Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-04, 13:39   #3541
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
leże i kwiczę

Co do jazdy - Rejcz, na sytuacje stresowe reaguję tak : chowam twarz w dlonie i krzyczę. Na skrzyżowaniu np
W. sam mówi, że dobrze, że nie jeżdżę - jasne, to się może odmienić, może we mnie są jakieś zaszłości, ale jako pasażerka też przez połowę drogi mam zamknięte oczy... ze strachu, niezależnie od tego, z kim jadę
Ależ ja to rozumiem, mam przyjaciółki, które nie chcą robić prawa jazdy. I ok. Jak ktoś nie chce, to nie musi. Nie wszystko jest dla każdego.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 14:35   #3542
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ad 1
ad 2 tja, tłuszcz

nie mogę się doczekać fotek

ale miałaś weekend

Super ze kolejna sesja, biznes się kręci

to jest COŚ

może na początek tak żeby ktoś z Was stał po jednej stronie i patrzył jak sobie radzi już duży chłopczyk z niego, powoli może się zacząć usamodzielniać. Ja w tym wieku siostrę s przedszkola odbierałam, no ale to inne czasy były

teraz bys juz siostry nie odebrała
moja 14 letni nie moze odbierac małej ze złobka

co do sesji to jesczze nic pewnego,
za Wsze zdjecia mam zamiar sie wziac..jak dojde do siebie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 14:55   #3543
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki tłuszcz, bo Cię wyśmieję

Słuchajcie, jak myślicie, czy Gustaw 7,5 roku może sam przechodzić przez przejście z światłami? Koło naszych okien? (w sensie, że jest na widoku). Żeby np bułki kupić? Bo W. uważa, że ja jestem bojący dudek i nie może (on, Wojtek) pozwolić, żeby ten strach zaraził synka... I że on, czyli W. w tym wieku to już przez dwie ulice sam przechodził.
A ja się, kurde, boję - jestem przeciw
1. można się śmiać, ale to nie zmieni faktu, że w niego obrosłam we wcześniej wymienionych miejscach
pomiarów u specjalistów nie chce mi się robić, zdjęć tym bardziej, a ciuchami coraz trudniej zamaskować

2. ja starszą wysyłałam, ale wiedziałam, że jest skupiona i ogarnięta, często przechodziła w grupie z innymi osobami (najczęściej wybierała starsze panie), ale na przejściach bez świateł.
wg przepisów można, ale wszystko zależy od dziecka i okoliczności
http://dzieci.pl/kat,1038187,title,S...uticaid=6163d8

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość

Filmy, które polecam w 2016.
Ambitne w większości nie są, jakby ktoś miał jakiekolwiek nadzieje ale za to:
a) jest na kogo popatrzeć
b) jest na co popatrzeć
c) można się pośmiać
d) maczalim my w nich paluchy, to mata oblukać, bo jak nie, to będą bęcki

22.01 Synchronicity
23.01 31
12.02 Deadpool
19.02 Hail, Caesar!
26.02 Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny
18.03 Midnight Special
01.04 Batman v Superman: Dawn of Justice - Weta Digital
15.04 The Jungle Book - Weta Digital
22.04 The Huntsman: Winter's War
06.05 Captain America: Civil War - ILM
20.05 X-Men: Apocalypse
26.05 Alice Through the Looking Glass
10.06 Now You See Me: The Second Act
10.06 Warcraft - ILM
24.06 Independence Day: Resurgence - Weta Digital
01.07 Central Intelligence - Weta Digital
08.07 The Legend of Tarzan
05.08 Star Trek Beyond - ILM
12.08 Spectral - Weta Digital
12.08 The BFG - Weta Digital
12.08 Suicide Squad
26.08 Pete's Dragon - Weta Digital
23.09 The Secret Life of Pets
07.10 Gambit
14.10 A Monster Calls
28.10 Underworld: Next Generation
04.11 Doctor Strange - ILM
18.11 Fantastic Beasts and Where to Find Them
23.12 Rogue One: A Star Wars - ILM
TBA
Silence
The Circle
Story of Your Life
postaram się chociaż część...

parę dni temu robiłam podsumowanie minionego roku (nie filmowe, tylko miejsca i zdarzenia) i podobnie ta lista wyglądała

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Chyba kupię pierwszą w życiu czapkę ..

ja się zbroję na wyjazd w góry. kupiłam ogromną czarną parkę z futerkiem i podpinką, jak się jej nie ściągnie w pasie, to wygląda jak długi sztormiak
mega ciepłe rękawiczki i skarpety z wełną (dziś w biedzie rzucili bardzo fajne)
jeszcze szalika/komina w domu poszukać albo wydziergać
i ta nieszczęsna czapka

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Bo pewnie wyrosło Ci trochę mięśni , a mięśnie produkują dużo więcej ciepła niż tkanka tłuszczowa , która ciepła nie produkuje sama w sobie, dlatego skinny faty zawsze marzną . A karki chodzą zimą porozpinane i z gołą głową .
no to ja zawsze zmarzlak byłam, kiedy chuda i kiedy trenowałam 5 razy w tygodniu z trenerem sadystom
a teraz mięśnie dawno sflaczałe i parę garści tłuszczu można zebrać z samej opony

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Brzmi za☠☠☠iście
tylko, że podczas imprez w mieście pewnie się nie da zaklepać, bo muzeum swoich gości tam pewnie umieszcza

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
teraz bys juz siostry nie odebrała
moja 14 letni nie moze odbierac małej ze złobka
ale to wynika z wewnętrznych przepisów żłobka, który wybrałaś
bo wg przepisów o ruchu drogowym oraz kuratorium może
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 15:52   #3544
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

ale to wynika z wewnętrznych przepisów żłobka, który wybrałaś
bo wg przepisów o ruchu drogowym oraz kuratorium może
własnie nie z wewnetrznych złobka...juz nie wiem z jakich przepisów ale złobek nie moze wydac dziecka w rece osoby niepełnoletniej,
hmm wynik jednak ze mnie chcą wyciulac-ide sie wykłócac jutro
i teraz wyczytalam ze złobek nie moze w regulaminie zawrzec takiefgo zapisu bo jeston niezgodny z przepsami,bo to rodzice decyduja kto odbiera ich dziecko

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2016-01-04 o 15:59
Stary 2016-01-04, 15:54   #3545
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Kurde jak zmarzłam, bleeeeh.
Wyprawiłam sie do Krakowa na co połtoramiesięczne farbowanie odrostów i jakie mam piekne jasniutkie piora Normalnie coraz lepiej włosy reaguja na rozjasniacz

Przy okazji podjechaliśmy z małżem pod sławetne w Krk Frytki Belgijskie - i dla mnie tragedia - paskudne sa do tej pory mi się nimi odbija. Toz to ja w domu sama ze swiezych ziemniaków zrobię tysiac razy lepsze

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

btw - wnerwia mnie na wizazu ta doczepiana reklama "znikad" w slowkach "ale" przewaznie , to juz jest mobbing normalnie Czy moderatorzy nie moga coś z tym zrobić?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 16:00   #3546
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

btw - wnerwia mnie na wizazu ta doczepiana reklama "znikad" w slowkach "ale" przewaznie , to juz jest mobbing normalnie Czy moderatorzy nie moga coś z tym zrobić?
Jest na Technicznym osobny wątek na ten temat, nie Ciebie jedną to irytuje Któraś Wizażanka ma nawet w podpisie informację, ze za takowe ukryte linki nie odpowiada.

Jak mi się nie chce wyjść na ten ziąb...!
Stary 2016-01-04, 16:10   #3547
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Jest na Technicznym osobny wątek na ten temat, nie Ciebie jedną to irytuje Któraś Wizażanka ma nawet w podpisie informację, ze za takowe ukryte linki nie odpowiada.

Jak mi się nie chce wyjść na ten ziąb...!
I nic z tym nie umieją moderatorzy zrobic?? Nie wierze....
No własnie na jakims watku jakas nieobeznana z niczym wizazanka mnie napadła, ze reklamę wstawiam bezkranie - swiat sie konczy

Ja juz bym nie wyszła dzisiaj za chiny drugi raz, o nie, za zimno jak dla moich delikatnych kosci

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-04, 16:21   #3548
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dziś rano -18 nawet kożuch wylazł ze szafy .

To dużo masz moli, ze sam wylazł?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-01-04 o 16:30
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 16:58   #3549
Polly_
grozi wypollizowaniem

sesja klepnieta na 100
w dodatku to beda blizniaki

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Wyprawiłam sie do Krakowa na co połtoramiesięczne farbowanie odrostów i jakie mam piekne jasniutkie piora Normalnie coraz lepiej włosy reaguja na rozjasniacz

Przy okazji podjechaliśmy z małżem pod sławetne w Krk Frytki Belgijskie - i dla mnie tragedia - paskudne sa do tej pory mi się nimi odbija. Toz to ja w domu sama ze swiezych ziemniaków zrobię tysiac razy lepsze

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

no do domowych frytek im daleko, ja mam teorie ze ich sukces polega na wdzieku pana sprzedajacego
Stary 2016-01-04, 17:00   #3550
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no do domowych frytek im daleko, ja mam teorie ze ich sukces polega na wdzieku pana sprzedajacego
Szczerze? Macdonaldowe czy KFC-fowe smakujom lepiej od tych pseudo-belgijskich nawalonych tłuszczem na maks

Wdzięk sprzedającego? W którym miejscu? Bo albo jestem ślepa, albo nieczuła na wdzięki

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-01-04, 17:53   #3551
Karkki
Zakorzenienie

Dobry
Dziękuję Melduję Baru, że w nocy nie zamarzłam. Właściwie, to było nawet ciepło. Znacznie gorzej było dzisiaj rano. Futrzaka nawet przeprosiłam

Cytat:

Natchnęło mnie to nadzieją, że zima jednak minie, bo mi się w to jakoś wierzyć nie chce - wiecie, w leżenie na łące i takie tam

Słuchajcie, jak myślicie, czy Gustaw 7,5 roku może sam przechodzić przez przejście z światłami? Koło naszych okien? (w sensie, że jest na widoku). Żeby np bułki kupić? Bo W. uważa, że ja jestem bojący dudek i nie może (on, Wojtek) pozwolić, żeby ten strach zaraził synka... I że on, czyli W. w tym wieku to już przez dwie ulice sam przechodził.
A ja się, kurde, boję - jestem przeciw
1.

2. Minie, jak co roku
3. Jak miałam 7 lat, w 1 kl. SzP poszłyśmy same z koleżanką przez pół miasta do pracy naszych Ojców, bo szkołę zamknęli z powodu jakiejś tam awarii a kluczy do domu nam nie dawali. A od 2 klasy to już sama chodziłam do i ze szkoły, i na bazarek po zakupy. Ale wtedy było znacznie mniej samochodów i ludzie jacyś normalniejsi
Teraz pewnie też bym się bała same dziecko z domu wypuścić - tak do 18-tki pewnie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
wyróznij te, w których jest na kim oko zawiesić
No jak to na kim? Na Alexandrze
Cytat:
dziś rano -18 nawet kożuch wylazł ze szafy , modna jezdem
Ja lubię zimę jeżeli jest mroźna , śnieżna , słoneczna , a ja nie muszę wychodzić z domu - znaczy mogę, ale nie mam przymusu typu do robo
Ino ja w innej stronie zamieszkiwam , to i temperatury mogo być insze .

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł baru snad 4 dniowego bólu guowy ależ się cieszę że odpuścił...
Mój trzyma nadal
Cytat:

Cytat:
sesja klepnieta na 100
w dodatku to beda blizniaki

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-04, 17:54   #3552
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Co myślicie o grotach solnych?
nie myślicie w ogóle
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Co do wieku i samodzielności, coś się chyba faktycznie porobiło na tym tle, bo gdy sąsiedzi wprowadzili się z synami, byliśmy przekonani, po ich zachowaniu oraz traktowaniu przez rodziców, że oni są zerówkowi. A tu się okazuje że bam komunia i podstawówka To samo na cmentarzu, całą rodzinką się cieszymy, że nie zdążyliśmy się zapytać syna dalszej znajomej, jak tam w przedszkolu, bo ponoć do szkoły już chodzi Takie musieliśmy mieć miny jak zaczął opowiadać. A wszystko się zaczęło od tego, że mamusia odpali znicz, bo on się poparzy No to se myślimy maluch 4-5 letni, plus niski fest, mówił niewyraźnie, jak znane mi czterolatki.
zgadza się - nasila się upupianie i trzymanie dziecka w pieluchach w związku z czym coraz więcej dzieci nie osiąga swoich potencjalnych możliwości dla wieku , albo po ludzku jest opóźnionych w rozwoju - nie intelektualnie , ale społecznie , emocjonalnie, umiejętnościowo , bo rodzice na ten rozwój nie pozwalają , bo z jakichś nie znanych mi powodów tak im wygodniej czy co Śnieżka ze swego poletka raportuje to samo i na dodatek trynd ma wyraźną tendencję zwyżkową
Cytat:
CHCĘ !!!
Cytat:

1.spytałam małża co by było , gdybym sobie wiedźmińskie włosy zrobiła chciał niemal wyskoczyć przez balkon
2.
Cytat:
To dużo masz moli, ze sam wylazł?
aż tyle to jeszcze nie

Iść na trening , nie iść na trening w ten ziąb

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 18:14   #3553
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.spytałam małża co by było , gdybym sobie wiedźmińskie włosy zrobiła chciał niemal wyskoczyć przez balkon
2.

Ale ale, mój jeszcze jak miałam czerwone i usłyszła moje przebakiwania o blondzie to tez torpedował to - przewaznie zdaniami w stylu "wszystko prócz blondu", "będziesz spała na balkonie", "rozwód", etc A jak przyszło co do czego to nic z tych rzeczy nie miało miejsca Chociaż owszem, pogdera jeszcze, dzisiaj, jak skończył fryzjer, tez usłyszałam, ze spie na balkonie

Trening zrób w domu

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-01-04, 19:42   #3554
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
A ciemny tłuszcz spala się lepiej w zimnym?

- Terry Pratchett
Stary 2016-01-04, 19:44   #3555
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Co polecacie dodać do quesadillas z camembertem jeśli nie może być kurczak i szpinak? Z samym serem będzie chyba zbyt mdłe? ananas, gruszkę? A coś dla chuopa co nie je owoców na ciepło?
jalapenos

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 20:17   #3556
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Ja poszłam na basen to się okazało ze mój instruktor zachorował i zapomniał mnie poinformować
A żaden z innych dziś obecnych nie miał miała zaś czas to przyszłam z powrotem. Se zamiast treningu polazilam wte i nazad na mrozie, coś tam się pewnie tak spalilo. .. rolleyes:
Stary 2016-01-04, 20:25   #3557
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Ale ale, mój jeszcze jak miałam czerwone i usłyszła moje przebakiwania o blondzie to tez torpedował to - przewaznie zdaniami w stylu "wszystko prócz blondu", "będziesz spała na balkonie", "rozwód", etc A jak przyszło co do czego to nic z tych rzeczy nie miało miejsca Chociaż owszem, pogdera jeszcze, dzisiaj, jak skończył fryzjer, tez usłyszałam, ze spie na balkonie

Trening zrób w domu
1. chyba jednak się nie zdecyduję , za dużo zachodu
2.zaczęłam ,ale jakoś mi nie szło kompletnie więc odpuściłam, może jutro będzie lepiej

Cytat:
A ciemny tłuszcz spala się lepiej w zimnym?
Ale ciemny to tylko niemowlęta mają w istotnej ilości , ja już za stara i białym jestem obrośnięta , jak rasa tłuszczowo-mięsna nierogacizny

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Ja poszłam na basen to się okazało ze mój instruktor zachorował i zapomniał mnie poinformować
A żaden z innych dziś obecnych nie miał miała zaś czas to przyszłam z powrotem. Se zamiast treningu polazilam wte i nazad na mrozie, coś tam się pewnie tak spalilo. .. rolleyes:
przynajmniej zatoki ocaliłaś od pogorszenia

Kupiłam se lakier , który w sklepie wydał się śliczny kasztanowo-rdzawy W domu kazał się zwyczajnie wiśniowy i na dodatek piaskowy w sumie wygląda wcale nieźle , ale ja chciałam inny , tego bym nie kupiła , jakbym wiedziała jak wygląda i jak znam życie , na złość teraz nigdzie takiego koloru nie będzie , bo był np. jesienią 2014
Takie fajne jest światło w sklepach

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-04, 20:26   #3558
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. chyba jednak się nie zdecyduję , za dużo zachodu
2.zaczęłam ,ale jakoś mi nie szło kompletnie więc odpuściłam, może jutro będzie lepiej
E tam Ja nie narzekam

Może Ty z tych, co muszą trening miec out nie in

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-01-04, 21:14   #3559
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ciemny to tylko niemowlęta mają w istotnej ilości , ja już za stara i białym jestem obrośnięta , jak rasa tłuszczowo-mięsna nierogacizny

Kupiłam se lakier , który w sklepie wydał się śliczny kasztanowo-rdzawy W domu kazał się zwyczajnie wiśniowy i na dodatek piaskowy w sumie wygląda wcale nieźle , ale ja chciałam inny , tego bym nie kupiła , jakbym wiedziała jak wygląda i jak znam życie , na złość teraz nigdzie takiego koloru nie będzie , bo był np. jesienią 2014
Morska?

Dokładnie tak samo miałam z Orage Kupowałam jako granatowy a okazał się dość paskudnym grafitem

- Terry Pratchett

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-04, 21:36   #3560
Polly_
grozi wypollizowaniem

dalecy znajomi potrzebuja pomocy, udostepniajcie jak możecie, to na prawde pomaga w wielu sytuacjach, głupi klik a moze przyczynic sie do polepszenia czyjejs sytuacji
https://www.facebook.com/emilkoryczan/?fref=ts
Stary 2016-01-04, 21:39   #3561
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

z opisu brzmi jak mój miss sporty
ja piaskowe lubię, bo jako jedyne się trzymają moich paznokci

Cytat:
Morska?

Dokładnie tak samo miałam z Orage Kupowałam jako granatowy a okazał się dość paskudnym grafitem
tą wersję też znam, ale z bell
dla mnie grafit nawet znośny jest

za to ostatnim rozczarowaniem jest glamour satin vibo w kolorze pięknej zieleni http://maxivsminimalizm.blogspot.com...tin-nr-02.html
niestety u mnie po wyschnięciu jest ohydnie matowy
muszę czymś wykańczać

z pozytywów top flex pierre rene nr 49 - łatwo się pomalował i zmył bez zabarwiania naskórka i płytki, błyskawicznie schnie i solidnie trzyma.

ad sinupret - w komentarzach dyskusja facetów nt. paznokci, lakierów, tipsów
http://demotywatory.pl/4597858/Dziew...dzicie-roznice

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-01-04 o 22:15
Stary 2016-01-04, 22:24   #3562
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
jalapenos
oł noł Dodałam oliwki, było dziwnie czegoś za mało.

Kłopocik mam bo nie lubię kuchni meksykańskiej, więc wiele typowych dodatków odpada. Nie wiem z czym ten cholerny camembert połączyć, może faktycznie szpinak się sprawdzi?
Stary 2016-01-04, 22:35   #3563
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
oł noł Dodałam oliwki, było dziwnie czegoś za mało.

Kłopocik mam bo nie lubię kuchni meksykańskiej, więc wiele typowych dodatków odpada. Nie wiem z czym ten cholerny camembert połączyć, może faktycznie szpinak się sprawdzi?
suszony pomidor, bazylia/pesto, oliwki, szynka jakaś dojrzewająca ... albo salami?

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2016-01-04 o 22:40
Stary 2016-01-04, 22:38   #3564
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
suszony pomidor, bazylia/pesto, oliwki, szynka jakaś dojrzewająca
i do tego żurawina
Stary 2016-01-04, 22:52   #3565
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
suszony pomidor, bazylia/pesto, oliwki, szynka jakaś dojrzewająca ... albo salami?
Z bazylią spróbuję, oliwki dałam, szynki dojrzewającej nie jem, salami - ostatnio też nie jem. Także jak widać, kłopocik Dzięks za propozycje. Zawsze liczę, na to, że ktoś spojrzy szerzej niż ja, że ja na bank coś pomijam?

Ostatnio też mi suszone pomidorce nie podchodzą, ale mam resztki to spróbuję zaraz na toście, jak mi wejdą, żey nie marnować całych tortilli na przyszłość

Camembert i susz pomidorce = Jednak nie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
i do tego żurawina
No to of kors, akurat mam borówkę otwartą, bo wolę borówkę. Ale to już nie na ciepło. Chodziło mi o wsad.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-01-04 o 23:00
Stary 2016-01-04, 23:02   #3566
Katty_p13
Piers do przodu

Rachel - kiełki?? grzyby?? np duże pieczary?
Stary 2016-01-04, 23:14   #3567
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rachel - kiełki?? grzyby?? np duże pieczary?
Wiesz, że to chyba dobry trop? Choć i pikantny świetny, ale no ja nie mam ochoty, acz kiedyś lubiłam jalapenos na pizzy Tak już się "podłamałam" z leksza, że bez kurczaka lub słodkich owoców to nie pójdzie, ale popróbuję. Wymagający ten serek plus wymagający konsumenci. Bo robię to na imprezkach, Mamie, etc. Każdy ma inne preferencje, robię kilka różnych. W sumie, można innym wcisnąć goudę, ale np Mamie zależy na camembercie. Jej podam z kurczakiem. Ale mam też wegetarian, sama ostatnio odrzuciłam sporo produktów jak ta szyna parmeńska. Sporo gimnastyki jak na takie proste danie Każdy lubi coś innego Nie chciałam wyłącznie po a'la meksykańsku/włosku. Chcę skomponować kilka, sprawdzonych mieszanek. Korci mnie "tajska" z korwetkami i dymką, ale no nie wiem. Co bym musiała nadziać do środka jako lepik? no i to chyba jednak nie pasuje do tortilli, nawet tych pszennych? Zrobię quesadillas 4 smaki, na testy Dzisiejszy camembert z oliwkami serio się trochę wykluczał Nie tędy droga, już gruszka byłaby lepsza I tak się chyba stanie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-01-04 o 23:20
Stary 2016-01-04, 23:21   #3568
Katty_p13
Piers do przodu

Korwetki i cebulkę można zlepić mniodem z czochem i musztardą
Stary 2016-01-04, 23:27   #3569
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Korwetki i cebulkę można zlepić mniodem z czochem i musztardą
No tak ale NA CIEPŁO????????? Na zimno znam i uwielbiam, na ciepło jeszcze musztardowo-miodowego sosu nie jadłam Spróbujemy z Mam, ona korwetkowa jest.

Tzn tak hitem dla wszystkożerców byłby kurak, szyna, różowy cebul, ananas i wybrany ser. Ale jest jeszcze reszta, która nie lubi poszczególnych składników
Stary 2016-01-04, 23:29   #3570
Betty83
Zakorzenienie

gruszka karmelizowana
burak, rukola, coś marynowanego (papryka, skorzonera... ) orzechy, chipsy z topinamburu, ale w sałatce nie tortilli
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości