STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-01, 21:58   #1681
cherry pie
dream big

Dot.: STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II)

Cytat:
Napisane przez kasiulek13 Pokaż wiadomość
cherry pie dziękuje za odpowiedź...koszula zamówiona
noł problem

„The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams”
cherry pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 09:42   #1682
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Ja mierzyłam w sklepie M, na 38 jest ok - jak masz małe piersi kurtka jest ogólnie krótka
kilkakrotnie kolo niej przechodzilam, ale byla dla mnie za droga jak za ten kawalek "szmatki"

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam to szara wyglada jak srebrna co do długości, ani nie w pepek, ani przed tyłek, taka pomiedzy u mnie kurtka tez się podniosła, przez piersi miałam w zamiarze kupić L, ale na sklepie nie było, a potem znalazłam kurtke w Bershce, jednakże ani tu ani tu nie jest to idealna kurtka, więc czekam na Twoja z Mango

mam juz w tym stylu swoja idealna, ale ta jest ciensza, taka tylko tylko, bylaby dobra na spacery i wyjazdy bo mozna ja zawsze zwinac. nie musi bys dla mnie dluga. ta z mango bylaby fajna ale nie ten kolnierz.....no nic pomysle nad nia, mogliby zrobic darmowa wysylke
Stary 2016-01-02, 16:09   #1683
czarna_kiecka
Zakorzenienie

moje dzisiejsze zakupy- misja wykonana w 100%, udało mi się dostać wszystko, co chciałam : ))
mierzyłam dzisiaj tą zamszową koszulę, bardzo fajna, będę polowała na tą brązową, tylko chciałabym, żeby cena jeszcze trochę spadła ale pewnie małe szanse ?

Dzisiejsze:

1. Koszulka z imitacji zamszu z dżetami 35,99

2. Szara kamizelka 69,99

3. Sukienka jeansowa, dzisiaj podmieniłam na tańszą, 59,99

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Mierzylam tez dzisiaj te motocyklowe jeansy i na wyzsze dziewczyny beda wg mnie za krotkie, ogolnie sa ok, taki grubszy jeans
Stary 2016-01-02, 16:11   #1684
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze zakupy- misja wykonana w 100%, udało mi się dostać wszystko, co chciałam : ))
mierzyłam dzisiaj tą zamszową koszulę, bardzo fajna, będę polowała na tą brązową, tylko chciałabym, żeby cena jeszcze trochę spadła ale pewnie małe szanse ?

Dzisiejsze:

2. Szara kamizelka 69,99

Gdzie ją dostałaś?

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 16:14   #1685
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:

Dzisiejsze:

2. Szara kamizelka 69,99

Załącznik 6113230

Załącznik 6113231

Załącznik 6113232

Mierzylam tez dzisiaj te motocyklowe jeansy i na wyzsze dziewczyny beda wg mnie za krotkie, ogolnie sa ok, taki grubszy jeans
No ładnie ja też dzis byłam, ale nic nie pasowało
Stary 2016-01-02, 16:21   #1686
cherry pie
dream big

Cytat:
myślę nad nią, powiedz mi jej kolor to taki odcień jak na modelce czy taki jak na ostatnim zdjęciu gdzie jest sama koszula?

„The future belongs to those
who believe in the beauty of their dreams”
cherry pie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 17:11   #1687
bleuclair
Zakorzenienie

A ja wczoraj kliknęłam brązową zamszową S-kę bo ją miałam od dawna upatrzoną M-ek nie ma online, najwyżej jak będzie stacjonarnie w poniedziałek to zmierzę i porównam, ale mam nadzieję,że będzie dobra. Kliknęłam też czarny szydełkowy top, również S-załamię się jak się okaże to za małe, bo to dwie rzeczy, na których mi zależy
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 19:36   #1688
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
Gdzie ją dostałaś?
stacjonarnie w Arkadach Wroclawskich, to byl jedyny sklep, gdzie byla Ska (i to kilka) i ogolnie bylo tam sporo tych szarych kamizelek, porownujac z innymi sklepami, wczesniej obdzwonilam Stradivariusy, zeby nie jechac w ciemno, ale w razie czego mierzylam tez Mke i wg mnie nie ma duzej roznicy w porownaniu do S i od biedy mozna brac M zamiast S

Cytat:
Napisane przez cherry pie Pokaż wiadomość
myślę nad nią, powiedz mi jej kolor to taki odcień jak na modelce czy taki jak na ostatnim zdjęciu gdzie jest sama koszula?
hej, u mnie na kompie nie ma duzej roznicy miedzy tymi 2 kolorami, ale powiedzialabym, ze jednak odcien bardziej jak na ostatnim zdjeciu, taki ladny cieply braz, fajnie bedzie wygladal do granatowego jeansu, ten najjasniejszy kolor tez nie jest jakis tragiczny

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ja wczoraj kliknęłam brązową zamszową S-kę bo ją miałam od dawna upatrzoną M-ek nie ma online, najwyżej jak będzie stacjonarnie w poniedziałek to zmierzę i porównam, ale mam nadzieję,że będzie dobra. Kliknęłam też czarny szydełkowy top, również S-załamię się jak się okaże to za małe, bo to dwie rzeczy, na których mi zależy
ciekawe jakie szanse ze ceny tych koszul jeszcze spadna, pewnie male, ale poczekam moze sie zalapie na ta brazowa, fajnie bedzie wygladala nawet wiosna do bialych rurek, takze zazdroszcze, ze juz kliknelas, ja troche poszalam i teraz to juz raczej licze tylko na dalsze obnizki
Stary 2016-01-02, 19:40   #1689
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
stacjonarnie w Arkadach Wroclawskich, to byl jedyny sklep, gdzie byla Ska (i to kilka) i ogolnie bylo tam sporo tych szarych kamizelek, porownujac z innymi sklepami, wczesniej obdzwonilam Stradivariusy, zeby nie jechac w ciemno, ale w razie czego mierzylam tez Mke i wg mnie nie ma duzej roznicy w porownaniu do S i od biedy mozna brac M zamiast S
A wiesz dokładnie ile ich było? Myślisz, że jakbym pojechała w poniedziałek to jest jeszcze szansa na S?

Instagram
Stary 2016-01-02, 20:02   #1690
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz dokładnie ile ich było? Myślisz, że jakbym pojechała w poniedziałek to jest jeszcze szansa na S?
ogolnie bylo ich sporo, wydaje mi sie, ze minimum 10 wszystkich rozmiarow, jak zadzwonilam to powiedzieli mi, ze maja 'duzo' eSek ale powiem Ci, ze nie sprawdzilam ile, tylko wzieam pierwsza z wieszaka, nie wiem czy do pon dotrwaja, w sumie w arkadach nie ma duzego ruchu, ale ja bym pojechala po nie jutro na Twoim miejscu, nie chca tez odkladac rzeczy jak cos ; /
Stary 2016-01-02, 20:06   #1691
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
ogolnie bylo ich sporo, wydaje mi sie, ze minimum 10 wszystkich rozmiarow, jak zadzwonilam to powiedzieli mi, ze maja 'duzo' eSek ale powiem Ci, ze nie sprawdzilam ile, tylko wzieam pierwsza z wieszaka, nie wiem czy do pon dotrwaja, w sumie w arkadach nie ma duzego ruchu, ale ja bym pojechala po nie jutro na Twoim miejscu, nie chca tez odkladac rzeczy jak cos ; /
Dzięki. Na wyprzedażach nigdy nie odkładają. Jutro właśnie nie chce mi się tylko po to wychodzić z domu, muszę się w końcu zacząć uczyć

Instagram
Stary 2016-01-02, 20:38   #1692
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Czy widzialyscie moze albo macie nastepujace rzeczy, bo ze strony zniknely szybko a na zywo nie widzialam:

Sweter z dzianiny z lureksem

Kardigan ponczo (ten w kratę)

Długa koszula wiązana w pasie
Stary 2016-01-02, 20:49   #1693
g0si4
Zakorzenienie

Kliknęłam szydełkowy top. Widziałam go już dawno(albo bardzo podobny), jeszcze przed poprzednią wyprzedażą i byłam zawiedziona, że nie został wtedy przeceniony, tylko przeszedł do NK. Szkoda, że biały wyprzedany.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4365013001_2_3_1.jpg (154,0 KB, 24 załadowań)
Stary 2016-01-02, 22:41   #1694
mała migotka
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiejsze:

2. Szara kamizelka 69,99

Załącznik 6113230

Załącznik 6113231

Załącznik 6113232

super ta szara kamizelka, też mi sie bardzo podoba

wrzucisz zdjecai na sobie? i czy ona jets taka grubsza?
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-02, 23:48   #1695
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mała migotka Pokaż wiadomość

super ta szara kamizelka, też mi sie bardzo podoba

wrzucisz zdjecai na sobie? i czy ona jets taka grubsza?
zbacze jutro, czy uda mi sie zrobic zdjecie na sobie, ale ja jestem niska i na modelce na stronie str wyglada na pewno korzystniej, tak czy tak uwazam, ze te zdjecia ze strony dobrze oddaja jej wyglad, z przodu jest troche grubsza, ale dzieki temu, ze ma ten sweterek z tylu, mam nadzieje, ze zmieszcze ja pod plaszcz.
Ladna jest tez ta bezowa wersja.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
Kliknęłam szydełkowy top. Widziałam go już dawno(albo bardzo podobny), jeszcze przed poprzednią wyprzedażą i byłam zawiedziona, że nie został wtedy przeceniony, tylko przeszedł do NK. Szkoda, że biały wyprzedany.
tez chcialabym w bialym kolorze : )
Stary 2016-01-02, 23:51   #1696
mała migotka
Zakorzenienie

czarna kiecka a iel masz wzrostu?
Stary 2016-01-03, 00:15   #1697
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
czarna kiecka a iel masz wzrostu?
w wyzszych butach, bo do takich mam zamiar je nosic, pewnie jakies 162 i wtedy kamizelka wyglada jak najbardziej ok, siega za pupe, ale gdybym chciala ja nosic do plaskich to uwazam, ze kiepsko wyglada ale to tez kwestia, ze jestem drobna i mnie takie 'puchate' ubrania przytlaczaja
Stary 2016-01-03, 09:32   #1698
kolp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
jak dostaniesz ten top mogłabyś podać wymiary? najbardziej mi zależy jaką ma długość
kolp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 10:22   #1699
g0si4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolp Pokaż wiadomość
jak dostaniesz ten top mogłabyś podać wymiary? najbardziej mi zależy jaką ma długośćrosi:
Pewnie
Stary 2016-01-03, 11:59   #1700
bleuclair
Zakorzenienie

Ciekawe, czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na to,że dorzucą te woski z wyższym stanem. Sprawdzam codziennie i nie ma Poza tym pojadę jutro rano odebrać jeansy push-up i dwie koszule i coś wydaje mi się,że jeansy pójdą jednak do zwrotu. Nie pamiętacie, czy one miały niski stan? Podoba mi się jeszcze mnóstwo rzeczy-kilka spódnic i koszul, dwa kardigany i w sumie bordowy płaszczyk jakby przecenili bardziej też bym chętnie przygarnęła Tyle dobrego,że w innych sklepach mnie naprawdę mało co kusi w tym roku. Moja koszula zamszowa i top szydełkowy zamówiony w Nowy Rok jeszcze nie jest wysłany. A szkoda, bo liczyłam,że może zdarzy się cud i odbiorę jutro i to w sklepie za jednym zamachem, a tak będę musiała specjalnie po to kiedyś pojechać. Chociaż i tak pewnie coś kliknę-spodobała mi się taka forma zakupów
A powiedzcie mi proszę-jeśli chciałabym oddać np. jedną z kilku rzeczy z paczki, to zachowam paragon, czy nie?

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Czy widzialyscie moze albo macie nastepujace rzeczy, bo ze strony zniknely szybko a na zywo nie widzialam:

Sweter z dzianiny z lureksem

Kardigan ponczo (ten w kratę)

Długa koszula wiązana w pasie
Widziałam jakiś czas temu kardigan, bo spodobał mi się ten wzór bordowy i dlatego zwróciłam na niego uwagę. Według mnie bardzo porządnie wykonany Grubszy, przyjemny w dotyku materiałTylko ta forma poncza nie za bardzo mi odpowiada i dlatego jeszcze zastanawiam się nad zakupem.
Stary 2016-01-03, 13:47   #1701
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Ciekawe, czy jest jeszcze jakakolwiek szansa na to,że dorzucą te woski z wyższym stanem. Sprawdzam codziennie i nie ma Poza tym pojadę jutro rano odebrać jeansy push-up i dwie koszule i coś wydaje mi się,że jeansy pójdą jednak do zwrotu. Nie pamiętacie, czy one miały niski stan? Podoba mi się jeszcze mnóstwo rzeczy-kilka spódnic i koszul, dwa kardigany i w sumie bordowy płaszczyk jakby przecenili bardziej też bym chętnie przygarnęła Tyle dobrego,że w innych sklepach mnie naprawdę mało co kusi w tym roku. Moja koszula zamszowa i top szydełkowy zamówiony w Nowy Rok jeszcze nie jest wysłany. A szkoda, bo liczyłam,że może zdarzy się cud i odbiorę jutro i to w sklepie za jednym zamachem, a tak będę musiała specjalnie po to kiedyś pojechać. Chociaż i tak pewnie coś kliknę-spodobała mi się taka forma zakupów
A powiedzcie mi proszę-jeśli chciałabym oddać np. jedną z kilku rzeczy z paczki, to zachowam paragon, czy nie?

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Widziałam jakiś czas temu kardigan, bo spodobał mi się ten wzór bordowy i dlatego zwróciłam na niego uwagę. Według mnie bardzo porządnie wykonany Grubszy, przyjemny w dotyku materiałTylko ta forma poncza nie za bardzo mi odpowiada i dlatego jeszcze zastanawiam się nad zakupem.
ale czy ktore mialy niski stan ? U mnie kilka spodni tych coating bylo jeszcze w sklepie, wiec moze zadzwon i zapytaj, bo ja nie wiem czemu, ale poki co bardzo marnie z tymi dorzutkami na stronie.
Tak paragon Ci oddadza tylko wykresla zwracana rzecz.

Tez wlasnie bym moze kliknela to ponczo, ale cena musialaby spasc i obawiam sie, czy skoro jest tylko M, to czy ono nie bedzie bardzo obszerne
Stary 2016-01-03, 15:11   #1702
bleuclair
Zakorzenienie

Chodziło mi o te dżinsowe spodnie push-up,które miały cenę wyjściową 99zł,a teraz kosztują 59. Zamówiłam zarowno 36 jak i 38,ale nie wiem czy je zostawiać,bo ja lubię wyższy stan,poza tym kiedy mierzylam je dwa tygodnie temu 36-za małe 38-za duże i badz tu madry...
Stary 2016-01-03, 15:32   #1703
mała migotka
Zakorzenienie

Marti byłaś po kamizelkę? Szara...
Stary 2016-01-03, 15:54   #1704
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Marti byłaś po kamizelkę? Szara...
Byłam i warto było się jednak przemóc, jestem mega zadowolona Kamizelek nie było już w rozmiarze S, ani szarych, ani beżowych, ale wzięłam do mierzenia M i wygląda fajnie Szkoda jedynie, że z tyłu też nie jest z futerka, bo ładne ono jest. Widziałam też sweter, który zamówiłam http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1444116620666 i średnio mi się podoba, będę oddawać. Zamiast tego kupiłam taki http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1443452579298 jest świetny I jeszcze jedną narzutkę za 50 zł, której nie widzę na stronie.

Instagram
Stary 2016-01-03, 16:00   #1705
hanusia505
Zakorzenienie

Czy ktos kupowal lub widzial ten sweter? http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ml?colorId=001
I czy ten bardzolapie klaczki? Wydaje mi sie, ze zamszowa czesc nie powinna bardzo lapac, tyl i rekawy pewnie tak http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ndleId=6635516

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 16:02   #1706
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Czy ktos kupowal lub widzial ten sweter? http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ml?colorId=001
I czy ten bardzolapie klaczki? Wydaje mi sie, ze zamszowa czesc nie powinna bardzo lapac, tyl i rekawy pewnie tak http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ndleId=6635516
Pierwszy mi mignął dzisiaj w sklepie, wydawał się ok. Co do drugiego to nie wiem, bo jeszcze go nie nosiłam, ale myślę, że nie powinien bardzo łapać.

Instagram
Stary 2016-01-03, 16:07   #1707
mała migotka
Zakorzenienie

Marti gratuluję
Stary 2016-01-03, 16:12   #1708
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwszy mi mignął dzisiaj w sklepie, wydawał się ok. Co do drugiego to nie wiem, bo jeszcze go nie nosiłam, ale myślę, że nie powinien bardzo łapać.
Odnosnie pierwszego to ciekawa jestem czy wystepuje w rozmiarze L. To chyba nie jest oversize? Na stronie wyglada jakby byly tylko S i M.
Jak przetestujesz ten drugi to napisz jak wrazenia Chociaz u mnie pewnie i tak zaraz bylby caly w klakach ale ja mam w domu zwierzyniec

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-03, 16:33   #1709
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam i warto było się jednak przemóc, jestem mega zadowolona Kamizelek nie było już w rozmiarze S, ani szarych, ani beżowych, ale wzięłam do mierzenia M i wygląda fajnie Szkoda jedynie, że z tyłu też nie jest z futerka, bo ładne ono jest. Widziałam też sweter, który zamówiłam http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1444116620666 i średnio mi się podoba, będę oddawać. Zamiast tego kupiłam taki http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1443452579298 jest świetny I jeszcze jedną narzutkę za 50 zł, której nie widzę na stronie.

oo nawet w arkadach juz nie bylo Sek ? faktycznie wg mnie Mka niewiele sie rozni od Ski, a ile dalas za ten sweterek http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1443452579298 ?
Stary 2016-01-03, 17:01   #1710
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Marti gratuluję

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Odnosnie pierwszego to ciekawa jestem czy wystepuje w rozmiarze L. To chyba nie jest oversize? Na stronie wyglada jakby byly tylko S i M.
Jak przetestujesz ten drugi to napisz jak wrazenia Chociaz u mnie pewnie i tak zaraz bylby caly w klakach ale ja mam w domu zwierzyniec
Nie wyglądał na oversize Ok, dam znać

Cytat:
oo nawet w arkadach juz nie bylo Sek ? faktycznie wg mnie Mka niewiele sie rozni od Ski, a ile dalas za ten sweterek http://static.e-stradivarius.net/5/p...=1443452579298 ?
No nie było. Szarych było więcej niż beżowych, ogólnie po kilka eMek i eLek. Były też 2 te pstrokate, ale nie patrzyłam na rozmiar. Za sweterek zapłaciłam 70 zł Jest fajny, mięsisty, trochę jak taki cieniutki płaszczyk wygląda Znalazłam zdjęcie narzutki za 50 zł. W rzeczywistości jest bardziej beżowa, nie taka biaława jak na zdjęciu.

6960445430_1_1_1.jpg

Instagram
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości