![]() |
#2461 |
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Mi reklama akurat tego zapachu jest obojetna, ale przyznam szczerze, że jak reklama mi nie pasuje to zapach także nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich! Dostalam odlewke Hermessence Ambre Narguille od kochanej Dobrej Duszy!
![]() I pachne sobie pieknym jablecznikiem z cynamonem i z odrobina karmelu. Troche on spalony ![]() ![]() ![]() Tulipanko zycze duzo zdrowia! Córko D'artagnana masz bardoz ciekawa urode, powtorze jeszcze raz, bo chyba juz o tym pisalam! "Wzgorza maja oczy", "Ring"? Uwielbiam horrory i moja wypozyczalne DVD. Nie moge przejsc obojetnie obok dzialu nowosci, jesli widze kilka horrorow ![]()
#2463 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wczoraj na TVN ogl Oszukac przeznaczenia 2 i przyznam ze jeden z lepszym, trzyma w napieciu. Oczym jest "Wzgorza maja oczy" warto obejrzec, straszny? Studnia................ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie wiem, mnie to nie bierze. Oglądać coś tylko po to, żeby się bać i potem dostawać zawału z byle szmeru w mieszkaniu? Wolę dramaty i obyczajowe. --- Dziś coś słodkiego. Może L LL? --- P.S. A odkąd zobaczyłam Straszny Film 3, nie jestem w stanie bez głupawego uśmiechu oglądać żadnego z horrorów. Nawet Znaki muszę wyłączać, bo zaczynam idiotycznie chichotać.
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poważnie. Najbardziej lubię Horrory z wampirami w roli głównej. Te przynajmniej nie działąją tak bardzo na moją wyobraźnie - no i wampki bardzo lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja najbardziej lubie te które potrafia mnie przestraszyc totalnie i potem zaczynam sie gubic czy cos takiego moze sie mi przytrafić. Nie przepadam natomiast za wampirami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie śmiałabym nawet prosić... tylko czy nie wyżarłoby fiolki? ![]() dziękuję bardzo ![]() ja się na horrory nie nadaję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oświadczył, że został właśnie zwolennikiem stosowania kar cielesnych w szkole, bo ten facet (czytaj: główny bohater dzieła) im bardziej go prali, tym stawał się mądrzejszy.
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
a ja wąłsnie wolę nie oglądać takich, które skłaniają do zastanawiania ... nie, stresów mam tak wiele, ze nie chcę siędodatkowo stresować bo to żadna dla mnie pryjemność .... poziom adrenaliny mam przekroczony ze 3 razy ponad kreske.
Potrzebna mi duża dawka dobrego nastroju - bo tego mam za niski poziom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
O, horrory to ja uwielbiam. Najlepsze to:
- Inni - Czerwona Róża - 12 Duchów (czy 13) - Oszukać Przeznaczenie (obie części) - Dotyk Przeznaczenia (z Cate Blachett) - Lęk (z Franką Potente) Mam parę na DVD, jak ktoś z Wawy chce, mogę pożyczyć.
#2472 |
Zakorzenienie
|
no to ja lecę kochane .
Na zebranie do szkoły śmigam pachnąć Ananas Fizz ![]() Życzcie mi powodzenia - bo dziś będzie ciężki wieczór ![]() do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Wzgorza maja oczy" obejrzalam, ale nie jest on on mojej top liscie. Nie lubie zbytnio krwistych horrorow. Nie chodzi o to, ze sie boje, bo sie nie boje ![]() A "Ring" uwielbiam... Obydwie czesci. Cytat:
![]() ![]() Filmy psychologiczne (moje ulubione), obyczajowe stawiam daleko przed horrorami. Chyba nie ma gatunku filmu, ktory nie lubie ogladac. Chyba. Ja nie, ale nie lubilam patrzec w okno po zmroku, bo balam sie, ze cos zobacze. A nie wyobrazam sobie sytuacji, aby swiatlo zaczelo mi migotac... (znak, ze duchy sa w poblizu... ![]() ![]() ![]() Jeszcze lubie filmy o wampirach, ale ostatnio rzadko mozna zobaczyc cos naprawde interesujacego w tym temacie. ![]() Aggie123 a znasz moze tytuly tych filmow w oryginale? Bo czasami ciezko jest sie domyslec, o jaki film chodzi. Polskie tlumaczenia czesto odbiegaja od oryginalow.
![]() |
#2474 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ja najbardziej chyba lubię "6 zmysł". I "Darkness". Nie lubię za to thrillerów, których bohaterem jest psychopata. Na horrorach mam ubaw po pachy, bo w żadne nadprzyrodzone zjawiska nie wierze. W psychopatów natomiast wierzę (pracowałam w Areszcie Śledczym i specjalizowałam się w psychopatach właśnie) i realność zagrożenia mnie przeraża. W temacie: Mój Narciso Rodrigiez For Her edp, którego znielubiłam za to, że jest mdły, zakurzony i mulący odkurzył się dziś jakoś i jest taki, jak edt, czyli urodny. A już żałowałam wyboru...
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Dziś CKIn2U.Piękny jest
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam filmy na podstawie powieści Stephena Kinga: Misery, Rose Red, Sklepik z marzeniami, Zielona mila... Nie są lekkostrawne, ale przyjemniejsze niż oglądanie skaczących flaków, ludzi ganiających się z piłami i wymyślnych tortur
![]() --- Dziś Lolitka L w ilości jak zwykle za dużej. Znowu mam manię dosładzania się, chociaż wcale mi się to nie podoba. Głupio się w tym przesłodkim obłoczku czuję, a z drugiej strony maniakalnie go z siebie zwąchuję.
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uwielbiam obydwa Ringi ![]() ![]() Wolę jak jest bardziej psychologiczna akcja, seryjnych morderców też lubię ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Dodałabym jeszcze Lśnienie z obłędnym Nicholsonem, Carrie, Skazani na Shawshank, Dzieci kukurydzy. O jeszcze: Dolores Claiborn i niestraszne ale fajne Okno na podwórze. I Bastion, oczywiście... Były i kiepskie typu Podpalaczka, Smętarz dla zwierzaków, czy Miasteczko Salem... Ogólnie King is the king. ![]()
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Tez bardzo lubie.
Rachelo "Zielona mila" ![]() ![]() Ja nie propaguje tutaj krwistych horrorow, typu pily, flaki itp. Tez nie przepadam. Jednak takie jak "The Ring" czy "6 zmysl" jak najbardziej. ![]() ![]() Owszem, widzialam duzo obrzydliwych filmow, "Saw" jest u mnie zdecydowanie w czolowce najbardziej obrzydliwych filmow, a z kazda czescia jest jeszcze bardziej obrzydliwy.
#2480 |
Zakorzenienie
|
Ponoć Droga bez powrotu wytrwała w naszych kinach tydzień, potem ją szybko i cicho zdjęli. Nie było chętnych, ludzie wychodzili po kwadransie. Obrzydliwość do potęgi, jak mi relacjonował TŻ z przyjaciółmi
![]() Sabbath ![]()
#2481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabbath, podziwiam bo wydaje mi się, że do takiej pracy potrzeba naprawdę wielkiej odwagi i siły ![]() Cytat:
![]() Rachela, też za bardzo nie lubię tortur i flaków ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
O, filmy na podstawie powieści Kinga bardzo lubię, w przeciwieństwie do książek, których jakoś nie mogę strawić.
Czasem też leci z TV film o naukowcu, który zamknął w nawiedzonej posiadłości kilka osób cierpiących na bezsenność. Nie pamiętam tytułu, ale grała w nim Catherine Zeta-Jones i... Liam Neeson? I filmy Nigela Shamalyana - Osada - palce lizać! Zakończenie powaliło mnie na kolana, choć nie wiem, czy nie z rozczarowania. "Znaki" - takie sobie, obejrzałam raz i nie chcę więcej. "6 zmysł" - obejrzałam jednym okiem, bo mnie nie wciągnął. Nie widziałam natomiast "Kobiety w wodzie", a bardzo chce obejrzeć. Lubię też amerykańskie wersje japońskich horrorów - tych oryginalnych nie trawię, nie wiem czemu. Klimat nie ten? ![]()
#2483 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Psychopata świetnie dokonuje rachunku strat i zysków. Dlatego dla mnie praca z nimi jest prosta. Ciężka, ale prosta, jeśli rozumiesz, co mam na myśli. To własnie o ja pisałam powyżej. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te wszystkie krwawe sceny, powywalane bebechy, na mnie wrazenia nie robia. Mnie tez. Nasililo sie to po praktykach w ZK ( panow w czerwnych kubraczkach bylo tam sporo ![]() Pachne PP Elixir ![]() Tulip, kuruj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"The Ring" bardzo mi się podobał - obie części, były po prostu świetne, natomiast "Piła" do dla mnie masakra, nie podobała mi sie żadna część, nadomiar złego z każda kolejna rosło moje zniechęcenie do takiego typu filmów. "Szósty zmysł" jest jednym z moich ulubionych filmów, uważam, że to genialne dzieło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pojąć nie mogę jak ludziom nie ma żal pieniędzy na produkcję takich badziewi ?
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2487 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ring to zdecydowanie moj numer 1. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabbath, jeśli mogę zapytać (z czystej ciekawości), na czym polegała Twoja praca? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie mogę inaczej. Zgadzam się kompletnie i dokumentnie. Japońskie horrory po docięciu ich do hamerykańsiej estetyki i hamerykańskiej wrażliwości stają się satyrą na same siebie. ![]()
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Widzę że temat horrorów. Kiedyś nałogowo pochłaniałam Kinga.
A w temacie dopachniłam się Euphoria Blossom z racji ulotności Noa EDT. Wpadłam z Blossom, muszę je mieć i już ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.