|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24
Cytat:
![]() Uzywalam takich w piance i balsamu brazujacego i sa super. Koniecznie do nich rekawice do nakladania, myslalam, ze to pic na wode ale jak zaczelam uzywac to do nakladania innego juz nie wroce. Z tanszych - "inspirowane" St Stopez - St Moriz. W Polsce do kupienia tylko w necie. Troche gorzej schodzi, ale tez godne polecenia, i podobnie jak w przypadku St Tropez dla mnie lepsza wersja jest ta dla ciemnej karnacji. Zanim zaczelam ich uzywac to mialam uraz do samoopalaczy, bo wszystko wychodzilo w plamy i pomaranczowe. ![]() Tylko trzeba zadbac o peeling i dobre nawilzanie skory.
![]() |
#3722 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wrocilam do pracy w sumie po 2,5 tyg i bylo naprawde okej ![]() Jedynie z jazda samochodem bylo niewygodnie, miesien mocno ciagnąl przy zmianie biegow, parkowanie duzym autem i krecenie kierownica tez nie nalezalo do latwych wiec moj maz mnie wozil ![]() A nawet teraz, krojac rozne rzeczy a w szczegolnosci np swiezy chleb z twarda skorka czuje ze wszystko mi sie napina, ostatnio musialam poprostu poprosic meza aby ukroil mi kromeczkę ![]() Cytat:
A i nie wiem czy jestes juz mezatka czy nie ale pamietaj ze zmiana nazwiska i juz badanie jest "nie wazne". Cytat:
Cygaro - to Ty niezle te staniki kupujesz ![]() A w nawiazaniu do wczesniejszej waszej dyskusji. Ja rodzilam dwa razy przez cc. Dla mnie porod naturalny jest ... sorry za okreslenie, ale poprostu obrzydliwy. Bolesny. Jak tortura dla kobiety. Potem bardzo czesto pojawiaja sie problemy a to z nietrzymaniem moczu albo wypadaniem szyjki nie mowiac juz o peknieciach w trakcie porodu fuj. Ale tak jak porod dla mnie jest okropny tak karmienie piersia bylo super. Przede wszystkim wygoda. Mleko zawsze pod reka, idealna temperatura, bylam zawsze wyspana - poprostu w nocy lezysz, wyciagasz cycka i zasypiasz a dzieko sobie samo je. Druga sprawa, oszczednosc ! No darmo ![]() Pomijam aspekty bliskosci, bo bliskosc moze byc nawet przy zmianie pieluchy i myciu dziecka z kupy ![]() Syna karmilam ok 2 miesiecy, zaluje ze nie moglam wiecej, corke karmilam 1,5 roku. I powiem wam ze bylo to cudowne uczucie ![]() ![]() Ale... kazda kobieta ma prawo do dycyzji. To jej cialo. I to jak chce rodzic, czy chce karmic piersia i ba ! nawet czy jak juz jest w ciazy a nie chce dziecka, to wg mnie... jej cialo i niech decyduje o nim sama ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Raczkowanie
|
Kobiety kochane ,dawno mnie nie było. Chciałam wam wszystkim złożyć najlepsze życzenia w nowym roku 😘😘😘
#3724 |
Zadomowienie
|
_Bianeczka_karta jest wazna do konca zycia ,ja akurat nie bede zmieniala nazwiska wiec nie bedzie problemu
zreszta ta karta to jest ulatwienie i to duze Ja mam karte ktora jest honorowana w kazdym szpitalu dzieki tej karcie nie trzeba oznaczac onownie gruper krwi jak to robia za kazdym razem w szpitalu przed operacja
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2016-01-01 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mysle ze to i tak zalezy od szpitala. Bo ja mialam wszystko z pieczatkami, data badania itd. ale lekarz w szpitalu powiedzial ze oni musza zrobic swoje badania a nie opierac sie na wynikach z innego labolatorium. Wiec to nie zalezy od karty/swistka lecz od placowki medycznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Zadomowienie
|
ta karta posiada akceptację Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie.
ja mialam dwa zabiegi pod narkoza i nie musislam oznaczac znowu grupe krwi ale ja korzytsam tylko z prywatnej opieki zdrowotnej Boskie masz piersi ![]()
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 ![]() KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2016-01-01 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za komplement ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Rozeznanie
|
megamocna, a Ty niedługo masz konsultację. Ciekawe co Ci powie doktorek.
A ja mam newsa !!! Wybrałam implanty dla siebie !!! Jestem taka szczęśliwa bo właściwie dopiero teraz czuję, że wiem czego chce ![]() Okrągłe bardzo mi się podobają ale takie jak u Aichy albo Siwej gdzie nie widać górnej granicy implantu. Ja mam bardzo mało tkanki tłuszczowej i obawiam się, że u mnie taki efekt jest do osiągnięcia jedynie za pomocą anatomicznych wkładek. Ale biorę z extra wysoką projekcją i Eurosylicone bo są troszkę miększe niż Mentory
#3729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To co? Czekamy już teraz tylko na wiadomość od dr? ![]()
![]() |
#3730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a nawet mi nie mów z tym rozmiarem, ja mam pod biustem mierzone przez brafiterki ( w 2 roznych sklepach) - 69cm i obie mi wciskają 65cm ! istotnie jak mierzyłam wiele staników to po chwili sie przyzwyczaiłam, ale tylko do tych co mają mocnoelastyczne pasy, bo takie całe z koronki to koszmar, oddychac sie nie da i w ciasnej koszulce widze same oponki ! jeden kupiłam w sklepie, bo sie dziewczyny mocno napracowały zanim coś dopasowałam i wstawiłam go w galerii a potem kupiłam na allegro z Konrada, to była moja ulubiona firma - kupiłam jeden semi soft a drugi padded w tym samym rozm. 65H i ten semi soft jest za duzy w miseczce a padded idealny a u mnie na sylwestrze była Nabery i moja sąsiadka, miałam ubraną małą czarną, ale nie jakoś mega obsiła, normalną - i sąsiadka na dzień dobry: "Ty se cycki zrobiłaś??" aaaaa jak się ściskałyśmy potem to powiedziała, ze je czuć ![]() także ten...do roboty muszę nosić luźniejsze szmatki
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak już za kilka dni jedziemy. Na samą mysl dostaje dziwnych skurczy w podbrzuszu. ![]() ale bardzo sie ciesze i wiem na pewno ze chce anatomy z plastyka ale jaka pojemnosc ...????hmmmmm, nie chce za małych. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Hejo.. A u mnie gorączka w parze z anginą
![]() ![]() Opalanie teoretycznie 3msc. Pisałam wielokrotnie że ja byłam i przegrzalam cycka ![]() Mano - anatomy mogą również wyglądać nienaturalnie, myślałaś nad szerszymi niż wyższymi w średnim profilu? Czy klasyczne? Czy o okrągłej podstawie?
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
szann zdrówka! ale co z operacja teraz?
Ja mam od jakiegoś czasu stałe zatkany nos i uszy plus bole glowy i dudnienie . mialam tak kilka lat temu i okazalo sie ze to polip w nosie. mam nadziehe ze teraz samo minie i to nie polip. nue wiem czy moze byc przeszkoda w operacji,ale meczy to nieziemsko i pierwsze co yo musze go usunac a dopiero potrm myslec o cyckach
#3734 |
Rozeznanie
|
Pierwszy raz od zapisania się na operację mam tak, że nie mogę się jej doczekać i wyobrażam sobie jak extra będą wyglądać
![]() malaistotka, no i ja też mam opryche w nosie ![]() szann, myślę o okrągłej podstawie albo wyższe niż szersze ale na pewno nie szersze niż wyższe. Masz jakąś sugestię ? No i extra wysoki profil. Myślałam o 370cc wymiary 12/12 a projekcja coś około 5.6
#3735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale w nosie myślę, że Ci się szybko zagoi, na pewno szybciej niż na ustach. Ja mam ten problem, że jak już mi się zrobi strup, to wtedy leczenie trwa dłużej, bo ten strup ciągle pęka mi, np. przy szerszym otworzeniu buzi, przy gryzieniu kanapki itp. A w nosie tego problemu nie ma ![]() Kurczę, z tymi opryszczkami to jest pech, że się je ma. Mogą utrudniać życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Raczkowanie
|
no a dziewczyny co do mojej komsultacji...do Ostravy mam ok 600 km w jedna strone...masakryczna ma byc pogoda, przemkneła mi mysl zeby przelozyc...
![]()
Konsultacja J.J. Wro. 15.04.2016 A.K. katowice 27.04.2016 Edytowane przez megamocna Czas edycji: 2016-01-02 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
a nie chcesz iść najpierw na konsultacje gdzieś bliżej? we Wrocławiu albo chociaż w Katowicach?
#3739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 12cm to sporo, ile masz pod biustem? I jaka szerokość piersi? Mówisz że nie podobają Ci się odbite od klaty a chcesz ekstra wysoki profil? Hmmm... A o silimed Natural nie myślałaś? (Cudnie wychodzą ![]() Cytat:
![]() Nigdzie nie jadę.. wczoraj już nie dałam rady i musiałam wziąć paracetamol, kodeiny trochę, taką dawkę solidną i teraz mi spływa z gardła fuj zielone gluty ![]()
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za mało! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Raczkowanie
|
duzo pozytywnych opini czytałam o L.P. wiec jego wybrałam na pierwszy rzut, a nie chce sie umawiac i konsultowac przez maila wiec jade. zobaczymy.
#3741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do L.P. to wiem ze z desek robi ładne piersi,ale ze zwisow juz gorzej. zobaczysz co Ci zaproponuje i jakie zrobi wrażenie ![]() szann ,czyli będziesz nowy termin ustalać? mano haha jednak anatomy? ? ja też bardzo boje się efektu push up i tego ze górna krawędź implantu będzie widoczna. ale dr zapewniał ze tak nie będzie, oby...
![]() |
#3742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To co, kiedy operacja ??? Na moje oko to Ty jej nie zrobisz.
![]() |
#3743 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Z jednej strony rozumiem ze szpital zabezpiecza sie i bada w swoim labolatorium ![]() Na kiedy mozesz przelozyc operacje ? Czy dopiero bedzie data ustalona jak juz bedziesz zdrowa i lekarz wtedy zdecyduje ? ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Szann, tak teraz patrze.... no wyglada jakbym zerżneła od Ciebie avatar ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3744 |
Rozeznanie
|
Tu są piersi z implantem, który mi się podoba. Wyjściówka była zerowa ale nie wiem jakie wymiary tzn wzrost, cm pod biustem itd
#3745 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
piekne ![]() a Ty bianeczka na avatarze masz swoje foto? jakie masz implanty?
Konsultacja J.J. Wro. 15.04.2016 A.K. katowice 27.04.2016 Edytowane przez megamocna Czas edycji: 2016-01-02 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3749 |
Raczkowanie
|
[QUOTE]=O jakich piersiach myślisz ? Jaka pojemnosc ? Chcesz UHP czy HP ?[/QUOTE]
totalnie sie nie orientuje... a do A.K. wysyłałam zdjecia, pisała jego konsultantka ze wstepna konsultacja moze odbyc sie w ten sposob, zebym chociaz wiedziała na czym stoje i czego sie spodziewac. ![]()
Konsultacja J.J. Wro. 15.04.2016 A.K. katowice 27.04.2016 Edytowane przez megamocna Czas edycji: 2016-01-02 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
600 km ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.