w ten sposób tzw. opinię publiczną?
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Ruchard ma na fb status wolny. Joanna "w zwiazku". Wcześniej miała "w związku z Ryszard Dąbrowski".
|
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Znajdzie inną, równie głupią lub nawet głupszą (jest to w ogóle możliwe..?) której też nawciska kitu, ze woli bez gumek, bo mu się z prostytutkami kojarzą. Jaaasne... zwyczajnie nie lubi z gumką ten cwaniak lub jest po prostu zbyt tępy, by ogarnąć używanie antykoncepcji.
|
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak Was, ale mnie Joasia wychodząca dumnym krokiem ze spotkania intymnego jakoś obrzydziła :<
A Kampio może dostać zasłużony tytuł pasożyta roku, serio. |
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ona obrzydza od samego początku. Wygląda na niedomytą. Nie wspominając o tym ciągłym eksponowaniu biustu... Niesmaczne.
|
#2993 |
|
Raczkowanie
|
Mnie jest szkoda siostry Kampia. Wydaje się być dobra i szczera dziewczyna.
|
|
|
|
#2994 |
|
Rozeznanie
|
Demoniczny pszczelarz i jego dzwoniące zegary... Jak tak strzelał oczami opowiadając o sylwestrowych planach, to było całkiem creepy
![]() Kampio szuka pracy tak, żeby nie znaleźć. Jego siostra się za to upgrade'owała, brawo dla niej. Fajnie, że rodzice pomagają jej przy dziecku, bo w tej knajpie pewnie pracuje do nocy. W sumie żal mi tych ludzi, bo Kampio zapowiada się na dożywotniego pasożyta. Np. narzeka, że nie mógł rozwozić pizzy bo nie zna topografii miasta, ale już nie wpadnie na to, żeby siąść przy kompie i tę topografię wkuć do pustego łba. Po co, skoro można grillować... Facet dno. Aśka i Ryszard są obleśni i tępi do kwadratu. I zawsze mają tę samą ścieżkę dźwiękową - a ty jesteś moją lejdi Montaż w tym sreialu daje radę ![]() A co myślicie o bezzębnej miłości pani Anieli? Żarli te delicje jakby ktoś na ich cześć ucztę wyprawił. A po odcinku o seksach Anieli jestem skażona i jak ich widzę, to myślę co on jej robi w stopy wieczorami ;( Kupowanie samochodu przez Radka przez pół odcinka - litości, chyba naprawdę nie ma już czego pokazywać... |
|
|
|
#2995 |
|
Konto usunięte
|
gdzie macie ten 92 odcinek1?
|
|
|
|
#2996 |
|
Zadomowienie
|
Kampio i jego dziura skarpeta - bez komentarza. Pszczelarza było mi dziś wyjątkowo szkoda. Jak opowiadał o tym samotnym sylwestrze i w ogóle. W następnym odcinku wraca kucharz, nie przepadam za nim, choć jest w sumie jednym z bardziej ogarniętych
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
U Kampia jest wesoło
,na lajtopa niech sobie mapy ściągnie,Ciechanów to chyba jakieś ogromne kilkumilionowe miasto.Pracować u turka "szybciej szybciej,no szybciej szybciej"Ja pitole wzięła by z bratem dotacje z unii otworzyła jakiś sklep internetowy brat by jej towar przywoził kurier zabierał i lepsze to niż dorabianie jakiegoś turasa pod presją.Aniela gryzła te ciastka jak Reksio świeży boczek.Tylko patrzeć jak ślązakowi pikawka stanie. 2.10 w cinguecento ,no bardzo go kocha ta luba,jak nie załatwi auta koniec miłości majtki na dupe.Ludzie samotni dziwaczeją. |
|
|
|
#3000 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi i Ryśka i Aśkę. Petycja jaką bym wysłał to przymusowa sterylizacja obydwojga. Aby te oszołomy się więcej nie rozmnażały. Niestety ale jedyną ofiarą będzie tutaj dziecko.
Kampio to taki Ferdek. Nie ma dla niego pracy w tym kraju/mieście. Odnoszę wrażenie, że nawet jak by mu ktoś zaproponował pracę, w której jedynym obowiązkiem będzie wstać, ubrać się i przyjść, przesiedzieć kilka godzin i wrócić do domu. To i tak znalazłby jakieś powody, że nie może jej podjąć. Aniela to mnie odrzuca tak samo jak Aśka czy Ryszardinho. Te jest skrzywiona psychicznie. Ciągle niby powtarza, że nie chce być dla faceta tylko materacem, ale właściwie jedyna rzecz o jakiej potrafi mówić to właśnie seks. Bandziorek,.... hmmm . W sumie po części ma rację. Z jego podejściem do dbania o siebie, sposobem życia to chyba rzeczywiście ratuje go tylko własny odrzutowiec i wyspa z jachtem. Wtedy zapewne jakaś go 'pokocha"
Edytowane przez Bartek1110 Czas edycji: 2015-12-29 o 09:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

You made my day