Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-02, 11:44   #3751
R0SA
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
u nas może taką kartę przyjmują, ale Bianeczka robiła w Czechach, wolą zrobić swoje badania

a nawet mi nie mów z tym rozmiarem, ja mam pod biustem mierzone przez brafiterki ( w 2 roznych sklepach) - 69cm i obie mi wciskają 65cm ! istotnie jak mierzyłam wiele staników to po chwili sie przyzwyczaiłam, ale tylko do tych co mają mocnoelastyczne pasy, bo takie całe z koronki to koszmar, oddychac sie nie da i w ciasnej koszulce widze same oponki !
jeden kupiłam w sklepie, bo sie dziewczyny mocno napracowały zanim coś dopasowałam i wstawiłam go w galerii
a potem kupiłam na allegro z Konrada, to była moja ulubiona firma - kupiłam jeden semi soft a drugi padded w tym samym rozm. 65H i ten semi soft jest za duzy w miseczce a padded idealny

a u mnie na sylwestrze była Nabery i moja sąsiadka, miałam ubraną małą czarną, ale nie jakoś mega obsiła, normalną - i sąsiadka na dzień dobry: "Ty se cycki zrobiłaś??" aaaaa
jak się ściskałyśmy potem to powiedziała, ze je czuć
także ten...do roboty muszę nosić luźniejsze szmatki
Czyli Twoje piersi wyglądają na mega duże w porównaniu do tego co było? Tak od razu się dokapowała?? Kurde..szok! :} ja też zainwestuję w coś szerokiego, a mało mam takich w szafie. Wolałabym zachować informację o operacji dla siebie )

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Tu są piersi z implantem, który mi się podoba. Wyjściówka była zerowa ale nie wiem jakie wymiary tzn wzrost, cm pod biustem itd
Bardzo ładne piersi Mnie też się podobają takie anatomy. Ty będziesz mieć ładną projekcję! Jestem ciekawa jak wyjdą

A/70/168/51
J.J. Wrocław, Anatomiczne, 295ml, Mentor CPG 322, 15 Luty 2016.
R0SA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 11:48   #3752
megamocna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
h

600 km wariatka. Konsultacja parę minut i tyle km. Polecam konsultacje e-mail a potem w dniu zabiegu tak jak ja miałam. Albo jak dziewczyny mówią iść gdzieś bliżej dla porównania

mówisz??? no w zaistaniłej sytuacji (pogodowej) chyba i tak bede zmuszona odwołac/przełożyc...masz racje!
megamocna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 11:48   #3753
R0SA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Hejo.. A u mnie gorączka w parze z anginą w sylwestra rano mnie wzięło

Opalanie teoretycznie 3msc. Pisałam wielokrotnie że ja byłam i przegrzalam cycka

Mano - anatomy mogą również wyglądać nienaturalnie, myślałaś nad szerszymi niż wyższymi w średnim profilu? Czy klasyczne? Czy o okrągłej podstawie?
Współczuję Kurczę jaki to cholerny pech, że akurat przed operacją często musi się coś przyplątać. Ja kilka lat temu miałam umówioną operację i dwa dni przed tak mnie rozłożyło, że nic tylko rezygnacja z zabiegu... I jeszcze się wypłoszyłam, że to jakiś znak ostrzegawczy, żebym nie robiła tych cycków.. ale wyłam dwa tygodnie masssakra Urlopu przełożyć nie mogłam, loty kupione..ogólnie same straty.
Na szczęście Ty możesz sobie przełożyć operacje Biedulka :[

A/70/168/51
Stary 2016-01-02, 11:51   #3754
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Tu chyba niedlugo po operacji bo jeszcze cycka prawego mocno miesien trzyma
One są już 7 miesięcy po operacji. A po czym wnioskujesz, że mięsień trzyma ?
Stary 2016-01-02, 11:54   #3755
R0SA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megamocna Pokaż wiadomość
mówisz??? no w zaistaniłej sytuacji (pogodowej) chyba i tak bede zmuszona odwołac/przełożyc...masz racje!
Zawsze możesz połączyć wizytę u doktorka z wycieczką A tak na serio 600km to strasznie daleko..ja bałabym się umawiać mailowo, ale dużo dziewczyn tak zrobiło i dziś cieszą się ładnymi piersiątkami. Porozmawiaj prywatnie z dziewczynami, które u niego robiły i poczujesz się pewniej..?

A/70/168/51
Stary 2016-01-02, 11:56   #3756
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez R0SA Pokaż wiadomość

Bardzo ładne piersi Mnie też się podobają takie anatomy. Ty będziesz mieć ładną projekcję! Jestem ciekawa jak wyjdą
Też bardzo mi się podobają. Zależy mi na projekcji ale właśnie, żeby od góry zaczynały się delikatnie. Sama jestem bardzo ciekawa jak wyjdą u mnie
Stary 2016-01-02, 11:57   #3757
myszola21
Zakorzenienie

Hej laski! witam sie po przerwie ciekawy program na tvn style jak któraś ma ale mama do nadrabiania ulalala...
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-02, 11:58   #3758
Biyadhoo
Zadomowienie

wyliczanka na dzis

szann -04.01 - 2

kasia4201 - 14.01 - 12

mano3891 - 25.01 - 23

malaistotka90 - 25.01 - 23

ismenka - 09.02 - 38

natio702 - 10.02 - 39

iiwciaa - 11.03 - 69

hschick - 14.03 - 72

biyadhoo 10.05 - 129
Stary 2016-01-02, 12:05   #3759
megamocna
Raczkowanie

Cytat:
Zawsze możesz połączyć wizytę u doktorka z wycieczką A tak na serio 600km to strasznie daleko..ja bałabym się umawiać mailowo, ale dużo dziewczyn tak zrobiło i dziś cieszą się ładnymi piersiątkami. Porozmawiaj prywatnie z dziewczynami, które u niego robiły i poczujesz się pewniej..?

i taki był zamiar...najpierw wizyta, pozniej zwiedzanko jakies... ale w takiej sytuacji, teraz słyszałam w radio ze ma byc od poniedziałku nawet -24 '. a pchac sie tyle, nie daj boże cos po drodze...sniegi zaspy
Stary 2016-01-02, 12:11   #3760
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
piekne

a Ty bianeczka na avatarze masz swoje foto? jakie masz implanty?
Tak, to moje foto Ja mam implant okragly, 450cc, EHP.

Cytat:
One są już 7 miesięcy po operacji. A po czym wnioskujesz, że mięsień trzyma ?
Jedna piers ladnie juz zeszla a druga jeszcze sztywno sie trzyma. Widac po sutkach, po ksztalcie. Jeszcze nie sa rowne w stosunku do siebie.

Cytat:
i taki był zamiar...najpierw wizyta, pozniej zwiedzanko jakies... ale w takiej sytuacji, teraz słyszałam w radio ze ma byc od poniedziałku nawet -24 '. a pchac sie tyle, nie daj boże cos po drodze...sniegi zaspy
Ostrawa to dziura Chyba ze chcesz isc do Ikei na obiad bo niedaleko kliniki. Z jakiego miasta jedziesz ?

Edytowane przez _Bianeczka_
Czas edycji: 2016-01-02 o 12:15
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 12:13   #3761
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
a u mnie na sylwestrze była Nabery i moja sąsiadka, miałam ubraną małą czarną, ale nie jakoś mega obsiła, normalną - i sąsiadka na dzień dobry: "Ty se cycki zrobiłaś??" aaaaa
jak się ściskałyśmy potem to powiedziała, ze je czuć
także ten...do roboty muszę nosić luźniejsze szmatki
Ej, serio? Chcesz calymi dniami ukrywac cyc, zeby nikt nie zauwazyl, ze jest wiekszy? Czy po prostu nie chcesz, zeby w pracy ktos zwracal uwage na biust?

Cytat:
No raczej nie wyższe niż szersze widziałaś kiedyś takie piersi? długie jak skarpety na sznurze dluuuugi cycek i gdzieś tam na dole sutki
12cm to sporo, ile masz pod biustem? I jaka szerokość piersi? Mówisz że nie podobają Ci się odbite od klaty a chcesz ekstra wysoki profil?
Hmmm... A o silimed Natural nie myślałaś? (Cudnie wychodzą )
Szann, gdzie mozna zobaczyc jak one wychodza? Cholera, chyba jeszcze sie nie nauczylam szukac dobrze w necie zdjec.

Cytat:
St Tropez rewelacja...sama będę teraz używać bo na solarium przed i po operacji nie wolno, a moja skóra ma bardzo jasny odcień
No. tez musze uzywac, bo wole jak mam wiecej koloru. Tylko strasznie duzo z tym zachodu.

Cytat:
Czyli Twoje piersi wyglądają na mega duże w porównaniu do tego co było? Tak od razu się dokapowała?? Kurde..szok! :} ja też zainwestuję w coś szerokiego, a mało mam takich w szafie. Wolałabym zachować informację o operacji dla siebie )
Kurde, nie wyobrazam sobie robic operacji i pozniej chodzic w luznych ciuchach wiekszosc czasu, zeby nikt sie nie zorientowal... Zwlaszcza, ze wiekszosc moich znajomych jest wlasnie z pracy. Chociaz ja nie chce duzych implantow i licze na to, ze nikt nie zauwazy specjalnej roznicy miedzy obecnymi w puszapie, a nowymi.

W ogole dziewczyny, kiedy zaczelyscie powoli wybierac implanty i orientowac sie co jak wyjdzie? Po wizycie u lekarza i przymiarkach?

Wiecie co, chyba zaraz zrobie symulacje komputerowa wiekszego rozmiaru na zdjeciach swoich cyckow i powiecie mi, czy taki efekt jest osiagalny i jesli tak, to czym, co?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-02, 12:16   #3762
malaistotka90
Raczkowanie

Wiecie co, ja też na początku po operacji chyba będę nosić luźniejsze ciuchy. Nie chciałabym, aby w pracy się zorientowali, bo chcę uniknąć pytań, poza tym to nie jest ich sprawa... a pewnie od razu zaczęłyby się pytania. Aczkolwiek liczę na to, że nie będzie większej różnicy pomiędzy mną w push upie teraz (w push upie wygląda to zupełnie inaczej) a później bez push upa, bo implanty będą nieduże W ogóle w pracy nikomu nie powiedziałam na jaką operację idę...
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 12:27   #3763
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem z dolnegoslaska ale droga raczej nie ma znaczenia.
Boje sie jak kazda z was i jesli Cena jest przedkadana na jakosc uslugi to nie musi bycnajtaniej.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Hejka. Konsultacje zaliczone a Wybralas juz jakas klinike??
będę robiła u A.B. chciałabym jakoś wrzesień/październik....póki co wzięłam się za siebie żeby nie mieć wahań wagi po operacji, także jeszcze nie wiem kiedy 2 konsultacja już ostateczna

Cytat:
Napisane przez patrycjanka1987 Pokaż wiadomość
Dziękuję Fajnie Ci! Ja jestem mega zajechana przez święta... Ale solarka też mi po głowie chodzi ;-)

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Dzięki! Wiesz... Ja na wiek nie narzekam, ale przeżyłam najgorszy rok w życiu i czuję się jakbym miała ze 40 lat...

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Mi by wystarczył ktoś do kogo mogłabym się przytulić i zawsze na niego liczyć i byłabym happy
Spóźnione życzonka Ja miałam 29 grudnia ehh

Cytat:
Hejo hej
Za tydzień będę WYCHODZIĆ z kliniki - chyba robimy tylko poprawkę, tak przemyślałam na spokojnie i jakby w ciąży nagle miały mi urosnąć o 4rozmiary to chyba bym je na kolanach miała :p na luzie, ale to jeszcze się okaże w poniedziałek
Zdrówka

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
Ismenka dodałam fotki. Zapraszam do albumu
wracam z galerii, Kobieto jaką TY miałaś wyjściówke perfekt

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
Megamocna dziękuję Będą piękne żelki z wyjściówki

A tak właśnie sobie siedzę, popijam drinka, czytam sobie co piszecie i olśniło mnie nagle czy aparat ortodontyczny nie przeszkadza w zabiegu wiem, może wydawać się Wam dziwne to pytanie, ale... Do operacji nie można mieć na sobie żadnych kolczyków itd, więc zaczęłam się właśnie nad tym zastanawiać, niby lekarz widział że mam aparat (wiadomo jak mówię, czy się uśmiecham to go widać) i nic nie powiedział, ale ja też nie zapytałam W sumie to też metal
sama sie zastanawiałam jak to z aparatem jest bo chciałam sobie zrobić teraz ale operka mnie powstrzymuje i już w sumie sama nie wiem, chyba dr zapytam

Wszystkiego naj w roku 2016 dla wszystkich cycolinek
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 12:33   #3764
megamocna
Raczkowanie

[QUOTE=_Ostrawa to dziura Chyba ze chcesz isc do Ikei na obiad bo niedaleko kliniki. Z jakiego miasta jedziesz ?[/QUOTE]

Okolice Lubina/Polkowice. wysle mu fotki.
a Ty jak odbywalas konsultacje?
Masz piekne piersi, MEGA!!! Ja bym chciała troszke opadajace ale nie za duzo, troszke nizej niz Twoje. Ale sa idealne!!!

Dziewczyny piszecie że L.P. zrobi cudne cyce z deski a ze zwisa??? Kogo innego polecacie?

klaudulka91 wyjsciówka idealna...teraz perfekt!!!

Edytowane przez megamocna
Czas edycji: 2016-01-02 o 12:41
Stary 2016-01-02, 12:45   #3765
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Okolice Lubina/Polkowice. wysle mu fotki.
a Ty jak odbywalas konsultacje?
Masz piekne piersi, MEGA!!! Ja bym chciała troszke opadajace ale nie za duzo, troszke nizej niz Twoje. Ale sa idealne!!!

Dziewczyny piszecie że L.P. zrobi cudne cyce z deski a ze zwisa??? Kogo innego polecacie?

klaudulka91 wyjsciówka idealna...teraz perfekt!!!
Ja mialam konsultacje w dzien operacji. Przyjechalam dzien przed, 2 noclegi w hotelu (tzn ja jeden, plus jeden nocleg moj maz tylko w hotelu a ja w klinice).
Z doktorem pisalam kilka maili, jak tylko mialam jakies watpliowosci. Zawsze mi odpisywal itd.
Co do piersi, ja mam dosc wystajace i wysoko,bo mam extra wysoka projekcje ale tez od operacji minelo dopiero 2,5 miesiaca wiec one musza sie ulozyc. Jeszcze sa twarde, miesnie mocna trzymaja. Widac mega roznice do tego co bylo a wiem ze bedzie jeszcze duza roznica za kilka miesiecy. Do lata powinny byc w sam raz
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 12:56   #3766
megamocna
Raczkowanie

Cytat:
Ja mialam konsultacje w dzien operacji. Przyjechalam dzien przed, 2 noclegi w hotelu (tzn ja jeden, plus jeden nocleg moj maz tylko w hotelu a ja w klinice).
Z doktorem pisalam kilka maili, jak tylko mialam jakies watpliowosci. Zawsze mi odpisywal itd.
Co do piersi, ja mam dosc wystajace i wysoko,bo mam extra wysoka projekcje ale tez od operacji minelo dopiero 2,5 miesiaca wiec one musza sie ulozyc. Jeszcze sa twarde, miesnie mocna trzymaja. Widac mega roznice do tego co bylo a wiem ze bedzie jeszcze duza roznica za kilka miesiecy. Do lata powinny byc w sam raz

Napewno beda boskie!!! bravo dla doktorka.
Ja sie boje konsultowac tylko przez emaila...i spotkac sie w dzien operacji.
Stary 2016-01-02, 12:57   #3767
kwiatuszyna
Przyczajenie

Witaj jaka miałaś wejściówkę i jakie implanty włożone? Moja wyjściowka była wręcz zerowa, mam 153 cm i 41 kg. Jestem 4 miesiące po operacji i czuje implanty oraz przy schyleniu widać je
kwiatuszyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 13:03   #3768
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napewno beda boskie!!! bravo dla doktorka.
Ja sie boje konsultowac tylko przez emaila...i spotkac sie w dzien operacji.
Ja tak na szybko napiszę, bo muszę jechać do Galerii po nową kurtkę.... (Raca w sylwestra spaliła mi cały jedne rękaw... ) 600 km to daleko, ja jechałam z Katowic 2,5 h na konsultację, bo to nie było w Tryncu, konsultacja trwa 20 minut. Oczywiście nie żałuję, ale jeśli ty masz jechać 600 km, to moja propozycja dla Ciebie jest taka: idź do jakiegoś lekarza na konsultację w Polsce (jednego, dwóch) poprzymierzaj sobie różne sizery - będziesz wiedziała wtedy co jak wygląda A później mailowo ustal wstępnie z L.P co chcesz i w dzień operacji konsultacja Ci powinna wtedy wystarczyć ale to tylko moja propozycja, ja 600 km na samą konsultację bym nie pojechała
Stary 2016-01-02, 13:18   #3769
megamocna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
Ja tak na szybko napiszę, bo muszę jechać do Galerii po nową kurtkę.... (Raca w sylwestra spaliła mi cały jedne rękaw... ) 600 km to daleko, ja jechałam z Katowic 2,5 h na konsultację, bo to nie było w Tryncu, konsultacja trwa 20 minut. Oczywiście nie żałuję, ale jeśli ty masz jechać 600 km, to moja propozycja dla Ciebie jest taka: idź do jakiegoś lekarza na konsultację w Polsce (jednego, dwóch) poprzymierzaj sobie różne sizery - będziesz wiedziała wtedy co jak wygląda A później mailowo ustal wstępnie z L.P co chcesz i w dzień operacji konsultacja Ci powinna wtedy wystarczyć ale to tylko moja propozycja, ja 600 km na samą konsultację bym nie pojechała
No i dzieki. Tak wlasnie zrobie. Może wrocław? Kogo tam polecacie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-02, 13:43   #3770
malaistotka90
Raczkowanie

Cytat:
No i dzieki. Tak wlasnie zrobie. Może wrocław? Kogo tam polecacie?
Ja robię u J.J. we Wrocławiu właśnie. Na konsultacji wydał mi się całkiem konkretny, a konsultacja trwała z godzine, ale pewnie dlatego, że byłam ostatnią pacjentką w tym dniu. Pewnie jakby ktoś czekał w kolejce to aż tyle by mnie nie trzymał W każdym bądź razie ma dużo pozytywnych opinii. Możesz skonsultować. Tyle, że zapewne zaproponuje mniejsze implanty niż L.P. Ogólnie ciężko będzie znaleźć w PL kogoś kto zaproponuje takie duże jak LP
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 13:49   #3771
megamocna
Raczkowanie

Wrocław i J.J?? fajne ma cycuszki w galerii.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez malaistotka90 Pokaż wiadomość
Ja robię u J.J. we Wrocławiu właśnie. Na konsultacji wydał mi się całkiem konkretny, a konsultacja trwała z godzine, ale pewnie dlatego, że byłam ostatnią pacjentką w tym dniu. Pewnie jakby ktoś czekał w kolejce to aż tyle by mnie nie trzymał W każdym bądź razie ma dużo pozytywnych opinii. Możesz skonsultować. Tyle, że zapewne zaproponuje mniejsze implanty niż L.P. Ogólnie ciężko będzie znaleźć w PL kogoś kto zaproponuje takie duże jak LP
Nie chce ogromnych...nie zalezy mi na wielkosci, maja byc przyzwoicie wieksze niz mam ;D
Stary 2016-01-02, 14:07   #3772
paulala6
Raczkowanie

Cytat:

Bianeczka, spaliście w hotelu polecanym przez L.P na jego stronie, czy jakimś innym? Zastanawiam się nad noclegiem w hotelu przy klinice dzień po operacji - jestem z Warszawy, będę jechać pociągiem i autobusem - jakoś średnio widzi mi się powrót tuż po do Warszawy

No i chciałam się pochwalić - ostatecznie ustaliłam termin operacji u L.P na 15.02.2016r. Stanęło na implantach okrągłych, pod mięsień 350cc, wysoki profil, a resztę "ustalimy na konsultacji w dniu operacji". Wraz z wyznaczeniem terminu pojawił się stresik
paulala6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:07   #3773
ismenka
Zakorzenienie

Tak J.J. ma fajne cycusie w galerii. Jedne z najladniejszych
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 14:42   #3774
Aicha1985
Rozeznanie

Wszystkiego dobrego w nowym roku cycolinki, a przyszłym cycolinkom życzę zadowolenia z nowych cycuszkow
Stary 2016-01-02, 15:10   #3775
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszyna Pokaż wiadomość
Witaj jaka miałaś wejściówkę i jakie implanty włożone? Moja wyjściowka była wręcz zerowa, mam 153 cm i 41 kg. Jestem 4 miesiące po operacji i czuje implanty oraz przy schyleniu widać je
A jaki masz implant ? Pod mięsień czy pod gruczoł ?

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez paulala6 Pokaż wiadomość
Bianeczka, spaliście w hotelu polecanym przez L.P na jego stronie, czy jakimś innym? Zastanawiam się nad noclegiem w hotelu przy klinice dzień po operacji - jestem z Warszawy, będę jechać pociągiem i autobusem - jakoś średnio widzi mi się powrót tuż po do Warszawy

No i chciałam się pochwalić - ostatecznie ustaliłam termin operacji u L.P na 15.02.2016r. Stanęło na implantach okrągłych, pod mięsień 350cc, wysoki profil, a resztę "ustalimy na konsultacji w dniu operacji". Wraz z wyznaczeniem terminu pojawił się stresik
Gratuluję terminu A wracasz sama pociągiem, czy ktoś po Ciebie przyjedzie ??
Stary 2016-01-02, 15:13   #3776
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
Tak J.J. ma fajne cycusie w galerii. Jedne z najladniejszych
Wlasnie obczailam, super sa.
Zerknelam tez na strone T.K. z Krakowa i zupelnie nie jestem przekonana, wszystkie identyczne, jak z linii produkcyjnej. Te mniejsze niz 300ml lepsze, ale i tak nie do konca to czuje.

Czy mozna gdzies zobaczyc prace A.K.? Na stronie nie widze odnosnika do galerii...
Stary 2016-01-02, 15:16   #3777
mano3891
Rozeznanie

Cytat:

Jedna piers ladnie juz zeszla a druga jeszcze sztywno sie trzyma. Widac po sutkach, po ksztalcie. Jeszcze nie sa rowne w stosunku do siebie.
Nie wiem czy asymetria nie wynika czasem z naturalnej asymetrii. Ale nie jestem pewna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-02, 15:28   #3778
enn_
Zakorzenienie

Dodalam do albumu z wyjsciowka, ehem, symulacje co mi sie podoba. Chociaz i tak wciaz pewna niczego nie jestem. I nie wiem czy prosi sie o anatomy czy o male okragle?
Stary 2016-01-02, 15:35   #3779
mano3891
Rozeznanie

enn, wysłałam zaproszenie, przyjmiesz ??
Stary 2016-01-02, 15:42   #3780
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
enn, wysłałam zaproszenie, przyjmiesz ??
Juz
Nie wiem czy nie wolalabym ciut bardziej zadartych do gory i moze wiekszych troche? Musze sobie zrobic zdjecie w moim ulubionym puszapie - mam w nim idealna wielkosc i ksztalt.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości