|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
justico jajecznica? Ja uwielbiam
![]() ![]() po ćwiczeniach obowiązkowo jedzenie! ![]() anafora gdzie jedziecie? ![]() ![]() ![]() happys nawet jeśli jadłaś obiad o 17-18 to powinnaś coś przekąsić ![]() ![]() ![]() Ale pisz jak najwięcej swojego menu! My Cię poprawimy, mamy trochę walki za sobą i troszkę wiemy co gdzie i jak ![]() Justys ja normalnie jadłam dania z grilla w wakacje - wiadomo, że nie kiebłasę i boczek, ale nie odmawiałam sobie kawałka karkówki albo kurczaka - przecież to się nie smaży na żadnym tłuszczu, ani nie jest w żadnej panierce ![]() Ale ja wiem, że my trochę inne podejście mamy ![]() Ja na obiad dalej cisnę spaghetti - wyszedł mi genialny sos ![]() ![]()
![]() |
#3572 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do grilla robiłam tak samo. A ja myślę ze połowa co najmniej odpadnie 😆 z myślą o Tobie co byś nie musiała na szafkę czekać 😉 Eliza A Ty jak tam ?
![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
czytam Was
![]() Nie no ogólnie jestem do d... Coś miałam na dzisiaj postanowione,ale się nie udało.Przełożyłam na "za kilka dni" jak bedę w lepszym nastroju. Dietę trzymam.Chociaż to ![]()
![]() |
#3574 |
Rozeznanie
|
Eliza za kilka dni pamiętaj nie odkłada się nic na jutro ☺ trzymam kciuki w postanowieniu ☺
A tak swoją drogą pamiętam jak paliła i rzuciłam je z 2 lata .Nawet tz mówił ze będę się z tym kulac całe życie A tu już 2 lata jak nie palę czasami gdzieś na imprezie przy winie. Przyjdzie taki dzień ze i twoje postanowienie wejdzie w życie ☺
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
anafora kiedyś się udało to teraz chyba też powinno
![]()
![]() |
#3576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem na forum rok. Nie pamietam juz twojej historii bo nie pamietam tez kiedy przyszłaś czy wcześniej czy jak :P generalnie chodziło mi o to, ze ja na początku nie miałam silnej woli i jakbym wszystko :P Ja jadam ba śniadanie płatki jaglane :P kasze na obiad. Do płatek jaglanych owoce, orzechy, słonecznik i inne, co znajdę ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Pudel mi konkretnie chodziło o bigos i taki karczek wiesz, taki tłusty i w ogole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też jadę do Karpacza!
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg ![]() Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() ![]() Chodakowska : 20.03.2015 ![]() Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2016-01-05 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
Raczkowanie
|
Hej,
ale rozpętała sie dyskusja - a wszystko bigos. Bigos był wczoraj - jest dziś i będzie jutro ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że pizza ![]() 1. Dieta: - 0d 1200kcal (absolutnie minimum! ) - nie stosujemy żadnych Dukanów, Kwaśniewskich czy innych takich. Zwykłe MŻ+WR Dla mnie to własnie był Mż bez ruchu. I nic nie podjadałam... I dostałam 2 ciasteczka w pracy jak to mamy w zwyczaju i... schowałam do torebki. Dzisiaj zrobiłam zakupy, jogurciki, warzywa, owoce. Najbardziej lubię kalarepę. Moge ją jeść non stop. U mnie w domu nie przejdzie gotowanie różności, bo mam chłopców z krwi i kości. A najgorsze to to, że cały czas mój małżonek cos wymysla i je i zachęca, przygotowuje. MASAKRA. Później napiszę co dzisiaj było - oprócz b-i-g-o-s-u ![]()
![]() |
#3578 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Śnieg u mnie pada ![]() ![]() Zaraz biorę się za robienie obiadu. Dzisiaj będzie ryż, mieszanka chińska i pierś z kurczaka ![]() Szukam dla siebie fitness klubu. Chcę się zapisać na zajęcia z zumby i abt, szukam jakiegoś fajnego karnetu w dobrej cenie. Kiedyś chodziłam na zumbę i było fajnie ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek dziewuchy. Mam coś małego stresa, okres spóźnia mi się już tydzień. Wczoraj zrobiłam test - negatywny. Nie wiem co się może dziać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3580 | |
Raczkowanie
|
[1=ad17c95eeeb425661145ebe 21036549faf23ea60_5e43401 313ed3;54025768]
Szukam dla siebie fitness klubu. Chcę się zapisać na zajęcia z zumby i abt, szukam jakiegoś fajnego karnetu w dobrej cenie. Kiedyś chodziłam na zumbę i było fajnie ![]() [/QUOTE] Ja też chodziłam i od dwóch miesięcy przerwa, mowa o zumbie. Przerwa z braku czasu. Postanowiłam wrócić od jutra, ale tylko raz w tygodniu, bo nie długo sesja i trzeba się wziąć w garsć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja godzinkę poćwiczyłam (skakanka, twister, rowerek), mało wody dzisiaj wypiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3583 |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Za mną 11kg biegu i chodakowska
![]() Jakis beznadziejny dzień dzisiaj... Pogoda nie sprzyja bieganiu bo śnieg prószy. Posprzątałam w szafach z ciuchami, doszłam do wniosku, ze jestem zakupoholiczka ![]() Jutro jadę do Karpacza, liczę na jakies narty ![]() Reszta milczy, czyżby grzeszyły? ![]()
![]() |
#3584 |
Raczkowanie
|
Dla mnie najgorsze są dni świąteczne, bo wtedy spożywam więcej niz zwykle
![]() ![]()
![]() |
#3585 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny no niestety ostatnie dni nie uplynely zbyt dobrze😔oj czuje ze bedzie nadwyzka😔prosze nie pytajcie o powod bo nie mam nie na swoje usprawiedliwienie zawsze zarzeralam @ ale to tez mnie nie usprawiedliwia no i gosci tez mialam 3 dni pod rzad na obiadkach i kolacyjkach a do tego nasze swieta no i tak poszlo... wiem wiem zaraz znajda sie takie co powiesza '' a nie mowilam za nie da rady '' coz tak juz to zemna bywa jednak wracam ze skrucha...moge?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Wtajemniczenie
|
Basia jestem pewna, ze żadna z nas tak nie napisze. Jeżeli Ty nie ogarniesz sie to nikt za Ciebie tego nie zrobi. Pamiętaj, ze chciałaś do końca kwietnia zrzucić 20kg
![]() Kwiatuszek ja wlasnie takie dni lubie. Nie trzeba pracować, sklepy zamknięte mozna zadbać o sobie ![]() ![]()
![]() |
#3587 |
Raczkowanie
|
Justyss wiem wlasnie ze chcialam 20 kg i to mnie najbardziej doluje bo widze ze to jednak mi nie wyjdzie ale nie wazne wazne by spadaly wiec wracam do odchudzania wiem ze jak teraz nie schudne to juz nigdy mi sie nie uda no i szkoda mi zmarnowac te 7 kg ktore ubyly
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Dziewczyny by moj powrot do diety byl wlasciwy ulozylam sobie jadlospis na jutro. Prosze wiec o wasza ocene. Sniadanie 2 kromki chleba cimnegi ekstra ziarnistego jajecznica z 2 jajek (bez dodatku tluszczu 2 liscie salaty pomidor 2 snadanie salatka owocowa (50 gram jablka, 50gram kiwi, mandarynka, 50 gram banana) Obiad 150 gram gotowanej piersi z kurczaka, 50 gram kaszy kuskus (wazona na sucho), mix warzyw gotowanych 250 gram Podwieczorek kubek rosolu (200 mil ) Kolacja salatka z pomidora 3 ogorkiw kiszonych i polowy cebuli i kromka ciemnego chleba Jeszcze nie obliczylam ile to kalori ale chce znac wasze zdanie bo wtedy moge wprowadzic zmiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Ja bym jogurt dołożyła do salatki. A ten rosół to taki z torebki czy jaki? Do chleba rano możesz szybkę dołożyć. Podlicz kalorie to zobaczymy czy mozna szaleć więcej
![]() ![]()
"Człowiek jest tylko raz młody. Później musi już szukać sobie innej wymówki" Wielkie zmiany... Było 84kg ![]() Jest 50 kg ![]() -34kg ![]() ![]() Chodakowska : 20.03.2015 ![]() Edytowane przez justyss1991 Czas edycji: 2016-01-06 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, miałam dziś cudowny dzień, byłam na łyżwach z moja rodzinką i przyjaciółmi, potem było ognicho i grzane winko, a na koniec granie w scrabble. dietowo to tak średnio ale jutro wracam do rygoru
![]() ![]() Basia uszy do góry! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3590 |
Raczkowanie
|
Justico raczej tylek do gory nie uszy😆
Co do salatki to zawsze czyms doprawiam ale nie pisze bo tych kalori nie licze nawet nie wiem jaka wartosc kaloryczna maja przyprawy no a co do jogurtu to niestety nie kupilam dzisiaj a nie mam w domu moze rano kupie a jak nie to moze wypije szklanke mleka. Nic chyba pora spac bo juz 3 w nocy a ja dalej na nogach😩 i to od 7 rano... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Wtajemniczenie
|
Anafora masakra, życzę tym ludziom, żeby wytrwali w swoich postanowieniach, ale wczoraj myślałam, że umrę
![]() Miłego wyjazdu ![]() eliza trzymaj dietę i niech Ci waga spada ![]() Justys ja miałam urodziny + jeszcze miałam całą rodzinę u siebie - kompletnie czasu nie miałam ![]() ![]() No i ja dawno wiedziałam, że jesteś zakupoholiczką i żeby nie było - dzisiaj ja ZNÓW jadę na zakupy ![]() kwiatuszek wiesz, trochę kicha rozpoczynać dietę od pizzy i bigosu ![]() ![]() Do kolacji dokłądaj więcej białka - pamiętaj też, że białko jest sycące ![]() Tili poczekaj może z tym fitness klubem aż tłumy przejdą ![]() ![]() ![]() Miss mamo, przy Hashi to ja się zaczynam martwić dopiero jak mi się miesiąc spóżnia ![]() ![]() Basia ale Ty chyba teraz miałaś swoje święta, prawda? No to bez przesady ![]() ![]()
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
![]() Pudel no właśnie nie spada bo zawaliłam ostatnie dwa dni ![]() Cały dzień się trzymam jadłospisu,głodna przecież nie jestem,a wieczorem robię głupoty.Jak kiedyś ![]()
![]() |
#3593 |
Wtajemniczenie
|
Eliza - bierz sie do roboty - bez sensu wydawać kasę jak nie stosujesz sie do niej do końca
![]()
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Jakieś większe parcie miałam schudnąć jak najwięcej do sylwestra.
Ale przecież wiosna idzie i mam szansę do tego czasu osiągnąć swój cel ![]() Trzeba się spiąć ![]()
![]() |
#3595 |
Raczkowanie
|
Pudel dokladnie tak mielismy swieta. Naszczescie dzisiaj ostatni dzien mozliwe ze znajomy jeszcze wpadnie wieczorem ale to nie na 100% ale ja zamierzam trzymac juz dzis diete najwyzej zmienie kolacje troche tzn zjem salatke tak jak pisalam i kawalek ugotowanej kaczki.
Dziekuje ze dodajecie mi sil mysle tak sobie ze niw ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- nie tak bardzo wazne jest ze troche odpuscilam ale wazne by wrocic na wlasciwa droge. Ide brac sie za sniadanie bo dopiero wstalam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 |
Wtajemniczenie
|
Pudel, wiedziałam, ze ty zrozumiesz to, ze na początku diety pizza to zły pomysł
![]() A co do zakupów.... Szafy pełne ubrań a ja nie mam w czym chodzić... Na jakis odwyk mnie wysłać trzeba!!! Ja normalnie miliony wydaje ![]() Eliza wez sie w garść i wracaj całkowicie do swojej diety ![]() Kwiatuszek, a Ty jak żyjesz z dieta? ![]() Kasiula haalllloo?
![]() |
#3597 |
Wtajemniczenie
|
Justys no trzeba sobie jakieś zdrowe nawyki wyrobić - na początku diety to siłą by we mnie nie dało rady wepchnąć słodyczy albo czegoś tłustego - teraz sobie pozwalam, bo wiem, że mam tak rozchulany metabolizm, że nie wyjdzie mi to bokiem a i najczęściej i tak to spalę na zajęciach
![]() ![]() ![]() Znalazłam trenera od pływania ![]() ![]()
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
wracam wracam
![]() ![]() Pudel a kiedy masz ten triatlon ![]() ![]()
![]() |
#3599 |
Wtajemniczenie
|
Eliza tak to
![]() ![]() spinaj dupkę ![]()
![]() |
#3600 |
Wtajemniczenie
|
Pudel mi tego pisac nie musisz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.