|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Cytat:
![]() Nie biorę innej opcji pod uwagę ![]() Cytat:
![]() Dodatkowo mam figurę gruszki, więc wszystko idzie mi w biodra ![]() Gratuluję pięknego wyniku ![]() ![]() Jesteś dla mnie dodatkową motywacją ![]() Cytat:
![]() Niestety, chorowałam. Brałam sterydy, przytyłam i niestety nie mogłam uprawiać sportów, a przed chorobą chodziłam na zumbę i inne zajęcia. Udało mi się schudnąć, później chorowałam, jak już zakończyłam leczenie, to już nie miałam tej motywacji co kiedyś. Zobaczyłam swoją wagę i nie wiem, straciłam zapał. Zobaczyłam, że cały wysiłek poszedł na marne, bo waga wróciła ![]() ![]() Niestety sama dieta nic mi nie daje, bo żeby schudnąć muszę się dużo ruszać. Teraz musi mi się udać, nie poddam się ![]() Proszę nie cytujcie tego ![]() Edytowane przez ad17c95eeeb425661145ebe21036549faf23ea60_5e43401313ed3 Czas edycji: 2016-01-04 o 04:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3542 |
Wtajemniczenie
|
Pudel! Juz policję wzywałam i trenerów wysyłałam w poszukiwaniu laski o długich nogach! Niestety, szybciej żyrafę by znaleźli niz Ciebie!
![]() ![]() Nie pytam gdzie byłaś i co robiłaś jak cię nie było, bo sie zgorszę i pozazdroszczą ![]() Tili to dokładnie tak jak ja. Kulka-gruszka. I jeszcze duże cyce! O masakra! Wielkie były! Wszędzie cyce były ![]()
![]() |
#3543 |
Rozeznanie
|
Tili wiem jak działają sterydy bo sama po nich tyje ale wiem ze muszę wracać do tej wagi do której schudłam ale byle leczenie przyniosło to czego oczekuje jestem w stanie chudnac nawet i z 70 kg ale to Noe temat na ten wątek .☺
![]() |
#3544 |
Przyczajenie
|
I znowu jak co roku obiecuję zdrowiej się odżywiać i więcej ruszać. Najbardziej wkurza mnie moje lenistwo i brak systematyczności. Nie mam dużej nadwagi, około 6 kilo max - tak na oko, bo dawno się nie ważyłam. Za to widzę, że ubrania mi się kurczą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3545 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niestety jestem szeroka w biodrach i mam wielkie uda ![]() Nie chcę wyglądać jak tyłek Kim Kardashian ![]() Cytat:
Teraz mam motywację i mam nadzieję, że schudnę. Wierzę, że uda mi się schudnąć trwale. Wasze zgubione kg są dla mnie dodatkową motywacją. Kiedyś schudłam i wiem, że potrafię to zrobić drugi raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3546 |
Wtajemniczenie
|
[1=ad17c95eeeb425661145ebe 21036549faf23ea60_5e43401 313ed3;53991965]Ja nie mam dużych piersi, całe szczęście
![]() Niestety jestem szeroka w biodrach i mam wielkie uda ![]() Nie chcę wyglądać jak tyłek Kim Kardashian ![]() Wiem, że zrobiłam błąd. Zobaczyłam swoją wagę i niestety się poddałam. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Teraz mam motywację i mam nadzieję, że schudnę. Wierzę, że uda mi się schudnąć trwale. Wasze zgubione kg są dla mnie dodatkową motywacją. Kiedyś schudłam i wiem, że potrafię to zrobić drugi raz ![]() Ja tez byłam szeroka w biodrach, mega. Myślałam, ze taki mój urok a tu niespodzianka, to tłuszcz a nie szerokie biodra ![]()
![]() |
#3547 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jak doszłam do wagi 66 kg i zobaczyłam, że to jednak nie były szerokie biodra ![]() Ja też myślałam, że taki mój urok. Figura gruszki itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe kolezanki widze ze nas coraz wiecej a im wiecej tym razniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3549 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, widze że z nowym rokiem ruch na forum sie zwiększył
![]() dobrze, w kupie raźniej, ja mam też postanowienie rygoru w jedzeniu, bo sport uprawiam w dalszym ciągu, jutro kończy mi się karnet do klubu sportowego i zaraz kupuję nowy ![]() pocieszający jest fakt że mój tż również postanowił zrzucić brzuch (!!!) i pytał o wspolne ćwiczenia. normalnie jak na jego zatwardziałe podejście do tych tematów to jestem w szoku i kuję żelazo póki gorące ![]() moje dane do tabelki wzrost 167cm, waga początkowa 82 kg, cel I - 75kg, cel drugi - 65kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3550 |
Wtajemniczenie
|
Justys
![]() ![]() ![]() ![]() Tili no to bierzemy tyłek w troki i chudniemy ![]() Ja to jestem chyba jabłko - nogi mam cieniutkie, jak patyczki, a na górze jestem szeroka - czasem wyglądam karykaturalnie ![]() dziewczyny ale mam dzisiaj spaghetti na obiad ![]() Justico ja się boję dzisiaj iść na siłownię ![]() ![]()
come take my heart of glass and give me your love I hope you'll still be there to pick the pieces up 89,9->73,2 ![]() spinoholiczka ![]() [COLOR="Gray"]thriatlon - finished! Edytowane przez Pudel123 Czas edycji: 2016-01-04 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3551 |
Raczkowanie
|
Jejku czy wy tez tak marzniecie? Mysalam ze sie rozplacze wracajac dzis z roboty.... Odpuscilam cw I probuje sie rozgrzac od dwoch godzin z marnym skutkiem.. strasznie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Zimno brrr ![]() Dostałam @ i fatalnie się czuję ![]() Pudel, z mojej strony nie jest to chwilowe noworoczne postanowienie ![]() Justico, tak ![]() Dzisiaj jest mi wyjątkowo zimno. Najchętniej zakopałabym się już pod ciepłą kołdrą ![]() ![]() Właśnie piję ciepłą herbatę z cytryną na rozgrzanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3553 |
Raczkowanie
|
Mp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
![]() Czytam Was cały czas,ale jakoś nie mogę się wbić ![]()
![]() |
#3555 |
Rozeznanie
|
A już się zastanawiałam co z Tobą ?Jak nadwyżka spada ?☺
U mnie też zimno ale da się żyć 😊
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() Mój dzisiejszy jadłospis - trochę pospolicie ![]() 1. Kromka chleba + powidła własnej roboty 200 kcal 2. Podwójna kanapka, 2 plasterki cienkie szynki, rama (pod biurkiem w pracy, a nie wolno) ok 310 kcal 3. bigos 260 kcal 4. bigos 260 kcal 5. pizza 310 kcal (mąż zrobił domowa, pyszna, normalnie zjadam 3 kawałki - zjadłam 1 ![]() Było również jabłko i parę mandarynek. Bedzie jeszcze pół grejfruta, bo słyszałam, że przy "odchudzaniu" powinno sie go zjadać codziennie połowę. 2 litry płynów się uzbierało.
![]() |
#3557 |
Rozeznanie
|
Kwiatuszek U Ciebie zero warzyw poza bigosem i gdzie białko. Staraj się by 1 posiłek był większy od 2 to on ma Ci dbać energie
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Na razie waga stoi
![]()
![]() |
#3559 |
Rozeznanie
|
![]() |
#3560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poćwiczyłam trochę Chodakowską - ekstra figura - tylko połowę dałam radę ale dałam ![]() ja dziś zjadłam na śniadanie grahamkę z pastą z tuńczyka, na 2 śniadanie sałatkę z rukoli, jajka, papryki, kukurydzy, pomidorka, zagryźniętą grahamką, na przegryzkę 2 jabłuszka na obiad pieczone udko z brokulem i cukinią i brązowym ryżem a na deser budyń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3561 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3562 |
Wtajemniczenie
|
Zimno jak nie wiem, ale jak wracałam z siłowni to ciepło było mi
![]() ![]() Happys o wiele za mało. Nie godzimy sie. Dwa jabłka to nie posiłek. Gdzie druga przekażą No i kolacja? Eliza to pewnie przez sylwka ![]() Jestem dzisiaj padnięta, dobrze ze mi silka normalnie pracuje w środę bo juz byłabym zrozpaczona ![]()
![]() |
#3563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdecydowanie trzeba pozmieniać ![]() Śniadanie musi byc bardziej przemyślane ![]() Ze dwie kromki chleba, warzywka jakies jajko czy czy szynka. Bigos? Na diecie bigos? O nie! Pizza na początku diety(w pierwszy dzień) to tez nie za dobry pomysł. Warzywka, białko w to zainwestuj ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Zadomowienie
|
Pudel kolacji nie jadam bo obiad dopiero jem kolo 17-18. Pozniej najzwyczajniej jesc mi sie nie chce.
Zanim sie naucze dobrze rozplanowyeac posilki i co na nie jesc to jeszcze troche poczytacie takich perelek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kwiatuszek staraj się jadać posiłki mniej więcej tak : 1 śniadanie duże/ śniadanie duże 2 przekąska /przekąska 3 obiad /lunch 4 przekąska / obiad 5 kolacja / przekąska Ja jadam w tej drugiej wersji od pon-pt ze względu na prace a sob-ndz tą pierwszą . Happys ja też jadam późno obiad ale na kolację jem zawsze przekąskę typu jakieś jabłko zapiekane z twarogiem czy serek wiejski z warzywami gzik . Prawda pomału nauczycie się układać jadłospisy . Pudel czyżby na siłce postanowienia noworoczne spełniali ![]()
![]() |
![]() |
#3566 | |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Cytat:
No tak, jeżeli tak było to dobrze, ale nie wiele osób pamięta o tym w pierwszym dniu diety ![]() ![]() Kwiatuszku, zdradź nam jak to było? ![]()
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg ![]() Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() ![]() Chodakowska : 20.03.2015 ![]() Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2016-01-05 o 07:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3567 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu że na początku też miałam wpadki jedzeniowe gdzie dziewczyny mnie na forum poprawiały więc każdy małymi kroczkami nauczy sie zdrowego odżywiania. Trzeba dać każdemu szansę i my swoja wiedzą mozemy podzielić się z innymi ![]() Ja właśnie zamarynowałam udka na obiad ogarnę w domu i wyjeżdżamy z tż ![]()
![]() "Nie bój się cieni , one świadczą o tym , że gdzieś jest światło " Edytowane przez anafora12345 Czas edycji: 2016-01-05 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3568 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieczyny poddajcie pomysły na ciepłe i duże śniadania na mrozy, co myślicie o kaszy jaglanej z miodem, jakimiś orzechami itp? problem jest że to musi być coś na szybko, zwykle łapie jakieś kanapki z razowca w biegu, ale czuję że to zły pomysł.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3569 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko wiesz... Czy każdy ma na tyle silną wolę aby ograniczyć takie jedzenie (karkówa itp) do mniejszwych ilości? Ja, szczerze mówiąc na początku diety nie mogłabym tak robić, bo po prostu umiaru nie znałam ![]() ![]() ![]() Teraz, może to wszysytko inaczej bym rozegrała. Może jadłabym co innego, nie wiem. Ważne, że mam to za sobą :P ![]()
![]() |
![]() |
#3570 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem że nie każdy ma tyle silnej woli by zjeść kawałek i powiedzieć dość . Trzeba tą wole znaleźć w sobie i przede wszystkim jeść z głową . Głównie nie przesadzanie ani w jedną (głodzeniem się ) ani w drugą stronę (podjadaniem wszystkiego ). Po to się odchudzamy by być zdrowszym i piękniejszym prawda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.