|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Cytat:
No to niezłą "niespodziankę" masz. |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Small jestem w 39 tygodniu...
Koktajlowa mnie w sumie teraz juz caly czas boli, chociaż od dwoch dni jest jakby lepiej Casaa jeszcze sie chyba nie rozeszlo :P lekarz zrobil usg i cos tam mowil ze jest luzno, nie wiem nawet bo bylam w szoku
|
|
|
|
#3664 |
|
Zadomowienie
|
Malwi ale stresu sie najadłaś, dobrze ze wszystko okej
![]() Zuken nie jestem pewna ale chyba cos kiedys pisalas ze wolałabys teraz miec CC ![]() Musi byc powazna sprawa skoro nie mozesz sn rodzic |
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
mam nadzieje ze do jutra sie z tym jakos oswoje, poki co boje sie zeby sie do tej cesarki samo nie zaczelo bo jednak u mnie juz tylko troche ponad tydzien to tp zostalo...
|
|
|
|
#3666 |
|
Zadomowienie
|
Malwi, ależ historia i emocje, no i moje gratulacje!
Zuken, rety, u ciebie też zwroty akcji jak z filmu... Ciekawe co powie twój dr. Uoaa, odezwij się kochana, ty juz z córeczka?
|
|
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Mój dzieciaczek tylko je, spi i robi kupy
![]() Po zjedzeniu śpi ze 3 godz. Właśnie jestesmy po kąpieli (oblaliśmy go prysznicem) zjadł pięknie i śpi z mężem na łóżku
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Lune pisalam to raczej dlatego ze cholernie balam sie porodu sn bo jednak juz wiem jak to jest... co nie zmienia faktu ze cc tez sie boje bo to jednak operacja i mam schizy ze cos mi sie moze stac
No i wszystko tak niespodziewanie sie potoczylo ze nie jestem na to kompletnie gotowa W sumie gdybym nie pojechala do szpitala to bym rodzila normalnie pewnie i mogloby sie to skonczyc jeszcze gorzej :/ eh... |
|
|
|
#3669 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dziecię tak mnie okopalo po mandarynkach że myślałam że na porodowke pojadę. Takiego bólu to jeszcze nie czułam. Chyba moja szyjka trochę się skrocila. Tak mnie boli całe podwozie że to jest masakra. Łącznie z pachwinami...
|
#3670 |
|
Zadomowienie
|
Juz otwiera ladnie oczka
|
|
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
Zuken to ty sie pozytywnie nastaw a bedzie dobrze nie ma co schizowac,dobrze ze pojechalas
|
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, musze sie ogarnac i zaciskac jeszcze nogi kilka dni
|
|
|
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, jesli powoedzial, ze luzno to troche musialo sie rozejsc no i do tego ten stan zapalny... Nie stresuj sie tak bo sie samo rozkreci :P
Lune, nooo Mlody juz chce zwiedzac swiat ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa pewnie tak, w szoku bylam i nie sluchalam juz co do mnie mowi nawet :P pamietam tylko ze mowil ze to moze byc od noszenia, podnoszenia malej, ogolnie ze w tej ciazy za bardzo sie przeciazam.
|
|
|
|
#3676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gorzej jakby to dopiero przy sn wyszło Będzie dobrze nie ma innej opcji ![]() Jaki ciekawski szkrab Uaoo Ewula co tam u Was? Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2016-01-05 o 21:13 |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Lune - ale słodki
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo sie cos nie odzywa... ogolnie.porody nam sie sypia!
Kasiulenkowo a Ty bedziesz miala wywolywane czy cc? |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
zuken dobrze, że wyszło teraz, a nie jak zaczęłaś rodzić.
malwi ale niespodzianka najadłaś się pewnie stracha mocnego, ale masz już Wojtusia ze sobą ![]() russiandoll ja nie mam problemu z zamówieniami lune |
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi jaka niespodzianka gratulacje. Najważniejsze ze zdrowy.
Mi też kazali małego wzbudzać w pierwszym tygodniu. Teraz juz je jak wstanie, ale nie dłużej niż 3h. Kasiulenkowo powodzenia jutro. Casa gratuluję udanej wizyty. Zuken czyli jednak cc. Ale skoro tak jest lepiej i bezpieczniej. Uoaa daj znać co u Ciebie. |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Russian, ja czekam na zamowienie z 28.12, no i wczoraj woombie zamowilam...
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3682 |
|
Rozeznanie
|
z tymi zamówieniami to różnie bywa, ja zamówiłam w niedzielę wieczorem stanik, a dziś wcześnie rano już był kurier
|
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Casa, gratuluję wizyty
![]() Zuken, w sumie....to może nie tak źle? gorzej jakbyś nie dała rady urodzić, a już dziecko byłoby w kanale np. Ciężko przewidzieć jakby ten ból eskalował się przy porodzie. ja byłam kontrolnie u gina. Nie ma rozwarcia, po prostu sobie są skurcze. Więc jeszcze nie rodzimy ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() Russ, to może być kwestia inwentaryzacji, zaginięcia paczki w paczkach świątecznych, opieszałość kurierów, albo po prostu pech. życzę CI, abyś jutro miała dzień dziecka i aby wszystko do CIebie dotarło ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Ja kupiłam jakiś czas temu używane i nie mogę się doczekać by spróbować biedne to moje dziecko...tyle eksperymentów będę na nim przeprowadzać. Kupiłam zwykłe białe.
|
||
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula uff super ze to tylko straszaki!
Dzieki jeszcze raz dziewczyny, dobrze jest miec takie wsparcie :-* ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- A powiedzcie mi jak to jest z mezem podczas cc? Kiedy moze zobaczyc dziecko? ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- No i czy maluch zostaje od razu ze mna czy polozne go zabieraja? |
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem załamana, zapłakana i nie wiem co mam robic.
Rozwarcie 6 cm, oksy na mnie nie działa, jestem bez skurczy nie wiem juz co mam zrobić aby się one pojawiły Malwi gratulacje kochana!! Magda ogarniam porody na pierwsza stronę na bieżąco.
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą ewula i uaoo mogłyby dać znać... troszkę się niepokoję.
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo o kurcze 6 cm to juz powinny powazne skurcze byc nie? Przy pierwszym porodzie chyba nie mialas tego problemu? Co mowia lekarze? W razie czego zrobia cc?
Trzymaj sie tam i nie lam, najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka :-* |
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula, niebieski wzielam woombie
![]() Uaoo niech oni Cie zetna bo tak sie meczyc to juz nieludzkie....Zuken u mnie tatus kanguruje i dziecko jest caly czas z nami, a jesli biora na badania to ojciec idzie z nim ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może po prostu nie czujesz, no bo skąd to rozwarcie Co mówią lekarze? Dalej czekają czy cc?
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa, ale ja się nie mecze
nic mi nie jest, dobrze się czuje. Ze mną wszystko ok, to po co maja robić cesarkę? Ja chce rodzić naturalnie i nie zgadzam się na cc jesli nie ma takiej potrzeby.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

mam nadzieje ze do jutra sie z tym jakos oswoje, poki co boje sie zeby sie do tej cesarki samo nie zaczelo bo jednak u mnie juz tylko troche ponad tydzien to tp zostalo...

Będzie dobrze
nie ma innej opcji 
Rozwarcie 6 cm, oksy na mnie nie działa, jestem bez skurczy
Może po prostu nie czujesz, no bo skąd to rozwarcie
Co mówią lekarze? Dalej czekają czy cc?