|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
kinga fajna historia z tym storczykiem
![]() Ja lubię wierzyć w takie rzeczy! joannarol to dzisiaj będziesz się już z córą przytulała ![]() A czemu nie dali Ci jej od razu do sali? Magdusia mam nadzieję, że odeśpisz w dzień! I możesz wtedy chrapać bez wyrzutów sumienia :P Ja spałam jako tako, ale każdy przewrót z boku na bok to taki ból w spojeniu, że szok, nie wiem czemu tylko w nocy boli? Żołądek z każdym dniem pali bardziej, w dodatku zaczęło mi po katarze schodzić z zatok i ciągle tylko smarkam ![]() Zaraz lecę do Smyka bo Młody wciąż nie ma czapeczki zimowej! Za to wczoraj kupiliśmy już farby do jego pokoiku, dywanik i zasłony
|
#4292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
![]() Ja z checią śnieg bym przyjęła, może trochę to upierdliwe ale jak pięknie wygląda Cytat:
ale to chyba normalne w zaawansowanej ciąży Cytat:
|
|
#4293 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale to takie typowo bliźniacze. W tym da się ten stelaż zamienić na krótki i wtedy ma normalną długość
Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2016-01-08 o 10:42 |
||
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale u nas jest wymóg, że musi mąż iść z Tobą, a jak nie, to położna. |
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
To poczekam na meza i pojde
?
|
|
|
|
#4296 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale rozumiem strach działa, mam tak samo raz chce już a raz się modlę oby jeszcze nie ja myślałam o 3,6 ale wtedy jest problem z wiązaniami i TZta bym nie uwiazała pewnie i chyba wezmę 4,2 Cytat:
super wózek, bedzie wam wygodnie bo Grześ jeszcze malutki, fajnie że teraz są takie ułatwienia choć dawniej też jakoś ludzie dawali radę - miedzy moimi szwagierkami jest rok różnicy więc starsza dostała nakaz eksmisji z wózka dość wcześnie
|
|||
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Ja tez dziś po porannym karmieniu zasnelam z nim na łóżku. Drugi raz mi się tak zdarzyło.
Zuken fajnie ze córcia w domu grzeczna to i Ty jesteś spokojniejsza. Malwi super, że do domu już idziecie. Co ja czytam macie śnieg. a u nas 8 na plusie i stokrotki zakwitky. Viki pokaż torbę jak przyjdzie. iola bardzo ładny wózek Co do storczyka to powiem wam, że jakoś tak mi dziwnie z tym ze zakwitl taki symbol ze nowe życie. Nie wiem ale tak myślę że rąk miało być ze się urodził w grudniu i to dobry znak. |
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Malwi super ze do domu idziecie
Magda, padlam tekst boski :-D Iola super wózek Ahnessy ja mam jedną 4,2 spokojnie by mi wystarczyła a druga 4,6 (żeby była dobra też dla Tz).
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja głowy nie myłam, bo myłam w poniedziałek rano, a po CC myłam się we wtorek rano, więc włosy miałam jeszcze okej.
Poza tym starałam się nie zalać bardzo rany, a myjąc głowę nie miałabym nad tym kontroli. No i nogi to mi TŻ umył, bo się nie schylałam ![]() Mój chustowy problem się rozwiązał sam Znalazłam Storchenwiege za 150zł, ale babka czekała na wpłatę od innej klientki. Jednak tamta nie wpłaciła i dzisiaj chusta leci do mnie! |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Schylac daje rade wiec glowe moze tez jakos ogarne... musze sie doprowadzic do porzadku bo mi zle jakos
A rany nie mozna moczyc? |
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
iola super wózek
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie myj głowy może, skoro piszesz, że Ci się kręci w głowie? Umyjesz jutro na spokojnie. |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
Ahnessy jakby to ode mnie zależało to już bym była rozpakowana, ale dzieć nie chce, więc zakładam nawet marcowy scenariusz
![]() Byle nie zechciał wychodzić w urodziny teściowej, 10.01 ![]() Dotka super a który Stoche oststecznie upolowałaś? )
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Aplikacja mi wysłała wiadomość:
Cytat:
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
Dotka pochwal się jak przyjdzie
![]() Hariett uuu to albo się spiesz albo zaciskaj nogi
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
magda moja mi mówi, że prawdopodobnie już urodziłam
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Tż mówi, że dam radę - no ba jak zacznie boleć, wody odejdą i będzie rozwarcie to już wyjścia nie będę miała jak tylko rodzić. Masakra im bliżej tym coraz więcej nerwów
Przed prawkiem ani maturą się tak nie denerwowałam!
|
|
|
|
#4310 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnula wielkie
żeby coś w końcu zaczęło się dziać Mojakaren no właśnie jeszcze na chwilke oczko zmruzylam i czuje się dużo lepiej. Tz dzwonił i mówię że dziś chyba pójdę spać do drugiego pokoju żeby się wyspal do pracy to się obraził na mnie że spać z nim nie chce. Faceci ![]() Tak czytam co piszecie o tych chustach i wydaje się być całkiem fajna alternatywa. Może też się w to zaglebie? Ejj ja też chce trochę śniegu. Bo teraz tak buro szaro i ponuro.... ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Iola super ten wózek. Fajne rozwiązania teraz robią czy to właśnie z takimi kombinacjami czy z podestami.
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tylko bym już chciała mieć małą przy sobie ![]() Za to dziewczyna mojego szwagra bije rekordy głupoty. Jedt w 7 tyg ciąży i ma prawdopodobnie zapalenie płuc ale nie chcę pójść do lekarza ani szpitala bo tak |
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Iola fajny wózek
ładne kolory. też bym podjęła taką decyzję![]() Dotka, gratulacje z zakupu chusty. Na pewno będziesz zadowolona. Dziś odebrałam już dwie przesyłki - 5 flanelek i półfabrykaty do kosmetyków. Miałam zrobić tylko mydełko dla młodego do mycia i krem do buzi (czyste masło shea, ewentualnie z olejkiem migdałowym), ale budzi się we mnie jakiś chemik, chociaż obliczanie stężeń to było coś czego nigdy nie lubiłam :P |
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zna Poli
Magdusia, poczytaj ![]() Ja już nie mogę się doczekać chusty, zwłaszcza że u nas się włączyła maruda i najlepiej tulić, tulić tulić, co wiąże się z tym, że dzień mija na tuleniu i karmieniu i nie ma czasu nawet naczyń umyć. Ja do gina wczoraj pojechałam, TŻ mówi że odkurzy i zrobi obiad i co? I zaczął dopiero jak ja już wracałam, bo młody potrzebował przytulania i wisiał na TŻcie
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak tak piszecie o karmieniu całą noc albo minimum godzinę, o nonstopowym przytulaniu... Jak ja zdam ten drugi semestr to nie mam pojęcia
|
|
|
|
#4318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tez masz jutro zjazd? Ja sie boje ze zacznę rodzić a jutro muszę być na zaliczeniach. Jest stresik
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Viki dlatego przestalam odbierac telefony :P
Zuken lekarze sa super,naprawde rozmawiaja, wyjasniaja. Pielegniarki. Coz zasnelam na godzine, to przyszla mnie @ obudzila czy bede jesc sniadanie. Z☠☠☠.ala mnie, ze mam zrobic porzadek na szafce. Masakra nie ogarniam takiego zachowania. Czarna chcialam i tule najwazniejsze, ze zdrowy jestAhness tulenie swoja droga, ale cala noc cyckal piersi. Typowy facecik
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4320 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
super oby szybko doszłaja tez sie napalilam i kupiłam LL 4,2 diamentowa w kratke 2 gatunek za 182 zł oby nam sie udalo chustowac to wtedy zapoluje na koronke ![]() jakos latwiej mi przyszlo kliknac chuste niz gemini..... Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2016-01-08 o 11:49 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

az sie sama wybudzilam tak glosno ale tz cierpliwie glowe mi przekrecal na bok i ponoc dzialalo na kilka minut
Podoba mi się, że póki ten uparciuch w brzuchu siedzi to mogę go sobie zrobić na pojedynczy i samego Grzesia wozić. Ciekawe jak się sprawdzi 
21.06.2014r.
super wózek, bedzie wam wygodnie bo Grześ jeszcze malutki, fajnie że teraz są takie ułatwienia choć dawniej też jakoś ludzie dawali radę - miedzy moimi szwagierkami jest rok różnicy więc starsza dostała nakaz eksmisji z wózka dość wcześnie

08.09.2012 

Przed prawkiem ani maturą się tak nie denerwowałam!
żeby coś w końcu zaczęło się dziać