|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II)
Co do swetrów- ja noszę wszędzie S, a w Stradim S/M, zależy od modelu
|
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Czy są tu dziewczyny ze Śląska? Zastanawiam się do którego Stradiego jechać, gdzie będzie największy wybór rozmiarów, chodzi mi głównie o spódniczki i sukienki, podpowiecie jak sytuacja w Galerii Katowickiej, Agorze czy może Forum w Gliwicach?
![]() Mam jeszcze pytanie odnośnie tych rzeczy, widziałyście na żywo, polecacie? ![]() http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...55&colorId=150 http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...45&colorId=001 http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...45&colorId=001 http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...45&colorId=001 Edytowane przez kamelka33 Czas edycji: 2015-12-30 o 11:24 |
|
|
|
#1593 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz linka http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...40&p=84&page=5
Co do swetrów ze stradka to na mnie są dobre od S do L ,a czasem nawet L jest za małe ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Doklikałam trzy graty kolejne z mango i na tym kończę przygodę z tym sklepem ,czekam teraz na obniżki w stradku i pullu . |
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam sie na ich rozmiarowce
|
|
#1595 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze, zeby miec darmowa przesylke trzeba dozbierac do 150, takze od razu pokaz mi torbe łódke
|
|
#1597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj rano kliknęłam te jeansy i dwie koszulki i dziś dostałam już maila,że są do odebrania. Natomast co do drugich jeansów które zamówiłam popołudniu- cisza-ani że idzie wysyłka,ani nic. W sumie i tak odbiorę dopiero w poniedziałek
zmiarzę gdzieś i jeszcze tego samego dnia oddam co mi nie będzie pasowało. Zwroty zakupow online wyglądają normalnie? Tak jak stacjonarnie, czy trzeba dodatkowo coś wypełniać jeszcze?
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj bede oddawala te sukienke rozm M: http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...55&colorId=703
online juz zniknely, wiec jak ktoras z Was ich szuka, to moze pojawi sie ta moja Mka, mozliwe tez ze bede zwracala te spodnie rozm 34: http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...49&colorId=001
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli Stradi działa na tej samej zasadzie co Berhska (a pewnie tak jest), to rzeczy ze zwrotu idą na sklep. Panie po prostu metkują ubrania i "wrzucają" na sklep. Być może działa to inaczej gdy zwracasz rzeczy kurierem, nie mam pojęcia.
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj zwrocilam, bo sa za duze, zawsze tak mam z rozmiarowka spodni, gdzie najmniejszy to 34, ale same spodnie fajne : ) no wlasnie bylam w szoku, bo na dlugosc idealne, ale ja jestem niska i juz sie cieszylam, ze beda ok, ale w pasie za szerokie, ale zawsze to bedzie $ na kolejne rzeczy, lista dluga : ) a powiedzcie mi ekspertki : ) jak wyglada sytuacja z podmiana rzeczy, jesli kupilam sukienke jeansowa w sklepie, a potem obniza jej cene online i kupie ja przez strone, to czy moge na paragon sklepowy(drozszy) oddac sukienke zamowiona online, zeby odzyskac ta wyzsza kwote ? nie wiem czy nie namieszalam, ale moze skumacie, w skrocie czy mozliwe jest podmienianie rzeczy kupionych w sklepie na paragon online ?
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie woski ze stradivariusa najlepsze, długość idealna, stan tez. Fajne nawoskowanie.
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Niestety traperki okazały się za małe, a większy rozmiar już wyprzedany
Nad motorowymi dżinsami jeszcze myślę, czy zostawić czy też zwrócić
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję,że dorzucą online, bo stacjonarnie u mnie nie ma. Mam dwie pary wosków ze Stradiego i jestem też zadowolona. Czarne mają 2 lata, często noszę i wosk jak nowy. Brązowe od początku miały mniej wosku, ale nie zmieniły wyglądu też.
|
|
|
|
#1610 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie jestem pewna co do rozmiaru spódniczki, więc stwierdziłam, ze w sklepie online klikne dwa
i zostawię sobie, ten który będzie pasował, jednak gdy się okaże, że oba nie są dobre, nikt nie będzie robił problemów, że oddaje 2 takie same rzeczy, tylko w różnych rozmiarach?
|
|
|
|
#1611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możesz oddawać wszystko co chcesz i ile chcesz ![]() Bożeee jaki ze mnie czub,dostałam dziś botki z pulla rypnęłam gdzieś w kąt w pracy i teraz mi się przypomniało ze nawet nie rozpakowałam paczki
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zastanawiam się tylko, czy jest szansa, że odbiorę ją najpóźniej we wtorek![]() http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...45&colorId=001 |
|
|
|
|
#1613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aaaa chyba chodziło Ci o to że max na wtorek chciała byś ją już mieć ? To nie wiem ,ale ostatnio i ja i dziewczyny miałysmy zamówienia do odbioru na drugi dzień od wysylki także jest szansa
Edytowane przez aneczka87874 Czas edycji: 2015-12-30 o 21:24 |
|
|
|
|
#1614 |
|
Raczkowanie
|
Bedą jeszcze obniżki w Stradim?
|
|
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...49&colorId=001 dzieki, no to wielka szkoda, w takim razie nie odrywam jeszcze metki od sukienki i moze ja przecenia online albo w sklepie, bo 79zl to dla mnie ciagle za nia zbyt duzo... to mam inne pytanie do ekspertek czy jesli w ciagu 30dni przecenia mi sukienke, to moge isc do sklepu, zwrocic ja i od razu kupic juz po tej nizszej cenie, ofc z kompletem metek ? Moze to glupie, ale spodziewam sie, ze kolejna obnizka to jakies 30zl wiec robi jednak roznice Cytat:
masz na mysli te ? jak wypada rozmiarowka? bo zastanawiam sie nad 34 (ktorego zreszta nie ma online) ale zwykle nosze 32, rozmiary sa troche zanizone wg Ciebie ?
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilam tez kurtke w Bershce, ale ta z Mango bardziej uniwersalna, wiec chciałabym zobaczyć na "zywo" zeby móc zamówic, a Bershke oddac![]() Cytat:
![]() Co do zwrotów, jak kupujesz online to metka nie ma ceny lub ma wydrukowaną cenę w euro, a jak kupujesz w sklepie ma biała naklejke + pomaranczowe z obniżoną ceną, wiec jak kupiłaś sukienkę w sklepie za wyższa cenę to po prostu ją oddaj w sklepie, a zatrzymaj ta z online za niższa ![]() Będą na 100%
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że masz jakąś znajomą sprzedawczynie ;-) lub pójdziesz z koleżanka i ona zainteresuję się zakupem niby dla siebie ![]() Co do spodni motocyklowych, to mam je w domu, rozmiar 38 taki tez na codzien nosze ;-)---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
jesli nie, to 30 dni szybko zleci i przez ten czas ta sukienka może być 2 x tańsza niż teraz stradi ma obnizki co tydzien lub co dwa tygodnie, więc na pewno ta sukienka jeszcze zejdzie z ceny ;-) ja mam specjalny worek w który wkładam rzeczy wyprzedażowe na podmiany, zwroty pilnuje tylko terminów, żeby nie przegapić mozliwości oddania pewnie nie jedna z nas ma tyle ciuchów w szafie, że spokojnie przezyje 30 dni i pózniej będzie miała radochę, że kupiła coś za 50 zł przecenione z 200 lub kupi 2-3 rzeczy w cenie jednej ;-)
Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2015-12-30 o 23:12 |
||
|
|
|
#1619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja racja, 30 dni mozna wytrzymac, a z sukienke to tylko widze taki problem, ze one potanieja, ale np zostana same Lki w sklepie, a moja ma rozm S, wiec musialabym zwrocic i od razu kupic dokladnie ta sama, bo bylaby jedyna w tym rozmiarze, a np wiem, ze w HMie robia problem z takim zakupem zwroconej rzeczy od razu. W kazdym razie dzieki za rady i pomoc !
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

zastanawiam się tylko, czy jest szansa, że odbiorę ją najpóźniej we wtorek