Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-06, 17:29   #4081
Perelka801
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Dziewczyny bardzo proszę o radę. Byłam na dwóch konsultacjach i jestem zupelnie zdezorientowana bo kazdy lekarz powiedzial cos innego zacznijmy jednak od tego jak wygladam. Obu lekarzy bylo zgodnych co do tego ze jestem dosc trudnym przypadkiem.Wynika to z tego ze mam pokrzywioną klatke piersiowa ( pozostalosc po dzieciecej krzywicy). Z lewej strony dosc mocno wystaja mi dolne zebra. Po prawej natomiast na wysokosci troche powyzej pachy klatka jest jakby wklesla. Skutkuje to duza asymetria. Generalnie moja wyjsciowka to zupelne zero po prawej stronie ( tam gdzie klatka jest troche wklesla) i male co nieco po lewej. Wyglada to tragicznie i dlatego zdecydowalam sie na operacje. Dodam ze jestem po dwoch karmieniach ( pierwsze 7 mcy) drugie (15 mcy), ale piersi nie sa obwisle no bo nie maja z czego... na pierwszej konsultacji bylam u dr S. Ł. Juz na starcie jak tylko mnie zmierzyl i obejrzal klatke powiedzial ze nie ma opcji zeby ta asymetrie wyrwnac i ze do obu piersi trzeba wlozyc ten sam implant i raczej nie duzy. Dadam ze jeste szczupla osoba o drobnej budowie (164cm, 53 kg) Powiedział ze max zmiesci sie tam Allergan 410FF 255. Wiecej powiedzial ze nie ma co ryzykowac bo bedzie bardzo nie naturalnie i zle...Na drugiej konsultacji bylam u dr A.B. Od razu powiedzial ze konieczne sa implanty o roznej wielkosci zeby jak najbardziej zniwelowac asymetrii ktora jest i ze jak wlozy sie to samo to bedzie wygadac zle. Co ciekawe powiedził ze do tej lewej piersi (tej której praktycznie nie ma) nie wkladal by mnie niz 320 Hi, proponowal nawet 370 hi. Cokolwiek mniejsze jego zdaniem nie warte jest w ogole zabiegu...do lewej zaproponował 275MD lub 320MD. Chodzi oczywiscie o Silimedy. Do prawej proponowal wysoki profil gdyz twierdzi ze tylko taki ma sens przy moje pokrzywionej budowie. Jestem zdecydowalna na impleanty anatomiczne ale to co lekarze powiedzieli o ich wielkosci zupelnie mnie zdezorientowało.Mi zalezy na takim biuscie konkretne B i zeby bylo jak najbardziej naturalne. To co proponuje A.B. wydaje mi sie przynajmniej na tej wizualizacji ktora robil na kompie jakies za duzee. Wydaje mi sie ze zle bylam sie z tym czula tyle lat zyjac bez biustu... On jednak twierdzi ze bede napewno zdowolona. S.Ł. zaskoczył mnie natomiast ze nawet nie ma zamiaru probowac z implantmai roznej wielkosci...Osobiscie bardziej do gustu przypadl mi A.B. ale widzac ich mine jak zobaczyli moja krzywe zebra zastanwiam sie czy w gole warto cokowiek robic bo i tak zle to wyjdzie

Edytowane przez Perelka801
Czas edycji: 2016-01-06 o 17:51
Perelka801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:35   #4082
malaistotka90
Raczkowanie

No tak wydaje się śmieszne z tą waginoplastyką, ale ja to myślę, że gdybym tak powiedziała ludziom, to by sobie jeszcze pomyśleli, że naprawdę i potem pół firmy by gadało o tym, że mam waginoplastykę I zapewne byliby wszyscy święcie przekonani, że mają rację.
Po prostu będę ucinać ten temat.
Generalnie jestem na zwolnieniu lekarskim, także się kuruję. mam nadzieję, że nie będzie trzeba przekładać operacji, o ile oczywiście wyniki badań wyjdą w miarę ok... Chirurg na razie nic nie odpisał.
Przełożenie terminu operacji byłoby dla mnie dużym problemem, bo później nawet nie miałby kto mi pomóc... i tak mam zamiar chyba wykupić dodatkową dobę w klinice, bo nie wiem jak to będzie.
Ech, często myślę ostatnio o tej operacji i o tym, czy się uda, czy się nie uda...

Perelka801 podajemy tylko inicjały lekarzy, bez nazwisk. Moim zdaniem, jeśli pewna nie jesteś to może idź jeszcze do kogoś trzeciego na konsultację, a nawet i do czwartego. Zawsze się lepiej upewnić. Tutaj, zwłaszcza bez zdjęcia Twoich piersi ciężko będzie powiedzieć co jest lepsze, zwłaszcza, że nie jesteśmy chirurgami i ja osobiście na pewno bym się nie odważyła Ci mówić, który chirurg ma rację. Dla pewności myślę, że lepiej jakbys jeszcze z jakimś chirurgiem to skonsultowała

Edytowane przez malaistotka90
Czas edycji: 2016-01-06 o 17:41
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 17:53   #4083
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
hschick, masz w wyliczance 69 , to musi coś oznaczać . No i dzisiaj środa ...

Wiecie dziewczyny co dzisiaj za dzień ... środa - dzień loda
pomyślimy coś póki co mnie wkurza dzisiaj strasznie no ale do rana jeszcze daleko
Stary 2016-01-06, 18:17   #4084
mano3891
Rozeznanie

Perełka, same dylematy, skąd my to znamy Większość z nas przez to przechodzi. Ja Ci radzę przede wszystkim nie śpieszyć się i może faktycznie odwiedzić jeszcze jakiegoś lekarza. Dobre by było połączenie obu teorii tzn, różne wielkości ale nie za wielkie Zawsze możesz wrócić do AB i powiedzieć, że nie chcesz tak dużego implantu, przecież na siłę Ci go nie włoży. To co on Ci proponuje to tylko sugestia z jego strony ale to Ty podejmujesz decyzję. Większy problem jest wtedy, kiedy pacjentka chce duży implant a się nie da

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

A co do reakcji najbliższych to myślę, że wynika ona z troski. Powinnyśmy dać im trochę czasu na oswojenie. Oby wykazali na tyle chęci, żeby choć spróbowali nas zrozumieć
Stary 2016-01-06, 18:28   #4085
szann
Zakorzenienie

Nabery, wstaw cos nowego - bo ja nie pamiętam zeby Ci tam cos mialo opasc ? - ja dostalam zalecenie nosic 3mies, wiec widocznie jakis wplyw to musi miec, ściskałam bardzo mocno pas.

Malaistotka, czemu doktorka nie atakujesz przez telefon? Ja bym od razu dzwonila

Hej Perelka - no cóż, jezeli A.B wybiera Ci sredni/niski profil i wysoki to widocznie da sie to jakoś chociaż optycznie może wyrównać, poza tym On tam jeszcze stosuje techniki nacinania mięśni itd. Na pewno bardziej bym sie skłaniała ku temu niż dwa małe, te same implanty.. nie wiem, kogo można by Ci jeszcze polecić, chyba to jeden z lepszych wyborów.

Balonowa!!!! &$ &$%@*$ ale Ci zazdroszczę tych implantów japrdl... będzie ogien!

Kto pytał o pas? Noemi? Przecież ja mam, odezwij się
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 18:37   #4086
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
Też tak pomyślałam.
Mój tatko udawał, że nie słyszy jak rozmawiałam o powiększeniu cycków z mamą. Pewnie czuł się zażenowany... Wiecie jednakojcowie zawsze patrzą na nas jak na swoje małe córeczki.... Chyba

A pytanie jeszcze do dziewczyn, co nosiły pas: jak myślicie - może implanty mi nie opadły bo pas za luźno nosiłam??

Siwa, kiedy się pochwalisz, jak teraz wyglądają??
Ja pasa wogole nie nosilam, ale moze dlatego ze mialam implanty EHP ???? I zeby ten push up byl. A moze dlatego ze moja budowa klatki piersiowej jest taka ze odrazu bylo okej, lub pod wplywem samej grawitacji implanty zejda n a idealna wysokosc?? No jak na nie patrze to jest okej.

Cytat:
Napisane przez Perelka801 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo proszę o radę. Byłam na dwóch konsultacjach i jestem zupelnie zdezorientowana bo kazdy lekarz powiedzial cos innego zacznijmy jednak od tego jak wygladam. Obu lekarzy bylo zgodnych co do tego ze jestem dosc trudnym przypadkiem.Wynika to z tego ze mam pokrzywioną klatke piersiowa ( pozostalosc po dzieciecej krzywicy). Z lewej strony dosc mocno wystaja mi dolne zebra. Po prawej natomiast na wysokosci troche powyzej pachy klatka jest jakby wklesla. Skutkuje to duza asymetria. Generalnie moja wyjsciowka to zupelne zero po prawej stronie ( tam gdzie klatka jest troche wklesla) i male co nieco po lewej. Wyglada to tragicznie i dlatego zdecydowalam sie na operacje. Dodam ze jestem po dwoch karmieniach ( pierwsze 7 mcy) drugie (15 mcy), ale piersi nie sa obwisle no bo nie maja z czego... na pierwszej konsultacji bylam u dr S. Ł. Juz na starcie jak tylko mnie zmierzyl i obejrzal klatke powiedzial ze nie ma opcji zeby ta asymetrie wyrwnac i ze do obu piersi trzeba wlozyc ten sam implant i raczej nie duzy. Dadam ze jeste szczupla osoba o drobnej budowie (164cm, 53 kg) Powiedział ze max zmiesci sie tam Allergan 410FF 255. Wiecej powiedzial ze nie ma co ryzykowac bo bedzie bardzo nie naturalnie i zle...Na drugiej konsultacji bylam u dr A.B. Od razu powiedzial ze konieczne sa implanty o roznej wielkosci zeby jak najbardziej zniwelowac asymetrii ktora jest i ze jak wlozy sie to samo to bedzie wygadac zle. Co ciekawe powiedził ze do tej lewej piersi (tej której praktycznie nie ma) nie wkladal by mnie niz 320 Hi, proponowal nawet 370 hi. Cokolwiek mniejsze jego zdaniem nie warte jest w ogole zabiegu...do lewej zaproponował 275MD lub 320MD. Chodzi oczywiscie o Silimedy. Do prawej proponowal wysoki profil gdyz twierdzi ze tylko taki ma sens przy moje pokrzywionej budowie. Jestem zdecydowalna na impleanty anatomiczne ale to co lekarze powiedzieli o ich wielkosci zupelnie mnie zdezorientowało.Mi zalezy na takim biuscie konkretne B i zeby bylo jak najbardziej naturalne. To co proponuje A.B. wydaje mi sie przynajmniej na tej wizualizacji ktora robil na kompie jakies za duzee. Wydaje mi sie ze zle bylam sie z tym czula tyle lat zyjac bez biustu... On jednak twierdzi ze bede napewno zdowolona. S.Ł. zaskoczył mnie natomiast ze nawet nie ma zamiaru probowac z implantmai roznej wielkosci...Osobiscie bardziej do gustu przypadl mi A.B. ale widzac ich mine jak zobaczyli moja krzywe zebra zastanwiam sie czy w gole warto cokowiek robic bo i tak zle to wyjdzie
Jesli masz jakiekolwiek wahania idz na kolejne konsultacje Ale tez wydaje mi sie ze ten sam implant w obu piersiach tylko poglebi asymetrie. Ja chyba na taka opcje bym sie nie zgodzila.
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 18:38   #4087
malaistotka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Malaistotka, czemu doktorka nie atakujesz przez telefon? Ja bym od razu dzwonila
Dzisiaj to mi trochę głupio, bo w sumie święto Poczekam do jutra, jak nie odpisze, to do niego zadzwonię

Sądzę, że chyba do końca tygodnia powinno mi przejść i mam nadzieję, że nie będzie żadnego przekładania terminu ;p Nie mam gorączki, ale mam przepisany antybiotyk, który łykam. Nawet zastanawiam się, czy wyłykać go do końca, bo w sumie to czuję się już nawet ok. Najgorzej było w poniedziałek, ale to pewnie dlatego, że w pracy cały czas klima działa.
Stary 2016-01-06, 19:16   #4088
Biyadhoo
Zadomowienie

Wyliczanka na dzis

kasia4201 - 14.01 - 8

mano3891 - 25.01 - 19

malaistotka90 - 25.01 - 19

balonoowa - 25.01 - 19

ismenka - 09.02 - 34

natio702 - 10.02 - 35

patrycjanka1987 - 07.03 - 61

iiwciaa - 11.03 - 65

hschick - 14.03 - 68

biyadhoo 10.05 - 125

Balonoowa witaj w wyliczance

Jezu laski ale zasuwacie z tymi postami!! Nie ma szans zebym nadrobila
Stary 2016-01-06, 19:19   #4089
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Nabery, wstaw cos nowego - bo ja nie pamiętam zeby Ci tam cos mialo opasc ? - ja dostalam zalecenie nosic 3mies, wiec widocznie jakis wplyw to musi miec, ściskałam bardzo mocno pas.

Balonowa!!!! &$ &$%@*$ ale Ci zazdroszczę tych implantów japrdl... będzie ogien!

Kto pytał o pas? Noemi? Przecież ja mam, odezwij się
Szann, właśnie wiem, że jedni lekarze zalecają pas, a inni w ogóle, jak np. LP. Mój DF chyba wszystkim zaleca przez 6 tyg. Myślałam, że ten pas ma coś na celu - czyli obniżenie implantu? U mnie mimo że 8 tyg. mija nie zauważam żadnej różnicy. Czyli już co miało opaść to opadło?
U mnie nadal mocno trzyma mięsień prawej piersi. A może taka już moja uroda - bo miałam asymetrię? Zaraz coś wstawię.
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 19:51   #4090
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malaistotka90 Pokaż wiadomość
Dzisiaj to mi trochę głupio, bo w sumie święto Poczekam do jutra, jak nie odpisze, to do niego zadzwonię

Sądzę, że chyba do końca tygodnia powinno mi przejść i mam nadzieję, że nie będzie żadnego przekładania terminu ;p Nie mam gorączki, ale mam przepisany antybiotyk, który łykam. Nawet zastanawiam się, czy wyłykać go do końca, bo w sumie to czuję się już nawet ok. Najgorzej było w poniedziałek, ale to pewnie dlatego, że w pracy cały czas klima działa.
Najgorsze co mozesz zrobic to przestac brac antybiotyk. Jesli lekarz zalecil ci branie przez konkretna ilosc dni lub np do konca opakowania to musisz tyle wybrac. Nawet jak super sie juz czujesz.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Szann, właśnie wiem, że jedni lekarze zalecają pas, a inni w ogóle, jak np. LP. Mój DF chyba wszystkim zaleca przez 6 tyg. Myślałam, że ten pas ma coś na celu - czyli obniżenie implantu? U mnie mimo że 8 tyg. mija nie zauważam żadnej różnicy. Czyli już co miało opaść to opadło?
U mnie nadal mocno trzyma mięsień prawej piersi. A może taka już moja uroda - bo miałam asymetrię? Zaraz coś wstawię.
L.P. niektorym zaleca niektorym nie Nie wiem od czego to dokladnie zalezy.
Ja nie musialam nosic ale chyba Siwa tak.
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 20:11   #4091
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Perelka801 Pokaż wiadomość
Pierwszy lekarz mnie w ogole nie przekonuje z ta niechecia do wyrownywania asymetrii.
Na Twoim miejscu poszlabym jeszcze na konsultacje do przynajmniej dwoch innych lekarzy. Jestem pewna, ze da sie cos wymyslic.

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2016-01-06 o 20:16
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 20:13   #4092
cygaro13
Raczkowanie

Nabery, ale Ty chcesz zeby Ci opadło coś? przecież są na idealnej wysokości... ja myslałam, ze nie nosisz tego pasa juz dłuuugooo
Stary 2016-01-06, 20:16   #4093
Noemi_27
Raczkowanie

Szann napisałam wiadomość na priv. Ismenka tez
Ja się boje żeby moje piersi na pewno opadły i wypełniły dol piersi bardziej .....
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 20:40   #4094
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Noemi_27 Pokaż wiadomość
Szann napisałam wiadomość na priv. Ismenka tez
Ja się boje żeby moje piersi na pewno opadły i wypełniły dol piersi bardziej .....
a co mówi dr? kiedy do niego idziesz?

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

cygaro, Ty masz te z tego bardziej spoistego żelu?
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 20:54   #4095
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:

Aaa mówisz, że dobrze doktorek dobrał? no Ty jako nasza specjalistka musisz znać się na rzeczy! jeszcze proponował jakieś poly tech replicon czy coś takiego, ale nie mogę znaleźć w necie tych 480xp

Cytat:
Napisane przez Biyadhoo Pokaż wiadomość
Wyliczanka na dzis

kasia4201 - 14.01 - 8

mano3891 - 25.01 - 19

malaistotka90 - 25.01 - 19

balonoowa - 25.01 - 19

ismenka - 09.02 - 34

natio702 - 10.02 - 35

patrycjanka1987 - 07.03 - 61

iiwciaa - 11.03 - 65

hschick - 14.03 - 68

biyadhoo 10.05 - 125

Balonoowa witaj w wyliczance

Jezu laski ale zasuwacie z tymi postami!! Nie ma szans zebym nadrobila
Dziękuję za dodanie! tylko 19 dni...aaaa

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez iiwciaa Pokaż wiadomość
Heh, tak się składa że: Impanty Silimed Natural 20637.
Profil 425 HI. Jeśli średnica byłaby za duża to wtedy 425 XH.
Dokładnie jak Ty!
Uhuhu to będziemy jak siostry!

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjanka1987 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą. Też nawet jakiś czas temu o tym pisałam. Zrobisz kilka dni przed i okaże się, że dupa, bo wyniki złe. A tak sprawdzisz wcześniej i nie będzie niespodzianek w stylu przekładanie operacji na ostatnią chwilę

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

A pamiętasz może jakie masz wymiary? Tzn. szerokość piersi itp...
Wydaje mi się, że 13,3 cm ale mogę się mylić.
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-06, 20:56   #4096
Perelka801
Raczkowanie

Dziewczyny bardzo dziękuję za odzew😚😚 Tez się skłaniam do trzeciej konsultacji chociaż nie bardzo mam pomysł do kogo 😕generalnie całe życie dawałam rade bez biustu wiec i jakoś chyba nie zdawałam sobie sprawy ze jak juz się zdecyduje to okaże się że lekarze zdjagnozuja mnie jako " trudny przypadek". Wiem ze każdy ma inną budowę ale może jest tu ktoś podobnej postury jak ja i podpowiedział by co sobie zaimplementowal😉co dało ładne zgrabny rozmiar B. Mój wymiar pod to 74, w " biuscie" no prawie 78😢 wzrost tak jak pisałam wyżej 165 waga obecnie 54 ale zwyczaj 2 kg mniej. Drobna budowa. Cakw zycie okreslana " matko jski chudzielec ".Szczególnie zależy mi na osobach ze Silimedami. Pozdrawiam Was serdecznie 😊
Stary 2016-01-06, 20:59   #4097
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
Nabery, ale Ty chcesz zeby Ci opadło coś? przecież są na idealnej wysokości... ja myslałam, ze nie nosisz tego pasa juz dłuuugooo
Głównie chodzi mi o tą prawą pierś. Gdyby troszkę opadła, to sutek byłby wyżej, czyli podobnie jak w lewej.
Dodałam zdjęcia w koszulce.
Stary 2016-01-06, 21:08   #4098
szann
Zakorzenienie

Perelka, silimedy naturale wychodzą najpiękniej jak tylko mogłabym Ci opisać - chyba najładniej. Aacchszzzz... że też nie mogłam ich mieć
Trudny przypadek.. :/ fajnie. Wymiarami jesteś szczuplejsza ode mnie, a u mnie wyszło licho 460
Kogo mogłabym Ci doradzić. .. hmm, nie wiem, serio. Na całą Polskę nie mam pomysłu. ..

Nabery, czekam na foto inaczej nic nie będę tu kombinować

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

O cyk, sie zdublowalysmy to ide
Stary 2016-01-06, 21:13   #4099
cygaro13
Raczkowanie

Ismenka wiem tyle, ze mam twarde, ale podam Ci nr katologowy:
LSC 93 350

Perełko, nas tu wiecej takich niskich... ja mam jeszcze mniej a mam średniej wielkości implant 350cc (okrągły) i wyszedł mi rozm. 65G/H
wiec o B zapomnij, pewnie by sie okazało ze teraz masz taki
jestes z Warszawy?
mozesz wstawić wyjsciówkę?
ja mam z jednej strony bardziej zaokrąglone zebra(przez co implant bardziej na bok ucieka) i cycki tez mialam asymetryczne,
a Ty o tym wiedziałas wczesniej czy dopiero te konsultacje Cie uswiadomiły? ja sie boje tych róznych wielkości implantów...kurcze z wiekiem gruczoł zanika i zostanie skóra z bardziej widocznymi workami i nie wiem czy tego nie bedzie widac? przeciez natura dała Ci równe piersi...może małe, ale równe... ale trudno tak mówić i nie widziec
Stary 2016-01-06, 21:19   #4100
nabery
Raczkowanie

Dobra, Szann, wstawiam zdjęcia golasów specjalnie dla Ciebie. Teraz dokładnie zobaczysz o co chodzi, choć nie ukrywam, że po tej wypowiedzi na temat robienia cycków w Czechach, trochę mnie ściska w żołądku w obawie, że to nie wina wyjściówki i asymetrii...
Stary 2016-01-06, 21:28   #4101
szann
Zakorzenienie

Cygaro, co Ty piszesz. Nie ma dwóch tych samych piersi, no co Ty, zawsze będzie różnica. Ojej to tak samo jak lewym okiem więcej mrugasz i na nim śpisz i będziesz miala więcej zmarszczek pod nim, nie jesteśmy symetryczni i raczej nigdy nie będziemy.

350cc samo w sobie to takie B/C a skoro dziewczyna ma jedno wielkie nic na klacie to wyjdzie jej takie właśnie b, c stanikowo oczywiście więcej. Wizualnie to co innego. Powinnaś to zaznaczyć, bo Twoje piersi nie wyglądają ani na G, ani na D nawet. Tylko takie fajne C ;-)

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Nabery Rybko. No..napisałam w albumie

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2016-01-06 o 21:30
Stary 2016-01-06, 21:37   #4102
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Cygaro, co Ty piszesz. Nie ma dwóch tych samych piersi, no co Ty, zawsze będzie różnica. Ojej to tak samo jak lewym okiem więcej mrugasz i na nim śpisz i będziesz miala więcej zmarszczek pod nim, nie jesteśmy symetryczni i raczej nigdy nie będziemy.

350cc samo w sobie to takie B/C a skoro dziewczyna ma jedno wielkie nic na klacie to wyjdzie jej takie właśnie b, c stanikowo oczywiście więcej. Wizualnie to co innego. Powinnaś to zaznaczyć, bo Twoje piersi nie wyglądają ani na G, ani na D nawet. Tylko takie fajne C ;-)

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Nabery Rybko. No..napisałam w albumie
No właśnie czytałam, ale pytanie czemu tak mam ? myślisz że to wina wyjściówki? czy to się zmieni? czy iść z tym do doktorka?? zauważyłaś, że jedna pierś się kończy troszkę wyżej, a druga niżej?

Edytowane przez nabery
Czas edycji: 2016-01-06 o 21:41
Stary 2016-01-06, 21:46   #4103
enn_
Zakorzenienie

Dziewczyny, a jak jest z M.Sz. z Warszawy? Dobry chirurg, czy tylko mily celebryta?
Stary 2016-01-06, 22:26   #4104
Perelka801
Raczkowanie

Wstawiłam ten swoją nieszczęsną wyjściówkę. Dziewczyny jeśli któraś z Was ma silne nerwy zapraszam do obejrzenia
Tak Cygaro13 jestem z Warszawy. O asymetrii i pokrzywionej klatce wiem od dawna. Dodatkowo mam skrzywienie kręgosłupa. Szczególnie uwidaczniało się to w ciążach kiedy mój brzuch układał się po lewej stronie pod tym wypukłym żebrem. Generalnie A.B. zrobił na mnie dobre wrażenie, to co mówił o wyrównywaniu asymetrii "trzymało się kupy". Zależy mi na dośc szybkiej operacji żeby w lato móc w końcu pojechać z dziećmi nad morze i wyjść bez stresu na plażę . Chyba mało wiem o rozmiarach staników bo te FF o którym piszecie to nawet nie mam pojęcia jaki to rozmiar. Chciałabym mieć zgrabny zwyczajny biust bez efektów push up, średnio mi też zależy na małej czy dużej autostradzie
Stary 2016-01-06, 22:57   #4105
malaistotka90
Raczkowanie

Perełka, nie masz jakiejś wielkiej asymetrii Pewnie stąd się biorą różne opinie chirurgów, że z jednej strony fajnie by było zupełnie wyrównać i włożyć 2 różne implanty, a z drugiej strony widziałam w galeriach chirurgów, że przy niewielkich asymetriach i założeniu różnych implantów, potem ta początkowo mniejsza pierś po wszczepieniu implantów jest większa od tej drugiej A że efekty operacji są niestety nie do końca przewidywalne, to nie wiadomo które rozwiązanie lepsze Pewnie każdy chirurg ma jakąś swoją wizję i na pewno oboje znają się na rzeczy, ale to już Ty musisz podjąć decyzję ostateczną, co wolisz Ja też wahałam się pomiędzy 2 chirurgami i nie wiem do tej pory czy podjęłam 'dobrą' decyzję i pewnie do czasu operacji się nie dowiem, a może nawet nigdy się nie dowiem

enn_ o M.Sz. to ktoś tu kiedyś na forum pisał, że na operację u niego się czeka 3 lata :P
Stary 2016-01-06, 23:12   #4106
mano3891
Rozeznanie

Dziewczyny, brałyście osłonowe do antybiotyków po operacji ?
Stary 2016-01-06, 23:29   #4107
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, brałyście osłonowe do antybiotyków po operacji ?
Ja brałam
Stary 2016-01-06, 23:40   #4108
mano3891
Rozeznanie

Cytat:
Ja brałam
A brałaś dopiero po operacji czy już kilka dnie przed ?
Stary 2016-01-07, 00:03   #4109
Patrycja99
Raczkowanie

Ja brałam ale dopiero jak zaczęłam antybiotyki po operce
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 00:08   #4110
nabery
Raczkowanie

Cytat:
A brałaś dopiero po operacji czy już kilka dnie przed ?
Brałam osłonowe tylko w domu. Najlepiej zażyć probiotyk 2 h po antybiotyku - tak zalecają aptekarze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości