|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
W styczniu: stella, agen prov., gucci by gucci, valentina, flora, mac i inne
Hej dziewczyny. Na starcie parę przykazań parafialnych:
- NIE szukam kosmetyków AVON i ORIFILAME więc mi ich nie proponuj, - NIE interesują mnie perfumy bo jak widać usiłuję się pozbyć, Czego szukam: -miniaturek tuszu do rzęs górnopółkowych tj.: ysl, mac, benefit, - kosmetyków mac tj.: kredek do oczu/ust, bronzerów, róży, szminek i pustych opakowań po kosmetykach mac - podkładu bardzo jasnego z żółtym pigmentem: burberry, mufe hd 117 , - kosmetyków Toma Forda, - rozświetlacza laura mercier, becca, kevyn acquin, - kosmetyków too faced tj.: bronzer czy róż (ten w kształcie serca - candy glow) - kosmetyków marc jacobs, - paleta róży lub baza pod makijaż hourglass, -paletek naked 2 i 3, - pędzli marki mac, zoeva, - z kosmetyków do pielęgnacji twarzy interesuje mnie TYLKO ECO chętnie Ren/ Aesop/ john masters organics/ - z tańszych ECO przyjmę ale TYLKO NOWE: Rosyjskie kosmetyki, oleje np Khadi, maski vatika, mydło afrykańskie, masło shea, masło karte, rybki dermogal, - rękawica GLOV - tylko nowa, - caudelie elixir, -beauty blender tylko nowy, - maska do włósów marki macadamia (chętnie małe rozmiary - za odlewki dziękuję) - książek dot. Japonii - kultury/ historii/ religii - świeczek YC lub diptique z permanentnej linii najchętniej "baies" lub "oyedo" - i wszystko inne co mi wpadnie w oko A DO WYMIANY MAM: -Gucci Flora edp ok. 70/75 ml TESTER Z KORKIEM, kod 2249 najchętniej na inne perfumy. Te dostałam od siostry ale nie leżą mi. Można kusić :P - Stella McCartney Stella ok. 40/100 edp TESTER BEZ KORKA mam z wymiany, pisknęłam raz, za słodkie -Gucci by Gucci ok. 50/75 edt, - Valentina ok 30/80 edp, - Agent Provocateur L'agent edp 50 psiknięte 2 razy, - MAC - szminka FLAMINGO użyta 3 razy - MAC - róż/ bronzer HARMONY zużycie oceniam na jakieś 15 % (ciężko stwierdzić :P ) DOKŁADKA - MAC paint pot bare study zużycie około 5% - książka Bobbi brown - perfekcyjny makijaż stan db+ - urban decay baza pod cienie original duża, zostało 50% (ma pękniętą zakrętkę - dla zainteresowanych zrobię zdjęcia) DOKŁADKA 2 - torebka ZARA z kolekcji sprzed pół roku/ roku, nie noszona, ma długi pasek, leżała w szafie ale nie mam przekonania kolor granat jak na zdjęciu (zdjęcie z zary)Ma niestety mały mankament - jest problem z suwakiem w bocznej kieszeni (tej zewnętrznej widocznej na zdjęciu ) - krem po oczy marki kiehls creamy eye treatment with avocado - zostało pół (nie gmerany paluchami - mam łopatkę )DOKŁADKA 3 - Korres szampon do tłustych włosów, zużycie jakieś 15% - Michael Todd żel do mycia twarzy z węglem - characol detox - nowy - Michael Todd serum do skóry normalnej w stronę tłustej - antioxidant carrot - ciężko stwierdzić zużycie. Na pewno zostało 50% - Yes to carrot - odżywa do włosów 500 ml - zostało 80% MOŻNA SPODZIEWAĆ SIĘ KOLEJNYCH DOKŁADEK!! Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-04 o 17:58 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: W styczniu: stella, agen prov., gucci by gucci, valentina, flora, mac i inne
Znajdziesz coś u mnie za Flamingo i Harmony, np. za inny róż MACa?
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W styczniu: stella, agen prov., gucci by gucci, valentina, flora, mac i inne
Cytat:
niestety nic, dziękuję podoba mi się u Ciebie -Rozświetlacz theBalm Mary-Lou Manizer,użyty testowo ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- niestety nic, dziękuję |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, mam w wątku komplet nowych pędzli Stila, u Ciebie podoba mi się Mac Harmony na razie. Jakbyś była zainteresowana Stilą (tu opinie raczej w wiekszości zza oceanu
) to daj znac, co jeszcze możesz zaproponować
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za harmony?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za Stellę ?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za szminkę MAC?
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podoba mi się -Paleta Naked3 UD- cienie jedynie dotknięte, w 100% oryginalna, zakupiona na feelunique(jest kartonik) mogę do harmony dorzucić jeszcze paint pota w kolorze bare study zużycie jakieś nie wiem 5% jakbyś była zainteresowana ![]() kochana podoba mi się wiele rzeczy u Ciebie: mydło KORRES z rumiankiem, nowe KLIK PAT&RUB Ekoampułka pod oczy, nowa, zafoliowana, długi termin (brak fotki) ale tu link: KLIK BOBBI BROWN Lip Balm KLIK nówka sztuka w kartoniku A byłabyś skłonna oddać bon do sephory? ![]() kochana zrobię zdjęcia i wieczorkiem wrzucę jak wrócę do domu ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Niestety nic nie znalazłam, dziękuję Niestety nic, dziękuję |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, więc tak Bblendera już nie mam. Ale są kredki Smashbox (oczywiście w kartoniku i z temperówką
Bardzo bym chciała Mac Flamingo ![]() W sumie z pielęgnacji eko, to obojętnie (najlepiej coś do twarzy), może być, to co najmniej lubisz i byś chciała oddać, lub te tabletki z zielonej kawy. Jeżeli coś Ci się jeszcze podoba u mnie, to daj znać
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
urban decay baza pod cienie? ![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ha ha wpisałam rzecz z twojej wish
przykro mi kochana niestety nic mnie nie urzekło
Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-02 o 20:01 |
|
|
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kosmetyki do wymiany są niżej
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
wiem ha ha zauważyłam
a już zaczęłam się cieszyć ale harrego pottera mam do wymiany jakbyś chciała, ew. za inne książki
Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-02 o 20:04 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tutaj są moje książki do wymiany, poza wątkiem też coś na pewno będę miała, więc jakbyś nic nie znalazła, to napisz czego mniej więcej szukasz https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=10
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Mam jeszcze nowy tusz do rzęs Toma Forda, ten. Na zachciankowym wyczytałam, że trzeba się zgłaszać, bo masz rzeczy poza wątkiem, no to się zgłaszam
Jeśli byłabyś zainteresowana, to odpisz, proszę, u mnie, bo nie subskrybuję wszystkich wątków.
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za zdjęcia,jeszcze spytam czy to oryginał ?bo ja się tak super na perfumach nie znam
mam zrobić zdjęcia rozświetlacza?
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Może być Sylveco tonik hibiscusowy nowy
Niestety już w ogóle nie mam tych beauty blenderów, bo odsprzedałam wszystkie mojej siostrze :P |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za harmony?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Kici kici miau miau
|
hej
![]() interesuje mnie Valentina ![]() spojrzysz do mnie ?
|
|
|
|
|
#25 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbyś chciała. A kiedy otwarty ten tusz?Cytat:
kupione w douglasie więc spokojnie do douglasa możesz zabrać i zapytać jak co ![]() Cytat:
oddam flamingo + tonik sylveco + dorzucę Ci tą końcówkę kremu do rąk za kredki życzysz sobie zdjęcia/ kody ?, bo w sumie ja bym chętnie zobaczyła kredeczki ![]() niestety nic nie znalazłam, dziękuję straaasznie chce szminkę forda!!!
Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2016-01-03 o 14:55 |
|||
|
|
|
|
#27 |
|
Kici kici miau miau
|
Moge oddac
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
To ja bierem
valentina prezentuje się następująco:a zdjęcia szminki masz może?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kici kici miau miau
|
Zrobie
1x uzyta
|
|
|
|
|
#30 |
|
Kici kici miau miau
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

kolor granat jak na zdjęciu (zdjęcie z zary)
)

) to daj znac, co jeszcze możesz zaproponować