![]() |
#4111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
![]() |
#4112 |
Zakorzenienie
|
Zerknelam wczoraj na moja apke gdzie sa wystawiane nam godziny pracy i oczom nie wierzylam debil.mnie na 2wystawil. Dzwonie dzis do niego i Hallo o co kaman. A ten mi ze ja jakis urlop zaznaczylam od7do27stycznie i on nie jest w stanie przeskoczyc systemu bo jak chce dac mi zmiane to nite idzie bo mu wysakuje ze ja ma urlop. Tak wiec nie wiem ile w tym prawdy (owszem zaznaczalam 7 i 27 jako dwa oddzielne dni bo mam wizyty u lekarzy. I jade wlasnie z nim to wyjasniac moze jakos uda sie to odkrecic 😕
|
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a mialy byc pedzle ![]() ![]() u mnie z Olka bylo gorzej. ale chyba dlatego, ze tyle na poczatku nie ssala... przeszlo po miesiacu. oby i u Was minelo. jak najszybciej ![]() jjjjaaasssne. walcz! kupilam sobie (tak a propos pedzli ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
moge przypuszczac, ze te dwie osoby jednak znasz dosc dobrze
![]() ja do dzis pamietam prezent od mojego meza, gdy para bylismy ledwo 2 miesiace (moze nawet mniej) - mialam 20 lat i dostalam perfumy chanel no.5 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-12-30 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
mój ojciec namiętnie nas obkupuje perfumami. jedyne kryterium wyboru: kolor czerwony
![]() sam nie miał chyba nigdy ![]() ostatnio tak się wypsikał na bezcłówce (sic! kilkoma zapachami), że szczerze wspolczuje wspolpodroznikom ![]() ![]() nie rozumiem fenomenu tego zapachu. nie wyobrazam sobie nikogo w tych oparach ![]()
![]() |
#4116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe.. ja rowniez nie, uzylam raz, by nie sprawic przykrosci, ale opary byly nie do wytrzymania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
MBZ♥
|
Przepraszam Moderna ale mi te perfumy zalatuja kocim siuskiem : ja używam tylko kilku rodzajów więc moi doskonale wiedzą co mi się podoba.
Villga zdrowia!!!! Pani, kup, jeden moich lepszych zakupów ![]() Oliwko bardzo mocno ![]() Demeter no właśnie miały być pędzle? U nas podobny sylwester z tym że będziemy sami. Sorce, świetnie ![]() Małpko, rozczulil mnie Twój opis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
Ha i wiecie cos faktycznie ja musialam cos sknocic bo przy moim imieniu byly szare paski az do 27stycznia. Szybkie tele na infolinie pan powiedzial co zrobic i juz naprawialam. Minus taki ze on juz zrobil grafik blee ale "obiecal" dac mi cos na kilka h tiaaa pewnie znowu bd szpatac ew myc okna ale luzik
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez mam tylko kilka flakonikow, ale ich uzywam ![]() marzy mi sie jeszcze Chanel Chance ![]() pokazecie Wasze flakoniki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Zakorzenienie
|
Idzie zima, zimno sie juz zrobilo brrr.. po niedzieli ma padac snieg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Wtajemniczenie
|
hihi Chenel no 5 - nijak nie rozumiem fenomenu tego zapachu. Może dla starszych... nie wiem co ta Marilyn w nich widziała
![]() Ja jestem prosta zapachowo, od lat Lacoste Pour Femme i jemu zbliżone (D&G Light Blue ![]() ![]() Moderna, widzę, że masz Bossa - podoba Ci się? Dostałam jakiś czas temu i nie mogę coś wypsikać. Z innej beczki. Bawiłam się dzisiaj jakimś programikiem do robienia "chmur wyrazów" w różnych kształtach (w ramach pracy nad metryczkami). Ten jest fajny, robi wsio sam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hugo Boss Woman - ten zapach mam juz ponad 10 lat, wczesniej go uzywalam, teraz najczesciej psikam sie Davidoff Cool Water (na dzien), DKNY Be Delicious (na dzien), Armani Aqua di Gioia i Euphoria (na wieczor). Az sie popsikalam Bossem - taki mlodziezowy mi sie wydaje (ja go wlasnie uzywalam jak bylam 20-stka ![]() ![]() Rozumiem, ze nie mozesz wypsikac (moze to po prostu nie Twoj zapach?)- ja musze miec ochote na dany zapach, on ma do mnie pasowac, do mojego nastroju ![]() Wszystkie flakoniki kupilam sobie sama ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-12-30 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam osttanio artykuł M. Stein i było O preferencjach smakowych 2-3 latków i jakbym widziała Kacpra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zadomowienie
|
Moderna, nawet mam dwa spośród wymienionych przez Ciebie perfum!
![]() A co do skręcenia mebli to Tz ma w tym niezła wprawe, ja jako pomocik jestem. Wlasnie praca wre. Sorce, kciuki, żeby jak najszybciej dolegliwości minęły. Ja też z początku płakałam przy karmieniu. Jak Kinia zasysala to ja gwiazdy przed oczami miałam. Bardzo współczuję. Pani, fajny ten Twój tata. ![]() ![]() Malpko, uwielbiam takie opisy. Te dzieci tak szybko rosną, trzeba chlonac chwilę. BYou, fajny prezent. ![]() My sobie kupiliśmy scrabble i dostałam urządzenie Zelmera kuchenne hehe. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Liczę, że jutr juniorstwo pozwoli nam pograć w planszówki. Zochę jakby co przykleję do piersi, gorzej z Fifim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Moderna czy ja Cie moge o cos zapytac?
#4127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawa jestem teraz, czy osoby, ktore wybieraja podobne zapachy w bliskich relacjach tez dobrze by sie rozumialy? ![]() pochwal sie meblami ![]() ciekawe to jest, ciekawe - to moje ulubione to chyba rozowe i niebieskie ![]() fajne prezenty ![]() Cytat:
![]() pewnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Wlasnie w piecu mam uwaga SERNIK 😄 z serka kes(z)am.czy jak sie to tam pisze. Oby wyszlo. Jutro bd gotowala zapiekanke rybna ladnie sie ubracc milusia tez i jedziemy na Impreze ![]() A sorcce Grtaulcje za 250g I ps uwielbiam grac w Osadnikow - 1wszy raz gralam w wersji niemieckiej a ost sisotra kupila norweska plus jakies rozszezenie morza i oceany |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
dlaczego nie mówiłaś?!
![]() w czym pierzesz? na ile starcza? może jutro sfocę ![]() Cytat:
![]() bardzo jestem ciekawa jaki ![]() freshe ![]() ![]() ja tyż ![]() ![]() Uwaga! aż nie wierzę, że to piszę ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
MBZ♥
|
Pani, mam od października dopiero
![]() ![]() Moderna, super kolekcja ![]() Teraz mam j'adore, fb, jakiś Heat Beyonce i Rihanny rebel zdaje się. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Pani no szacunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jakie plany? napisz cos wiecej ![]() Cytat:
![]() Jádore ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- BYou robilas juz wyprzedazowe zakupy w Zara online? Ja dzisiaj pozamawialam troche dla M., moze cos wybierzemy na przyszly sezon - dla siebie NIC nie znalazlam, zadnego WOW.. starzeje sie, wystarczaja mi jeansy i podsatawowa bluzka z dlugim rekawem ![]() Z mango wzielam jeansy na 104cm dla M., ciekawe jaka jakosc.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
MBZ♥
|
Moderna, a weź
![]() Nie wiem jak z mango, Zosiek ma z hm-u-104cm, zarki-110cm i reserved-110cm. Wszystkie równe ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Upiekłam jabłecznik, zrobiłam sałatkę i zalewę do śledzi. Fajrant!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
Moderna a samolot? Ile sie juz nie widzialas z mama, siostra?
#4134 |
Zakorzenienie
|
pani brawa za wnętrza ;p
![]() ![]() ![]() moderna artykuł taki oigólno- podstawowy ale z tymi surówkami i jedzeniem masła u nas się zgadza w 100%;p http://coaching.focus.pl/zycie/mity-...i-pochwaly-728 |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Wtajemniczenie
|
Kasia, Osadnicy są git!
Pani, na kurniku zagrać mogę ,ale partię na dużo minut: ) Byou, hihi a ja JUTRO chce upiec jablecznik, zrobić sałatkę ![]()
![]() |
#4136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zara wypada mala w porownaniu z h&m - pozamawialam sporo na 104cm, bo teraz nosi 98cm. Masz racje - mnie sie dzeicieca kolekcja bardziej podobala - no i ceny ![]() Na wiosne zakupie pewnie toche w next - ubolewam, ze przeceny dostepne sa tylkow UK ![]() mniam mniam, szalejesz ![]() dluugo, 4-5 lata? ![]() to skomplikowane - dziecko, pies, koszty i brak noclegu u mamy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ja daje M. owoce, bo te zjada chetnie, warzywa teraz sa na szarym koncu (surowke czasami zje, ostatnio zrobilam pyszna fenkul plus jablko w sosie jogurtowym, tak samo lubi seler-jablko-jogurt), natomiast wlasnie weglowodany i tluszcze, troche ryby czy miesa to podstawa - mozg sie teraz mocno rozwija, dzeicko rosnie, stad zabotrzebowanie energetyczne jest wieksze i ja to rozumiem, nie zmuszam ![]() ciesze sie, ze przedstawilas wywiad ze Stein ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4137 |
Wtajemniczenie
|
No tez prawda
![]() Pani, Byou pamietałyscie, że miały być pedzle ![]() Ostatecznie chciałam Hakuro - zestaw 5 podstawowych ale drogo troche i nie chciałam TZ obciążać takim wydatkiem. Moderna, aż weszłam na Zare popatrzeć ![]() ----- Dziś wyszykowałam się rano z K, pojechalismy do złobka a tam Pani mowi, że K byłby sam, bo dzieci nie ma. Wiec bez sensu, w tył zwrot, do sklepu na zakupki i domu ![]() Ale za to wczesnie wstałam, zrobiłam pomidorową, byłam na spacerze z Z i wieczorem zrobiłam ciasto - rafaello bez pieczenia. K zrobił bajzel w kuchni, bo dostał mąke do zabawy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 |
MBZ♥
|
Klementyna, u nas z masłem to samo
![]() Sorce jaką marynatę robiłaś? ![]() Moderna, długo się nie widziałyście ![]() ![]() Mnie teraz polityka cenowa zarki zaskoczyła pozytywnie-obniżyli ceny na rynek polski-narazie nie odbiło się to na jakości kupionych przeze mnie rzeczy. Oczywiście nie z każdą ceną ale dobre jakościowo koszulki po 25zł czy 29zł i 15zł-potem jeszcze obniżka, sześciopak majtusiów za 39zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze odnośnie ciuchów i wyprzedazy. Mnie się musi coś bardzo podobać, żebym zakupiła nowe. Choc uwazam, że dziecko powinno miec coś nowego, coś extra dlatego jak czesto coś sprzedaje (zabawki, ciuszki) to kupuje im nowe ciuchy (lub ide na lumpeks
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- ![]() Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
MBZ♥
|
Demeter, przybij piątkę-u nas też pomidorowa
![]() Z: mamooo jaką zupkę będę jeść? ja: pomidorową Z: tak myślałam ja: ![]() Szkoda, że nie zadzwoniły do Ciebie z informacją:/nie musiałabyś jechać:/ wiem, że u nas w przedszkolach moich wsiowych to deklarujesz czy przyprowadzisz dziecko czy nie. i babki ustalają dyżur. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.