Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-28, 17:52   #4531
StayStylish
Raczkowanie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez monique_05 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny Byłam dzisiaj u ginekologa. Zbadała mnie i wstępnie potwierdziła ciążę (rozpulchniona szyjka macicy itp.). Zleciła mi badania krwi, na które jutro idę, ale o dziwo nie dała skierowania na betę. Myślałam, że to konieczne? Dała skierowanie na USG, które zostało wyznaczone na 11 stycznia. Pani położna, u której wyznaczałam termin powiedziała, że beta nie jest konieczna skoro będzie USG i test ciążowy wyszedł pozytywny (który, jakby nie patrzeć stwierdza obecność hcg). Hmm no ja tam się nie znam, to moja pierwsza ciąża, a one są lekarkami.

Ginekolog wyznaczyła mi termin na 30.08.2016 - czyli w drugą rocznicę ślubu!! Chociaż wiem, że rzadko kiedy się rodzi zgodnie z terminem

Trzymam kciuki za udany cykl
Ja jak dałam moje 3 wyniki z bety lekarzowi, to mi powiedział "a weź to Pani i już więcej nie rób" i nawet nie popatrzył na wyniki

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-12-28, 17:57   #4532
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Nie musisz mieć skierowania na betę, robią w laboratoriach normalnie od ręki Tylko trzeba zapłacić niestety

My Sylwestra jak co roku we dwoje, świętujemy 8 rocznicę

Ups, tym razem we TROJE

No właśnie tylko chodzi o to, że ja mogę mieć to za darmo w Medicoverze tylko jest potrzebne skierowanie ich lekarza (firma opłaca). Ale jakoś podczas wizyty nie zwróciłam uwagi, że mi na betę nie dała, tylko później u tej położnej się skapnęłam i pytałam.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez StayStylish Pokaż wiadomość
Ja jak dałam moje 3 wyniki z bety lekarzowi, to mi powiedział "a weź to Pani i już więcej nie rób" i nawet nie popatrzył na wyniki

Haha hmm no to już rozumiem ja byłam przekonana, że to trzeba kontrolować w miarę regularnie i sprawdzać czy jest właściwy przyrost. Ale to pierwsza ciąża to człowiek mało wie

Edytowane przez monique_05
Czas edycji: 2015-12-28 o 17:58
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 17:57   #4533
Fantasmagori
Zakorzenienie

A to ja mam tak samo z Luxmedem - też jak mam skierowanie to mam za darmo tylko trzeba pamiętać żeby poprosić lekarza

Edytowane przez Fantasmagori
Czas edycji: 2015-12-28 o 17:58
Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 18:02   #4534
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Czyli wszystko dobrze wrzuć zdjęcie z usg, w sam raz w moje urodziny bete zrób sobie sama

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
Na pewno dam znać co i jak

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
A to ja mam tak samo z Luxmedem - też jak mam skierowanie to mam za darmo tylko trzeba pamiętać żeby poprosić lekarza
Hehe no właśnie ja myślałam, że lekarz sam da, bo będzie to konieczne
Stary 2015-12-28, 18:16   #4535
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

Haha hmm no to już rozumiem ja byłam przekonana, że to trzeba kontrolować w miarę regularnie i sprawdzać czy jest właściwy przyrost. Ale to pierwsza ciąża to człowiek mało wie
U mnie gdyby nie beta to nawet bym nie wiedziała o ciąży biochemicznej i poronieniu więc ja jestem jak najbardziej za tym aby ją robić Mnie ginekolog kazał ją kontrolować ale to już wtedy po poronieniu aby wykluczyć ciąże pozamaciczną.
Stary 2015-12-28, 18:46   #4536
StayStylish
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie tylko chodzi o to, że ja mogę mieć to za darmo w Medicoverze tylko jest potrzebne skierowanie ich lekarza (firma opłaca). Ale jakoś podczas wizyty nie zwróciłam uwagi, że mi na betę nie dała, tylko później u tej położnej się skapnęłam i pytałam.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
U mnie gdyby nie beta to nawet bym nie wiedziała o ciąży biochemicznej i poronieniu więc ja jestem jak najbardziej za tym aby ją robić Mnie ginekolog kazał ją kontrolować ale to już wtedy po poronieniu aby wykluczyć ciąże pozamaciczną.
U mnie na pierwszej wizycie lekarz widział pęcherzyk, potwierdził tym ciążę i olał bete.
Za dwa tygodnie widział zarodek wiec tym bardziej go beta już nie interesowała
A za kolejne dwa tygodnie serduszko.

Mimo, że leciałam na bete to rozumiem, że lekarz może jej nie potrzebować i wytarczy mu usg

Stary 2015-12-28, 19:04   #4537
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Oj mamy 18 osób w domu i impreza z tematem przewodnim: lata PRL. Właśnie zaczynam to wszystko przygotowywać i ogarniać. Ledwo co święta minęły a tu już następna impreza. Co niektórzy zostaną u nas do 3 stycznia więc będzie się działo
Ale fajnie! Przebieracie się jakoś? Jakieś jedzenie z tych czasów itp? Opowiadaj

Cytat:
Ginekolog wyznaczyła mi termin na 30.08.2016 - czyli w drugą rocznicę ślubu!! Chociaż wiem, że rzadko kiedy się rodzi zgodnie z terminem
Ale by było super to również nasza 2 rocznica

Snieg u nas pada
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-28, 20:56   #4538
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie na pierwszej wizycie lekarz widział pęcherzyk, potwierdził tym ciążę i olał bete.
Za dwa tygodnie widział zarodek wiec tym bardziej go beta już nie interesowała
A za kolejne dwa tygodnie serduszko.

Mimo, że leciałam na bete to rozumiem, że lekarz może jej nie potrzebować i wytarczy mu usg

Nie no oczywiście, jak jest prawidłowa ciąża to również uważam że betą nie ma co sobie głowy zawracać. Chodziło mi o to że jest to jedyne pewne badanie na samym początku aby potwierdzić lub wykluczyć prawidłowości

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Ale fajnie! Przebieracie się jakoś? Jakieś jedzenie z tych czasów? Opowiadaj

Snieg u nas pada
O ja, śnieg!! Też chcę

Tak przebieramy się Sukienki, rozkloszowane spódnice, stare sweterki Do jedzenia koreczki, ogórki, akurat teraz jest jeszcze pepsi edycja limitowana z lat 80, więc też nam spasuje Oczywiście bardziej nowoczesne jedzonko też będzie. Wszystko przy muzyce z tych lat. No i dekoracje, szary papier toaletowy, towar spod lady, rzeczy na kartki, płatna toaleta, cerata na stół, itd. Już się doczekać nie mogę
Stary 2015-12-28, 21:52   #4539
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
Nie no oczywiście, jak jest prawidłowa ciąża to również uważam że betą nie ma co sobie głowy zawracać. Chodziło mi o to że jest to jedyne pewne badanie na samym początku aby potwierdzić lub wykluczyć prawidłowości

O ja, śnieg!! Też chcę

Tak przebieramy się Sukienki, rozkloszowane spódnice, stare sweterki Do jedzenia koreczki, ogórki, akurat teraz jest jeszcze pepsi edycja limitowana z lat 80, więc też nam spasuje Oczywiście bardziej nowoczesne jedzonko też będzie. Wszystko przy muzyce z tych lat. No i dekoracje, szary papier toaletowy, towar spod lady, rzeczy na kartki, płatna toaleta, cerata na stół, itd. Już się doczekać nie mogę
Jeszcze koniecznie faszerowane jajka! bardzo fajny pomysł z tym tematem. My jak kupowalismy mieszkanie od takiej starszej pani gdzie nigdy nic w nim nie było robione, tzn. Byla boazeria :-D i na dodatek zostawiala część mebli to też mieliśmy pomysł, że zrobimy od razu parapetowke w stylu prl :-D ale ponieważ mieliśmy z nią trochę problemy i przedłużało się oddanie mieszkania, a nam się spieszyło z remontem to impreza nie udała się

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Ale fajnie! Przebieracie się jakoś? Jakieś jedzenie z tych czasów itp? Opowiadaj

Ale by było super to również nasza 2 rocznica

Snieg u nas pada
Bardzo bym chciała..
Wspaniała data ślubu kochana :-P
Stary 2015-12-29, 01:46   #4540
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Megan1312 Pokaż wiadomość
Jak tam minely swieta? U mnie nawet dobrze myslalam ze bedzie gorzej. Bylismy u rodziny tz pozniej u moich rodzicow.
Ja się cieszę że się już skończyły...

Cytat:
My w wigilię byliśmy u jednych rodziców i drugich, w pierwszy dzień świąt byliśmy na imieninach teścia - TŻ sam przygotował całe jedzenie więc narobił się ciężko, więc od wczoraj leżymy już tylko i odpoczywamy Ja wprawdzie nie mam po czym ale mimo to jestem ospała i zmęczona A TŻ ma wolne do 4 stycznia więc mamy dużo czasu dla siebie
Jak nie masz po czym, taki skarb nosisz, masz prawo się już męczyć i czuć senność!

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
My z TŻ nigdy nie mieliśmy tak zwariowanych świąt, jak w tym roku. Jutro muszę wrócić do pracy, a czuję, że dopiero teraz przydałby mi się urlop po tych wrażeniach.

Od niedzieli do połowy I dnia świąt byliśmy u moich rodziców i wszystko było spoko. W pierwszy dzień świąt popołudniu, gdy jechaliśmy do rodziców TŻ (ok. 350 km od moich rodziców), 100 km od mojego rodzinnego domu poszło nam sprzęgło w samochodzie i utknęliśmy na jakiejś wiosce. Obdzwoniłam wszystkie okoliczne pomoce drogowe i dopiero po dłuższym czasie jeden facet zgodził się przyjechać. Zostawiliśmy więc samochód na parkingu strzeżonym pod warsztatem 300 km od naszego domu, wzięliśmy z bagażnika najważniejsze rzeczy i udaliśmy się na pociąg do Wrocławia Tam czekaliśmy 3 godziny na nocny pociąg do rodziców TŻ, więc zrobiłam kochanemu mężulowi wycieczkę po starówce wrocławskiej nocą, bo nigdy nie miał okazji jej oglądać Dojechaliśmy do teściów o 5 rano aha - jeszcze sprzedano mi rezerwację na nieistniejący wagon i musiałam to prostować

Drugi dzień świąt równie "atrakcyjny". Wczesnym wieczorem babcia TŻ dostała wysokiego ciśnienia i duszności. Wezwałam karetkę, na którą czekałyśmy z teściową godzinę (TŻ i teść pracowali w tym czasie w oborze, więc nie chciałyśmy im przerywać tego co i tak trzeba zrobić). Dzwoniłam po 30 minutach na dyspozytornię upewnić się czy wyjechała ta karetka i mówię im że to pilne bo podejrzewamy zawał, już się bałam że nie dojadą na czas. Chciałam nawet już jechać samochodem do szpitala, ale to 40 km, a bałam się że babci się w samochodzie pogorszy i nic wtedy nie poradzę. Poza tym mogłabym się minąć z tą karetką. Jak już wreszcie dojechali to stwierdzili że dostali złe zawiadomienie i mają niewłaściwy typ karetki i oni wezwą tą właściwą i sobie pojadą. To my mówimy, żeby dali babci chociaż coś na te duszności, bo nawet mówić już nie mogła. no to oni stwierdzili że nie wiedzą co jej podać i łaskawie zabrali ją na IP Teraz babcia jest w szpitalu na OIOM. Lekarze mówią, że bardzo możliwe że z tego wyjdzie, bo organizm dobrze reaguje na leki, ale z drugiej strony wszystko jest możliwe, bo babcia za tydzień kończy 91 lat.

31 XII testuję o ile wcześniej @ się nie pojawi. Dzisiaj pojawiła mi się nitka jasnoczerwonej krwi w śluzie. Nie wiem czy to na okres, czy może jakimś cudem plamienie implantacyjne. Nigdy nie miałam nitki krwi w śluzie, jak już skracał się cykl i było plamienie na okres, to cały śluz był różowy. Co ma być to będzie, zobaczymy. W sumie nawet przez ten świąteczny stres moje ciało może się inaczej zachowywać.
Ooo matko, jakie przeżycia....

Cytat:
Masakra
Dużo zdrowia dla babci

U nas Wigilia była u teściów czyli u nas w domu. Potem Pasterka Pierwszego dnia świąt przyszedł do nas nasz świadek i kuzyn Tż z żoną i sobie popili, później pojechaliśmy do klubu ze świadkiem i z Tż bratem i jego dziewczyną W 2 dzień świąt bylismy u mojej mamy Wczoraj przyszedł Tż kolega i też coś tam popili

Teraz można odpocząć po świętach

Macie plany na Sylwestra?

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Ja mam dziś 24dc czyli wg moich ostatnich 2 cykli dziś powinnam dostać @.
A głupi ovufriend mi wyznaczył owu, tylko jakoś dziwnie
My w domu...
Cytat:
Dziękuję dziewczyny Byłam dzisiaj u ginekologa. Zbadała mnie i wstępnie potwierdziła ciążę (rozpulchniona szyjka macicy itp.). Zleciła mi badania krwi, na które jutro idę, ale o dziwo nie dała skierowania na betę. Myślałam, że to konieczne? Dała skierowanie na USG, które zostało wyznaczone na 11 stycznia. Pani położna, u której wyznaczałam termin powiedziała, że beta nie jest konieczna skoro będzie USG i test ciążowy wyszedł pozytywny (który, jakby nie patrzeć stwierdza obecność hcg). Hmm no ja tam się nie znam, to moja pierwsza ciąża, a one są lekarkami.

Trzymam kciuki za udany cykl
Ja całą ciążę moją ani jednej bety nie miałam...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 08:08   #4541
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Świetny pomysł! Przymocuj jeszcze dwie łyżki do jednego łańcucha , niech sie kłócą kto ma jeść

Ja sylwestra spędzam na spokojnie, idziemy z Mężem do znajomych, kameralnie Poza tym jakoś nie mam ochoty na imprezy, wszystko takie przytłaczające :/ Nie wiem co mam zrobic dojedzenia i tradycyjnie - nie mam w co sie ubrac

I jeszcze MOŻE wypadnie mi owu w sulwestra bo jak na razie testy owu wskazują delikatną kreske, ale z każdym dniem ciemniejszą to chyba dobrze świadczy co?
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-29, 09:22   #4542
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Świetny pomysł! Przymocuj jeszcze dwie łyżki do jednego łańcucha , niech sie kłócą kto ma jeść

Ja sylwestra spędzam na spokojnie, idziemy z Mężem do znajomych, kameralnie Poza tym jakoś nie mam ochoty na imprezy, wszystko takie przytłaczające :/ Nie wiem co mam zrobic dojedzenia i tradycyjnie - nie mam w co sie ubrac

I jeszcze MOŻE wypadnie mi owu w sulwestra bo jak na razie testy owu wskazują delikatną kreske, ale z każdym dniem ciemniejszą to chyba dobrze świadczy co?
ja mam dwie kreski zawsze już ok 10 dc, potem się pojawiają i znikają, więc nie wiem czy to dobrze świadczy
ja też powinnam mieć owu z sylwestra, testy owu z dwoma kreskami,czuję jajnik, ale śluzu brak ale testowa jeszcze jasna, nie mam planów na Sylwestra więc możemy całą noc baraszkować

Ciekawy pomysł z tą imprezą w klimacie PRL, może wykorzystam

gdzie macie ten śnieg? u nas nie ma a bardzo chciałam jechać w góry na narty ;(

Edytowane przez Ewula88
Czas edycji: 2015-12-29 o 09:23
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 09:31   #4543
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
O ja, śnieg!! Też chcę

Był przez 15 minut Tż się ze mnie śmiał bo jak zobaczyłam że pada to stałam przy oknie jak dziecko szczęśliwa

Ale fajnie! Z chęcią bym poszła na taką imprezę

Cytat:
Bardzo bym chciała..
Wspaniała data ślubu kochana :-P
Zgadza sie, wspaniała
Stary 2015-12-29, 10:49   #4544
monika 1985
Wtajemniczenie

Witam wszystkie staraczki , ja również staram się o dzidziusia, ale dopiero od stycznia, zobaczymy kiedy się uda , gorąco pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
monika 1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 10:55   #4545
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika 1985 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie staraczki , ja również staram się o dzidziusia, ale dopiero od stycznia, zobaczymy kiedy się uda , gorąco pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
Witaj Powodzenia w staraniach!
Stary 2015-12-29, 10:59   #4546
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy ! I oczywiście życzymy powodzenia ! Za owocne cykle!!
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:03   #4547
monika 1985
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj Powodzenia w staraniach!
a dziękuję bardzo w sumie to można powiedzieć, że staram się od grudnia bo cykl mi się zaczął 24. 12. , no zobaczymy jak to wyjdzie, ogólnie to może napiszę coś o sobie , tak jak mój nick wskazuje, nazywam się monika mam 30 lat i jestem z okolic wrocławia, jestem już mamą małego Kubusia, który urodził się 11.03.2015 , tak więc nie tak dawno, ale chcemy mieć z mężem już drugą pociechę
Stary 2015-12-29, 11:05   #4548
monika 1985
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy ! I oczywiście życzymy powodzenia ! Za owocne cykle!!
Dziękuję zobaczymy kiedy nam się uda bo o pierwsze dziecko staraliśmy się cztery miesiące
Stary 2015-12-29, 11:06   #4549
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:

My pierwszy raz w życiu spędzamy go tak hucznie. Zawsze jeździliśmy albo w góry albo na Sylwestra na rynek do telewizyjnych miast - Wrocław, Kraków. Także w tym roku szalejemy ostro, ale to przez to, że następny Sylwester będzie już we trójkę i pozostanie spędzić go z Polsatem Tego sobie i Wam życzę

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
ja mam dwie kreski zawsze już ok 10 dc, potem się pojawiają i znikają, więc nie wiem czy to dobrze świadczy
ja też powinnam mieć owu z sylwestra, testy owu z dwoma kreskami,czuję jajnik, ale śluzu brak ale testowa jeszcze jasna, nie mam planów na Sylwestra więc możemy całą noc baraszkować

Ciekawy pomysł z tą imprezą w klimacie PRL, może wykorzystam

gdzie macie ten śnieg? u nas nie ma a bardzo chciałam jechać w góry na narty ;(

My wybieramy się w przyszłym tygodniu na deskę W górach prawie wszystkie wyciągi są czynne więc można poszaleć

A u mnie dzisiaj piękna owulacja a my mamy bana na przytulanie Dokładnie tak jak poprzednio w 15 dc. Już prawie 4 tygodnie bez żadnego miziania, prezerwatyw nie uznajemy więc się męczymy Jeszcze "tylko" 1,5 cyklu

Cytat:
Witaj Rozgość się

Edytowane przez VelaLuca
Czas edycji: 2015-12-29 o 11:09
VelaLuca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:19   #4550
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:

Witaj

Dziewczyny, powoli można zacząć myśleć o drugiej części naszego wątku, zanim się obejrzymy będzie 5000 postów
Któraś była chętna na zakładanie, ale nie pamiętam kto

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:25   #4551
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję zobaczymy kiedy nam się uda bo o pierwsze dziecko staraliśmy się cztery miesiące
Witaj ;-) dobrze ze nowe przybywają, bo to owocny wątek :-D

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:27   #4552
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Witaj

Dziewczyny, powoli można zacząć myśleć o drugiej części naszego wątku, zanim się obejrzymy będzie 5000 postów
Ja mogę założyć jak nikt się nie zgłosi

Witam nową
Stary 2015-12-29, 11:29   #4553
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
My pierwszy raz w życiu spędzamy go tak hucznie. Zawsze jeździliśmy albo w góry albo na Sylwestra na rynek do telewizyjnych miast - Wrocław, Kraków. Także w tym roku szalejemy ostro, ale to przez to, że następny Sylwester będzie już we trójkę i pozostanie spędzić go z Polsatem Tego sobie i Wam życzę

My wybieramy się w przyszłym tygodniu na deskę W górach prawie wszystkie wyciągi są czynne więc można poszaleć

A u mnie dzisiaj piękna owulacja a my mamy bana na przytulanie Dokładnie tak jak poprzednio w 15 dc. Już prawie 4 tygodnie bez żadnego miziania, prezerwatyw nie uznajemy więc się męczymy Jeszcze "tylko" 1,5 cyklu

Witaj Rozgość się
w których górach? W Beskidzie nie ma śniegu
szukam własnie noclegów na Słowacji koło Chopoka, któraś z Was może ma namiary na jakieś noclegi blisko wyciągów?

Witaj Monika
Stary 2015-12-29, 11:29   #4554
monika 1985
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
Witaj ;-) dobrze ze nowe przybywają, bo to owocny wątek :-D
No mam nadzieję, że wszystkie zostaniemy mamami 2016 , ale ja nie boje się, że nie zajdę w ciążę co boję się samej ciąży, bo niestety mam ogromny problem i czeka mnie ciężka ciąża pełna obaw , no ale trzeba być dobrej myśli
Stary 2015-12-29, 11:37   #4555
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:

szukam własnie noclegów na Słowacji koło Chopoka, któraś z Was może ma namiary na jakieś noclegi blisko wyciągów?

Witaj Monika

W Krynicy bida z nędzą :/

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:38   #4556
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
No mam nadzieję, że wszystkie zostaniemy mamami 2016 , ale ja nie boje się, że nie zajdę w ciążę co boję się samej ciąży, bo niestety mam ogromny problem i czeka mnie ciężka ciąża pełna obaw , no ale trzeba być dobrej myśli
A co to za problem? Jeśli nie chcesz, nie mów

Wszystkie to na pewno nie będziemy - bo ja nie

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

kasia ruda co tam u Ciebie?
Stary 2015-12-29, 11:45   #4557
monika 1985
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Mam zrealizowany konflikt serologiczny, i już znalazłam lekarza co podejmie się prowadzenia takiej ciąży tak więc jestem dobrej myśli, ale dużo mnie nerwów czeka, bo pod koniec mojej pierwszej ciąży jak się okazało, że mój konflikt się zrealizował to miałam co tydzień wzyty w szpitalu i mnustwo badań, tylko to było dopiero od 32 tygodnia ciąży,a teraz startuje od razu z konfliktem . A czemu nie będziesz mamą 2016 ?
Stary 2015-12-29, 11:48   #4558
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie to niewiele. Jutro wizyta, więc dowiem się, ilu lokatorów mam. Ciążowe objawy w pełni, mega senność- to znane z poprzedniej ciązy, ale doszły mdłości, które były mi dotąd obce

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 11:48   #4559
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj

Ja pisałam że mogę założyć W sumie jeszcze tego nie robiłam, mam nadzieję że podołam

Cytat:

Witaj Monika

Moi znajomi byli tydzień temu na Chopoku. Kupa śniegu była Ale nie wiem gdzie nocowali. Byla wtedy ta promocja - karnet 10 euro za cały dzień i na wszystkie trasy. A w Polsce to w Białce wyciągi są czynne, w Tyliczu koło Krynicy również. Jeszcze muszę sprawdzić Wierchomle bo to mój ulubiony stok

Cytat:

Wszystkie to na pewno nie będziemy - bo ja nie [COLOR="Silver"]
Mysza! za takie gadanie!
Stary 2015-12-29, 11:53   #4560
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja pisałam że mogę założyć W sumie jeszcze tego nie robiłam, mam nadzieję że podołam

Moi znajomi byli tydzień temu na Chopoku. Kupa śniegu była Ale nie wiem gdzie nocowali. Byla wtedy ta promocja - karnet 10 euro za cały dzień i na wszystkie trasy. A w Polsce to w Białce wyciągi są czynne, w Tyliczu koło Krynicy również. Jeszcze muszę sprawdzić Wierchomle bo to mój ulubiony stok

Mysza! za takie gadanie!
ja kupiłam karnet na gruponie za 48zł na dzień a teraz szukam noclegów, termin luty/marzec już sie nie mogę doczekać zimowego szaleństwa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości