![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: rzeczy do zrobienia w 2016
1. Ukończyć kurs językowy z certyfikatem.
2. Zacząć studia podyplomowe. 3. Zapomnieć o eks, poznać kogoś nowego. 4. Bardziej zadbać o siebie (rzęsy, włosy, paznokcie). 5. Odłożyć część pieniędzy na mieszkanie. 6. Stać się bardziej 'społeczna' ![]() 7. Mniej się wszystkim przejmować. 8. Ćwiczyć na siłowni. 9. Skonsultować się z ortodontą. 10. Odłożyć określoną kwotę. 11. Zdrowo się odżywiać. 12. Zadbać o wzrok (nowe okulary). Edytowane przez onomatopejka Czas edycji: 2016-01-20 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
1. Wyjść z dołka
2. Przestać bać się ludzi 3. Znaleźć przyjaciół 4. Przytyć 10kg 5. Dobrze zdać maturę 6. Dostać się na wymarzone studia 7. Nauczyć się grać na gitarze i keyboardzie 8. Zlikwidować skoliozę 9. Zatwardzić serduszko na nieodpowiednich ludzi ![]() 10. Stać się mega atrakcyjną laską 11. Zacząć oszczędzać 12. Ograniczyć komputer 13. Zacząć szanować siebie Edytowane przez 201707171111 Czas edycji: 2016-01-02 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
1. W końcu dokończyć licencjat + obronić się - widzę, że nie jestem jedyna
![]() 2. Iść na studia magisterskie 3. Odkładać pieniądze na mieszkanie 4. Fajne wakacje ![]() 5. Może w końcu schudnąć ![]() 6. Kontynuować kurs angielskiego 7. Znaleźć hobby.. Praca + dom + praca + dom.. Oszaleć można. 8. Gotować więcej niż te kilka potraw, które umiem ![]() I pewnie kilka innych. Nie traktuję tego jak postanowienia noworoczne, a jak cele, które wyznaczam, żeby być lepszą albo mieć lepiej ![]() Edytowane przez 201607260936 Czas edycji: 2015-12-27 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
1. schudnąć do 50 kg (schudłam już 13 kg, utrzymuję wagę, cel jest blisko
![]() 2. dokończyć magisterkę 3. nie zawalić żadnego egzaminu 4. uporządkować życie zawodowe: poszukać pracy w szkole, założyć własną działalność bądź finalnie zacząć od zera w przypadku tłumaczeń... albo może zdecydować się na coś całkowicie innego? 5. odwiedzić minimum 2 kraje 6. kupić nowy samochód 7. kupić nowy telefon 8. zrobić remont łazienki 9. dokończyć zakładanie alarmu w domu 10. wstawić porządne drzwi wejściowe 11. zrobić szafę w zabudowie 12. kupować mniej ale rozsądniej 13. uporządkować wszystkie moje rzeczy 14. rozważniej kupować kosmetyki 15. mniej czasu spędzac przy komputerze w zasadzie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Strzelaj lub emigruj!
|
1. Schudnąć ostatnie 10 kg
![]() 2.przejechać rowerem conajmniej tyle co w 2015 roku. 3.wiecej biegac. 4.rzucic alkohol tak.na pol roku ![]() 5.nauczyc sie męskiej pompki ![]() 6.mniej sie przejmowac pierdołami, cieszyć sie z chwili. 7. Oszczedzac wiecej kasy. 8.kupowac mniej kosmetykow. 9.lepiej sie odzywiac.
![]() |
#96 |
ReklaMO(D)żerca.
|
zrealizować wszystko to (albo chociaż część), co chcę zrobić od lat ale odkładam na "jutro".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
1. Lepiej traktować swoje ciało: regularnie ćwiczyć, lepiej się odżywiać, spać odpowiednią ilość godzin, znaleźć czas, minimum 2 razy w tygodniu, żeby zrobić sobie peeling, nałożyć odżywki/maseczki.
2. Podszkolić się w makijażu (oczy + paznokcie). 3. Walczyć ze stresem. 4. Zdać sesję zimową i letnią + dobrze wybrać specjalizację. 5. Znaleźć pracę dorywczą. Edytowane przez 201611090905 Czas edycji: 2015-12-28 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
1. Bardziej regularnie ćwiczyć i pływać.
2. Ukończyć tatuaż. 3. Poprawić język obcy. 4. Nauczyć się dobrej obsługi photoshop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Wytrenować się tak by laski same pchały mi się do łóżka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Juz wiem , czemu mi się tacy faceci nie podobają. ..
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
A kto powiedział że ja będę je tam zaciągał. I tak mam za dużo kompleksów, po prostu podreperowałbym swoje samopoczucie tym że mogę się komuś podobać.
![]() To jak z tymi pieniędzmi. Chciałbym mieć tyle żeby kupić samolot. Po co mi samolot? Nie chcę samolotu, chcę tylko tyle pieniędzy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
- przepracowac w zawodzie 2016 rok
- znalezc lepiej platna prace/ zwiekszyc zarobki/dochody -zdac prawko -zaczac regularna nauke ang! - zebrac kaske na inwestycje urodowe zaplanowane w 2017 jakis tysiac zl-cos oszczedzac -nauczyc sie kilku dan gotowac -poprawic kulinarie - wyjsc do teatru, 3 krotkie wycieczki 1-2 dniowe, pojsc do , na spektakl, ogrod botaniczny, strzelnica,wakacje fajne wyjechac na tydzien, wybrac sie na zumbe ,park linowy.-robic nowe rzeczy ![]() - lepsze racje z ludzmi -stac sie niezalezna i pewna siebie i zoorganizowana -ogarnac okuliste i zaczac nosic soczewki -czytac ksiazki -mniej siedziec na Internecie! Edytowane przez gumka24 Czas edycji: 2015-12-28 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
-zakochać się (choć raczej w wieku 45 lat nie jest to możliwe) jak się nie uda świat się nie zawali.
-zrealizować wszystkie zagraniczne podróże,kraj Basków, Caen,Neapol a na końcu wakacje na Węgrzech w Balatonfured (zakochałem się w tym kraju mimo koszmarnego języka ugrofiński czy jakoś tak) -cieszyć się z awansu do 3 ligi z moim klubem. -pomagać jak najwięcej potrzebującym bo mnie na to stać a wiec trzeba się tym dzielić(to też bardzo ważne moje postanowienie) -mniej pić bo czasami tygodniowo pękało 40 piwek i 2 litry wódki (sam to wypijałem) -i żeby mi nie odbiło -żebym szanował innych ludzi nadal choć czasem różnie jest. -i zrobić coś dobrego dla innych aby żyło im się lepiej(może mnie coś oświeci w tym 2016 roku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Totalnie pilabym z Toba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
-Wykazać się na praktykach, zdać egzamin zawodowy i znaleźć sobie staż.
-Pilnie się uczyć! -Praca nad sobą czyli: więcej pozytywnego myślenia, wiary we własne możliwości i mniej przejmowania się tym co będzie jutro,ograniczenie swoich nerwów i humorków... -Dbać o swój związek ![]() -Ograniczenie słodyczy, słodkich napojów i kawy ale to akurat tak co roku ![]() -Mniej zarywania nocy! -Dbać o siebie, stroić się dla siebie i swojego mężczyzny ![]() -Regularnie uprawiać sport To może "tyle" myślę że i tak całkiem sporo więc można powiedzieć że mam co robić w tym nadchodzącym nowym roku ![]() Edytowane przez Venaa Czas edycji: 2015-12-29 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Moim nowym postanowieniem jest mieć wszystko w de i uczyć się
![]() Jakoś nie idzie mi dobrze myślenie o innych, źle na tym wychodzę. Zerwać kilka znajomości, tak na Amen. Nie odzywać się do X, bd chciał to sam się odezwie. W de nikomu już wlazic nie mam zamiaru. Dość bycia dla kogoś, czas być dla siebie. Wyrwać się z tego domu wariatów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Banana Fana Fo!
|
1. Obronić się
![]() 2. Oszczędzać 3. Zwiedzić przynajmniej dwie stolice, w których jeszcze nie byłam 4. Uczyć się angielskiego, iść na jakis kurs 5. Załapać się na jakieś fajne praktyki 6. Mieć dobre oceny na magisterce 7. Zdrowo się odżywiać 8. Biegać 9. Nauczyć się porządnie fotografować
Zapuszczam włosy ![]() Edytowane przez lanabananaa Czas edycji: 2016-12-05 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
multitasking ninja
|
1. Znaleźć więcej zleceniodawców.
2. Zacząć pomagać na Kiva 3. Wyjechać z ukochanym na niezapomniane wakacje 4. Schudnąć (już zaczęłam nad tym pracować, tym razem MUSI się udać) 5. Dojść ze sobą do ładu w pewnej kwestii 6. Kupić pozostałe wyposażenie do mieszkania 7. Nauczyć się medytować 8. Podjąć jakieś ciekawe studia 9. Ćwiczyć więcej jogi 10. Ograniczyć mięso, najlepiej do zera 11. Mniej siedzieć na fejsie
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Oj, na przyszły rok sporo tego mi się uzbierało
![]() - zaliczyć pierwszą i drugą sesję - uczyć się systematycznie - doszlifować niemiecki - intensywna nauka angielskiego - wprowadzić minimalizm kosmetyczny - uzupełnić braki w garderobie - być bardziej spontaniczną - mniej oglądać głupkowatych programów, a więcej takich, z których coś wyniosę - doprowadzić do stanu idealnego swoją sylwetkę - bardziej zdrowo się odżywiać - zacząć się wysypiać i zacząć wcześnie wstawać - być milsza dla wszystkich, nie uzewnętrzniać swoich humorków - dalej zapuszczać włosy i o nie dbać - wydawać rozsądnie pieniądze - starać się być nastawioną do wszystkiego pozytywnie Edytowane przez Maddis Czas edycji: 2016-01-01 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
- zacząć regularnie ćwiczyć
- wyprostować ząbki - znaleźć drugą połówkę (...) - znaleźć pracę na wakacje i odłożyć coś na przyszłość - nauczyć się jeździć na łyżwach - zacząć zdrowo jeść - zrezygnować całkowicie z kawy - pójść na mecz piłki nożnej - biegać - czytać więcej książek - może w końcu tatuaż - zapuścić włosy do talii ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Troszkę obawiam się Nowego Roku hehe
![]() ![]() ![]() ![]() No to jedziemy ![]() - nadal kontynuować kurs językowy ![]() ![]() - zawalczyć o pracę, tzn mój cel na ten rok zrealizowałam (zmieniłam pracę) ale jednak chcę mierzyć wyżej, albo zawalczyć, aby w obecnej było lepiej, albo zmienić, być może podjąć jakieś kroki aby zdobyć pracę w wymarzonej branży -dbać o związek, mniej kłócić sie z TŻtem, nie być tak wybuchowa, a ewentualne wątpliwości wyjaśniać, a nie od razu foch z przytupem ![]() - spotykać się jeszcze więcej z przyjaciółmi, częściej odwiedzać koleżankę z Poznania, być może jak kasa pozwoli wyjechać do Anglii do mojej koleżanki, która się tam przeprowadziła - nadal podróżować,bo to coś co kocham ![]() ![]() - realizować swoją pasję którą w tym roku "zdobyłam" z takim samym zaangażowaniem jak dotychczas, wybrać się na jakiś Spotting Day, o ile gdzieś taka impreza będzie ![]() - zadbać o sylwetkę, bo mam wrażenie że zrobiłam się kulka ![]() ![]() - zamieszkać z TŻtem ( jeśli ustabilizuje się nam sytuacja z pracą) - podszkolić angielski - co roku to chyba piszę, ale chciałabym spełnić takie jedno moje małe marzenie, które już czeka na spełnienie ponad 7 lat, w tym roku było już bardzo blisko, więc może jest nadzieja? ![]()
![]() |
#113 |
❤ bee happy ❤
|
W 2016 chcę:
- kupować mniej niepotrzebnych mi rzeczy (w tym ubrań) - więcej czytać książek, a mniej wizażu ![]() - dbać o to co dla mnie najcenniejsze - być dobrym człowiekiem dla innych ludzi mimo tego, że czasem nie potrafią tego docenić - pozostać przy blondzie ![]() - pojechać na koncert FFDP ![]() - samodoskonalić się - kupić jeża ![]() - pojechać w podróż poślubną w jakies piękne i zielone miejsce - zmienić auto na lepsze - zrobić tatuaż
Edytowane przez Dorotti666 Czas edycji: 2015-12-30 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
ist mir egal
|
Boję się przegrywać, szczególnie sama ze sobą, no ale poszaleję:
1. kurs językowy w Monachium 2. przeżyć długie wakacje w Chorwacji 3. znaleźć swoją idealną rutynę do wysiłku fizycznego 4. skończyć z sukcesem mój Duży Rozwijający Projekt 5. znaleźć faceta 6. zdać obie sesje bez poprawek 7. przełamywać strach; poczuć, że oswoiłam coś, w czym wcześniej czułam się zagubiona. 8. otoczyć się ludźmi, którzy popchną mnie w górę.
Edytowane przez pancakes Czas edycji: 2015-12-30 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Cytat:
Jestem normalnym facetem byłym mistrzem Polski w barwach Widzewa Łódź w piłce nożnej ale to bardzo dawne dzieje.Teraz prowadzę firmę rodziców i preferuję wykształcenie wyższe rachunkowość lub ścisłe chemia ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
1. Zdać egzaminy na nauczyciela jogi
![]() 2. Zabrać mamę dom Porto 3. Poszukać nowego pierwszego mieszkania z TŻ 4. Przełamać się i założyć kanał na Youtube z tutorialami
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
1. Wyjść za mąż
2. Zamieszkać z Tż 3. Znaleźć dobrą pracę 4. Zabrać rodziców do Francji 5. Podszkolić francuski 6. Zrobić prawo jazdy 7. Zadbać o zdrowie psychiczne 8. Pojechać nad polskie morze Wysłane z tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
No to moje plany
![]() 1. Dbać o związek 2. Zaręczyć się ( to bardziej marzenie ale niech będzie ![]() 3. Regularnie ćwiczyć 4. Schudnąć 5. Zdać wszystko na uczelni bez poprawek 6. Dostać stypendium naukowe 7. Znaleźć fajną pracę 8. Wrócić do jazdy konnej 9. Nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę 10. Przestać się tak wszystkim przejmować ( w szczególności rzeczami, na które nie mam wpływu) 11. Podnieść poczucie własnej wartości 12. Częściej rozmawiać z rodziną 13. Wyjechać gdzieś z Tż na parę dni 14. Może zacząć jakiś kurs albo coś w tym rodzaju ![]() 15. Kupić sobie rzeczy, które chcę od dawna 16. Czytać więcej książek 17. Oszczędzić trochę pieniędzy 18. Nauczyć się nowych przepisów Edytowane przez morbidesse Czas edycji: 2016-01-02 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Lubię robić plany na cały rok. Staram się je potem rozbijać na mniejsze no i tak stopniowo, coś w danym kierunku robię.
Oto moja lista ![]() - zacząć / kontynuować dbać o formę. 3x w tygodniu ćwiczenia w domu - kontynuować luźną, bez spinki naukę hiszpańskiego (duolingo) - zmienić trend i zamiast coraz młodszych dziewczyn (19-22) znajdować starsze (+23) ![]() ![]() - w maju zrobić to co nie udało mi się w tym roku - pojechać do Hiszpanii, na jak najdłużej się da (czyli np. chociaż na 3 tygodnie ![]() - w lutym / marcu pojechać na weekend do jakiegoś miasta pokroju: Poznań, Wrocław, Berlin, Gdańsk, Amsterdam - mniej jeść na mieście, więcej wieczorów spędzać w domu - nauczyć się lepiej gotować - nauczyć się robić 1 popisowe (ale proste ![]() ![]() - nauczyć się robić kilka zdrowych, pożywnych koktajli, a nie tylko jeden, który pije czasem ;P (banany, ogórek, mięta, cytryna / limonka, chilli, cynamon) - nauczyć się czegoś nowego - pojechać na koncert z jakąś fajną muzyką elektroniczną - obejrzeć 10 dobrych filmów - takich klasyków - przeczytać kilka książek - beletrystyka + rozwój / psychologia itp - zacząć w miarę regularnie uprawiać jakiś nowy sport (squash ?) - kupić 4-5 butelek alkoholu i niech sobie stoją w barku jako ozdoba - poznać jakieś nowe środowiska ludzi - do końca Maja wypracować pewną górkę finansową - do marca / kwietnia nauczyć się najwięcej w mojej pracy jak się da - potem, zastanowić się nad swoją przyszłością zawodową - przygotować sobie listę TODO na te dni , w których nic mi się nie chce, mam mało energii. - wybrać z moich podróży 10 najfajniejszych zdjęć i je wywołać Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-12-31 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
- zmienić pracę na zgodną z wykształceniem na początku roku
- wybrać się na wycieczkę objazdową - po znalezieniu odpowiedniej pracy zapisać się na konkretne studia magisterskie - wybrać się na wycieczkę do Rzymu - regularnie ćwiczyć w różnorodny sposób (gimnastyka, pływanie, bieganie etc.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.