|
|
#3751 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rurki
Cytat:
ja kupiłam tam właśnie rurki. ekspedientka mi powiedziała żebym wzięła numer mniejsze bo się rozciagną. jak narazie nic mi się nie rozciąga ( i dobrze). te numer mniejsze nawet lepiej mi leżą na tyłku. bo numer większe to miały luźne łydki, opinające kolana a na tyłku mi wszystko wisiało. i powiem ci ze tez mam takie całe opinające i mój tata również czasem coś mówi na ten temat ze to i tamto etc....podobno wyglądam w nich jak w rajstopach. no trudno. ja jestem zadowolona. i wyglądam w nich za chudo ;/ wkleiłam zdjęcia ale niestety nie obrazuję rzeczywistosci ;/ jakiś chamstwo. ob na zdjęciach własnych również uważam ze nie jestem chuda. ale co innego na zdjeciu a co innego na odbiciu w lustrze. w szkole przechodziłam koło jakiegośokna i się oprzypadkowo zobaczyłam. no szkielet normalnie mówie ci !!!!!! jednak nie mam idealnej figury na rurki. bo rurki sa dla tych które majączym się pochwalić a ja nie mam własciwie nic. myślę że możesz kupić tam spodnie. moje się dobrze sprawują i nic się nie rozciąga jak narazie. chyba ze chodzi o efekt po praniu. |
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Zadomowienie
|
Ano zdecydowałam się zakupić oby tylko w łydkach sie rozciągnęły
] Ja przy wzroście 171 mam wymiary m.in 89 w tyłku,85-biodra,uda 49 łydka 31 wiec może nienajgorsze jak na taki typ spodni.
|
|
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
woa wysokoa jesteś
|
|
|
|
|
#3755 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Uhmmm szkoda że u mnie w mieście takie dziewczyny nie chodzą. Mam fjoła widząc kobiete/dziewczyne w rurkach. |
|
|
|
|
|
#3756 |
|
luckygirl
|
Ja własnie poluje na jakies czarne ,ale żadne mi się nie podobają
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Prosze, powiedzcie SZCZERZE jak wygladam w rurkach?
|
|
#3758 |
|
Rozeznanie
|
Wg mnie wyglądasz w rurkach bardzo dobrze
![]() Swoją drogą, skąd one i za ile ?
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje
A kupilam je na wyprzedazy w tally weil za 79 zl
|
|
#3760 |
|
Rozeznanie
|
Jest okej ale skróć je : ) |
|
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
az juz mi powoli rurki sie obrzydzaja... mam ochote kupic sobie jakies szersze spodnie...na przekor...taka juz jestem...nie lubie nosic tego co inni...masowo... |
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Strasznie mnie to wkuuurza ! ! ! u mnie to samo |
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny ja ostatnio kupilam sobie rurki -biodrowki ktore maja kieszenie wyszyte czarnymi dzetami sa bardzo fajnie kiedys nie wyobrazalm siebie w takich spodniach gdy je wlozylam w sklepie to sie zakochalam i teraz planuje kupic jeansy -rurki
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś kupilam dwie pary rurek w H&m w dziale dzięciecym ;D szare i ciemne lekko przecierane
przynajmniej zaoszczedzilam bo w dzieciecym rurki są po 69zl
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jaki jest mniej wiecęj stan tych wszystkich rurek, takie biodrówki bardziej ?
|
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
ja po tygodniu noszenia rurek założyłam normalne rozszerzane jeansy. niestety czułam się już w nich źle i trudno by mi bylo wrócić do tych dawnych fasonów. rurki są oswojone i kropka. nic nie poradze;p
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
A, czy buty typu etnies, DC itp. itd. pasują do rurek??
|
|
|
|
|
#3771 |
|
Wtajemniczenie
|
a mozesz przyblizyc co to sa za buty????
tzn. jakies zdjonko czy cos?? |
|
|
|
|
#3772 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie jest pytanie do mnie, ale spróbuje pomóc. Moim zdaniem to są buty w stylu skejciarskim
|
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze pokaze jakie ja mam do rurek(z takich wiekszych)butow. sa to buty meskie bo niestety moj rozmiar stopy(42) zmusza mnie do tego aby takie kupowac... damskie sa z szarym lub zielonym wnetrzem. w mojej szkole taki rodzaj buta do rurek robi furore...z czego wcale sie nie ciesze...
|
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie bardzo dobrze
kupiłam dzisiaj jasno różowe rurki za 28 zł w sh ale sie ciesze! są świetne. niestety nie moge wkleić zdjec
|
|
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
ale ja wam zazdroszcze super figurek wprost idealnych do rurek, niestety z moim obwodem bioder (100cm) jest to niemozliwe zeby je ubrac, ale w niedziele sprobuje pierwszy raz przymierzyc jakies, ale boje sie ze nie wejde, zawsze mam z tym problem ze w polowie bioder mi stana i nie ruszą, a nie wiecie jak to jest obecnie z rurkami z H&M lub Orsay'u? jaka jest rozmiarowka i ceny. tak do 100zl byloby idealnie.
|
|
|
#3777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie w szkole większość no można powiedzieć że wszystkie które noszą rurki to włąśnie takie buty noszą. i między innymi ja również. powodzeniem cieszą się takie z rzepami jak np. tutaj : http://allegro.pl/item249021529_expa...zegap_r37.html i ja osobiście mam dokłądnie takie same bo kupiłam na allegro. wlaśnie z expandera. i moim zdaniem do rurek są świetne ! wg. mnie lepiej z tym fasonem spodni współpracują bo wąskie rurki, wąska bluzka i wąske małe buciczki strasznie wysmuklają razem figure. co prawda u niektórych dziewczą łądnie to wygląda ale nie u mnie bo jestem za chuda. a więc nosze takie buty do rurek i kropka. nikt sie z teog nie smieje bo u mnie w szkole to norma. caałe szczescie lo |
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja osobiscie uwazam ze takie buty nie nadaja sie sla niskich osob z rurkami bo skracaja optycznie,wiec raczej trzeba byc sredniego wzrostu by takie nosic... |
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ja teraz poluje na czarne rurki
Jedne już mam, ale potrzebuję drugich![]() kamila27b witam koleżankę z sąsiedniej miejscowości
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

] Ja przy wzroście 171 mam wymiary m.in 89 w tyłku,85-biodra,uda 49 łydka 31 wiec może nienajgorsze jak na taki typ spodni.

?