|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
teraz bys juz siostry nie odebrała ![]() moja 14 letni nie moze odbierac małej ze złobka ![]() co do sesji to jesczze nic pewnego, za Wsze zdjecia mam zamiar sie wziac..jak dojde do siebie
|
|
|
#3543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomiarów u specjalistów nie chce mi się robić, zdjęć tym bardziej, a ciuchami coraz trudniej zamaskować ![]() 2. ja starszą wysyłałam, ale wiedziałam, że jest skupiona i ogarnięta, często przechodziła w grupie z innymi osobami (najczęściej wybierała starsze panie), ale na przejściach bez świateł. wg przepisów można, ale wszystko zależy od dziecka i okoliczności http://dzieci.pl/kat,1038187,title,S...uticaid=6163d8 Cytat:
parę dni temu robiłam podsumowanie minionego roku (nie filmowe, tylko miejsca i zdarzenia) i podobnie ta lista wyglądała ![]() ja się zbroję na wyjazd w góry. kupiłam ogromną czarną parkę z futerkiem i podpinką, jak się jej nie ściągnie w pasie, to wygląda jak długi sztormiak ![]() mega ciepłe rękawiczki i skarpety z wełną (dziś w biedzie rzucili bardzo fajne) jeszcze szalika/komina w domu poszukać albo wydziergać i ta nieszczęsna czapka Cytat:
![]() a teraz mięśnie dawno sflaczałe i parę garści tłuszczu można zebrać z samej opony ![]() tylko, że podczas imprez w mieście pewnie się nie da zaklepać, bo muzeum swoich gości tam pewnie umieszcza ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
bo wg przepisów o ruchu drogowym oraz kuratorium może |
||||
|
|
|
#3544 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hmm wynik jednak ze mnie chcą wyciulac-ide sie wykłócac jutro ![]() i teraz wyczytalam ze złobek nie moze w regulaminie zawrzec takiefgo zapisu bo jeston niezgodny z przepsami,bo to rodzice decyduja kto odbiera ich dziecko
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-01-04 o 16:59 |
|
|
|
|
#3545 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kurde jak zmarzłam, bleeeeh.
Wyprawiłam sie do Krakowa na co połtoramiesięczne farbowanie odrostów i jakie mam piekne jasniutkie piora Przy okazji podjechaliśmy z małżem pod sławetne w Krk Frytki Belgijskie - i dla mnie tragedia - paskudne sa do tej pory mi się nimi odbija. Toz to ja w domu sama ze swiezych ziemniaków zrobię tysiac razy lepsze ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- btw - wnerwia mnie na wizazu ta doczepiana reklama "znikad" w slowkach "ale" przewaznie , to juz jest mobbing normalnie Czy moderatorzy nie moga coś z tym zrobić?
|
#3546 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Któraś Wizażanka ma nawet w podpisie informację, ze za takowe ukryte linki nie odpowiada.Jak mi się nie chce wyjść na ten ziąb...!
|
|
#3547 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No własnie na jakims watku jakas nieobeznana z niczym wizazanka mnie napadła, ze reklamę wstawiam bezkranie - swiat sie konczy ![]() Ja juz bym nie wyszła dzisiaj za chiny drugi raz, o nie, za zimno jak dla moich delikatnych kosci
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
To dużo masz moli, ze sam wylazł?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-04 o 17:30 |
|
|
|
#3549 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
sesja klepnieta na 100
![]() w dodatku to beda blizniaki ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
no do domowych frytek im daleko, ja mam teorie ze ich sukces polega na wdzieku pana sprzedajacego
|
|
|
#3550 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Wdzięk sprzedającego? W którym miejscu?
|
|
#3551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dziękuję ![]() Cytat:
2. Minie, jak co roku 3. Jak miałam 7 lat, w 1 kl. SzP poszłyśmy same z koleżanką przez pół miasta do pracy naszych Ojców, bo szkołę zamknęli z powodu jakiejś tam awarii a kluczy do domu nam nie dawali. A od 2 klasy to już sama chodziłam do i ze szkoły, i na bazarek po zakupy. Ale wtedy było znacznie mniej samochodów i ludzie jacyś normalniejsi ![]() Teraz pewnie też bym się bała same dziecko z domu wypuścić - tak do 18-tki pewnie ![]() No jak to na kim? Na Alexandrze Cytat:
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#3552 | |||
|
Panaroja
|
nie myślicie w ogóle
Cytat:
Śnieżka ze swego poletka raportuje to samo i na dodatek trynd ma wyraźną tendencję zwyżkową ![]() Cytat:
Cytat:
chciał niemal wyskoczyć przez balkon ![]() 2. Iść na trening , nie iść na trening w ten ziąb ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3553 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale ale, mój jeszcze jak miałam czerwone i usłyszła moje przebakiwania o blondzie to tez torpedował to - przewaznie zdaniami w stylu "wszystko prócz blondu", "będziesz spała na balkonie", "rozwód", etc A jak przyszło co do czego to nic z tych rzeczy nie miało miejsca Chociaż owszem, pogdera jeszcze, dzisiaj, jak skończył fryzjer, tez usłyszałam, ze spie na balkonie ![]() Trening zrób w domu
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
A ciemny tłuszcz spala się lepiej w zimnym?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3555 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jalapenos
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poszłam na basen to się okazało ze mój instruktor zachorował i zapomniał mnie poinformować
![]() A żaden z innych dziś obecnych nie miał miała zaś czas to przyszłam z powrotem. Se zamiast treningu polazilam wte i nazad na mrozie, coś tam się pewnie tak spalilo. .. rolleyes:
|
#3557 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.zaczęłam ,ale jakoś mi nie szło kompletnie więc odpuściłam, może jutro będzie lepiej ![]() Ale ciemny to tylko niemowlęta mają w istotnej ilości , ja już za stara i białym jestem obrośnięta , jak rasa tłuszczowo-mięsna nierogacizny ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Kupiłam se lakier , który w sklepie wydał się śliczny kasztanowo-rdzawy w sumie wygląda wcale nieźle , ale ja chciałam inny , tego bym nie kupiła , jakbym wiedziała jak wygląda i jak znam życie , na złość teraz nigdzie takiego koloru nie będzie , bo był np. jesienią 2014 Takie fajne jest światło w sklepach ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3558 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja nie narzekam ![]() Może Ty z tych, co muszą trening miec out nie in
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie tak samo miałam z Orage Kupowałam jako granatowy a okazał się dość paskudnym grafitem
|
|
|
|
#3560 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dalecy znajomi potrzebuja pomocy, udostepniajcie jak możecie, to na prawde pomaga w wielu sytuacjach, głupi klik a moze przyczynic sie do polepszenia czyjejs sytuacji
https://www.facebook.com/emilkoryczan/?fref=ts
|
|
#3561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja piaskowe lubię, bo jako jedyne się trzymają moich paznokci Cytat:
![]() dla mnie grafit nawet znośny jest za to ostatnim rozczarowaniem jest glamour satin vibo w kolorze pięknej zieleni http://maxivsminimalizm.blogspot.com...tin-nr-02.html niestety u mnie po wyschnięciu jest ohydnie matowy muszę czymś wykańczać z pozytywów top flex pierre rene nr 49 - łatwo się pomalował i zmył bez zabarwiania naskórka i płytki, błyskawicznie schnie i solidnie trzyma. ad sinupret - w komentarzach dyskusja facetów nt. paznokci, lakierów, tipsów http://demotywatory.pl/4597858/Dziew...dzicie-roznice Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-04 o 23:15 |
||
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-04 o 23:40 |
|
|
|
|
#3564 |
|
Piers do przodu
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także jak widać, kłopocik Dzięks za propozycje. Zawsze liczę, na to, że ktoś spojrzy szerzej niż ja, że ja na bank coś pomijam? Ostatnio też mi suszone pomidorce nie podchodzą, ale mam resztki to spróbuję zaraz na toście, jak mi wejdą, żey nie marnować całych tortilli na przyszłość Camembert i susz pomidorce = No to of kors, akurat mam borówkę otwartą, bo wolę borówkę. Ale to już nie na ciepło. Chodziło mi o wsad. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-05 o 00:00 |
|
|
|
|
#3566 |
|
Piers do przodu
|
Rachel - kiełki?? grzyby?? np duże pieczary?
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, że to chyba dobry trop? Choć i pikantny świetny, ale no ja nie mam ochoty, acz kiedyś lubiłam jalapenos na pizzy
z leksza, że bez kurczaka lub słodkich owoców to nie pójdzie, ale popróbuję. Wymagający ten serek plus wymagający konsumenci. Bo robię to na imprezkach, Mamie, etc. Każdy ma inne preferencje, robię kilka różnych. W sumie, można innym wcisnąć goudę, ale np Mamie zależy na camembercie. Jej podam z kurczakiem. Ale mam też wegetarian, sama ostatnio odrzuciłam sporo produktów jak ta szyna parmeńska. Sporo gimnastyki jak na takie proste danie Każdy lubi coś innego Nie chciałam wyłącznie po a'la meksykańsku/włosku. Chcę skomponować kilka, sprawdzonych mieszanek. Korci mnie "tajska" z korwetkami i dymką, ale no nie wiem. Co bym musiała nadziać do środka jako lepik? no i to chyba jednak nie pasuje do tortilli, nawet tych pszennych? Zrobię quesadillas 4 smaki, na testy Dzisiejszy camembert z oliwkami serio się trochę wykluczał Nie tędy droga, już gruszka byłaby lepsza Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-05 o 00:20 |
|
|
|
#3568 |
|
Piers do przodu
|
Korwetki i cebulkę można zlepić mniodem z czochem i musztardą
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
No tak ale NA CIEPŁO????????? Na zimno znam i uwielbiam, na ciepło jeszcze musztardowo-miodowego sosu nie jadłam
Spróbujemy z Mam, ona korwetkowa jest. Tzn tak hitem dla wszystkożerców byłby kurak, szyna, różowy cebul, ananas i wybrany ser. Ale jest jeszcze reszta, która nie lubi poszczególnych składników
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
gruszka karmelizowana
burak, rukola, coś marynowanego (papryka, skorzonera... ) orzechy, chipsy z topinamburu, ale w sałatce nie tortilli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

już duży chłopczyk z niego, powoli może się zacząć usamodzielniać. Ja w tym wieku siostrę s przedszkola odbierałam, no ale to inne czasy były 

Takie musieliśmy mieć miny jak zaczął opowiadać. A wszystko się zaczęło od tego, że mamusia odpali znicz, bo on się poparzy
Ja nie narzekam
Także jak widać, kłopocik