|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
BAN stały
|
Dot.: Co sądzicie o imigracji osób z Afryki i Bliskiego Wschodu do Europy
Coś mi mówi, że ten rząd nie przetrwa 4 lat... Jak pierwsi imigranci pojawią się na ulicach to będzie koniec PISu, tak jak zapewniło to koniec Platformie.
Kaczyński jest już stary, nie wyreanimuje pisu za kolejne 8 lat, więc powinien 3 x pomyśleć nim napluje swoim wyborcom w twarz... O ile Polska będzie istniała za 8 lat.
|
|
|
|
#3452 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3453 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co doskonale robią niemcy? XDXDXD |
|
|
|
|
#3454 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe, jak nastroje w Niemczech po masowych gwałtach...
|
|
|
|
#3456 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3457 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie kazda muzulmanka chodzi zakryta od stop do glow. Nie ma czegos takiego jak muzulmanskie standardy. Proponowalabym zapoznac sie ze srodowiskiem a potem plesc bzdury. ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Zastanawialo mnie kiedys a wlasciwie troche nawet bolal stosunek Polakow do innych narodowosci ale widzac poziom wypowiedzi takich jak ta, gdzie ludzi nazywa sie holota, przekonalam sie, ze lepiej juz mieszkac z ta holota, ktora przynajmniej nie obraza ludzi. Nie masz prawa tak nazywac ludzi, ty mozesz byc holota na Zachodzie jeszcze gorsza niz jak nazwales muzulmanow. |
||
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
To jeden z nowych "dowodów", jaki to błąd, bo nie rozumiem, jak można tak podchodzić do własnej żony i rodziny: http://www.rmf24.pl/raporty/raport-f...od,nId,1949526
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...cal#BoxNewsImg - a Niemcy zaczynąją się wkurzać. Cytat:
Nie wyzywam, nie obrażam, ale mnie przeraża tamta kultura, która ma wliczone takie podejscie do kobiet; do tego na szczęście moja krewna jest jest po rozwodzie z takim facetem z tamtej kultury- wiem więc z reala, o czym piszę i dlaczego jestem przeciwko. Edytowane przez madana Czas edycji: 2016-01-06 o 14:30 |
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety wydaje mi się, że jeszcze bardzo dużo kobiet zostanie zgwałconych, zabitych, zranionych zanim świat się obudzi, ale wtedy już będzie za późno, bo przyrost naturalny muzułmanów jest niepokojąco wysoki. Edytowane przez vouvray Czas edycji: 2016-01-06 o 14:42 |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wolisz mieszkać z hołotą, która zamiast obrażać innych ludzi gwałci i molestuje? |
|
|
|
|
#3462 |
|
Konto usunięte
|
Tak swoją drogą, różnice te pokazują jak duże znaczenie w obrębie jednego gatunku ma ewolucja kulturowa. Nie tylko zresztą u ludzi, u ptaków czy delfinów napotkamy na to samo.
|
|
|
|
#3463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Pomine juz fakt, ze pisalam ze bedzie to jeden z argumentow jakie beda padac z ust fanow przyjmowania "uchodzcow" i nie pomylilam sie Niemki po prostu nie powinny prowokowac swoim zachowaniem wedlug pewnej madrej pani. Rece opadaja. Naprawda zastanawiam sie, czy rownie bezczelne slowa padlyby, gdyby gwaltow dokonali rodowici Niemcy albo imigranci nie-muzulmanie. Zaleszczotek, napisales ze robie przysluge agresorom, dalej nie rozumiem w jaki sposob. |
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie to ponury żart jest
nie wierzyłam w to początkowo, ze mozna do tego tak podejsc http://natemat.pl/167461,burmistrz-k...a-nie-sprawcow Henriette Reker, burmistrz niemieckiej Kolonii, stwierdziła, że kobiety powinny wykształcić u siebie specjalne wzorce zachowań broniące je przed napaściami mężczyzn. (...) Według zasugerowanych przez Rieker norm zachowania, kobiety powinny m.in. dbać o to, by zachowywać bezpieczny dystans od obcych mężczyzn na ulicy. "Słabsza płeć" powinna ponadto w przestrzeni publicznej trzymać się własnej grupy (...) Burmistrz martwią również różnice kulturowe między lokalną społecznością a przebywającymi w mieście uchodźcami. Obawia się ona, że przybysze mogą błędnie zinterpretować zachowanie kobiet jako otwartość seksualną. obwinmy kobiety a dodatkowo niech same o siebie dbają i nie prowokują a na koniec zwalmy to na różnice kulturowe niedobrze mi sie zrobiło, autentycznie Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-01-06 o 15:29 |
|
|
|
#3466 |
|
Konto usunięte
|
Tak, o nią chodzi. Tylko musze sprostowac, ze slowa o odpowiednim ubiorze akurat nie padly, chociaz nie zmienia to wydzwieku calej wypowiedzi pani burmistrz. Nie wiem czemu mi sie ubzduralo, ze powiedziala tez cos o ubiorze. Chyba dlatego, ze czytalam w jakims artykule, ze sama ofiara powiedziała, ze gdyby miala spodnice,to pewnie napastnicy by jaz niej zdarli. Pomieszało mi się.
|
|
|
|
#3467 |
|
BAN stały
|
Podobno Pani burmistrz Kolonii była zaatakowana nożem przez przeciwnika osiedlania nielegalnych imigrantów. Patrząc na słowa tej wariatki na temat wydarzeń w Kolonii stwierdzam, że napastnik był chyba prorokiem. Niech sobie zrobi gwardię z muzułmańskich mężczyzn
|
|
|
|
#3468 |
|
BAN stały
|
Uważaj z czego żartujesz
, już kilka razy w tym wątku tak miałam, że z czegoś żartowałam, a okazało się to prawdą (np mycie kibli muzułmanom przez Chrześcijan) więc muzułmanskie gwardie "pilnujące niemieckich ulic" (przed rasistami) i szariatu by mnie nie zdziwiły (od razu będą wymierzać kary nieodpowiednio ubranym kobietom )
|
|
|
|
#3469 |
|
BAN stały
|
Ogólnie Niemcy są bardzo dziwnym społeczeństwem. Czytając na facebooku ich podziw nad tym, że Polacy nie boją się masowo protestować i głośno mówią o tym co myślą, to wówczas pomyślałem sobie, że coś musi tam być nie tak. Bo przecież Niemcy są niby bardziej demokratyczni i bardziej zorganizowani, więc to oni nie powinni mieć problemów z protestami przeciwko przyjmowaniu nielegalnych imigrantów.
Gdyby u nas w Polsce coś takiego się stało, to jaka byłaby reakcja społeczeństwa? |
|
|
|
#3470 |
|
BAN stały
|
Myślę, że tam od dawna (może jest a raczej był kapitalizm, ale) nie ma demokracji, o ile kiedykolwiek była. Niemcy mylą te dwa pojęcia. Są zorganizowani znaczy ktoś im życie organizuje
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://fzp.mobile.salon24.pl/689967,...iemcy-to-robia |
|
|
|
|
#3472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
*przynajmniej wg jego słów |
|
|
|
|
#3473 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3474 |
|
Konto usunięte
|
Pozwolicie, że wtrącę się do Waszej dyskusji z małym pytaniem
|
|
|
|
#3475 |
|
BAN stały
|
Adam Andruszkiewicz, poseł Kukiz 2015 i prezes Młodzieży Wszechpolskiej, napisał list do niemieckiego Bundestagu
:http://telewizjarepublika.pl/posel-k...yki,28104.html |
|
|
|
#3476 |
|
TheBill
|
Ja to już bym wolał pisowskie,POwskie tvp przerobione na republika.tv,Trwam czy niż to.
http://www.tvp.info/23466416/niemiec...iety-w-kolonii
|
#3477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ing-women.html 'I'm Syrian. I must be handled in a friendly manner. Mrs Merkel invited me,' said one 'You can't do anything to me â I will get myself a new one in the morning.' |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
W Austrii poszkodowane kobiety też zaczęły się zgłaszać na policję:
Również w Austrii wiele kobiet poskarżyło się na molestowanie seksualne przez cudzoziemców w okresie świątecznym, zwłaszcza w sylwestra - poinformowała policja. Do takich napaści doszło w Salzburgu. Konkretna liczba zgłoszeń nie jest znana. Zgłoszenia te napłynęły dopiero kilka dni po napaściach, po obszernych doniesieniach mediów na temat podobnych zajść w Kolonii w Niemczech - powiedziała rzeczniczka policji w Salzburgu Valerie Hillebrand. (http://www.tvn24.pl) http://www.tvn24.pl/austria-skarza-s...,608860,s.html |
|
|
|
#3480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
(minister PO nie chciała powiedzieć nawet Dudzie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

Kaczyński jest już stary, nie wyreanimuje pisu za kolejne 8 lat, więc powinien 3 x pomyśleć nim napluje swoim wyborcom w twarz... O ile Polska będzie istniała za 8 lat.

)

Niemki po prostu nie powinny prowokowac swoim zachowaniem wedlug pewnej madrej pani.
(np mycie kibli muzułmanom przez Chrześcijan) więc muzułmanskie gwardie "pilnujące niemieckich ulic" (przed rasistami) i szariatu by mnie nie zdziwiły (od razu będą wymierzać kary nieodpowiednio ubranym kobietom 
(minister PO nie chciała powiedzieć nawet Dudzie