|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy zaczynać od pettingu to wstyd?
|
|
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Ty w ogóle czytasz, co ci tu piszą? Czy tylko dalej marudzisz? Bo wiesz, jak to wygląda...
|
|
|
|
#123 | ||
|
Konto usunięte
|
niiieee, jakby powiedział prawdę [stres, cokolwiek, zdarza się], to bym go nie olała.
Cytat:
![]() Cytat:
prawiczek jakiś czy inny diabeł
|
||
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
No czytam, i dowiedziałem się że dziwny jestem. Ale tak krepuje sie swojego ciała, i wolę pierwsze kontakty powoli. Nie zmienie tego, i moge tylko ewentualnie wczesniej poinformowac dziewczyne, ale do tej pory nie uwazalem ze to jest potrzebne, bo są jakies macanki, nie idziemy dalej i tyle.
|
|
|
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No to rob dalej jak do tej pory, w czym problem? |
|
|
|
|
#126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Zdarzyło się ze nie chcialy sie umowic ponownie, wiec pomyslalem ze problem moze w tym tkwi, ze jeszcze jak bylem mlodszy to i dziewczyny byly rzecz jasna mlodsze i im to bardzo odpowiadalo, a jak teraz spotykam sie z rowiesniczkami + - to moze faktycznie oczekiwale penetracji. |
|
|
|
|
#127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
No i? Niektore idą na pierwszym spotkaniu do lozka na pelen sesk, a ze mi sie zdarza po 2-3 tygodniach bo przewaznie mniej wiecej tyle czasu mija, calowac z dziewczyna i obmacac po narzadach plciowych to az takie straszne?
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Mozliwe, ze tylko chcialy przygody i nastepnego spotkania by nie bylo, a mozliwe ze sie nie spodobalo ze pelnego sesku nie bylo, nie wiem. Ale dlatego zalozylem watek, aby poznac opinie, czy to takie straszne jak dziewczyna poczeka przynajmniej kilka spotkan ktore nie zakonczone beda.....
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonale Cię Autorze rozumiem i dziwię się, że niektóre dziewczyny tak na Ciebie naskoczyły
Wiem, że to jest wizaż i pójście od razu na całość nie jest tu niczym dziwnym, ale jednak nie wszyscy mają takie podejście. Ja też nawet do zwykłych pieszczot potrzebuję kilku nocy spędzonych po prostu na przytulankach, a potem stopniowo idzie się dalej. Wolę mężczyzn trochę starszych od siebie (po 30'stce) i z każdym z nich temat seksu dosyć szybko pojawiał się w rozmowach. Mówiłam o swoim podejściu (że seks i pieszczoty tylko z kimś, kto jest mi bliski i na kim bardzo mi zależy) i żadnego to nie odstraszyło, a umawiałam się również z takimi, którzy mieli parę tzw. ''przygód'', więc czekanie mogło się wydawać im dziwne.
|
|
#135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Facet się pcha do macania na starcie znajomości, po czym przerywa bo "ma zasady". Porozmawiać nie porozmawia, ani przed, ani po. I dziwi się, dlaczego one uciekają. |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#137 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Macać można, wsadzać palce można tylko seksić się nie można. Nie widzisz w tym pewnej aberacji?
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
[QUITE]Doskonale Cię Autorze rozumiem i dziwię się, że niektóre dziewczyny tak na Ciebie naskoczyłyConfused Wiem, że to jest wizaż i pójście od razu na całość nie jest tu niczym dziwnym, ale jednak nie wszyscy mają takie podejście. Ja też nawet do zwykłych pieszczot potrzebuję kilku nocy spędzonych po prostu na przytulankach, a potem stopniowo idzie się dalej.
Wolę mężczyzn trochę starszych od siebie (po 30'stce) i z każdym z nich temat seksu dosyć szybko pojawiał się w rozmowach. Mówiłam o swoim podejściu (że seks i pieszczoty tylko z kimś, kto jest mi bliski i na kim bardzo mi zależy) i żadnego to nie odstraszyło, a umawiałam się również z takimi, którzy mieli parę tzw. ''przygód'', więc czekanie mogło się wydawać im dziwne.[/QUOTE] Tylko, że Ty rozmawiasz i nie ma później niespodzianek. Autor tego nie robi i za to mu się oberwało. Bo prawda jest taka, że w wieku 27lat nie jest dziwne to, że pierwsza wspólna noc się na samych macankach nie kończy Więc warto poriznawiać i tyle.
|
|
|
|
#139 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A nie mowilem dziewczynom o tym bo uwazalem ze nie ma oczy, czy jak caluje sie np w usta to musze mowic sluchaj nie bedzie macanek? tak samo jak juz sąm macanki to mam mowic ze nie bedzie penetracji, oralnego czy anala? Nie,są pocalunki jest, potem kolejny etam jakies macanki, ale nie idziemy dalej, uwazam ze wystarczy powiedizec ze nie jestem gotowy na bardziej zaawansowane akcje,ze jakis czas, dziewczyna jest pieszczota, szczytuje wiec nie uwazam ze az tak bardzo traci cos z zycia jak poczeka jeszcze te kilka spotkac. |
|
|
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
powiem Ci tak - jestem osobą o dość dużym libido i gdyby mi facet w jakimś momencie powiedział, że pójdziemy do łóżka, ale seksu nie będzie jeszcze przez jakiś czas, to nie byłabym zadowolona. jako 25 latka mam swoje potrzeby i nie bawię się w numerację randek. takie chwyty są dobre u nastolatek czy młodych dwudziestolatek, ale z wiekiem przychodzi wg mnie pewna dojrzałość i gotowość na akt seksualny.
oczywiście jest masa dziewczyn, którym to będzie pasować, bo same są nieśmiałe lub wstydzą się swojego ciała - dokładnie tak, jak Ty. więc celuj w taką grupę, bo z taką jak ja, kaguya, zakonna czy cała masa innych lasek, by Ci się nie udało. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#141 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
... Jeśli przejrzałaś cały wątek, to pewnie wiesz, że ja nie widze problemy w samym odkładaniu stosunku czy stopniowym oswajaniu się, byciu gotowym na takie a nie inne formy seksu itd. |
|
|
|
|
#142 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- I to nie zasady tylko opór psychiczny, i skad wiesz ze to ja sie biore za macanki? czesto bylo tak, ze np zaczynamy sie calowac i dziewczyna zaczyna mnie macac, wklada mi reke pod koszulke, rozpina rozporek, mi to odpowiada, wiec nic nie mowie, ale gdy sytuacja sie rozkreca, to mowie ze sorry jest to dla mnie za wczesnie, i pytam czy mzoemy zostac przy pieszczotach, bywa wtedy np ze spyta czy ma sie rozebrac ja na to ze moze zostac w bielizne, widze jak w staiku i majtach i mi na poczatek taki widok bardzo kreci, pieszcze ja przez majtki wkaldam reke w niej, czuje jej soki, sam sie nakrecam ona masuje mi przez bokserki, tez zdarza wloszyc swoja reke w nie, i jest, ok, a juz drugie czy trzecie spotkanie, to juz raczej petting bez bielizny, a np zostake koszulka jakas aby nie calkiem nago, a jeszcze na kolejncyh juz pełny seks. |
|
|
|
|
#143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiedziałam, no wiedziałam, że tak będzie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Facet się pcha do macania na starcie znajomości, po czym przerywa bo "nie jest gotowy". Cytat:
Chociaż raczej obstawiam, że po prostu chce się pochwalić. |
||
|
|
|
#145 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pisalem codo rozmowy, spotykam sie z dizewczyna jakas kawka rozmowy o pracy pogdozie i innych glupstwach, ona za ktorym razem zaprasza mnie dosbie (niekoniecznie na seks) i nagle spontanicznie, jakies pocalunki macanki, wklada mi reke w bokserki, to wtedy mowie ze sorry fajna jestes podabsz mi sie, ale dla mnie to zaszybko, i jesli masz ochotę to zostanmy dzis przy pieszczotach, a pozniej to jakos sie rozkreci. Moim zdaniem powinna zrozumec. |
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To była moja pierwsza myśl, ale to było zanim zaczął się żalić na te tabuny lasek wymagających od niego penetracji na czwartej randce
|
|
|
|
|
#149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znowu wrzucasz mi ze biore sie zamacanki, a ja jestem kulturalnym, jak jestesmy sami, to co robie to to ze najwyzej pocalunki w usta, dotykam ją po plecach szyi, po wloze reke pod bluske i podotykam brzuszka, dotyk kolana trochę ud, nigdy nie "atakuje" miejscc strategicznych- piersi tyłka czy krocza, i mowa tu jak dziewczyna jest w ubranu. Jak dziewczyna zainteresowana to oddaje pieszczoty i to zazwyczaj one schodzą nizej w moj obszar genitalii, dotyk mojej klaty piersiowe i zabawa wlosami na niej, i wtedy czy sciagnie mi np koszulke, albo sobie spodnie, w tedy wkraczem ze dla mnie to szabyko, i jak sie zgodzi to prosilbym abys zostali przy pieszczotach, zadna nie odmowila pieszczot, i kazda byla spelniona. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Bo ja uwazam ze tak postepuje dobrze, tylko teraz czy wedlug was jest to ok? Czy widzicie w tym moje błędy? Jakbyscie odebraly to jakby was chlopak potraktowam tak jak ja, na luzie, czy moze zlosc by was dopadła i foch? |
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przecież Ci napisałyśmy, że dojrzałe osoby nie byłyby zadowolone takim obrotem sprawy. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

.

Wiem, że to jest wizaż i pójście od razu na całość nie jest tu niczym dziwnym, ale jednak nie wszyscy mają takie podejście. Ja też nawet do zwykłych pieszczot potrzebuję kilku nocy spędzonych po prostu na przytulankach, a potem stopniowo idzie się dalej.