Chętnie poznam Kobietę - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-25, 23:12   #631
lemoorka
Zakorzenienie

Dot.: Chętnie poznam Kobietę

A te kobiety myslace, pfffffffffff jakbys traktował nas jak idiotki Darowałbys sobie takie odzywki

EOT
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 23:41   #632
arrio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
całą argumentacją jest zalozenie takiego watku ,dziwne ze wciaz nie mozesz tego pojac.Skoro dorosla kobieta nie zadaje pytan "co zrobic zeby przestał" Dojrzaly facet nie zaklada takich watkow
Gdybys mial poczucie humoru,mozna by to jeszcze jakos rozgrzeszyc,ale niestety nie da rady

gdybys czytal co tu piszemy to bys wiedzial ile kto ma lat,bo to juz bylo powiedziane
Rozumiem, że odbiór takiego wątku jest taki: desperat! Bo co to za mezczyzna, który nie potrafi znaleźć w realu sobie Kobiety, tylko szuka po necie?!
Trudno. Zaryzykowałem. Bardzo mało mnie to kosztowało.
W pewnym momecie zacząłem traktować ten wątek jako miejsce dyskusji, takiej bardziej serio, niż żartem - stąd możliwe wrazenie braku mojego poczucia humoru

Cytat:
Do koncowki sie nie ustosunkuje ,bo nie widze powodu usprawiedliwiania swojej takiej, a nie innej postawy
Ale niektore dziewczyny to na pewno rozzłosci
Masz rację - przed nikim nie musisz się usprawiedliwiać - TY odpowiadasz za swoje życie! Tylko potem nie miej pretensji do całego świata, jeśli coś wyjdzie nie po twojej myśli
Cytat:
Ale niektore dziewczyny to na pewno rozzłosci
Dlaczego? nie umieją spojrzeć prawdzie w oczy? Czy nie wiedzą czym jest rozmowa?
arrio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-25, 23:54   #633
bess
Zakorzenienie

mimo rocznej obecnosci na forum nie nauczylam sie cytowac fragmentow wypowiedzi
Napisze ogólnie,skoro potraktowales to serio i nie wyszlo to moze teraz spusc z tonu,poczuj swobodnie i pojdzie lepiej.
I nie chodzi deprecjonowanie netu jako srodka do szukania partnerow,chodzi o to niezwiazane z tematem randkowym forum i o sposob ,no ale dobra
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 00:21   #634
arrio
Raczkowanie

Cytat:
mimo rocznej obecnosci na forum nie nauczylam sie cytowac fragmentow wypowiedzi
Klikając cytat w danym poście, przechodzisz do okienka edycji w którym masz dany cytat otoczony dwoma znacznikami:
rozpoczynającym cytat: [ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ]
oraz kończącym cytat: [ / Q U O T E ]
Ja oddzielilem wszystkie znaki w srodku nawiasu spacją - w rzeczywistosci jej nie ma tam.

Jesli chcesz cytować fragment wypowiedzi, to możesz normalnie wykasować część tekstu będącego między tymi znacznikami - chociażby przyciskiem "Backspace" albo "Delete".

A jeśli chcesz cytować po kawałku danego posta, to wtedy musisz zastosować dodatkowe znaczniki początku cytatu i końca: [ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ] i [ / Q U O T E ].

Wyglądałoby to tak:

[ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ]mimo rocznej obecnosci na forum[ / Q U O T E ]mam nadzieję
[ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ]nie nauczylam sie[ / Q U O T E ] że
[ Q U O T E = b e s s ; 5 3 8 0 5 5 6 ]cytowac fragmentow wypowiedzi[ / Q U O T E ] teraz już dasz sobie radę

co po zlikwidowaniu wszystkich spacji w nawiasach kwadratowych wyświetli się tak:

Cytat:
mimo rocznej obecnosci na forum
mam nadzieję
Cytat:
nie nauczylam sie
że
Cytat:
cytowac fragmentow wypowiedzi
teraz już dasz sobie radę
arrio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 00:29   #635
bess
Zakorzenienie

OMG dzieki,co prawda gdzies w połowie textu juz sie wylaczylam ale bede sie starac ,bo nikt mi nigdy az tak szczegolowo tego nie objasnial
Stary 2007-09-26, 00:38   #636
piotrek-1983
Zadomowienie

O przepraszam pomyliłem wątki

Myślałem, że to o podrywaniu wizażanek, a to jakiś kurs tagów html

Już nie przeszkadzam, idę zwiedzać dalej...

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 09:30   #637
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrio Pokaż wiadomość
Czego się boisz?
Że mogłabym stracić czas na rozmowę z kimś, kto nie jest tego wart.
W przypadku znajomej, mniej lub bardziej, osoby, nie muszę się zastanawiać czy poświęcić chwilę, bo albo kogoś cenię i chcę sie spotykać, albo nie cenię i sie nie spotykam
Cytat:
a Tobie zależy na nieznanych Ci osobach?
Oczywiście, że mi nie zależy.

Ale ja nie założyłam wątku: "Drogie Panie, może któraś z Was nada sie na moją wybrankę".
Więc przyjmując punkt widzenia osoby, która, co prawda, nie szuka, ale nastawia sie na poznawanie, zależałoby mi na tym, aby dobrze wypaść w oczach potencjalnych kobiet wartych poznania.

Cytat:
w pierwszym poście we fragmencie który mówi o nie byle jakiej Kobiecie, bodajże tylko 7 słów ("idąc chodnikiem, przyciąga jak magnes wzrok facetów") nie mówi o wnętrzu Kobiety. Mój post nie sprowadzał się zatem do tego co sugerujesz
No właśnie, sprowadza sie do tego, że przyciąga jak magnes wzrok facetów. Czy dojrzały mężczyzna przedstawiając swoje oczekiwania odnoście kobiety, którą chętnie pozna opisuje ją jako piękną lalkę? Wybacz, uważam sie za atrakcyjną kobietę i nie pisze tego, bo jestem zazdrosna o kobiety kroczące chodnikiem itp, dlatego taki tekst z ust mężczyzny, który dawno przestał byś nastolatkiem,uważam za przejaw niedojrzałości.
Atrakcyjność atrakcyjnością - jest diabelnie ważna, no, ale mogłeś sobie darować takie opisy w pierwszym poście.
Nie dziw sie więc, że urządziłyśmy tutaj sobie niezłe żarty prześcigając się w umiejetnościach chodnikowych itp

Cytat:
Dwie rzeczy ujmują Kobiecie z jej kobiecości bardzo dużo - palenie papierosów oraz właśnie rzucanie bluzgami - mam nadzieję, że się powstrzymacie
kate6o miała chyba na myśli, że To z twoich ust polecą bluzgi.....

Cytat:
Drogie Panie,
Kliknalem sobie w kilka wątków, i przeczytalem kilka postów. Nie znam Waszego forum - ale z tego co do tej pory zobaczyłem, zaczynam rozumieć dlaczego piszecie w tym wątku to co piszecie. Która z Was ma więcej niż 25 lat? Dlaczego pytam o wiek - bo żywię nadzieję, że pytań typu "Czemu mezczyzni klamia i co zrobic zeby przestali??", "Co zrobić, żeby Tż nawet nie spojrzał na inną?" i temu podobnych nie zadają Kobiety dorosłe.
Wiesz, na wizaz.pl znajdziesz przeróżne wątki od bardzo poważnych, poprzez traktujące o codziennym życiu aż po wątki na temat tego ile bielizny posiadamy w szafie, jak często ja zmieniamy.
W tym wątku dziewczyny ujawniały swój wiek, nawet dobitnie, i nie między wierszami
Mnie możesz zarzucać, że jestem mało dojrzała, bo faktycznie jestem jeszcze smarkata. Ale część wizażanek uczestniczących w tej dyskusji to dojrzałe kobiety
z tym, że one maja trochę więcej dystansu do siebie i może większe poczucie humoru.
Cytat:
Trafił się Wam również taki osobnik jak ja - przedstawiłem swoje oczekiwania, które mogą Wam się nie podobać, albo których możecie nie spełniać, ale to nie jest powód by rzucać pustymi hasłami typu "jesteś niedojrzały, jesteś niedojrzały".
To, że się pojawiłeś na forum nie zostało skomentowane :"jesteś niedojrzały".
To, w jaki sposób formułowałeś swoje myśli i opinie w tym wątku zostało potraktowane właśnie jako posty osoby niedojrzałej. Żadna z dziewczyn nie obraziła Cię tutaj, a to że odnosimy wrażenie, że jesteś osobą mało dojrzałą, jak na wiek, który podałeś - to już nasza opinia.

Cytat:
Przyznajcie się, że boicie się samotności, że często płacicie cenę bycia z kimś kto stwarza Wam niemałe problemy, tylko dlatego że nie chcecie być same. Oczywiście w imię miłości, bo jej szukałyście.

pozdrawiam Kobiety myślące
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja nie boję sie samotności i nie wiążę się tylko po to, aby ktoś był przy mnie. Nie ważne, czy ideał czy nie ideał - ważne żebym nie była sama?
Jeśli tak myślisz, to jesteś w wielkim błędzie - wolę być sama za sobą, niż samotna w związku z osoba, która mnie nie satysfakcjonuje w 100%.

I myślę, że większość wizażanek myśli podobnie...

A, i jestem pod wrażeniem przyśpieszonego kursu cytowania
Stary 2007-09-26, 14:11   #638
Moonlight
Wtajemniczenie

przepraszam, czy ja przyszłam z pieskiem czy bez pieska?

Stary 2007-09-26, 15:34   #639
kate6o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość

kate6o miała chyba na myśli, że To z twoich ust polecą bluzgi.....

Dokładnie... my tu pełna kultura

"Bóg rozkazał
swoim aniołom

żeby Cię strzegły
na wszystkich Twoich ścieżkach"
Ps 90,11
kate6o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 15:37   #640
moll_y
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Żabek Pokaż wiadomość
Przestraszy się wyrazu twarzy i ucieknie
mhm

..ciekawe swoja droga jak wyglada facet ktory w swoim avatarze zamieszcza ...zabe

Edytowane przez moll_y
Czas edycji: 2007-09-26 o 17:22
moll_y jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 15:39   #641
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Nie no przepraszam bardzo!!! Wszystkie Twoje wypowiedzi są kupą pustych tekstów o facecie, który tak naprawdę doskonale zna się na psychice kobiet i wie, że prędzej czy później większa, czy mniejsza część zacznie się zastanawiać, kim jest ten szanowny, szukający kobiety. Zgrabnie ubierasz w słowa swoje....ale czy myśli na pewno? Czy rzeczywiście takiej chcesz kobiety, czy faktycznie nie będziesz od swojej PARTNERKI oczekiwał, aby przygotowała obiad, pozmywała naczynia, czy wyszorowała kafelki w łazience?? Pomówmy o prawdziwym życiu, nie mówmy o frazesach, nie karm nas kolejnymi wyważonymi wypowiedziami w stylu Don Juana, bo od razu widać, że Don Juan z Ciebie, jak z koziej....nie dokończę przez szacunek dla zasad forum.

A Twoje rozumienie skrótu TŻ - powiem Ci jedno towarzysz życia to dla mnie ktoś, kto jest przy mnie, idzie ze mną przez życie, potrafi zrozumieć, co czuję, a jeśli nie potrafi to przynajmniej się stara. I przepraszam Cię bardzo, ale nazwanie kota, czy psa towarzyszem życia jest co najmniej żenujące, no chyba, że Ty akurat siadasz z kotem, czy psem na piwie w rynku i dyskutujesz o polityce, dniu spędzonym w pracy, itp. Jeśli tak to przepraszam...i w takim wypadku chyba nie musisz już szukać...
A partner to dla mnie osoba, która dzieli ze mną obowiązki i przyjemności, ogólnie rzecz biorąc równie dobrze może być to wspólnik w interesach, dzielący się kosztami i zyskami.
Stary 2007-09-26, 17:50   #642
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Arrio,czytanie między wierszami to sztuka,którą nie wszyscy potrafią opanowaćPrzeczysz sam sobie nie raz,nie dwa,ale-co było do przywidzenia-oczywiście się z tym nie zgadzasz.Może to nie Twoja wina,może to nie było działanie celowe?Ponawiam moją rade-pisz krótsze posty,najlepiej w punktach(zdania pojedyńcze,a nie wielokrotnie złożone)-wtedy na pewno się nie pogubisz i nie będziesz wprowadzał czytających w błąd.
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 19:36   #643
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Arrio,czytanie między wierszami to sztuka,którą nie wszyscy potrafią opanowaćPrzeczysz sam sobie nie raz,nie dwa,ale-co było do przywidzenia-oczywiście się z tym nie zgadzasz.Może to nie Twoja wina,może to nie było działanie celowe?Ponawiam moją rade-pisz krótsze posty,najlepiej w punktach(zdania pojedyńcze,a nie wielokrotnie złożone)-wtedy na pewno się nie pogubisz i nie będziesz wprowadzał czytających w błąd.
Jestem za...

6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-26, 22:36   #644
Żabek
Raczkowanie

GG do Żabek

Cytat:
Jesli chcesz cytować fragment wypowiedzi, to możesz normalnie wykasować część tekstu będącego między tymi znacznikami - chociażby przyciskiem "Backspace" albo "Delete".
blebleble, reszta [ciach]
Pierwszy raz coś konkretnego I bez jednodniowego oczekiwania Szkoda, że nie na temat

Cytat:
Napisane przez piotrek-1983 Pokaż wiadomość
Myślałem, że to o podrywaniu wizażanek, a to jakiś kurs tagów html
Nie, to wątek o czym innym. Tylko o czym...
Stary 2007-09-26, 22:49   #645
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Pierwszy raz coś konkretnego I bez jednodniowego oczekiwania Szkoda, że nie na temat
Grunt że się chłopak rozwija... Szkoda tylko, że tak powoli...
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-27, 19:54   #646
Żabek
Raczkowanie

GG do Żabek

Mmmm... cisza...
Ostatni zamyka drzwi...
Stary 2007-09-27, 20:02   #647
piotrek-1983
Zadomowienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5389100]Grunt że się chłopak rozwija... Szkoda tylko, że tak powoli...[/quote]Jak papier do...

Cytat:
Mmmm... cisza...
Ostatni zamyka drzwi...
I światło gasi...

Stary 2007-09-27, 20:04   #648
bess
Zakorzenienie

pstryk

Stary 2007-09-27, 20:12   #649
kate6o
Zadomowienie

ej, kto zrobił ciemno?

"Bóg rozkazał
swoim aniołom

żeby Cię strzegły
Ps 90,11
Stary 2007-09-27, 20:19   #650
piotrek-1983
Zadomowienie

PSTRYK! [jasność ]

Jasne, że bess zgasiła

Stary 2007-09-27, 20:19   #651
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Zamarłam w oczekiwaniu na zabójczą ripostę pana A...znów wyjdę na tę najgorszą,co to wymyśla rzeczy,których on nie napisał i takie tam blablabla
Pozdrawiam wzystkich rozumiejacych ironię i posiadających umiejętność czytania między wierszami(czyli większość,żeby nie powiedzieć:PRAWIE wszystkich)a PRAWIE czynu wielką różnicę,jak wiemy
Stary 2007-09-27, 20:56   #652
Moonlight
Wtajemniczenie

ej, to już koniec? weźcie mnie nie dołujcie!

Żabek, załóż jakiś wątek o podobnej treści. pośmiejemy się
Stary 2007-09-27, 21:05   #653
qathe
Wtajemniczenie

puk puk :P

qathe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 21:08   #654
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Podejrzewam,że z Żabkiem(pozdrawiam przy okazji)nie będzie tak śmiesznie,bo chłopak wyczuwa ironię i żarty,a Arrio wszystko tak na serio brał i tak fajnie usiłował okazywać swoją wyższośćeh,koniec już?może i lepiej...może następny wątek Arrio będzie nieco bardziej przemyślany?
Stary 2007-09-27, 21:10   #655
Moonlight
Wtajemniczenie

mam takie pytanie... co jest do jasnej... że Żabek jest na wizażu tak często obcałowywany?

Żabek, nie za dobrze Ci?
Stary 2007-09-27, 21:13   #656
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Moonlight Pokaż wiadomość
mam takie pytanie... co jest do jasnej... że Żabek jest na wizażu tak często obcałowywany?

Żabek, nie za dobrze Ci?
Co, też chcesz?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-27, 21:14   #657
kate6o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Podejrzewam,że z Żabkiem(pozdrawiam przy okazji)nie będzie tak śmiesznie,bo chłopak wyczuwa ironię i żarty,a Arrio wszystko tak na serio brał i tak fajnie usiłował okazywać swoją wyższośćeh,koniec już?może i lepiej...może następny wątek Arrio będzie nieco bardziej przemyślany?
To może Żabek będzie udawał, że nie rozumie ironii a my się pośmiejemy?

"Bóg rozkazał
swoim aniołom

żeby Cię strzegły
Ps 90,11
Stary 2007-09-27, 21:14   #658
Moonlight
Wtajemniczenie

Lexie, a chce! i co?
Stary 2007-09-27, 21:17   #659
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

No nie wiemdobra,będę szczera-jakoś lubię Żabka za jego wypowiedzi lekko ironiczne(aż się zawstydziłam)...
Mnie też możecie obcałowaćchoć nie jestem mężczyzną
Stary 2007-09-27, 21:22   #660
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Moonlight Pokaż wiadomość
Lexie, a chce! i co?

Proszę

Zadowolona?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości