![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
![]()
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku! Zdrowia i miłości - to najważniejsze
![]()
#1353 |
Zakorzenienie
|
Moja lekarka oddzwoniła i przyjechała. Zbadała mała i mnie, Julia ma zapalenie uszu bo bardzo reaguje na dotyk, goraczka szybko wzrasta. Ja na szczescie nic poważniejszego, wykuruje sie. Tak mi małej żal... Ciagle mi na rekach spi, widac ze sie meczy...
Dziękuje dziewczyny za wszystkie życzenia i rownież najlepszego na ten nowy, lepszy rok ! ![]()
#1354 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś w garach. Adam śpi. Tz wrócił po nocce wygonilam go spać. Maja juz na imprezie sylwestrowej, ma czas do 21 ![]() A ja barszcz zrobilam czerwony, krokiety z pieczarkami i serem żółtym (tylko obtoczyc i usmażyć) jestem w trakcie golabkow i muszę sie zabrać za sałatkę jarzynowa. Potrzebuje pilnie kucharki i sprzataczki. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() |
#1355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1357 |
Rozeznanie
|
Tak wiem wiem
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU, aby się spełniły wszystkie Wasze marzenia, miłości , dużo miłości ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Roksi, dużo zdrówka dla WAS ![]() Gosia przytulam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochana w tym Doidy na początku tylko troche. I tak się rozleje,więc będzie mniej na wszystkim dookoła. Jak Rob załapał to potem już normalnie z pół kubka dostawał. Jednak na początek dosłownie trochę,żeby z 2 cm od dna było. Musi zakumać o co kaman. Oj zazdroszcze tego wychodnego! Pochwal się co fajnego kupiłaś Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mój też złoty chłop,ale muszę powiedzieć co zrobić. Sam z siebie rzadko zatrybi. Dziś też rano wziął Adama i mogłam godzinę dospać. Tyle,że potem nie nakarmi,więc i tak już musiałam się zebrać. Miło się czyta,że masz tyle wsparcia w Nim i tak potrafi się odnalezc w roli męża i taty. Dla Ciebie raz jeszcze zdrówka. Niech nowy rok zacznie się z dobrym zdrowiem. Cytat:
![]() ooo sprzątanie po znajomych to jest To ![]() Maxio widzę cycoholik. Fakt,że jakby tolerował smoczek to pewnie co którąś pobudkę mogłabyś ogarnać smokiem. Chyba,że On za każdym razem aktywnie ssie? czy to kwestia,że chce się potulić? Co do rad znajomej. Myślę,że "głodny sytego nie zrozumie". Zazwyczaj każdy daje dobre rady,ale które działały na Jego pociechę. Niejednokrotnie jednak to się nie sprawdza w innych przypadkach. Intuicja to jest wg mnie to. Czasem robimy coś ,a jednak czujemy ,że powinnismy inaczej. U mnie też to się sprawdza. Odkąd wrzuciłam na luz to jkoś latwiej się nam żyje- wszystkim ![]() Zobaczysz,że za 3 lata nawet nie będziesz pamiętała tych wszystkich przebojów. Zobaczysz jakie to wtedy z perspektywy czasu wyda się błache Cytat:
O widzę,że przymierzasz się do trzeciej pociechy ![]() Ja już zakończyłam reprodukcję i odetchnę z ulgą jak mi gin zamontuje tę spirale. Zazdroszczę tego wyspania. To jest jednak ten komfort butli,że ktoś może nakarmić i ogarnąć w pełni dziecko. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak się sytuacja rozwinęła? jak się czuję Julka? Udało Ci się w końcu dodzwonić do lekarza? Adam poszedł spać o 12:50...i nadal śpi. Posmarowałam dziąsła dentinoxem przed snem i walnął taką kupę,że myślałam,że kwas wypali mi oczy. Macie pomysł z czego to się może brać? wczoraj też taką trzasną? Lulla,czy to nie Ty pisałaś,że Adrianek też miał taką kwaśną po jakichś konserwantach w jedzeniu które jadłaś? Bo nie wiem,czy doszukiwać się problemu, czy to norma. Właśnie moje chłopaki wrócili z zakupów i jakiś armagedon. Wszędzie mega kolejki i ludzie się obkupują jakby koniec Świata się zbliżał. Nie ma gdzie zaparkowac(choć to w sumie nie nowość tutaj ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Jess zacytowałam Twoją odpowiedz odnośnie jedzenia/niejedzenia i mi zeżarło;/ . Hmm czyli ejdnym słowem oboje z TZ wybredni jesteście :P. Powiem Ci,że życzę oby Alanek miał szeroki wachlarz smaków ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
Adas sie obudzil z drugiej drzemki i mnie zadziwil
![]() ![]() ![]() ![]()
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje słowa często mnie na duchu podboszą ![]() Wizyta znajomych super udana tylko kurde te "mądrości" mnie trochę wkurzyły ![]() Ale i tak robię po swojemu. Oni mi wczoraj chcieli łóżeczko przestawiać bliżej mojego łóżka i mały "powinien spać sam"... ![]() No moze i powinien, ale nie śpi ![]() Chciałam dziś dynie kupić i nie było tzn słoiczek ![]() Jeśli chodzi o kupę to też wczoraj posmarowałam dentinoxem dziąsełka a dziś na zakupach dostałam smsa, ze maly zrobił " kwaśbą kupę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1362 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Twoja znajoma chyba się trochę zapędziła z tym "powinien". Powinien być szczęśliwym dzieckiem ze szczęśliwą mama i niech każdy robi porządki na swoim podwórku ![]() Oo widzisz to może to ten nieszczęsny Dentinox? Ja smaruje przed każdą drzemką,bo naprawdę jak widzę ,że tak zażarcie pakuje całe pięści do buzi to mi szkoda. Do tego jak tylko zaczynam smarować to widzę jak odlatuje i się wycisza...Do tego jak je to tak zaciska dziąsła,że aż mnie cycki bolą. Masakra. Aż się boję na samą myśl jak ten ząb już wyjdzie i bedzie robił kasownika...
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
Gosi trzymaj sie!
Roxana zdrówka dla Julki, uszy podobno bolesne... Z postanowień noworocznych ja mam schudńiecie! Chce 10kg do czerwca zrzucić! Kupiłam dzis wage w biedronie ![]() ![]() ![]() Mravka Jasieczek grzeczny, ładnie spał, jutro jedziemy do moich rodziców i bedzie znow spał z nami bo w gondoli szkoda mi go trzymać w nocy, a lozeczka nie mamy wiecbedzie z nami w łożku ![]()
Edytowane przez Kitsi Czas edycji: 2015-12-31 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas też działa wspólne przygotowywanie posiłków,ale to wiadomo,że już przy starszym dziecku. Za to jak się uczył jeść to....moja kuchnia przypominała miejsce po wybuchu miny. Strzelanie z łyżeczki i obracanie miski do góry dnem. Próba wsadzenia sobie czegoś do ucha, czy kichania z buzią pełną np.pomidorówki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co nie zmienia faktu,że wydaje mi się,że do czerwca spokojnie dasz radę,bo jak tylko pogoda pozwoli to spacery też będą dłuższe. To Jaśko waży tyle co Adamo bez ubrania. W sumie to już się nie dziwie skąd mam takie mięsnie na rękach ![]() ![]() Próbowalaś cwiczyć z Jaśkiem? gdzieś mi się rzuciło w oczy ,że są takie cwiczenia. Np.brzuszki z dzieckiem itp. Ja jestem za leniwa na to,ale jeśli tylko masz zapał to probuj ![]() Postanowień noworocznych nie mam,bo zazwyczaj nic z tego nie wynika. Chciałabym tylko,aby nowy rok nie był gorszy od aktualnego ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie robił kasownika ?! ![]() Padłam ![]() Uwielbiam Twoje określenia haha ![]() Jeśli chodzi o znajomą to masz rację ![]() Bardzo się lubimy, ale powinna u siebie porządki robić ![]() Delikatnie mówiąc jej synek jest nieznośny ![]() Masz rację...cieszę się tymi przytulaskami i korzystam póki mogę ![]() Wydaję mi się, że u nas też zęby idą. Maxi zaciska też strasznie przy jedzeniu i nie jest to przyjemne ![]() Co to będzie jak zęby będą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Roxi, dużo zdóweczka dla Juleczki i dla Ciebie również ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mravka widziałam takie ćwiczenia! Wyglada to swietnie, ale niestety ja jestem anty ruchowa.nienawidze ćwiczyć i sie pocić, ja jestem typem kanapowca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1369 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za dobre słowa, przydadzą sie. Julia spi i spi i zaczyna kaszleć...
![]()
#1370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1371 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I musze się za niemiecki wziąć porządnie. Planujemy wyjechać gdzieś za 2 lata. A z moim Kali jeść Kali pić to trochę wstyd... Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-12-31 o 14:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo fajnie ![]() A w jakim kierunku chcecie się osiedlić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zadomowienie
|
A, z tego tytułu ze mam sie odchudzać to upiekłam na dzis szarlotkę, i bede jadła z bita śmietana!
![]() Do tego sałatka z grillowanym kurczakiem z mango i awokado. W lodowce mam cydr,ale boje sie go wypić,bo jak mi Jaska petardy obudza to bedzie chciał cyćy..on nie daruje,jak nie dam to wycie ![]()
![]() |
#1375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Niekoniecznie. Moja mama za moich niemowlęcych czasów zapalenie ucha zauważyła dopiero jak mi się ropa pojawiła, bo ani gorączki, ani płaczu :P
Cytat:
![]() Zosia ślini się strasznie, ciągle coś do buzi pakuje, ale dziąsła chyba spuchnięte nie są. Ile to może trwać przed wyżynaniem? :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zadomowienie
|
![]() |
#1378 | ||
Zadomowienie
|
Przyjaciółkę mam w Bawarii. Tak wstępnie tam gdzie ona. Łatwiej będzie się zaczepic do pracy z kimś kogo się zna
![]() Cytat:
Cytat:
takie slinienie to nawet 2 miesiące może trwać. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.