![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
teraz bys juz siostry nie odebrała ![]() moja 14 letni nie moze odbierac małej ze złobka ![]() co do sesji to jesczze nic pewnego, za Wsze zdjecia mam zamiar sie wziac..jak dojde do siebie
![]() |
#3543 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomiarów u specjalistów nie chce mi się robić, zdjęć tym bardziej, a ciuchami coraz trudniej zamaskować ![]() 2. ja starszą wysyłałam, ale wiedziałam, że jest skupiona i ogarnięta, często przechodziła w grupie z innymi osobami (najczęściej wybierała starsze panie), ale na przejściach bez świateł. wg przepisów można, ale wszystko zależy od dziecka i okoliczności http://dzieci.pl/kat,1038187,title,S...uticaid=6163d8 Cytat:
parę dni temu robiłam podsumowanie minionego roku (nie filmowe, tylko miejsca i zdarzenia) i podobnie ta lista wyglądała ![]() ja się zbroję na wyjazd w góry. kupiłam ogromną czarną parkę z futerkiem i podpinką, jak się jej nie ściągnie w pasie, to wygląda jak długi sztormiak ![]() mega ciepłe rękawiczki i skarpety z wełną (dziś w biedzie rzucili bardzo fajne) jeszcze szalika/komina w domu poszukać albo wydziergać i ta nieszczęsna czapka ![]() Cytat:
![]() a teraz mięśnie dawno sflaczałe i parę garści tłuszczu można zebrać z samej opony ![]() tylko, że podczas imprez w mieście pewnie się nie da zaklepać, bo muzeum swoich gości tam pewnie umieszcza ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
bo wg przepisów o ruchu drogowym oraz kuratorium może ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hmm wynik jednak ze mnie chcą wyciulac-ide sie wykłócac jutro ![]() i teraz wyczytalam ze złobek nie moze w regulaminie zawrzec takiefgo zapisu bo jeston niezgodny z przepsami,bo to rodzice decyduja kto odbiera ich dziecko
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-01-04 o 15:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurde jak zmarzłam, bleeeeh.
Wyprawiłam sie do Krakowa na co połtoramiesięczne farbowanie odrostów i jakie mam piekne jasniutkie piora ![]() ![]() Przy okazji podjechaliśmy z małżem pod sławetne w Krk Frytki Belgijskie - i dla mnie tragedia - paskudne sa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- btw - wnerwia mnie na wizazu ta doczepiana reklama "znikad" w slowkach "ale" przewaznie , to juz jest mobbing normalnie ![]() ![]()
#3546 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jak mi się nie chce wyjść na ten ziąb...! ![]()
![]() |
#3547 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No własnie na jakims watku jakas nieobeznana z niczym wizazanka mnie napadła, ze reklamę wstawiam bezkranie - swiat sie konczy ![]() ![]() Ja juz bym nie wyszła dzisiaj za chiny drugi raz, o nie, za zimno jak dla moich delikatnych kosci ![]()
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
To dużo masz moli, ze sam wylazł? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-04 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
grozi wypollizowaniem
|
sesja klepnieta na 100
![]() w dodatku to beda blizniaki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
no do domowych frytek im daleko, ja mam teorie ze ich sukces polega na wdzieku pana sprzedajacego ![]()
![]() |
#3550 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Wdzięk sprzedającego? W którym miejscu? ![]() ![]()
![]() |
#3551 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Minie, jak co roku ![]() 3. Jak miałam 7 lat, w 1 kl. SzP poszłyśmy same z koleżanką przez pół miasta do pracy naszych Ojców, bo szkołę zamknęli z powodu jakiejś tam awarii a kluczy do domu nam nie dawali. A od 2 klasy to już sama chodziłam do i ze szkoły, i na bazarek po zakupy. Ale wtedy było znacznie mniej samochodów i ludzie jacyś normalniejsi ![]() Teraz pewnie też bym się bała same dziecko z domu wypuścić - tak do 18-tki pewnie ![]() No jak to na kim? Na Alexandrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |||
Panaroja
|
nie myślicie w ogóle
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() ![]() Iść na trening , nie iść na trening w ten ziąb ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale ale, mój jeszcze jak miałam czerwone i usłyszła moje przebakiwania o blondzie to tez torpedował to - przewaznie zdaniami w stylu "wszystko prócz blondu", "będziesz spała na balkonie", "rozwód", etc ![]() ![]() ![]() Trening zrób w domu ![]()
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
A ciemny tłuszcz spala się lepiej w zimnym?
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Wpisz tu zomzing
|
jalapenos
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Ja poszłam na basen to się okazało ze mój instruktor zachorował i zapomniał mnie poinformować
![]() A żaden z innych dziś obecnych nie miał miała zaś czas to przyszłam z powrotem. Se zamiast treningu polazilam wte i nazad na mrozie, coś tam się pewnie tak spalilo. .. rolleyes:
#3557 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.zaczęłam ,ale jakoś mi nie szło kompletnie więc odpuściłam, może jutro będzie lepiej ![]() Ale ciemny to tylko niemowlęta mają w istotnej ilości , ja już za stara i białym jestem obrośnięta , jak rasa tłuszczowo-mięsna nierogacizny ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() Kupiłam se lakier , który w sklepie wydał się śliczny kasztanowo-rdzawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takie fajne jest światło w sklepach ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Może Ty z tych, co muszą trening miec out nie in ![]()
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie tak samo miałam z Orage ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
grozi wypollizowaniem
|
dalecy znajomi potrzebuja pomocy, udostepniajcie jak możecie, to na prawde pomaga w wielu sytuacjach, głupi klik a moze przyczynic sie do polepszenia czyjejs sytuacji
https://www.facebook.com/emilkoryczan/?fref=ts
#3561 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja piaskowe lubię, bo jako jedyne się trzymają moich paznokci Cytat:
![]() dla mnie grafit nawet znośny jest za to ostatnim rozczarowaniem jest glamour satin vibo w kolorze pięknej zieleni http://maxivsminimalizm.blogspot.com...tin-nr-02.html niestety u mnie po wyschnięciu jest ohydnie matowy muszę czymś wykańczać z pozytywów top flex pierre rene nr 49 - łatwo się pomalował i zmył bez zabarwiania naskórka i płytki, błyskawicznie schnie i solidnie trzyma. ad sinupret - w komentarzach dyskusja facetów nt. paznokci, lakierów, tipsów ![]() http://demotywatory.pl/4597858/Dziew...dzicie-roznice Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-04 o 22:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-04 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Piers do przodu
|
![]() ![]()
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio też mi suszone pomidorce nie podchodzą, ale mam resztki to spróbuję zaraz na toście, jak mi wejdą, żey nie marnować całych tortilli na przyszłość ![]() Camembert i susz pomidorce = ![]() ![]() No to of kors, akurat mam borówkę otwartą, bo wolę borówkę. Ale to już nie na ciepło. Chodziło mi o wsad. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-04 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Piers do przodu
|
Rachel - kiełki?? grzyby?? np duże pieczary?
#3567 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, że to chyba dobry trop? Choć i pikantny świetny, ale no ja nie mam ochoty, acz kiedyś lubiłam jalapenos na pizzy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-04 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Piers do przodu
|
Korwetki i cebulkę można zlepić mniodem z czochem i musztardą
![]()
#3569 |
Zakorzenienie
|
No tak ale NA CIEPŁO????????? Na zimno znam i uwielbiam, na ciepło jeszcze musztardowo-miodowego sosu nie jadłam
![]() ![]() Tzn tak hitem dla wszystkożerców byłby kurak, szyna, różowy cebul, ananas i wybrany ser. Ale jest jeszcze reszta, która nie lubi poszczególnych składników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zakorzenienie
|
gruszka karmelizowana
![]() burak, rukola, coś marynowanego (papryka, skorzonera... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.