Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-01, 21:47   #3721
enn_
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez 1Paupao Pokaż wiadomość
jakiś sprawdzony polecasz? ja blada jestem takze samoopalaczy też sie boje aby śladów brzydkich nie było... ;/ mam taki jeden fajny balsam z bielandy chyba lekką poświate robi
No ja jestem bielusenka tez sie balam samoopalaczy, u mnie ladnie i naturalnie wygladaja St Tropez, zwlaszcza wersja dla ciemnej karnacji (naprawde - jest bardziej oliwkowa).
Uzywalam takich w piance i balsamu brazujacego i sa super. Koniecznie do nich rekawice do nakladania, myslalam, ze to pic na wode ale jak zaczelam uzywac to do nakladania innego juz nie wroce.
Z tanszych - "inspirowane" St Stopez - St Moriz. W Polsce do kupienia tylko w necie. Troche gorzej schodzi, ale tez godne polecenia, i podobnie jak w przypadku St Tropez dla mnie lepsza wersja jest ta dla ciemnej karnacji.

Zanim zaczelam ich uzywac to mialam uraz do samoopalaczy, bo wszystko wychodzilo w plamy i pomaranczowe.
Tylko trzeba zadbac o peeling i dobre nawilzanie skory.
Stary 2016-01-01, 22:00   #3722
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
malaistotka, też mam problem z opryszczką, tylko moją o tyle trudno zdiagnozować, że znajduje się w nosie.

p4w, ja chyba też tak zrobię. Wezmę heviran profilaktycznie przed operacją.

hschick, ja też od zawsze obczajam damskie dekolty Czasem łapię się na tym, że gapie się jak głupie i pewnie to widać A my dziwimy się facetom

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

No i oczywiście wszystkiego dobrego w Nowym Roku

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Bianeczka, jak Ci się wracało do pracy po 2 tyg od op ? Nie miałaś problemu z podnoszeniem rąk/ łokci ?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Znalazłam fajny artykuł o producentach implantów
https://www.tourmedica.pl/artykuly-m...e-producentow/

Wrocilam do pracy w sumie po 2,5 tyg i bylo naprawde okej Moglabym spokojnie wrocic nawet przed 2 tygodniami.
Jedynie z jazda samochodem bylo niewygodnie, miesien mocno ciagnąl przy zmianie biegow, parkowanie duzym autem i krecenie kierownica tez nie nalezalo do latwych wiec moj maz mnie wozil
A nawet teraz, krojac rozne rzeczy a w szczegolnosci np swiezy chleb z twarda skorka czuje ze wszystko mi sie napina, ostatnio musialam poprostu poprosic meza aby ukroil mi kromeczkę

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
Czesc wam w Nowym Roku

Oznaczane grupy krwi robilam w warszawie prywatnie w laboratorium diag pobiera sie 2 fiolki krwi zeby nie bylo zadnych bledow w wynikach -ja czekalam 2 tygodnie dostalam taka karte z oznaczeniem grupy krwi i juz nie bede musiala znowu oznaczac grupy krwi przy kolejnej operacji

Karta identyfikacyjna grupa krwi
Ja pomimo oznaczonej wczesniej grupy krwi, lezac w szpitalu - szpital mi nie uznal wczesniejszego zaswiadczenia (a mialam robione w krwiodawstwie).
A i nie wiem czy jestes juz mezatka czy nie ale pamietaj ze zmiana nazwiska i juz badanie jest "nie wazne".

Cytat:
Napisane przez 1Paupao Pokaż wiadomość
chciałabym ale nie moge, bo dużo ćwicze, a to ponoć odbarwia , prawda to ? ktoś jakieś sprawdzone natryskowe poleci z okolicy Katowic? równo to wychodzi wszędzie?

co to ? nie slyszałam, musze poszperać w necie, czy w ogole coś takiego w okolicy Katowic znajde

jakiś sprawdzony polecasz? ja blada jestem takze samoopalaczy też sie boje aby śladów brzydkich nie było... ;/ mam taki jeden fajny balsam z bielandy chyba lekką poświate robi

tak jak dziewczyny pisały wcześniej, mi zabrakło jakiejś słomki lub kubeczka z dziubkiem, naszczęscie miłe panie pielegniarki ratowały sytuacje

ja ostatnio miałam taką sytuacje że pojechalam na wyprzedaże, z myślą że pare fajnych staników kupię, a tu zonk, zostały same A, B, (kiedys miałam najmniejsze z możliwych A) i w efekcie nic nie kupiłam !! masakraaa zamiast się cieszyć że człowiek wkoncu większe staniki moze kupować hahahaa była załamka że nie ma mojego rozmiaru

mi niedługo bo 5 stycznia minie 2 miesiące po zabiegu. implant mam pod gruczoł. implat hydrożelowy i powiem szczerze że bardzo naturalny w dotyku jest, ciężko mi opisac, niby miękki, ale zaś nie tak bardzo, ale nie jest też taki twardy sztywny. bardzo zadowolona jestem !

a jeszcze odnośnie opalania- myślicie że po 2 miesiacach to juz moge isc spokojnie na solarium? (tak wiem niezdrowo hehe)

buziaki
Czemu masz pod gruczol ? Nie chciala pod miesien ? Nie boisz sie jak piersi za kilka miesiecy/lat bedza wyglądac ?

Cygaro - to Ty niezle te staniki kupujesz Stacjonarnie czy zamawiasz ? Ja musze wkoncu isc i przymierzyc 60 bo kupuje 65 bo tyle dokladnie mam pod biustem.

A w nawiazaniu do wczesniejszej waszej dyskusji. Ja rodzilam dwa razy przez cc. Dla mnie porod naturalny jest ... sorry za okreslenie, ale poprostu obrzydliwy. Bolesny. Jak tortura dla kobiety. Potem bardzo czesto pojawiaja sie problemy a to z nietrzymaniem moczu albo wypadaniem szyjki nie mowiac juz o peknieciach w trakcie porodu fuj.
Ale tak jak porod dla mnie jest okropny tak karmienie piersia bylo super. Przede wszystkim wygoda. Mleko zawsze pod reka, idealna temperatura, bylam zawsze wyspana - poprostu w nocy lezysz, wyciagasz cycka i zasypiasz a dzieko sobie samo je. Druga sprawa, oszczednosc ! No darmo I na koniec.... dziewczyny, tluszcz.... palimy tluszcz ktory w okresie ciazy sie zbiera. I nie wazne czy sie tyje czy nie, ale tluszcz zawsze gdzies tam sie osadza, a organizm produkujac mleko spala wszystko. Mi w ciazy a potem po porodzie piersi bardzo urosly (w pierwszych 2-3 dobach , wiec tu na nic ze nie bede karmic bo wtedy cycki zostana jedrne - bo one powiekszaja sie w kilka- kilkanascie godzin po porodzie).
Pomijam aspekty bliskosci, bo bliskosc moze byc nawet przy zmianie pieluchy i myciu dziecka z kupy
Syna karmilam ok 2 miesiecy, zaluje ze nie moglam wiecej, corke karmilam 1,5 roku. I powiem wam ze bylo to cudowne uczucie I jakos wtedy nie patrzylam na cycki ze to moje cialo, zabawka mojego meza, one staly sie "butelka" dziecka. Cudowne uczucie kiedy wiesz ze twoje cialo daje dziecko cos tak pieknego
Ale... kazda kobieta ma prawo do dycyzji. To jej cialo. I to jak chce rodzic, czy chce karmic piersia i ba ! nawet czy jak juz jest w ciazy a nie chce dziecka, to wg mnie... jej cialo i niech decyduje o nim sama
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-01, 22:21   #3723
blondiii91
Raczkowanie

Kobiety kochane ,dawno mnie nie było. Chciałam wam wszystkim złożyć najlepsze życzenia w nowym roku 😘😘😘
Stary 2016-01-01, 22:24   #3724
madlen666
Zadomowienie

_Bianeczka_karta jest wazna do konca zycia ,ja akurat nie bede zmieniala nazwiska wiec nie bedzie problemu
zreszta ta karta to jest ulatwienie i to duze

Ja mam karte ktora jest honorowana w kazdym szpitalu dzieki tej karcie nie trzeba oznaczac onownie gruper krwi jak to robia za kazdym razem w szpitalu przed operacja

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2016-01-01 o 22:28
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-01, 22:36   #3725
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
_Bianeczka_karta jest wazna do konca zycia ,ja akurat nie bede zmieniala nazwiska wiec nie bedzie problemu
zreszta ta karta to jest ulatwienie i to duze

Ja mam karte ktora jest honorowana w kazdym szpitalu dzieki tej karcie nie trzeba oznaczac onownie gruper krwi jak to robia za kazdym razem w szpitalu przed operacja

Mysle ze to i tak zalezy od szpitala. Bo ja mialam wszystko z pieczatkami, data badania itd. ale lekarz w szpitalu powiedzial ze oni musza zrobic swoje badania a nie opierac sie na wynikach z innego labolatorium. Wiec to nie zalezy od karty/swistka lecz od placowki medycznej
Stary 2016-01-01, 22:43   #3726
madlen666
Zadomowienie

ta karta posiada akceptację Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie.

ja mialam dwa zabiegi pod narkoza i nie musislam oznaczac znowu grupe krwi ale ja korzytsam tylko z prywatnej opieki zdrowotnej

Boskie masz piersi

KOREKTA NOSA

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2016-01-01 o 22:48
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-01, 22:59   #3727
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
ta karta posiada akceptację Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie.

ja mialam dwa zabiegi pod narkoza i nie musislam oznaczac znowu grupe krwi ale ja korzytsam tylko z prywatnej opieki zdrowotnej

Boskie masz piersi
O to dobrze wiedziec jakby ktoraś chciala sobie oznaczyc grupe

Dziękuję za komplement

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-01, 23:02   #3728
mano3891
Rozeznanie

megamocna, a Ty niedługo masz konsultację. Ciekawe co Ci powie doktorek.

A ja mam newsa !!! Wybrałam implanty dla siebie !!! Jestem taka szczęśliwa bo właściwie dopiero teraz czuję, że wiem czego chce No i uwaga, biorę .... anatomy ! Hahahaha śmieje się z samej siebie bo jeszcze miesiąc temu wolała bym nie zrobić operacji niż mieć wkładki anatomiczne.
Okrągłe bardzo mi się podobają ale takie jak u Aichy albo Siwej gdzie nie widać górnej granicy implantu. Ja mam bardzo mało tkanki tłuszczowej i obawiam się, że u mnie taki efekt jest do osiągnięcia jedynie za pomocą anatomicznych wkładek.
Ale biorę z extra wysoką projekcją i Eurosylicone bo są troszkę miększe niż Mentory
Stary 2016-01-02, 00:45   #3729
hschick
Zadomowienie

Cytat:

A ja mam newsa !!! Wybrałam implanty dla siebie !!! Jestem taka szczęśliwa bo właściwie dopiero teraz czuję, że wiem czego chce No i uwaga, biorę .... anatomy ! Hahahaha śmieje się z samej siebie bo jeszcze miesiąc temu wolała bym nie zrobić operacji niż mieć wkładki anatomiczne.
Okrągłe bardzo mi się podobają ale takie jak u Aichy albo Siwej gdzie nie widać górnej granicy implantu. Ja mam bardzo mało tkanki tłuszczowej i obawiam się, że u mnie taki efekt jest do osiągnięcia jedynie za pomocą anatomicznych wkładek.
Ale biorę z extra wysoką projekcją i Eurosylicone bo są troszkę miększe niż Mentory
wiem że cały czas byłaś nie pewna jakie wkładki wziąć. Dlatego teraz tym bardziej się się cieszę że w końcu znalazłaś to czego cały czas chciałaś co prawda obrót o 180 stopni, ale najważniejsze że podjelas decyzję, na pewno będzie pięknie napisz tylko jeszcze jaką pojemność wybrałaś
To co? Czekamy już teraz tylko na wiadomość od dr?
Stary 2016-01-02, 07:08   #3730
cygaro13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Ja pomimo oznaczonej wczesniej grupy krwi, lezac w szpitalu - szpital mi nie uznal wczesniejszego zaswiadczenia (a mialam robione w krwiodawstwie).
A i nie wiem czy jestes juz mezatka czy nie ale pamietaj ze zmiana nazwiska i juz badanie jest "nie wazne".

Cygaro - to Ty niezle te staniki kupujesz Stacjonarnie czy zamawiasz ? Ja musze wkoncu isc i przymierzyc 60 bo kupuje 65 bo tyle dokladnie mam pod biustem
u nas może taką kartę przyjmują, ale Bianeczka robiła w Czechach, wolą zrobić swoje badania

a nawet mi nie mów z tym rozmiarem, ja mam pod biustem mierzone przez brafiterki ( w 2 roznych sklepach) - 69cm i obie mi wciskają 65cm ! istotnie jak mierzyłam wiele staników to po chwili sie przyzwyczaiłam, ale tylko do tych co mają mocnoelastyczne pasy, bo takie całe z koronki to koszmar, oddychac sie nie da i w ciasnej koszulce widze same oponki !
jeden kupiłam w sklepie, bo sie dziewczyny mocno napracowały zanim coś dopasowałam i wstawiłam go w galerii
a potem kupiłam na allegro z Konrada, to była moja ulubiona firma - kupiłam jeden semi soft a drugi padded w tym samym rozm. 65H i ten semi soft jest za duzy w miseczce a padded idealny

a u mnie na sylwestrze była Nabery i moja sąsiadka, miałam ubraną małą czarną, ale nie jakoś mega obsiła, normalną - i sąsiadka na dzień dobry: "Ty se cycki zrobiłaś??" aaaaa
jak się ściskałyśmy potem to powiedziała, ze je czuć
także ten...do roboty muszę nosić luźniejsze szmatki
Stary 2016-01-02, 08:22   #3731
megamocna
Raczkowanie

Cytat:

tak już za kilka dni jedziemy. Na samą mysl dostaje dziwnych skurczy w podbrzuszu. .... baseny mam w sekunde ... aaaaaaaaa
ale bardzo sie ciesze i wiem na pewno ze chce anatomy z plastyka ale jaka pojemnosc ...????hmmmmm, nie chce za małych.
megamocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 09:13   #3732
szann
Zakorzenienie

Hejo.. A u mnie gorączka w parze z anginą w sylwestra rano mnie wzięło

Opalanie teoretycznie 3msc. Pisałam wielokrotnie że ja byłam i przegrzalam cycka

Mano - anatomy mogą również wyglądać nienaturalnie, myślałaś nad szerszymi niż wyższymi w średnim profilu? Czy klasyczne? Czy o okrągłej podstawie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 09:27   #3733
ismenka
Zakorzenienie

szann zdrówka! ale co z operacja teraz?

Ja mam od jakiegoś czasu stałe zatkany nos i uszy plus bole glowy i dudnienie . mialam tak kilka lat temu i okazalo sie ze to polip w nosie. mam nadziehe ze teraz samo minie i to nie polip. nue wiem czy moze byc przeszkoda w operacji,ale meczy to nieziemsko i pierwsze co yo musze go usunac a dopiero potrm myslec o cyckach
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 09:29   #3734
mano3891
Rozeznanie

Pierwszy raz od zapisania się na operację mam tak, że nie mogę się jej doczekać i wyobrażam sobie jak extra będą wyglądać Wcześniej miałam tylko dylematy- czy nie będą za duże, czy wysoki a może extra wysoki profil itd. I bałam się, że nie będę zadowolona.

malaistotka, no i ja też mam opryche w nosie Nigdy nie brałam nic bo w nosie ona nie jest bardzo uciążliwa. Myślisz, że jak w poniedziałek pójdę do lekarza i wezmę heviran to nie będzie za późno ?

szann, myślę o okrągłej podstawie albo wyższe niż szersze ale na pewno nie szersze niż wyższe. Masz jakąś sugestię ? No i extra wysoki profil. Myślałam o 370cc wymiary 12/12 a projekcja coś około 5.6
Stary 2016-01-02, 09:35   #3735
malaistotka90
Raczkowanie

Cytat:
malaistotka, no i ja też mam opryche w nosie Nigdy nie brałam nic bo w nosie ona nie jest bardzo uciążliwa. Myślisz, że jak w poniedziałek pójdę do lekarza i wezmę heviran to nie będzie za późno ?
To można brać nawet profilaktycznie, więc lepiej wziąć w poniedziałek, niż wcale, wtedy będziesz miała pewność, że np. nie wyskoczy druga Ale co do tej jednej, to chyba najlepiej brać jak najwcześniej, wtedy heviran już działa na tą, którą masz.
Ale w nosie myślę, że Ci się szybko zagoi, na pewno szybciej niż na ustach. Ja mam ten problem, że jak już mi się zrobi strup, to wtedy leczenie trwa dłużej, bo ten strup ciągle pęka mi, np. przy szerszym otworzeniu buzi, przy gryzieniu kanapki itp. A w nosie tego problemu nie ma
Kurczę, z tymi opryszczkami to jest pech, że się je ma. Mogą utrudniać życie
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 09:36   #3736
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
u nas może taką kartę przyjmują, ale Bianeczka robiła w Czechach, wolą zrobić swoje badania

a nawet mi nie mów z tym rozmiarem, ja mam pod biustem mierzone przez brafiterki ( w 2 roznych sklepach) - 69cm i obie mi wciskają 65cm ! istotnie jak mierzyłam wiele staników to po chwili sie przyzwyczaiłam, ale tylko do tych co mają mocnoelastyczne pasy, bo takie całe z koronki to koszmar, oddychac sie nie da i w ciasnej koszulce widze same oponki !
jeden kupiłam w sklepie, bo sie dziewczyny mocno napracowały zanim coś dopasowałam i wstawiłam go w galerii
a potem kupiłam na allegro z Konrada, to była moja ulubiona firma - kupiłam jeden semi soft a drugi padded w tym samym rozm. 65H i ten semi soft jest za duzy w miseczce a padded idealny

a u mnie na sylwestrze była Nabery i moja sąsiadka, miałam ubraną małą czarną, ale nie jakoś mega obsiła, normalną - i sąsiadka na dzień dobry: "Ty se cycki zrobiłaś??" aaaaa
jak się ściskałyśmy potem to powiedziała, ze je czuć
także ten...do roboty muszę nosić luźniejsze szmatki
Mi tego wyniku nie przyjeli w zwyklym szpitalu w Warszawie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Hejo.. A u mnie gorączka w parze z anginą w sylwestra rano mnie wzięło

Opalanie teoretycznie 3msc. Pisałam wielokrotnie że ja byłam i przegrzalam cycka

Mano - anatomy mogą również wyglądać nienaturalnie, myślałaś nad szerszymi niż wyższymi w średnim profilu? Czy klasyczne? Czy o okrągłej podstawie?
Zdrówka !!!!
Stary 2016-01-02, 10:02   #3737
megamocna
Raczkowanie

no a dziewczyny co do mojej komsultacji...do Ostravy mam ok 600 km w jedna strone...masakryczna ma byc pogoda, przemkneła mi mysl zeby przelozyc...

Edytowane przez megamocna
Czas edycji: 2016-01-02 o 10:17
Stary 2016-01-02, 10:06   #3738
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megamocna Pokaż wiadomość
Szybko sie kuruj.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Szybko sie kuruj.

no a dziewczyny co do mojej komsultacji...do Ostravy mam ok 600 km w jedna strone...masakryczna ma byc pogoda, przemkneła mi mysl zeby przelozyc...
a nie chcesz iść najpierw na konsultacje gdzieś bliżej? we Wrocławiu albo chociaż w Katowicach?
Stary 2016-01-02, 10:15   #3739
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy raz od zapisania się na operację mam tak, że nie mogę się jej doczekać i wyobrażam sobie jak extra będą wyglądać Wcześniej miałam tylko dylematy- czy nie będą za duże, czy wysoki a może extra wysoki profil itd. I bałam się, że nie będę zadowolona.

szann, myślę o okrągłej podstawie albo wyższe niż szersze ale na pewno nie szersze niż wyższe. Masz jakąś sugestię ? No i extra wysoki profil. Myślałam o 370cc wymiary 12/12 a projekcja coś około 5.6
No raczej nie wyższe niż szersze widziałaś kiedyś takie piersi? długie jak skarpety na sznurze dluuuugi cycek i gdzieś tam na dole sutki
12cm to sporo, ile masz pod biustem? I jaka szerokość piersi? Mówisz że nie podobają Ci się odbite od klaty a chcesz ekstra wysoki profil?
Hmmm... A o silimed Natural nie myślałaś? (Cudnie wychodzą )
Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Mi tego wyniku nie przyjeli w zwyklym szpitalu w Warszawie

Zdrówka !!!!
Mi teraz proponowali wyrobić sobie kartę z grupą krwi bo robiłam u nich drugi raz, 10 zł - a klinika powiedziała mi że nie muszę robić badań grupy krwi bo to się robi raz w życiu i takie badanie jest ciągle ważne

Nigdzie nie jadę.. wczoraj już nie dałam rady i musiałam wziąć paracetamol, kodeiny trochę, taką dawkę solidną i teraz mi spływa z gardła fuj zielone gluty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 11:06   #3740
megamocna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
a nie chcesz iść najpierw na konsultacje gdzieś bliżej? we Wrocławiu albo chociaż w Katowicach?
duzo pozytywnych opini czytałam o L.P. wiec jego wybrałam na pierwszy rzut, a nie chce sie umawiac i konsultowac przez maila wiec jade. zobaczymy.
Stary 2016-01-02, 11:12   #3741
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
duzo pozytywnych opini czytałam o L.P. wiec jego wybrałam na pierwszy rzut, a nie chce sie umawiac i konsultowac przez maila wiec jade. zobaczymy.
wiesz,jak nie bedzie sniezycy to w sumie nie problem
co do L.P. to wiem ze z desek robi ładne piersi,ale ze zwisow juz gorzej. zobaczysz co Ci zaproponuje i jakie zrobi wrażenie a kiedy chciałabyś operacje?

szann ,czyli będziesz nowy termin ustalać?

mano haha jednak anatomy? ? ja też bardzo boje się efektu push up i tego ze górna krawędź implantu będzie widoczna. ale dr zapewniał ze tak nie będzie, oby...
Stary 2016-01-02, 11:14   #3742
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
No raczej nie wyższe niż szersze widziałaś kiedyś takie piersi? długie jak skarpety na sznurze dluuuugi cycek i gdzieś tam na dole sutki
12cm to sporo, ile masz pod biustem? I jaka szerokość piersi? Mówisz że nie podobają Ci się odbite od klaty a chcesz ekstra wysoki profil?

Mi teraz proponowali wyrobić sobie kartę z grupą krwi bo robiłam u nich drugi raz, 10 zł - a klinika powiedziała mi że nie muszę robić badań grupy krwi bo to się robi raz w życiu i takie badanie jest ciągle ważne
W tych dłuższych jest tylko 0,5 cm różnicy między długością a szerokością więc raczej nie wyjdą aż takie długie. Tak chcę extra wysoki profil, podobają mi się sterczące cycki ale odchodzące od klatki stopniowo .

To co, kiedy operacja ??? Na moje oko to Ty jej nie zrobisz.
Stary 2016-01-02, 11:18   #3743
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:

Nigdzie nie jadę.. wczoraj już nie dałam rady i musiałam wziąć paracetamol, kodeiny trochę, taką dawkę solidną i teraz mi spływa z gardła fuj zielone gluty
Wydaje mi sie ze to wynika z tego ze czasami zdarzaja sie zle wyniki, a raczej bledny odczyt. Moja ciocia miala taka sytuacje :/ Grupa krwi wczesiej ustalona, a potem okazalo sie ze ma calkiem inna - przy jakims innym badaniu (juz nie pamietam dokladnie czy byla wtedy w szpitalu czy na jakiejs kontroli).
Z jednej strony rozumiem ze szpital zabezpiecza sie i bada w swoim labolatorium

Na kiedy mozesz przelozyc operacje ? Czy dopiero bedzie data ustalona jak juz bedziesz zdrowa i lekarz wtedy zdecyduje ?

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
O jakich piersiach myślisz ? Jaka pojemnosc ? Chcesz UHP czy HP ?

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Szann, tak teraz patrze.... no wyglada jakbym zerżneła od Ciebie avatar No ale ty sexi czerwien u mnie czern
Stary 2016-01-02, 11:20   #3744
mano3891
Rozeznanie

Tu są piersi z implantem, który mi się podoba. Wyjściówka była zerowa ale nie wiem jakie wymiary tzn wzrost, cm pod biustem itd
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ggggggggggggggggggggggggg.jpg (63,9 KB, 49 załadowań)
Stary 2016-01-02, 11:21   #3745
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Tu są piersi z implantem, który mi się podoba. Wyjściówka była zerowa ale nie wiem jakie wymiary tzn wzrost, cm pod biustem itd
Tu chyba niedlugo po operacji bo jeszcze cycka prawego mocno miesien trzyma
Stary 2016-01-02, 11:24   #3746
R0SA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
No ja jestem bielusenka tez sie balam samoopalaczy, u mnie ladnie i naturalnie wygladaja St Tropez, zwlaszcza wersja dla ciemnej karnacji (naprawde - jest bardziej oliwkowa).
Uzywalam takich w piance i balsamu brazujacego i sa super. Koniecznie do nich rekawice do nakladania, myslalam, ze to pic na wode ale jak zaczelam uzywac to do nakladania innego juz nie wroce.
Z tanszych - "inspirowane" St Stopez - St Moriz. W Polsce do kupienia tylko w necie. Troche gorzej schodzi, ale tez godne polecenia, i podobnie jak w przypadku St Tropez dla mnie lepsza wersja jest ta dla ciemnej karnacji.

Zanim zaczelam ich uzywac to mialam uraz do samoopalaczy, bo wszystko wychodzilo w plamy i pomaranczowe.
Tylko trzeba zadbac o peeling i dobre nawilzanie skory.
St Tropez rewelacja...sama będę teraz używać bo na solarium przed i po operacji nie wolno, a moja skóra ma bardzo jasny odcień

A/70/168/51
J.J. Wrocław, Anatomiczne, 295ml, Mentor CPG 322, 15 Luty 2016.
R0SA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 11:30   #3747
megamocna
Raczkowanie

Cytat:

piekne

a Ty bianeczka na avatarze masz swoje foto? jakie masz implanty?

Czas edycji: 2016-01-02 o 11:43
Stary 2016-01-02, 11:33   #3748
R0SA
Raczkowanie

Cytat:

Ja od początku myślałam o anatomicznych, ale jak weszłam na forum zaczęły mnie męczyć myśli, czy aby na pewno anatomy..a może okrągłe? I z czasem doszłam do wniosku, że jednak wolę naturalniejsze bo u mnie na 100% zrobiłyby się piłki od góry, a tego nie chcę.. Chciałam też wyższy profil, ale lekarz powiedział, że mam tak mało skóry, że musiałabym włożyć najpierw jedne wkładki, żeby się skóra rozciągła, a potem dopiero pomarzyć o większych implantach. I tak szczerze, cieszę się, że będę tam mieć cokolwiek...mimo tego, iż trzymając wyższy profil w ręce cieszyłam się jak dziecko ;D może za jakiś czas, po urodzeniu dziecka zrobię takie

A/70/168/51
J.J. Wrocław, Anatomiczne, 295ml, Mentor CPG 322, 15 Luty 2016.
R0SA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 11:35   #3749
megamocna
Raczkowanie

[QUOTE]=O jakich piersiach myślisz ? Jaka pojemnosc ? Chcesz UHP czy HP ?[/QUOTE]

totalnie sie nie orientuje...

a do A.K. wysyłałam zdjecia, pisała jego konsultantka ze wstepna konsultacja moze odbyc sie w ten sposob, zebym chociaz wiedziała na czym stoje i czego sie spodziewac.

Czas edycji: 2016-01-02 o 11:38
Stary 2016-01-02, 11:36   #3750
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
h

600 km wariatka. Konsultacja parę minut i tyle km. Polecam konsultacje e-mail a potem w dniu zabiegu tak jak ja miałam. Albo jak dziewczyny mówią iść gdzieś bliżej dla porównania

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości