Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-07, 00:51   #4111
enn_
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez malaistotka90 Pokaż wiadomość
enn_ o M.Sz. to ktoś tu kiedyś na forum pisał, że na operację u niego się czeka 3 lata

Pytam, bo nie wiem, do kogo umowic sie na konsultacje.
Na pewno A.B. z Warszawy, rozwazalam tez J.J. z Wroclawia, nic o nim nie wiem, ale ma bardzo fajna galerie. W kogo jeszcze celowac jesli zalezy mi na kims naprawde dobrym, komu zalezy na zadowoleniu pacjentek? Cena nie gra roli, ale Warszawa bylaby najlepsza...

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2016-01-07 o 00:57
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 05:47   #4112
Biyadhoo
Zadomowienie

dzien dobry wyliczanka na dzis

kasia4201 - 14.01 - 7

mano3891 - 25.01 - 18

malaistotka90 - 25.01 - 18

balonoowa - 25.01 - 18

ismenka - 09.02 - 33

natio702 - 10.02 - 34

RoSA - 15.02 - 39

patrycjanka1987 - 07.03 - 60

iiwciaa - 11.03 - 64

hschick - 14.03 - 67

biyadhoo 10.05 - 124

Ale dluuuuuga
Stary 2016-01-07, 08:50   #4113
Amparito
Amparito

Cytat:
Napisane przez Noemi_27 Pokaż wiadomość
Szann napisałam wiadomość na priv. Ismenka tez
Ja się boje żeby moje piersi na pewno opadły i wypełniły dol piersi bardziej .....

Noemi czy ty masz wstawione okragle implanty? Mnie lekarz uprzedzal przed takim efektem, mowil mi ze w zwisy nigdy okraglych bo jesli brodawka jest bardzo nisko i wstawimy okragly implant to sutek nie bedzie na srodku, ewentualnie jesli uparlabym sie to mozna by go wsadzic przez otoczke i wtedy usunac sobie nadmiar skory. One zapewne troche ci zejda w dol ale nie na tyle aby dol sie wypelnil calkowicie, musisz dac im czas aby sie ulozyly troche.
Stary 2016-01-07, 09:23   #4114
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość

Na pewno A.B. z Warszawy, rozwazalam tez J.J. z Wroclawia, nic o nim nie wiem, ale ma bardzo fajna galerie. W kogo jeszcze celowac jesli zalezy mi na kims naprawde dobrym, komu zalezy na zadowoleniu pacjentek? Cena nie gra roli, ale Warszawa bylaby najlepsza...
Podobno dobry jest pan T.K. z Krakowa, robi ponoć tylko anatomy, bo nie uznaje okrągłych. Galerie ma na stronie.
No i ja polecam A.K. z Katowic
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 10:12   #4115
Balonoowa
Rozeznanie

Dziewczynki! Mam do Was wielką prośbę! Które z Was mają Silimedy Natural anatomy, najlepiej powyżej 400 hi a naj najlepiej 485 hi i mogą pokazać efekt po operacji proszę!!

Edytowane przez Balonoowa
Czas edycji: 2016-01-07 o 10:34
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 10:13   #4116
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
Dziewczynki! Mam do Was wielką prośbę! Które z Was mają Silimedy, najlepiej powyżej 400 hi a naj najlepiej 485 hi i mogą pokazać efekt po operacji proszę!!
a masz zabojadkę w znajomych?
Stary 2016-01-07, 10:42   #4117
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
a masz zabojadkę w znajomych?
Wysłałam jej zaproszenie już dawno, ale nie przyjęła
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 11:14   #4118
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
No właśnie czytałam, ale pytanie czemu tak mam ? myślisz że to wina wyjściówki? czy to się zmieni? czy iść z tym do doktorka?? zauważyłaś, że jedna pierś się kończy troszkę wyżej, a druga niżej?
Widze, ze jedna jest bardziej zaokrąglona od mostka, tez tak mam i to w tym, gdzie trzyma mięsień, nie wiem czy to to samo. Musial by Cie zobaczyc, bo na zdjeciach to wiesz jak sie to ogląda. Wydaje mi sie, że tak umiejscowił implant, żeby byly blisko siebie, temu sutki uciekają na boki. Gdyby je centralnie wstawił to pewnie mialabys rów na 5cm, ale to takie moje gdybanie
Cytat:
Dziewczyny, a jak jest z M.Sz. z Warszawy? Dobry chirurg, czy tylko mily celebryta?
Piersi mu nie wychodzą
Za to nosyyyy... rewelacja
Cytat:

Chyba trafiłaś najlepiej. W dodatku mój Dr tez chce być zadowolony ze swojej pracy, czego jestem żywym dowodem
Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
Wysłałam jej zaproszenie już dawno, ale nie przyjęła
Pogonie ją tu

Miłego dnia Laski
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 11:17   #4119
ismenka
Zakorzenienie

a ja zaczęłam się zastanawiać czy jednak nie anatomy
Stary 2016-01-07, 11:26   #4120
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Piersi mu nie wychodzą
Za to nosyyyy... rewelacja

Chyba trafiłaś najlepiej. W dodatku mój Dr tez chce być zadowolony ze swojej pracy, czego jestem żywym dowodem

Pogonie ją tu

Miłego dnia Laski
Ach, to problem z glowy, nosa tykac nie zamierzam.

Wiesz co, baardzo sklaniam sie ku A.B. ale chcialabym pojsc na dwie, moze trzy konsultacje, zeby po prostu miec porownanie. Jak szalec, to szalec.
Z kolei wspomniany wczesniej T.K. srednio do mnie przemawia, widzialam jego galerie i niektore piersi mi sie bardzo nie podobaly. chociaz mam wrazenie, ze anatomy mu wychodza calkiem niezle. Natomiast Ty, Szann, wspominalas, ze go nie wybralas, bo jego, a nie pacjentki zadowolenie jest dla niego priorytetem, to dla mnie bardzo duzy negatyw.

Rozwazalam jeszcze MMK z Gdyni, Trojmiasto byloby idealne, bo tam bede sie zatrzymywac na okres rekonwalescencji. Wiem, ze kilka dziewczyn z poprzednich czesci watku u niego bylo, ale nie mialam okazji jeszcze doczytac co dokladnie mowily. Wiecie cos na jego temat?

Szann, jakbys wspomniala zabojadce, zeby i mnie dodala, bylabym bardzo wdzieczna.

Ooo, i wlasnie Szann, bo zapomnialam spytac. Przy poprawce nowy implant tez mialabys za darmo...?
Stary 2016-01-07, 11:34   #4121
malaistotka90
Raczkowanie

Ja właśnie zostałam poinformowana, że oprócz badania grupy krwi to jeszcze dodatkowo płacę za wpis do jakiejś karty, Wy też płaciliście za wpis do karty jakiejś? Bo ja tej karty to w ogóle nie mam :P Nie da się zrobić badania, bez wpisu do karty? Bo w sumie ten wpis wychodzi na to, że 4 razy droższy niż samo badanie
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 12:03   #4122
kasia4201
Raczkowanie

Cytat:
a ja zaczęłam się zastanawiać czy jednak nie anatomy
Bosz mam to samo. Od tygodnia o tym myśle. Ja chyba lubie sobie utrudniac życie bałam sie czy nie za duze beda,teraz juz jestem do nich przekonana, to zastanawiam sie czy anatomy nie byłyby lepsze...
Stary 2016-01-07, 12:05   #4123
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość
Bosz mam to samo. Od tygodnia o tym myśle. Ja chyba lubie sobie utrudniac życie bałam sie czy nie za duze beda,teraz juz jestem do nich przekonana, to zastanawiam sie czy anatomy nie byłyby lepsze...
Kasia, no oszaleć można. Ja po prostu baaaaardzo nie chcę efektu push up. okrągłe mi się podobają, u niektórych dziewczyn wyszły super naturalnie. No i miękkość, co dla mnie wazne. Ale teraz zaczęłam się zastanawiać czy dobrze robię, że może jednak anatomy u mnie dadzą lepszy efekt
Stary 2016-01-07, 12:17   #4124
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia, no oszaleć można. Ja po prostu baaaaardzo nie chcę efektu push up. okrągłe mi się podobają, u niektórych dziewczyn wyszły super naturalnie. No i miękkość, co dla mnie wazne. Ale teraz zaczęłam się zastanawiać czy dobrze robię, że może jednak anatomy u mnie dadzą lepszy efekt
Jak przegladam galerie na realself czy chocby u T.K. to roznice miedzy okraglymi, a anatomami sa gigantyczne. Ja jestem raczej zdecydowana na anatomy.

Dziewczyny, ktore maja implanty - to jaki ten cycek jestvw dotyku w porownaniu do naturalnego? W jednej z poprzednich czesci laski pisaly, ze mezowie nie lubia dotykac ich nowych cyckow...
Stary 2016-01-07, 12:34   #4125
Serce
Raczkowanie

Cześć laseczki po długiej przerwie
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 12:43   #4126
Patrycja99
Raczkowanie

Cytat:
Jak przegladam galerie na realself czy chocby u T.K. to roznice miedzy okraglymi, a anatomami sa gigantyczne. Ja jestem raczej zdecydowana na anatomy.

Dziewczyny, ktore maja implanty - to jaki ten cycek jestvw dotyku w porownaniu do naturalnego? W jednej z poprzednich czesci laski pisaly, ze mezowie nie lubia dotykac ich nowych cyckow...
To dziwni mężowie Ja mam jeszcze bardzo twarde bo minął niecały miesiąc a mój już by najchętniej od nich rąk nie odklejał Generalnie nie słyszałam jeszcze w swoim otoczeniu o tym żeby jakiś facet był niezadowolony
Aicha pół roku po operacji i ma cudownie miękkie mimo, że wszyscy tu piszą, że mentory twarde Sama sprawdziłam

Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 12:50   #4127
klaudulka91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Perelka801 Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo proszę o radę. Byłam na dwóch konsultacjach i jestem zupelnie zdezorientowana bo kazdy lekarz powiedzial cos innego zacznijmy jednak od tego jak wygladam. Obu lekarzy bylo zgodnych co do tego ze jestem dosc trudnym przypadkiem.Wynika to z tego ze mam pokrzywioną klatke piersiowa ( pozostalosc po dzieciecej krzywicy). Z lewej strony dosc mocno wystaja mi dolne zebra. Po prawej natomiast na wysokosci troche powyzej pachy klatka jest jakby wklesla. Skutkuje to duza asymetria. Generalnie moja wyjsciowka to zupelne zero po prawej stronie ( tam gdzie klatka jest troche wklesla) i male co nieco po lewej. Wyglada to tragicznie i dlatego zdecydowalam sie na operacje. Dodam ze jestem po dwoch karmieniach ( pierwsze 7 mcy) drugie (15 mcy), ale piersi nie sa obwisle no bo nie maja z czego... na pierwszej konsultacji bylam u dr S. Ł. Juz na starcie jak tylko mnie zmierzyl i obejrzal klatke powiedzial ze nie ma opcji zeby ta asymetrie wyrwnac i ze do obu piersi trzeba wlozyc ten sam implant i raczej nie duzy. Dadam ze jeste szczupla osoba o drobnej budowie (164cm, 53 kg) Powiedział ze max zmiesci sie tam Allergan 410FF 255. Wiecej powiedzial ze nie ma co ryzykowac bo bedzie bardzo nie naturalnie i zle...Na drugiej konsultacji bylam u dr A.B. Od razu powiedzial ze konieczne sa implanty o roznej wielkosci zeby jak najbardziej zniwelowac asymetrii ktora jest i ze jak wlozy sie to samo to bedzie wygadac zle. Co ciekawe powiedził ze do tej lewej piersi (tej której praktycznie nie ma) nie wkladal by mnie niz 320 Hi, proponowal nawet 370 hi. Cokolwiek mniejsze jego zdaniem nie warte jest w ogole zabiegu...do lewej zaproponował 275MD lub 320MD. Chodzi oczywiscie o Silimedy. Do prawej proponowal wysoki profil gdyz twierdzi ze tylko taki ma sens przy moje pokrzywionej budowie. Jestem zdecydowalna na impleanty anatomiczne ale to co lekarze powiedzieli o ich wielkosci zupelnie mnie zdezorientowało.Mi zalezy na takim biuscie konkretne B i zeby bylo jak najbardziej naturalne. To co proponuje A.B. wydaje mi sie przynajmniej na tej wizualizacji ktora robil na kompie jakies za duzee. Wydaje mi sie ze zle bylam sie z tym czula tyle lat zyjac bez biustu... On jednak twierdzi ze bede napewno zdowolona. S.Ł. zaskoczył mnie natomiast ze nawet nie ma zamiaru probowac z implantmai roznej wielkosci...Osobiscie bardziej do gustu przypadl mi A.B. ale widzac ich mine jak zobaczyli moja krzywe zebra zastanwiam sie czy w gole warto cokowiek robic bo i tak zle to wyjdzie

U mnie również podobna asymetria była i mam dwa różne impl. Nie polecam żeby wsadził Ci jeden rozmiar bo będziesz ciągle miała efekt mniejszej i większej piersi. U mnie mimo dużej różnicy w pojemności po operacji jest jeszcze delikatna różnica w wielkościach
Stary 2016-01-07, 12:50   #4128
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja99 Pokaż wiadomość
To dziwni mężowie Ja mam jeszcze bardzo twarde bo minął niecały miesiąc a mój już by najchętniej od nich rąk nie odklejał Generalnie nie słyszałam jeszcze w swoim otoczeniu o tym żeby jakiś facet był niezadowolony
Aicha pół roku po operacji i ma cudownie miękkie mimo, że wszyscy tu piszą, że mentory twarde Sama sprawdziłam

A jak ta miekkosc sztucznego cycka ma sie do miekkosci naturalnego? Bo Szann tez cos pisala, ze jednak czuc spora roznice.
I czy implant jest wyczuwalny w piersi, czy sie raczej "wtapia"?
Stary 2016-01-07, 13:01   #4129
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Ach, to problem z glowy, nosa tykac nie zamierzam.

Wiesz co, baardzo sklaniam sie ku A.B. ale chcialabym pojsc na dwie, moze trzy konsultacje, zeby po prostu miec porownanie. Jak szalec, to szalec.
Z kolei wspomniany wczesniej T.K. srednio do mnie przemawia, widzialam jego galerie i niektore piersi mi sie bardzo nie podobaly. chociaz mam wrazenie, ze anatomy mu wychodza calkiem niezle. Natomiast Ty, Szann, wspominalas, ze go nie wybralas, bo jego, a nie pacjentki zadowolenie jest dla niego priorytetem, to dla mnie bardzo duzy negatyw.

Rozwazalam jeszcze MMK z Gdyni, Trojmiasto byloby idealne, bo tam bede sie zatrzymywac na okres rekonwalescencji. Wiem, ze kilka dziewczyn z poprzednich czesci watku u niego bylo, ale nie mialam okazji jeszcze doczytac co dokladnie mowily. Wiecie cos na jego temat?

Szann, jakbys wspomniala zabojadce, zeby i mnie dodala, bylabym bardzo wdzieczna.

Ooo, i wlasnie Szann, bo zapomnialam spytac. Przy poprawce nowy implant tez mialabys za darmo...?
O jerunie ile pytań

Dr MMK nie polecam i chociaż jest bardzo miłym człowiekiem to jednak piersi mu wychodzą różnie, bardziej w negatywną stronę..

Dr TK zaś, no jest specyficznym człowiekiem, bylam u niego dwa razy i dwa razy walczyłam o okrągłe, bo nie podoba mi się efekt jajowatej piersi (dobral mi szersze niż wyższe anatomy 390XH silimedy nuace) i chociaż uważa się za egocentryka, ma wizję i w ogóle nie słucha co się do Niego mówi, to piersi robi rewelacyjne. Ale sam sposób odbycia się z pacjentem zostawia do życzenia ;-)
No i Dr wszystkim daje anatomy, zazwyczaj właśnie te które mi proponował..

Przy poprawce - że tak powiem, się okaże narazie chyba jednak pozostanę przy samym nacięciu mięśni

Pytałaś też o dotyk - trochę się namacalam już czyichś cycków jest różnica miękkie a twarde, zależy też ile co kto miał swojego tak naprawdę, ja lubię je dotykać, nawet mnie to trochę jara
Cytat:
Ja właśnie zostałam poinformowana, że oprócz badania grupy krwi to jeszcze dodatkowo płacę za wpis do jakiejś karty, Wy też płaciliście za wpis do karty jakiejś? Bo ja tej karty to w ogóle nie mam :P Nie da się zrobić badania, bez wpisu do karty? Bo w sumie ten wpis wychodzi na to, że 4 razy droższy niż samo badanie
U mnie ten wpis do karty 10 zł (?)
Cytat:
Napisane przez Serce Pokaż wiadomość
No hejooo!
Zdrowa już? Chyba mnie zarazilas na odległość to co? Marzec, robimy razem?

Wrocilam z poczty, wysłałam Noemi pas i lecę sprzątać

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Enn Ty to masz opanowane wątki widzę Ile Ci zajęło przeczytanie ich?

Co do tej miękkości, to naprawdę indywidualna sprawa, ja chciałam i mam naprawdę miękkie, a ktoś będzie chciał takie porządnie twarde - nie wiem jak to oceniać, musiałabyś wymacac

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

I jeszcze dopisze, krawędzie np ja czuję tylko od pach, a u Zaby czułam i od mostka. No i raczej od dołu, tam gdzie blizna też jest bardziej twardo, to chyba trochę nieuniknione :p
Stary 2016-01-07, 13:11   #4130
hschick
Zadomowienie

Hmm no ja myślę że żaden "zrobiony" cycek nie będzie nigdy tak miękki jak naturalny i implant też raczej jest wyczuwalny zazwyczaj.
Stary 2016-01-07, 13:12   #4131
malaistotka90
Raczkowanie

Wpis 10zł? Mi podali 99zł :P W tej placówce, w której mam pakiet medyczny - same badania w ramach pakietu, ale wpis do karty już tego nie obejmuje... A mogę sobie po prostu gdzie indziej zrobić badanie i gdzie indziej wpis do karty, czy muszę w tej samej placówce? Jak w tej samej to może się okazać, że lepiej będzie mi się opłacało iść i zrobić prywatnie w szpitalu obok mnie...
Stary 2016-01-07, 13:14   #4132
enn_
Zakorzenienie

Oj nie, Szann, ja tylko wyszukuje, co sie da, to i poprzednie watki zdarza sie poczytac, ale nie oszalalam, zeby ponad 100k (!!!) postow czytac.

Hahaha, no ze mnie to taka dociekliwa gadula, zawsze mam duzo pytan.

Kurde, ale to ciekawe z TK, bo na stronie ma bardzo duzo zdjec okraglych implantow, czyli co, to starsze foty i juz takich nie robi? Ja chce anatomy, to moze jednak przejade sie tez do TK dla porownania.
Szkoda, ze mowisz, ze MKK slaby. To wlasciwie kto robi naprawde dobre cycki w Polsce? AB, TK i co, to wszystko? Chyba nie? Co z JJ?

Zastanawialam sie co do tej poprawki, bo implant jednak kosztuje.

Nie no, z ta miekkoscia to chodzi mi o to jak taki miekki sztuczny cycek ma sie do naturalnego i czy ten implant jest wyczuwalny? Pocieszacie, bo nie chce miec cyckow tylko do ogladania, a nie dotykania.
Stary 2016-01-07, 13:19   #4133
kasia4201
Raczkowanie

Ale po co ten wpis jesli chodzi o gr krwi,do czego jest potrzebny? Pytam z ciekawosci bo ja mam grupe krwi,ktora robiłam w ciazy i nie pamietam nic na temat wpisu

Ismenka no zostaje przy okraglasach,juz za pozno na zmiany,najwyzej za 10 lat,gdy bede wymieniac to wezme anatomy 😉
Stary 2016-01-07, 13:19   #4134
hschick
Zadomowienie

Cytat:
Oj nie, Szann, ja tylko wyszukuje, co sie da, to i poprzednie watki zdarza sie poczytac, ale nie oszalalam, zeby ponad 100k (!!!) postow czytac.

Kurde, ale to ciekawe z TK, bo na stronie ma bardzo duzo zdjec okraglych implantow, czyli co, to starsze foty i juz takich nie robi? Ja chce anatomy, to moze jednak przejade sie tez do TK dla porownania.
Szkoda, ze mowisz, ze MKK slaby. To wlasciwie kto robi naprawde dobre cycki w Polsce? AB, TK i co, to wszystko? Chyba nie? Co z JJ?

Nie no, z ta miekkoscia to chodzi mi o to jak taki miekki sztuczny cycek ma sie do naturalnego i czy ten implant jest wyczuwalny? Pocieszacie, bo nie chce miec cyckow tylko do ogladania, a nie dotykania.
Heh na pewno będzie do dotykania tylko taki troszkę twardszy jeszcze A. K robi bardzo ładne piersi, operuje i e Katowicach i w Szczecinie
Stary 2016-01-07, 13:22   #4135
malaistotka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość
Ale po co ten wpis jesli chodzi o gr krwi,do czego jest potrzebny? Pytam z ciekawosci bo ja mam grupe krwi,ktora robiłam w ciazy i nie pamietam nic na temat wpisu

Ismenka no zostaje przy okraglasach,juz za pozno na zmiany,najwyzej za 10 lat,gdy bede wymieniac to wezme anatomy 😉
Zadzwoniłam dzisiaj do tej placówki medycznej, żeby dowiedzieć się, ile się czeka na wyniki (tam się czeka 3 dni). No i sprawdzili mi przy okazji czy mam w ramach pakietu to badanie - okazało się, że tak, ale wpis do karty już mam płatnie. Nie wiem czy ta karta jest potrzebna, czy wystarczy sam wynik do tej operacji i w jakiej formie wtedy ten wynik jest dawany jak nie ma karty, w ogóle się nie orientuję w temacie, właśnie dlatego spytałam Czy ta karta jest niezbędna, czy można ten wynik, np. dostać na kartce i też będzie ok.
Stary 2016-01-07, 13:22   #4136
Patrycja99
Raczkowanie

Cytat:

Ja tam myślę, że jak ktoś nie wie to przy standardowym dotykaniu może się nawet nie poczuć różnicy, ale na pewno w dużej mierze zależy to od tego ile się ma swojego cycka. Wydaje mi się też, że trzeba się mocno napracować żeby wyczuć granice implantu
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 13:35   #4137
kasia4201
Raczkowanie

Cytat:
Zadzwoniłam dzisiaj do tej placówki medycznej, żeby dowiedzieć się, ile się czeka na wyniki (tam się czeka 3 dni). No i sprawdzili mi przy okazji czy mam w ramach pakietu to badanie - okazało się, że tak, ale wpis do karty już mam płatnie. Nie wiem czy ta karta jest potrzebna, czy wystarczy sam wynik do tej operacji i w jakiej formie wtedy ten wynik jest dawany jak nie ma karty, w ogóle się nie orientuję w temacie, właśnie dlatego spytałam Czy ta karta jest niezbędna, czy można ten wynik, np. dostać na kartce i też będzie ok.
Ja mam sam wynik z grupa krwi i taki wezme. Mam jeszcze karte z krwiodastwa ,taka plastikowa jak dowód osobisty,bo jestem dawca i tam tez jest grupa krwi wiec stwierdziłam ze to powinno wystarczyc.
Stary 2016-01-07, 13:35   #4138
Noemi_27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amparito Pokaż wiadomość
Noemi czy ty masz wstawione okragle implanty? Mnie lekarz uprzedzal przed takim efektem, mowil mi ze w zwisy nigdy okraglych bo jesli brodawka jest bardzo nisko i wstawimy okragly implant to sutek nie bedzie na srodku, ewentualnie jesli uparlabym sie to mozna by go wsadzic przez otoczke i wtedy usunac sobie nadmiar skory. One zapewne troche ci zejda w dol ale nie na tyle aby dol sie wypelnil calkowicie, musisz dac im czas aby sie ulozyly troche.
Mam implanty okragle i pytałam lekarza o anatomiczne powiedział ze nie ma takiej potrzeby. Poczekam na efekt końcowy po 8 tygodniach i wtedy będę wypowiadać swoje opinie. Cierpliwość nie jest moja dobra cechą sobie nie mam nic do zarzucenia wypytalam lekarza przed operacja o wszystko więc oczekuje ze feket będzie taki jakiego oczekiwałam jak leżę to autku są idealnie
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 13:41   #4139
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
A jak ta miekkosc sztucznego cycka ma sie do miekkosci naturalnego? Bo Szann tez cos pisala, ze jednak czuc spora roznice.
I czy implant jest wyczuwalny w piersi, czy sie raczej "wtapia"?
Odpowiem tak. U mnie naturalny cycek to byla sama skora plus wyczuwalny gruczol pod (grudy) i zebra. Od gory i z boku bylo poprostu widac te zebra.
Teraz, pomimo tego ze juz mija 3 miesiece od operacji cycki sa twarde. Mieksze niz odrazu po operacji ale do miekkosci to im baaardzo daleko. Mojemu mezowi to absolutnie nie pzreszkadza i mi tez Nie wiem na ile to wplyw : duzego implantu a malego cycka przed, firmy implantu, to ze mam extra wysoka projekcje (wiec efekt push up u mnie byl bardzo pozadany), czas od operacji itd.

Co do wyczuwania implantu, u mnie czuc od zewnetrzenej strony krawedz, ale jak pomacasz dokladnie palcami. Od gory czy od dolu nic nie czuc No i od strony rowka tez nie czuc krawedzie. Samego w sobie implantu tez nie da sie wyczuc przez "skore" .
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 13:41   #4140
szann
Zakorzenienie

Kto jeszcze? M.P że Szczecina, tutaj Star jest przykładem, JJ też jest godny uwagi, K.P pracujący u Celebryty - z tym że raczej małe piersi robi. Pani I.G z Trójmiasta, chociaż ponoć ciężko u niej z dogadaniem terminu nawet konsultacji, hmm, kogo my tu jeszcze mieliśmy. .. no tak, P.S Poznań
To są tacy znani na forum, gdzie można zobaczyć żywe chodzące piękne efekty hihihi

A T.K już 4 lata temu jak szukałam lekarza to miał te zdjęcia z podziałem na okrągłe, a komuś stąd powiedział że już nie robi okrągłych

Wystarczy sama kartka z wynikami - ta karta to chyba taka do portfela nie? Jak odbiorę w końcu wyniki to chyba sobie zrobie

Wyschly podłogi, lecę dalej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości