|
|
#1351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teksty facetów
Cytat:
|
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
Godzinę temu.
Wycinam tacie skórki. Skończyłam prawą dłoń i zaczynam lewą. Ja- "Na prawej dłoni miałeś mniejsze skórki!" Tata- " wiesz, bo ja częsciej używam prawej dłoni to się wytarły"
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mnie tatuś ostatnio pytał, czy może ode mnie pędzelek pożyczyć i przychodzi pokazując mi pędzelek do różu grzebał w mojej kosmetyczne w poszukiwaniu pędzla
|
|
#1355 |
|
Rozeznanie
|
hehehe teksty rewelacyjne
to i ja coś dorzuce ![]() Tż: o czym myślisz? Ja: o życiu... ![]() Tż (z przerażeniem): ale co Ci sie dzieje ?Oglądamy Shreka, scena w której Shrek jest przybity... Tż (przytulając sie do mnie): Ja też jestem taki biedny OGIER (miał na myśli OGR Uwielbiam te jego wpadki
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
maz moj pyta o perfumy i opnie o nich
M - i co tam o nich pisza? ja - same pozytywy m - a jakie to ma te serca, dupy... ja - co? m - ...nuty nie? ja - aaa |
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
idziemy z kumplem na jego uczelnie. popachniłam się
on wchodzi do pokoju i wącha.ON: musiałaś się psikać? JA: tak, musiałam. ON: ale po co? to jest polibuda, tam prawie nie ma lasek. jak byś sie nie psikała to też byś coś wyrwała ![]()
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
Ja: Chciałbyś żebym używała zalotki?
On: Nie. Ja: Dlaczego? On: Nie pasowałoby Ci to. Ja: ![]() On: Wydaje mi się, że nie wyglądałabyś w tym dobrze. Ja: Misiu, ale tego się nie nosi. Mój Mężuś załamał się, że przytył parę kilo, czego nota bene wcale po nim nie widać i płacze mi w rękaw: On: Jestem gruby Gruby i brzydki ![]() Ja: Misiu nie jesteś wcale gruby ani brzydki. Co Ty za głupotki wygadujesz? On: Jestem gruby ![]() Ja: Misiu no co ty? On: (dalej udaje, że płacze) Ja: Misiaczku o co chodzi? ![]() On: Jak to o co?! Staram się wzbudzić litość żebyś possała Misia
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
Rozmawa o zalotce...5 minut tlumaczylam jak to dziala i w po co ona wogole jest....Za chwile mowie do niego :
Ja: Musze sobie kupic, ale nigdy tego nie uzywalam. Drastycznie to wyglada jak sie ja stosuje;-) On: To do jakiejs specjalistki musiala bys isc zeby ci zrobila.
|
#1360 |
|
Zadomowienie
|
Mam w firmie kolegę, z którym widujemy się raczej rzadko z racji tego że on mieszka i pracuje w innej części Polski niż ja. Dziś spotkaliśmy się po niecałym miesiącu niewidzenia się.
K (zupełnie poważnie): Jesteś w ciąży? ja: Czemu? K: Bo ci urosły. ja: ![]() |
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
ON wraca z WC. z dłuższego posiedzenia
![]() ON: zazdroszcze ci. JA: czego? ON: że cie tam nie było.
|
#1362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
apropo budowlańców........ to że gwizdają to jeszcze nic...ostatnio jak szłam jakiś starszy facet stoi na chodniku obok bloku który remontowali i krzyczy do jakiegoś kolesia: -"ej młody" młody: -"co" stary: -"chcesz coś" młody "ale co?" stary: -"bo jak coś chcesz to Pani idzie" odwróciłam sie i powiedziałam "haha bardzo zabawne" ehhh wkurzył mnie tym.... a jak szłam z moim tż obok tego bloku to krzyczeli do niego że ma fajną "laske" i jak ma to niech szanuje... tradegia...... ostatnio idę ulicą i mijają mnie dzieci z przedszkola..wiecie ustawione parami za rączke...i słysze tekst jakiegoś gówniarza: -"siema lacha" co z Niego wyrośnie...
|
|
|
|
|
#1363 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() brak słów po prostu!!! ![]() ![]() Do kolegi zadzwonił wujek ze wsi. Męska rozmowa: - Jak tam, Młody? Łodyga dryga?
|
|||
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
narzekam znajomemu że mam mały biust...i lamentuje, a on z poważną miną: ale co ty opowiadasz, cycki masz w porządku!
cóż za subtelny i wyszukany komplement ![]() apropo maluchów z przedszkola, raz jeden umorusany szkrab rzuca mi tekstem: halo kochanie
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Sikam ze smiechu...
![]() Dodam coś od siebie...więc... siedzę z przyjaciółką w pub-ie przy stoliku, a obok przy stoliku jacyś kolesie...nagle jeden odwraca się uśmiecha i mówi do mnie: Cześć a Tobie co się stało? piorun Cię walną? ( dodam ,że mam mocno krecone wlosy) Poprostu cudnie zagadał oczywiście potem powiedział ,że mam ładne wlosy...ale cóż... Faceci... czasem lepiej niech milczą chociaż mamy się teraz z czego pośmiać
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj:
TŻ dorwał moje zielone separatorki, przygląda sie im i stawia na stole: ja: co ty robisz? TŻ: ??? ja: wiesz co to jest? TŻ: ja: to są separatorki, wkłada się je między palce u stóp jak sie maluje paznokcie... TŻ: a ja myślałem że to taka ozdoba, żeby sobie taki lasek zrobić na półce czy coś.... < > ![]() kiedyś (są u mnie kumpela z TŻ-em): ja: jakiego koloru masz w końcu ten cień? kumpela: taki srebrny, ale w sumie mi sie nie podoba.... ja: a ten drugi to chyba śliwka była? mogłaś wziąć śliwkę.... kumpela: taaaaak, śliwka byłaby lepsza... TŻ kumpeli: jak chcesz to ja Ci mogę zrobić śliwkę fajną, bo będzie zmieniała kolor, na żółty, zielony...
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam w sumie pierwszy raz słyszę,że to się separatorek nazywa ja na to mówie"takie gąbki co się miedzy palce wkłada" ale wiem do czego służy to chociaż ale jakbym była facetem pewnie też by mi to zielony lasek przypominało...heehCo do dzieci na ulicy..ja już wiele razy słyszałam od dzieci z zerówki wulgarne słowa...a tekst od chłopców 7-8lat "zrób mi loda" już mnie nie rusza...ech co to z nich wyrośnie...
|
|
#1370 |
|
... choć nie Westwood
|
Przy obiedzie:
JA: Mamo, ten kurczak ma dziurę ![]() BRAT: Jezu, postrzelili go! JA: MAMA: To kurczak Z ROŻNA
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
Bylam u fryzjera zeby podciac grzywke i u optyka po odbior nowych okularkow. Wpada do mnie moj TŻ i oczywiscie nic...pytam czy nie widzi czegos nowego na mojej twarz?
-No widze ze grzywke obcielas, ale czemu taka dluga za miesiac znowu bedzie wlazic ci w oczy! -no nie moge krocej bo bede jak idiotka wygladac i wstydzilbys sie za mnie na ulicy. On dalej swoje za dluga i szybko odrosnie -To moze mam zrobic sobie taka jak ty masz (czyli jej brak )-Czemu nie. Za chwile dalej zła za to, ze nie widzi nowych oprawek (bo naprawde byly inne niz te starei bardziej widoczne na twarzy bo stare byly bez ramki a te nowe juz z ramka) Patrzy, patrzy na mnie i z tekestem... -podobne do tamtych to jak mam zauwazyc
|
#1372 |
|
Zadomowienie
|
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj w tramwaju rozmowa dwóch kolegów:
-Ooo człowieku a żebyś zobaczył ile w nocy na rynku jest ludzi! A jak jest ładna pogoda to już w ogóle. -Jak w nocy może być ładna pogoda? Przeciez w nocy zawsze jest ciemno ![]()
|
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do młodych kolesi, to od nich słyszałam wiele haseł ,ale najbardziej rozwalił mnie jeden..idziemy sobie kiedyś paka , mija nas grupa dzieciaków z 2-3 klasy podstawówki i... jeden mały koleś klepnął mnie w tyłek. nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać.... faceci
|
|
#1375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj odwiedził mnie w pracy koleś który mi sie podoba i z którym kręce...chciał kupić skarpetki ale nie miałam takich jakie On chciał-z froty,to mu pokazuje inne ale cieńsze a On do mnie że takich nie chce bo w nich nogi śmierdzą
![]() już chciałam Mu powiedzieć że jak sie nie myje to śmierdzą ale sie powstrzymałam...
|
|
|
|
#1377 |
|
Rozeznanie
|
Dialog zasłyszany
miejsce - poczekalnia przed gabinetem pani dermatolog chłopak nr 1 - no stary twoja kolej, idź chłopak nr 2 - tak, idę (tutaj chłopak otwiera szeroko drzwi i tak samo szeroko oczy, po czym zamyka drzwi i udaje się do wyjscia) chłopak nr 1 - stary co ty robisz? chłopak nr 2 - stary, tam siedzi baba stara jakaś, z siedemdziesiat lat ma chyba chłopak nr 1 - a to rozumiem, idziemy... ![]() Dodam, ze dermatolog była może lekko po 40 ehhh Ci chłopcy, ciekawe co ich tak zawstydziło...
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolega robi "porządek" w szafie. przynosi koszulke.
ON: patrz jaką mam gejowską koszulke <ubiera> JA: no może troszke... ON: Moon, kochałabyś mnie w takiej koszulce? JA: tjaaa... ON: a... to lepiej zdejme. ON: <bardzo głośno beka> JA: <zero reakcji> ON: nie przeszkadza ci to już? JA: nigdy mi nie przeszkadzało. ON: wyjdź za mnie!
|
#1379 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
||
|
|
|
#1380 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to bym takiego kajtka klepiacego po pupie zaraz ustawila na miejscu.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

jeszcze pare tekstów od niego:
(chłopak lat 20) 

grzebał w mojej kosmetyczne w poszukiwaniu pędzla

?