|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() Ale jak mówisz "na chwilę" to najważniejsze powyższe, jednak preferably w neutralnej stylistyce ![]() brrrr kwiatki i ptaszki brrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
To ja :)
|
Zajrzę jutro
![]() Albo pójdę się upić, przynajmniej będę wiedziała, od czego boli. To tez może być zwykły stres, bo niby nic, a człowiek się w nocy budzi, przekonany, że jest w robocie i zasnął na biurku...
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest co wspominać w dodatku właścicielka była tak obrzydliwie miła, że się baliśmy że nas zaciuka w nocy jak wrócimy za późno, albo dosypie czegoś do herbaty i ciasteczek ![]() przy meldunku przeprowadziła bardzo dokładny wywiad o tym skąd jesteśmy, ile się znamy, czym zajmujemy... ale podała też dokładne instrukcje jak wrócić gdybyśmy chcieli po północy gdy będą już spali. łazienka nowoczesna i błyszczała, śniadanie było ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Piers do przodu
|
Karkki - wyjaśniło się, że musiałam anulować zamówienie
![]() Mursz łap ![]() ![]() Ewuś ![]() ![]()
#3305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Nie inaczej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
![]() Mnie np stylistyka wnętrz potrafi mocno zdołować i poirytować (nie no już zawsze będę "słyszeć" Irytka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aczkolwiek, jak tak analizuję, to właśnie unikam kwater z gospodarzami w roli głównej, mnie to nie odpowiadało. Świeży serek spod kozy dla Pani? ![]() ![]() Pewnie w Anglii B&B to najlepsza z najtańszych opcji więc bym nie grymasiła, ale w Polsce to był dramat. Zwłaszcza w górach. Lubię anonmowość, samotność, prywatność, intymność i żarcie na mieście ![]() Właśnie klimacik "hotelików" mi odpowiada. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-28 o 23:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w dorset to była różnica 80 funtów na 1 nocy między B&B a najtańszym hotelem na bookingu (ponad 150 funtów za dobę). rezerwowaliśmy 2 godziny przed przyjazdem, wszędzie fully booked ze wzgledu na wyjątkową pogodę. to było chyba 7 miejsce gdzie w końcu się udało. nawet na polach namiotowych odmawiali (niby pełne), ale może przez obcy akcent ![]() praca na recepcji trochę mnie skrzywiła i u mnie ciekawość pewnych rozwiązań czasem wygrywa. co do stylistyki, to mieliśmy już krew i samuraja na ścianie w apartamencie więc nie robi większego wrażenia. tzn odrzucamy na innym etapie to czego nie zaakceptujemy. zjeść zawsze można na mieście, nigdy nie braliśmy z pełnym wyżywieniem, najwyżej śniadania. niczego nam nigdy nie wciskano, jak już to właśnie w hotelach ulotki z zabiegami spa, oferta restauracji i innymi promocjami ![]() no i ostatnio w sieciowym hotelu obsługa okazała się fatalna, od barmanów po pokojówkę ![]() zresztą ja ostatnio tak lubię jeździć, że aktualnie wieloosobowe sale w hostelach mnie tylko zniechęcają. ale być może z kumpelą i to kiedyś przełamię ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-28 o 23:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja bardzo lubię jak wrzucasz szczegółowe relacje zakwaterowań etc, bo to uczy, daje pogląd no i wiem, że patrzysz na to "specjalistycznym" okiem, oraz właśnie, intuicja ![]() ![]() ![]() Moja Mama dużo podróżuje i potwierdza to, o czym mówisz. Wszystko zależy od ludzi. A ja wymyśliłam sobie prezent od nietopsza - prostownica! Jednak. Skoro włosy i tak spalone, falują się i wyglądają jak pierze, po ścięciu jest tylko gorzej bo odstają bardziej, pudel stajl/giermek rycerza, to nie żal mi ich będzie prasować, a tylko w prostych, wyślizganych wyglądam jak człowiek. Poza tym na coś się przydadzą te heat protectanty. Zatem guglam i kupuję. Pudru nie będzie. Bynajmniej nie z Sephory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rety... jesteś pewna, że tego chcesz? ![]() bo mam ochotę krzyczeć: nie idź tą drogą! co trochę czytam w mwh o uzależnieniach od prostownicy ![]() ja właśnie rozważam keratynowe prostowanie, znalazłam w rozsądnej cenie produkty, tylko prostownicy nie mam i nie chcę się pchać w zakup. ale na tę część zabiegu do fryzjera skoczę, bo i tak włosy mają być idealnie wysuszone przed. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, chyba coś poważnego dzieje się z czasoprzestrzenią - albo zaburzenia czasowe, albo odległość między wymiarami maleje.
Przed chwilą przeczytałam, że wczoraj, tzn 28.12, zmarł Lemmy Kilmister z Motörhead ![]() A w sobotę, szukając piosenki świątecznej do zabawy "Jakie perfumy do piosenki?" trafiając na Run Rudolph Run, pomyślałam "Lemmy umarł, to nie będę jej wrzucać". Byłam całkowicie pewna, że niedawno zmarł. I to tak pewna-pewna, że czytając tę wiadomość kilkanaście minut temu, myślałam, że piszącemu daty albo osoby się pomyliły. Uczucie déjà vu przy tym, to pikuś. Chyba powinnam się bać, ale jakoś się nie boję...
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio znajomy wrzucił na fejsa newsa o śmierci Jona Lorda i zaczęli w komentarzach opłakiwać, jakby to się właśnie stało. dopóki nie uświadomiłam: Wciąż nie żyje? Od 2012 to troche długo.... ![]() pozwoliłam sobie, bo kolega dziennikarz i za znawcę muzyki się uważa ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-29 o 02:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja rozważam wypróbowanie pudrów i nie tylko z MAC-tyle o nich dobrego słyszałam, a jeszcze niczego nie próbowałam. Cytat:
Cytat:
![]() Nigdy nie miałam tych pędzli-mam Hakuro, ale marzy mi się Zoeva, może MAC, ale mam pilniejsze potrzeby ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Lemmy
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-29 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic nie poradzę, że tylko ona mi "dociąża" włosy. Tzn daje ten efekt, bo swoich prostych nie będę mieć długo, tzn mooooooże jak zaspuszczę naturalsy to łatwiej mi będzie dociążyć i wyprościć. Jak pisałam, prostownica robiła mi najmniej szkody, to rozjaśnianiem zniszczyłam. I tak są na ścięcie, to niech chociaż przez ten czas mnie nie denerwują. Serio wyglądam jak podstarzały metal z siwym przerzedzonym puszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Piers do przodu
|
Od rana wieści że Lemmy nie żyje
![]() Od dziś już nic nie będzie tak samo ......
#3316 | ||||||||
Panaroja
|
snad zwolnienia z powodu bycia szejkiem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() 3. ![]() 4.o masz , no to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pytanie do zakothowanych - jak Wasze kothy reagują na choinkę z wyposażeniem tzn bombki , łańcuchy itp ? podejmujecie jakieś działania prewencyjne na wypadek ataków czy cuś ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baluśmy sie troche o młodą w tym roku ( pierwsza jej choinka), ale...weszła do pokoju, usiadła na wprost drzewka, popatrzyla kilka minut i zignorowala, poszła dalej. I tyle było zainteresowania... Dobra, pytanie z seri co kupić na prezent na nowe mieszkanie. ![]() Ma być na już, znaczy jutro muszę mieć.... i nie mam kompletnie pomyslu. Już miałam w koszyku karafkę i zestaw szklanek do łiskacza, ale....spodkalam kumpla i mówi,że by mnie z domu wywalił jak bym, mu cos takiego na prezent przyniosła. No to odlożyłam ![]() zasugerował jakiś zestaw przypraw w fajnych opakowaniach albo co...no że niby coś co się przyda, zużyje, ale samemu się nie kupi no bo można bez tego żyć.... mam kompletna dziurę w glowie ![]() Ah..i nei za drogie tak, w okolicach 100 zl najlepiej .... ![]() I w sumie fajnie, żeby bylo jakies niepraktyczne a mile... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Piers do przodu
|
Parabel bycia szejkiem??
![]() ![]() ![]()
#3319 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak to bym miala latwiej.... Chyba tylko maszyny do popcornu nie mają....i w sumie to nie wiem czego ![]() Może gar do gotowania ryżu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też chyba niedługo zaczną się odwierty i sie bronię Sinupretem ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-29 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie no, sorry, ale jakbym w prezencie miała dostać garnek, poczułabym się tak jakoś... nie bałdzo
![]() A masz w okolicy jakiś sklep z wyposażeniem wnętrz/ artykułami AGD - szkło, porcelana, sprzęty kuchenne? Może tam Ci coś po prostu wpadnie w oko?
#3323 | ||
Mother of Cats
|
Nie mogę dojść do siebie, do południa utknęłam w łóżku z książką (no co, nie mogłam się odkleić), a teraz siedzę przy kompie i przechyla mnie na boki - strasznie dziwne uczucie, takie zwroty głowy. I jak tu pracować?
![]() Oj. Dobrze, że chociaż zwolnienie masz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
niecnotliwa dziewica
|
O, a mogę spytać, co Cię tak wciągło...?
#3325 |
Mother of Cats
|
Do ryżu akurat bym nie chciała, ale porządny garnek jest OK. O ile ktoś nie ma mikrej kuchni albo akurat garnków ma do wypęku.
A propos prezentów: takie cuś ostatnio wpadło mi w oko: klik. Wszystko przez szpikowanie się Doktorem od kilku tygodni ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Dom Światów Marion Zimmer Bradley. |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
niecnotliwa dziewica
|
Klasyka zawsze dobra
![]() Już bym sobie poszła, a tu dopiero po pierwszej ![]()
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stazja - Z gadżetami jest ciężko, bo musisz dobrze znać właścicieli i wystrój ich mieszkania, wiedzieć że np chcą taki a nie inny młynek etc. A jeśli wiesz, że pijają herbaty, kawy, to w fajnych puszkach, dobrej jakości zestawy to marzenie ![]() ![]() Moim zdaniem, jeśli chcesz kupić "coś do domu" z wystroju, to musisz dokładnie znać tę osobę, jej styl, gust i potrzeby. Np my wiemy komu ramkę na zdjecia, komu retro maselniczkę ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-29 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() A bony to w ogóle rewela - sama bym się bardzo ucieszyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Nindżopesz
|
Stazja, popieram opcję bonów lub kaw. Po sobie wiem, że z kuchennymi durnostojkami, nawet tymi potrzebnymi, bywa problem. Dostaję jakieś seledynowe, czerwone, nowoczesne, a cała kuchnia raczej retro beżowo-brązowa i chowam to w szafkach bo nijak nie pasuje.
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- A fogle dla mnie najlepszy prezent na nowe mieszkanie to wino i książka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.