|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Powodzenia
|
|
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Cytat:
Ooo wlasnie. Jutro ide do szpitala, niech juz sie cos zacznie. A jak u Ciebie z szyjka? U mnie sie dopiero miekka zaczela robic
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
malwi miałam zgladzona gdzies około 22.12 potem. 29.12 nie robiła mi gin badania tylko usg a w szpitalu tylko ktg i usg miałam wiec nie wiem nawet czy jest rozwarcie
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2016-01-03 o 11:39 |
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna kciukasy wielkie!!!
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam, że w tej części rodzę i koniec ![]() Dzięki za wszystkie kciuki Skurcze czuję, ale takie jak na okres. Nie boli mnie bardzo. Podłączymy kroplówkę z oksy niedługo, ale najpierw czekam aż lewatywa mnie puści, bo chciałam być nadgorliwa i potrzymać ją dłużej no i teraz to mi się odechciało w ogóle do kibelka |
|
|
|
#2796 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
moj maluszek jest taki spokojny i ladnie chwyta sam piers![]() Ruda jestem w tym malym szpitalu na solcu. Leze w 1, u cb jak tam? Niepozorna ja wczoraj ty dzis 3mam kciuki
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niepozorna ucieklo mi, ze w szpitalu jestes.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kurde mnie też boli jak na okres no nic mam 7.01 wizytę, mam nadzieje że jakieś rozwarcie będzie
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Lune, Kolin jest sliczny
Niepozorna ![]() Uaoo no oby po odejsciu czopa wreszcie i u Ciebie ruszylo ![]() Ruda, o ktorej Cie jutro tna? Ja dopiero wstalam :P stosuje sie do zalecen wszystkich i spie ile sie da ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2800 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fajnie Ci szybko rozwarcie szło ślicznego masz synka Cytat:
![]() u mnie też leci cały czas, jak ostatnio się ważyłam to miałam 7,5 mniej, czyli 1,5 mniej niż przed ciążą, nie pamiętam kiedy ważyłam tak mało ![]() no ale to nasza cukrzyca zasługa tego chyba no to za jutro Cytat:
może nie będzie oksy potrzebna, u mnie lewatywa sama pomogła W ogóle to niezła jesteś z ta lewatywą ![]() U nas kolejna fajna nocka 2 karmienia i 2 zmiany pieluszek w międzyczasie tylko koło 8 rano jeszcze nakarmiłam ssaka porządnie i później dospaliśmy do 10 Dziś przyjeżdżają teście trzymajcie kciuki żeby teściowa się powstrzymała przed komentarzami Teść zobaczy wnuka pierwszy raz dopiero, jakoś mu się nie spieszyło ![]() Tyle dobrego ze obiad planują nam przywieźć
|
||||
|
|
|
#2801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niepozorna trzymam kciuki żeby lekko byłodziewczyny gdyby nie tż, chyba bym sama sobie nie poradziła. Nigdy bym się nie spodziewała jakim super tatą będzie. W nocy mi pomaga, w dzień dumny nosi Jasia i się nim zajmuje. Nawet googluje ile dziecko ma jeść, czy można smoczek itp.
|
|
|
#2802 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna, kciukasy!!!!!!
.moj maly tez akceptuje tylko smoczek z aventu i w nocy wariuje a teraz anioleczek
|
|
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Niepozorna, Ruda powodzenia
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
Ruda za ciebie tez ogromne kciuki
*
|
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Lune Kolin
Uaoo może się zaczyna ![]() Niepozorna mocne żeby było szybko, sprawnie i przyjemnie ![]() Ruda to jutro już przytulisz Dzidziusia ![]() Hohoho mówiłam, że jak pierwsza ruszy to już pójdą kolejne |
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia, oby wizyta tesciow przwbiegla spokojnie
super, ze Konrad tak ladnie Wam przesypia noce ![]() Pietrusiowata to tylko sie cieszyc, ze TZ tak bardzo sie przejal ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Omg.... Jak ja jutro wstane... Na 8:30 mam ktg :| teraz dla mnie to srodek nocy Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
niepozorna by szybko poszło
ruda za jutro! ewusia, kinga za kg.
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna o kurde nie wiedzialam ze u Ciebie sie cos zaczelo
mocne kciuki!!! U mnie bylo spoko tak do 6-7 cm, potem masakra Ruda Ty tez sie tam trzymaj i czekamy jutro na kolejnego maluszka! Pietrusiowata super ze Tz sie tak spisuje :brawo: powiem Ci ze u mnie bylo identycznie, w ciazy sie zamartwialam bo nie wyobrazalam sobie tz w roli taty a po porodzie okazalo sie ze to najlepszy tata na swiecie i tak jest do dzisiaj ![]() Cos Med sie nie odzywa! Pewnie Cezary ja pochlonal w 100 %
|
|
|
|
#2809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pod ktg na izbie chyba że 40 min leżałam, dostałam takiej zgagi że zaraz oszaleję... Dzięki za kciuki.
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wizyte u ortopedy prawdopodobnie bede miala we wtorek... boje sie co mi powie!
No i moj lekarz sie dzisiaj odezwal, wszystko mu napisalam co sie dzieje, wizyta w piatek 8 stycznia i wtedy juz sie umowimy na ewentualny porod
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Leże pod KTG i podłączyli mi kroplówkę więc skurczyki zaczynają się rozkręcać. Boli, ale do wytrzymania. Jak już będę wolała żeby nie bolało to mam dać znać to mnie znieczulą, ale chcę wytrzymać jak najdłużej żeby czasem akcji nie spowolnić.
No ale ta lewatywa mi nie daje spokoju A co jak w ogóle mi się nie zachce, a będę musiała zacząć przeć??
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się tym ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Zazdroszczę Wam że dotrwałyście do stycznia. Ja tak bardzo nie chciałam rodzic w grudniu |
|
|
|
|
#2813 |
|
Rozeznanie
|
Niepozorna relacja na żywo normalnie ! Czad! Trzymam kciuki za Ciebie żeby szybko poszło do 10cm a później ze trzy parcia i po bólu !!!
![]() Uaoo Tobie też życzę powodzenia. Niech się akcja zaczyna choć do 8.01 jeszcze czas ![]() Mi sie dzisiaj śniło że odszedł mi krwawy czop masakra a że wstaje w nocy kilka razy to w pewnym momencie rano nie wiedziałam czy to był sen czy rzeczywiście się to działo :-D a rano pierwszy raz w ciąży obudziłam się z mlekiem na koszulce :-D mąż się śmiał że do porannej kawki w sam raz he he Lune super przystojniak. Jeszcze raz gratulacje. Poród miałaś wyczerpujący ale dałaś radę i fajnie że piszesz że z perspektywy czasu to cudowne chwile. Mam nadzieje że będę o tym pamiętać jak ból mnie przyciśnie w szpitalu ![]() Ruda trzymam kciuki za to aby wszystko poszło zgodnie z planem. Jutro będziesz tulić maleństwo. Matko jakie to się realne robi. Myślałam że jak juz przyjdzie styczeń to będę drżała ze strachu a ja nadal nie czuje że to dotyczy mnie czytam was i zapominam że mnie też to czeka. He he . Może jak mnie skurczybyki złapią to uwierzę że w ciąży jestem
|
|
|
|
#2814 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny powodzenia !!!!! Czekamy na dobre wieści!!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz...
TYGRYSEK zdrówka dla Laury
PIETRISIOWATa a ten szumią głośny jest? LUNE szkoda ze z znieczuleniem nie poszło, ale przynajmniej reszta dość szybko poszła... Fajnie ze miałaś wsparcie położnej ![]() Uaoo czyli malutki krok do przodu KINGA tez bym chciała tak lecieć na wadze- ja nam kilka kg wiecej. Ile dokładnie nie wiem bo mi waga zdechła- ale w ciuchy sie mieszczę- No moze w bluzki nie- koszule mi sie rozchodzą na piersiach ![]() NIPOZORNA czyli sie doczekalas w koncu! Powodzenia! RUDA trzymam za jutro! MALWI za twój szpital tez Ja tez powoli sie zaczynam pakować... Jutro kontrola ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna nie martw sie ta lewatywa
uwierz mi ze w momencie parcia sa takie emocje ze to juz zaraz poznasz swoje dziecko ze czlowiek nawet nie mysli o takich rzeczach a personel jest przygotowany na wszystko takze powodzenia!!!! I super ze masz mozliwosc poprosic o znieczulenie, zazdroszcze!
|
|
|
|
#2817 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja strasznie zazdroszcze Wam porodow naturalnyc w terminie kiedy maluszki same chca wychodzic.. Mam mega dola przez te cesarke i chyba nigdy nie zdecyduje sie na drugie dziecko po tym wszystkim
|
|
|
|
#2818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
głowa do góryWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2819 |
|
Zadomowienie
|
Lune - gratulacje
Niepozorna - kciuki mocne: kciuki: Za mnie trzymajcie kciuki, żebym w dwupaku wytrzymała do 8 stycznia
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Candy, wytrzymasz
jak Twoje cukry? ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

21.06.2014r.
kolin wychodzil raczka tetno spadalo musieli mnie naciac ale pieknie zszyli. Maly jadl tylko raz mi z cycow sie leje. Ciagle spi ulewa sie mu wodami jest zmeczony ale bardzo spokojny,kupke robil. Zaraz sie cycujemy 

trzymajcie kciuki żeby teściowa się powstrzymała przed komentarzami

*