![]() |
#1381 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Opowiem Wam jeszcze co wczoraj się mężowi przydarzyło. Wrócił z pacy, zjadł obiad i zasiadł przed laptopem. Nagle mi woła, że mam przynieść wszystkie rachunki za prąd odkąd tu mieszkamy. Lecę z tym jak głupia, pytam o co chodzi, a ten, że dostał pismo na e-maila z kruka "przed sądowe wezwanie do zapłaty" (czy jakoś tak). Przejrzał wszystko i zaczął dzwonić do Taurona. Na szczęście przypomniałam sobie, że przecież prąd jest na mnie i moje dane były podawane (w tym adres e-mail) a nie jego, poza tym nie dostaliśmy zadnego ponaglenia, a ja rachunków i terminowości pilnuje. No i coś mi zaświtało, że gdzieś czytałam artykuł jako to niby kruk wysyła takie listy, a w rzeczywistości to jakiś wirus albo wyłudzacze. Nie powiem, w pierwszej chwili mi ciśnienie podskoczyło. Dobra, wracam do pracy. Jak jeszcze dziś zdarze to zajrzę. Gdybym sie jednak nie wyrobila to każdej z Was i Waszym rodzinom życzę Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strzelają już petardami i modle sie co by mi dziecka nie obudzili bo udusze.
![]() |
#1385 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skończyłam. Idę wziąć prysznic, poprasować obrus i modle się żeby Michał dał mi jeszcze pół godziny to zdąrze się malnąć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znowu mnie katar bierze! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zycze Wam duzo milosci i zdrowka. Zeby dzieciaczki zdrowo rosly i daly mamom troszke wytchnienia;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w nowym roku! Pozdrawiam w piżamce z pod kocyka
![]() Jasiek od 18śpi. Walą petardami z każdej strony bloku,mam nadzieje ze sie nie obudzi... My zjedliśmy krewetki i szarlotkę, i jakos musze oczy na zapałkach utrzymać do północy bo az wstyd iść spac wcześniej ![]() ![]()
![]() |
#1391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Stoi moja druga połówka w drzwiach i patrzy sie wsciane.Pytam o czym tak mysli, a ten "czuja, że dzisiej byda łożarty jak meserszmit" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
Hahaha dobre
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sikam ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku i udanych IMPREZ sylwestrowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Ja sie tez witam spod kocyka. Głowa mi pęka, Julka ma tak ciężki dzien ze ryczy wszędzie tylko nie na moich rekach wiec ja ciagle trzymam. Oczy mi sie kleją, poszłabym spac
![]()
![]() |
#1396 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się,że wtedy trzeba krótko aczkolwiek stanowczo ukrucić takie "mądrości",bo szkoda zdrowia i nerwów . No Kochana zobaczysz,a raczej poczujesz jak radośnie zacisnie ząbki aż zobaczysz wszystkie gwiazdy, Po czym nieśmiało się uśmiechnie podczas,gdy Ty będziesz probowała pohamować chęć rozpłakania sie. Oj pamiętam to pamiętam. I wtedy raptowne odwracanie głowy z cycem w paszczy nabiera zupełnie innego wymiaru. Rozpatrywałabym to w kategoriach znęcania się ![]() Ale rozumiem,że Dentinox Mu pomaga ,tak? Cytat:
![]() Wymówki się łatwo znajduje,wiem ,bo jestem już w tym wprawiona ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam dokładnie taki https://www.centrumrowerowe.pl/akces...ax,132721.html jest świetny,bo ma tę wkładke i wygodniej się dziecku siedzi. Do tego można odchylić i nie ma syndromu tej wisząco-latającej głowy jak dziec przyśnie. Co się może zdarzyć przecież. Cytat:
Co do malowania to ja też od wielkiego Święta to robię. Nie lubie i nie potrafię za bardzo.Dwa,że też mi się tego zmywać potem nie chce i budzę się niczym panda rano ![]() Dobra sąsiedzi z obu stron mają imprezki Sylwestrowe,oby mnie szlag nie trafił przez to ![]() My z okazji Nowego Roku ściągneliśmy sobie gre na Xboxa i będziemy pykać jak tylko Rob raczy zasnać za chwilę. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- I póki jeszcze jestem tutaj chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze na ten Nowy Rok. Oby okazał się tylko lepszy niż aktualny. Obfitował w jak najwięcej radosnych momentów oszczędzając przy tym smutki i rozczarowania. Będzie to niezwykły rok,bo przecież Nasze pociechy z niezdarnych dzidziusów przeistoczą się w ciekawe Świata dzieci. Usłyszymy pierwsze "mama" i zobaczymy pierwsze kroki. Z naszymi TZ także jak najmniej problemów ![]() Ściskam!
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
Ukrócę to teraz najbardziej jak się tylko da ![]() ![]() ![]() I pewnie będzie tak, że mniej będziemy się widywać albo Pani Dobra Rada uspokoi się troszkę i porządki u siebie będzie robić ![]() Mój Tż pow.wczoraj, że za miła byłam dla niej ![]() Piękne życzenia ![]() Udanego wieczoru i żeby sąsiedzi byli cicho ![]() ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-12-31 o 18:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zadomowienie
|
Mravka jogi nie próbowałam, ja jestem ogolnie dzikus i nie lubię takich zajęć grupowych, w tym tkwi problem
![]() Tez nam wała pod oknami, tak mysle ze moze o tej godzinie to dla dzieci,które pózniej śpią? ![]() My wlasnie pykamy w Farcrya 4 ![]() Wrzuciłam zdjęcie do K, uwaga, ja sie śmiałam z jednego z nich chyba przez 15min ![]() ![]() O,tak, mravka piękne życzenia, ja niemoge sie juz doczekać az Jasik bedzie bardziej kontaktowy. Mam nadzieje ze sąsiedzi dadzą wam spac ;D ja mam samych starych dziadków,wiec mam ciszę i spokój ![]()
Edytowane przez Kitsi Czas edycji: 2015-12-31 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
O Matyldo.
Cos czuje, ze bedzie ciężka noc, u nas tak strzelają, ze Julka zasnąć nie moze. Junior standardowo - spi ![]() Kasperka, mravka a Wy jak świętujecie ? ![]()
#1400 |
Rozeznanie
|
Zuzka spi juz od 8
![]() ![]() ![]() ![]() Również wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2016 oby wasze marzenia się spełniły a dzieciaczki zdrowo rosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochana ja spedzam na dogladaniu co chwile Adaska,bo jakis cwel pod oknem strzelal. Gramy z TZ w Broken Sword ![]() A Wy zajadacie pewnie smakowitosci o ktorych pisalas wczesniej ![]() Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Zadomowienie
|
My w polach to nikt pod domem nie strzela. Ale każdej strony widać jak ma wsiach strzelają fajerwerki. Psy juz w piwnicy siedzą bo się boją. Jutro tez cały dzień tak będzie... Z teściami oglądamy sylwestry w różnych miastach i jemy laysy. Nawet mi się siedzieć nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
U nas tez okropnie strzelają. My mamy blisko blokowisko ale od razu za nami jest wielki plac gdzie nie ma nawet drzew wiec wszystko tam leci i strzela nam pod oknami... Junior jak juz zasnie to mozna go wynieść a sie nie obudzi. Julia tez spi ale zaczęła dosc mocno kaszleć wiec tez do niej latam raz za razem. Poszłabym spac ale nie ma szans, boje sie tak zostawic Julke sama. Taaaa... Zajadamy. Każdy nałożył sobie cos na talerzyk i wszystko pochowaliśmy do lodówki bo jakos nikt głodu nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Zazdroszczę, ze nie strzelają bo u nas to tragicznie ... ![]()
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
A my siedzimy u siostry i Alan jeszcze nie spi, zasnal na 20min przy odkladaniu sie obudzil i koniec. Nie mamy za bardzo mozliwosci isc teraz spac wiec juz posiedzi z nami do polnocy i potem wszyscy spac
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
#1405 |
Zakorzenienie
|
Roxi, my w domku jestesmy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Adam nie śpi od 23 jakis ciul strzelał akurat przy karmieniu i tak sie wystraszyl az sie poplakal. Teraz imprezuje razem z nami
![]()
#1407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały imprezowicz ![]() Super, to tak jak my ![]() Cytat:
Kolejny imprezowicz ![]() Moje dzieciaczki spia, my z tż tez juz z zapałkami w oczach siedzimy i czekamy na północ. Buzi i spac ![]()
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1409 |
Zadomowienie
|
Haha a ja obchodze Waszego sylwestra czyli godzine szybxiej i spac;d w sumie juz w lozku jestesmy
![]() Szczesliwego;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest straszne ![]() Moja znajoma ma domek obok nas i jak widze jaka u nich jest impreza to sie dziwie jak ludziom sie tak chce imprezować ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.