|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Magdusia ja prenatal Classic nadal biorę i tran
Rany stopy mi w samochodzie zamarzają juz! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
|
|
|
|
#3093 |
|
Zadomowienie
|
Grzeje sie w złotym młynie na śniadaniu...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3095 |
|
Zadomowienie
|
Bosh.... Nie zagrałam sie! Zimno tam jak nie wiem, nie odważyłam sie sciągnąć kurtki nie mówiąc o przewinięciu i wyciągnięciu cycka do karmienia
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Casa tak cały tydzień tak pracuje.
Candy obu udało Ci się dotrwac do terminu. Kamila za wizytę. Ruda i powodzenia. Z karmieniem nie jest lekko jak widać, ale jeszcze żadna z nas się nie poddała j wszystkie walczymy, to i wy dacie rade. Niezdara jak łożysko szybko się starzeje to pewnie nie będą czekac. |
|
|
|
#3097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kamilka tez cisnie z KP i dobrze jej idzie a jak macie normalny start - bez kroplowek i butelki to naprawde jest duuuzo latwiej.Wiadomo ze sa problemy zawsze - a to zla pozycja a to pokarmu malo a to dziecko nie chce zlapac - ale powolutku trzeba kazdy eliminowac i bedzie dobrze : Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
Z karmieniem moze i łatwo nie jest, za to jak sie juz maleństwo przyssie i tak sie tuli, jak gmera raczka po piersi to sa to najrozkoszniejsze momenty. Takie chwile spokoju i zwolnienia w domowym szaleństwie
|
|
|
#3099 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powodzenia na ktg Mi lekarz na ostatniej wizycie też życzył żebym urodziła do dzisiejszej wizyty i lipa kviuki żeby się u Ciebie szybko zaczęło.Cytat:
tyle ze na razie pracuje z domu Kamila za wizytę. Ruda i powodzenia. Kinga kciuki za dzisiejszy dzień bez męża Uaoo obyś czegoś się dziś dowiedziała a najlepiej urodziła
|
|||
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu u nas w nocy bylo ponad -19. Ale w domu 15 stopni to bym umarla!!! My mamy zazwyczaj 22-24
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
Nam wbrew pozorom łatwiej poszło z cycem, po 2 tyg prób jedzenia butla i równoczesnych ogromnych problemach z oddychaniem w trakcie, młoda jak wreszcie po tygodniu prób złapała cycka to juz na nim została. A to ze sie zdążają momenty ze dzieć nie chce spac isc... No cóż... Dzieci tak maja nie ważne czy kp czy mm
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekamy ma zdjęcie![]() Ja korzystając z chwili ogarniam się bo bratowa do Doriana przyjdzie. Ja jadę załatwiać macierzyńskie )
|
|
|
|
|
#3103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez sie tego obawiam, ze sie nastawiam a tu lipa wyjdzie :p ale wtedy gin przebąkiwał cos o położeniu do szpitala wiec wolałabym żeby sam dzieć chciał wyjsć. A czujesz żeby cos sie działo, zapowiadało akcje porodową?
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda
![]() Casa jak tam ktg? Kamilka za wizyteMam juz dosc. U mnie dalej zero czegokolwiek. Jade dzisiaj do szpitala. Niech mnie wywoluja. Zadek mnie boli, domowe sposoby nie dzialaja. Ja sie tylko denerwuje, tak to bede troche spokojniejsza.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa gratki nowego tygodnia
Oluś właśnie je drugie śniadanko, a ja od godziny probuje tak z doskoku skończyć kanapkę |
|
|
|
#3106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zobaczymy co dzisiaj wyjdzie na wizycie, bo jak nic to pewnie cesarka
|
|
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Niepozorna slicznosci gratuluje z calego serca
Ruda 3maj sie tam Ja jak na razie nie mam problemu z kp maly ssak super sobie radzi,bardzo malo placze nawet na pobraniu krwi nie zaplakal no i dzis do domku |
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2016-01-04 o 10:05 |
|
|
|
|
#3109 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kolejna noc spania-niespania eh Brzuch bolał cały czas jak na okres, pachwiny ciągnęły, młody napierał na szyjkę, non stop mnie kuło.. Ogólnie od wczoraj jestem mega przerażona i ja nie chcę rodzić. Żadnego porodu, zadnego szpitala nic nie chcę o. Takie mam nastawienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czemu zjadłaś? Bo jest mega pyszne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My mamy 18-20 zależy od pory dnia i zastanawiam się czy małemu nie będzie za zimno? ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
i wspaniale, że do domku |
|||||
|
|
|
#3110 |
|
Konto usunięte
|
U mnie od rana bóle brzucha jak na okres (czy to skurcze?) co 6-10-12 minut ale bardzo krótkie za to, niektóre bardziej bolesne od innych. Więc nie wiem co o tym mam myśleć? Jadę koło 12 dzisiaj do szpitala na ktg więc zobaczymy. Czy Wy odczuwałyście skurcze jako takie bóle miesiączkowe?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3111 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dopiero na 7 dobe po terminie robia OCT a chyba na 9 zaczynaja podawac kroplowki. Tylko, ze w domu nie mam ktg, a tam jednak dziecko bedzie caly czas monitorowane.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Poniedzialek rano pod lidlem :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna wielkie gratulacje, sliczny synek
Dotka przykro mi z powodu pieska ![]() Kamilka ![]() Dziewczyny które już chcą rodzic żeby coś ruszyło. Joanna ja te wczesne skurcze porodowe odczuwalam jak taki mega okres z tym że trwały minimum 0,5 minuty Od wczoraj wieczora Maluch jakiś bardziej absorbujacy więc nie mam czasu nadrabiac
|
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, a ja Martynka podroz znosi?
Kinga, o matko to strasznie duzomeza nie ma w domu bardzo wspolczuje.Kogiel, przy takiej temp ja siedze w krotkim rekawie i majtach :P 15 dla mnie jest super ![]() Ktg bardzo w normie deceleracji nie bylo, akceleracje super, mlody ladnie wspolpracowal wiec jest dobrze skurcze 9% i linia niemalze prosta Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() magdusia ja cały czas biorę witaminy, bo można je też przy kp a przy okazji i tak bym musiała brać jod i wit. D cały czas, więc przynajmniej są w kompakcie.Casa graty! ![]() nipozorna Oluś |
|
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53995763]U mnie od rana bóle brzucha jak na okres (czy to skurcze?) co 6-10-12 minut ale bardzo krótkie za to, niektóre bardziej bolesne od innych. Więc nie wiem co o tym mam myśleć? Jadę koło 12 dzisiaj do szpitala na ktg więc zobaczymy. Czy Wy odczuwałyście skurcze jako takie bóle miesiączkowe?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja miałam właśnie pobolewania w dole brzucha, takie jak na okres, ale średnio regularne i też raz słabsze, a raz mocniejsze. Nawet nie myślałam, że to może być to, a w szpitalu okazało się, że z tych niby bóli jest już 4cm rozwarcia więc no...
|
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
Casa super!
lune fajnie, że sobie tak ładnie radzicie i że już do domku ![]() Ja mam od dwóch dni bóle jak na @, miałam je już przy poprzednich skurczach (jak nie mogłam jeszcze rodzić ) , ale te są okropnie mocne, tylko co z tego, jak są ze 2-3 w ciągu nocy, wstaję rano i cały dzień cisza, nic, zero |
|
|
|
#3119 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
joanna to może coś się u Ciebie zaczyna
![]() i zapomniałam uao za was też i malwi i kasiulenkowo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

rosi:

Bo moje maleństwo z chęcią bym już na świecie przywitała
tyle ze na razie pracuje z domu 

nie pytaj czemu, bo nie wiem