Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz. IX - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-08, 08:58   #4261
hariett
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.

Niezdara przyznam że kto dokładnie tej "przyjemności" doświadczył nie pamiętam, ale nie kojarzę żadnego wątkowego porodu po masażu Z resztą sama miałam tego 28.12 i do tej pory cisza Ale fakt, mamy panikują

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:08   #4262
czarnulax
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.

magdusia to raczej ja jestem winowajcą jego nie wyspania za każdym razem jak mnie bolało się budziłam, wierciłam, wstawałam, znowu właziłam do łóżka i tak pół nocy, także ...
Casa moja córa jest zbyt wygodna
Stary 2016-01-08, 09:14   #4263
russiandoll
Raczkowanie

Tego jeszcze nie grali myslalam ze robotanie bedzie mi szlo gorzej ale melduje ze lazienka zrobiona a pomidorowka skonczona o tej porze jeszcze nie mialam obiadu
Ide robotać dalej
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:26   #4264
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Taaa jestem baaardzo turbo... Jutro do domu, a ja jeszcze nie spie. Kuuurde i to wszystko bez kofeiny. Aaa w ogole musze sie pochwalic, dzisiaj jestem bez przeciwbolowych. Fakt kregoslup mnie boli,ale wole to od faszerowania sie.
Super że już bez przeciwbólowców
Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
no właśnie w tym sęk ze mam wątpliwości czy wszystko
bo to olejek arganowy, to jakiś kosmetyk ale z tym że taniej masz rację
Ja wzięłam olej ze słodkich migdałów i olej kokosowy można dzieciora tym smarować a że przy okazji ja na tym skorzystam to juz inna kwestia
Cytat:
Mam dosc, od 1.40 Wojtus wisi na cyckach. Nie wyrabiam z przetworstwem. Nie wiem co mu sie stalo, w dzien ladnie jadl, a teraz w nocy cos go opetalo. Musze sie dopytac czy to normalne. Aaa i jakby ktos sie decydowal na nakladki do karmienia, to te z aventi sa fajne. Miekkie, cienkie, ale chronia przed zaciskaniem dziasel.
mleko w nocy jest bardziej kaloryczne, tłuste , może dlatego tak wisi?
Cytat:
Napisane przez russiandoll Pokaż wiadomość
Dzień dobry
jeden dzień a tyle emocji kolejne Maleństwa na swiecie! Dziewczyny gratulacje::
i kolejne sie szykują Dziewczyny za was kciuki

a mnie ogarnela jakas panika i kraze po domu od 4 kurcze dopiero do mnie dociera ze to lada dzień i wszystko tak naglemoze sie potoczyc kazde wyjscie z domu zaczynam juz rozpatrywac w kategoriach: moge wyjsc wrocic po torbe a potem juz Dzieciem takze paranoja mnie dopada i ukladam wszystko i przekladam z kata w kat...

malla nie łaska na mnie poczekac

dobrego dnia wszystkim
Cytat:
Tego jeszcze nie grali myslalam ze robotanie bedzie mi szlo gorzej ale melduje ze lazienka zrobiona a pomidorowka skonczona o tej porze jeszcze nie mialam obiadu
Ide robotać dalej
Kurde ja też mam jakieś dziwne pokłady energii obudziłam się dziś ok 7 i czuje się wyspana wtf? Chyba ktos pisał ze taki wzrost energii może być zapowiedzią porodu więc może jest dla nas szansa
Stary 2016-01-08, 09:32   #4265
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dzień dobry
Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę usnąć przed 24, a wstaję punktualnie 8:50 A jutro będę musiała wstać o 7:00 więc będę pewnie mega niewyspana na uczelni

Cytat:
My jutro wychodzimy do domu Wojtus je jak oszalaly. Nie wiem gdzie mu sie to miesci.

Cytat:
kurcze dopiero do mnie dociera ze to lada dzień i wszystko tak naglemoze sie potoczyc
Do mnie to nie może dotrzeć od 2 tygodni i robie w gacie na samą myśl
Wczoraj leżeliśmy już z TŻ a on do mnie, że za niecałe 3 tygodnie mały już pewnie będzie z nami i że on sobie nie wyobraża jak to będzie Dopiero były dwie kreski, a tu już po drugiej stronie brzucha... Zleciało za szybko stanowczo

Czarna - jak dostaniesz prawdziwych skurczy to twój Tż chyba Ci nie uwierzy w końcu
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:35   #4266
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Dziewczyny a jak Wasze brzuchy po porodach? U mnie zostalo duzo skory i brzuch wyglada jak w 5 msc ciazy
Chociaz i tak wydaje mi sie ze lepiej niz po pierwszej ciazy opuchlizna z nog ladnie schodzi, jak wroce do domu to musze sie zwazyc
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:37   #4267
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Viki - ja już Ci mówiłam Siedź na tyłku z brzuchem jak Ci dobrze i korzystaj z ostatnich chwil wolności przed porodem

A mi mały coś majstruje od wczoraj.. Ciągle bym sikała - to pewnie włazi mi główką albo rękami w pęcherz, bo co zmienię pozycję to idę siku I boli mnie w bożenie. Po prawej stronie cała ta kość na dole boli jak staję na prawej nodze, wyprostować się nie mogę na stojąco ani nic Myślałam, że wczoraj stanęłam jakoś nie tak, ale dalej boli
A tu trzeba ogolić nogi dziś
Stary 2016-01-08, 09:42   #4268
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Viki Wojtus ma niesamowita potrzebe tulenia sie. Moze tez dlatego dzisiaj jak go nakarmilam odlozylam do wozeczka, to zaczal plakac, wystarczy ze wyciagnelam go i polozylam obok siebie. Tak spalismy

Zuken brzuch jeszcze mam spory, u mnie taki 6 miesiac.

Raaany jak sie ciesze, ze dzisiaj wychodze. Moja tolerancja na obcych ludzi jest rowna zeru. Najchetniej rzucilabym granatem w pielegniarki. Wszystko mnie doprowadza do szalu. Jeszcze chwila. Obchod i kierunek dom

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:46   #4269
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak Wasze brzuchy po porodach? U mnie zostalo duzo skory i brzuch wyglada jak w 5 msc ciazy
Chociaz i tak wydaje mi sie ze lepiej niz po pierwszej ciazy opuchlizna z nog ladnie schodzi, jak wroce do domu to musze sie zwazyc
Kurde dziewczyny jak piszecie że 2-3 dni po porodzie to tak jak 5 msc ciązy to sobie myślę że to kurde nie jest źle przynajmniej u mnie w 5 msc jeszcze mogłam udawać że to kebab a nie dziecko
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Viki - ja już Ci mówiłam Siedź na tyłku z brzuchem jak Ci dobrze i korzystaj z ostatnich chwil wolności przed porodem

A mi mały coś majstruje od wczoraj.. Ciągle bym sikała - to pewnie włazi mi główką albo rękami w pęcherz, bo co zmienię pozycję to idę siku I boli mnie w bożenie. Po prawej stronie cała ta kość na dole boli jak staję na prawej nodze, wyprostować się nie mogę na stojąco ani nic Myślałam, że wczoraj stanęłam jakoś nie tak, ale dalej boli
A tu trzeba ogolić nogi dziś
Oj dziecior mnie kopie , niech już wyłazi z resztą co to za wolność z takim brzucholem nawet kieliszka winka nie można sobie "szczelić" dziś będę cisnąć herbatę z liści malin - wczoraj wypiłam 1 porcie i powiem Wam - da sie wypić chociaż koło malinowej herbaty to nie leżało
Stary 2016-01-08, 09:48   #4270
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Ide robotać dalej
Szalejesz ja od godziny próbuje wstać żeby ciuchy do automatu wrzucić a obiad to odległa galaktyka jeszcze

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
mleko w nocy jest bardziej kaloryczne, tłuste , może dlatego tak wisi?

Kurde ja też mam jakieś dziwne pokłady energii obudziłam się dziś ok 7 i czuje się wyspana wtf? Chyba ktos pisał ze taki wzrost energii może być zapowiedzią porodu więc może jest dla nas szansa
Też tak słyszałam jak Grześ tak mnie budził to zawsze sobie powtarzałam, że będzie mądry i to dla rozwoju jego mózgu codziennie mnie pomysłowością zadziwia

Kurcze to może u mnie też szansa tydzień przespałam a teraz po 4 godzinach wstaje i jest super
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 09:53   #4271
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Viki - ale na zakupki nie skoczysz ot tak sobie tylko to już będzie większa wyprawa Ostatnio z Tż byliśmy na kebabie (chciałam hamburgera ale w dwóch knajpach nie mieli bułek ) i mówię mu, że to być może nasz ostatni wypad we dwoje.. Aż mi dziwnie
Stary 2016-01-08, 09:55   #4272
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Zjadlabym kebaba!! Albo chociaz biszkopta :P
Stary 2016-01-08, 09:56   #4273
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Viki Wojtus ma niesamowita potrzebe tulenia sie. Moze tez dlatego dzisiaj jak go nakarmilam odlozylam do wozeczka, to zaczal plakac, wystarczy ze wyciagnelam go i polozylam obok siebie. Tak spalismy

Raaany jak sie ciesze, ze dzisiaj wychodze. Moja tolerancja na obcych ludzi jest rowna zeru. Najchetniej rzucilabym granatem w pielegniarki. Wszystko mnie doprowadza do szalu. Jeszcze chwila. Obchod i kierunek dom
spanie z dzieciorkiem

A co do obcych to rozumiem w 100% , pewnie będę marudzić tak samo jak Ty
Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Też tak słyszałam jak Grześ tak mnie budził to zawsze sobie powtarzałam, że będzie mądry i to dla rozwoju jego mózgu codziennie mnie pomysłowością zadziwia

Kurcze to może u mnie też szansa tydzień przespałam a teraz po 4 godzinach wstaje i jest super
Trzymajmy kciuki żeby z tą energią to była prawda no ja to serio zasypiając o 24 NIGDY nie czułam się wsypana o 7
Stary 2016-01-08, 09:58   #4274
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Malwi a jestes zadowolona z opieki? U mnie w szpitalu jest super! Mega sie ciesze ze przyjechalam tutaj rodzic

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

No i najwazniejsze córka jest podobno bardzo grzeczna w domu i nie maja z nia zadnego problemu mi tez czas nawet leci, jeszcze troche i przeniosa mnie na inna sale i w koncu dostane Olafa tylko dla siebie
Stary 2016-01-08, 10:02   #4275
czarnulax
Zakorzenienie

viki ja też piję tą herbatke już jakiś czas, szału nie robi, ale fakt, do wypicia, ale ja ogólnie średnio przepadam za smakiem wszelkich ziółek.
malwi super, że do domku. Chciałaś do niedzieli tulić już Wojtusia i się udało Ja do niedzieli chcę urodzić, może mojego życzenia też ktoś wysłucha

Cytat:
Czarna - jak dostaniesz prawdziwych skurczy to twój Tż chyba Ci nie uwierzy w końcu
my się już nie przejmujemy tymi skurczami, bólami i innymi dziwnymi dolegliwościami odkąd mogę rodzić i mała nas w jajo robi jak Tż się przebudzi to tylko pyta co ja robię/gdzie idę/co się dzieje, mówię, że mnie brzuch boli i idzie dalej spać

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Kołysanki dla córy do odbioru czekają. Noooo to teraz musi wyłazić złośnica
Stary 2016-01-08, 10:04   #4276
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
No i najwazniejsze córka jest podobno bardzo grzeczna w domu i nie maja z nia zadnego problemu mi tez czas nawet leci, jeszcze troche i przeniosa mnie na inna sale i w koncu dostane Olafa tylko dla siebie
A widzisz tak się martwiłaś I już niedługi malutki z mamą będzie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
my się już nie przejmujemy tymi skurczami, bólami i innymi dziwnymi dolegliwościami odkąd mogę rodzić i mała nas w jajo robi jak Tż się przebudzi to tylko pyta co ja robię/gdzie idę/co się dzieje, mówię, że mnie brzuch boli i idzie dalej spać
Skończy się tak jak czytałam w pewnej historii, że babce odeszły wody, ona budzi męża, a on zaspany mówi jej "idź spać, pewnie się zsikałaś"

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Dawaj Polcia - już nie ma takiego mrozu!
Stary 2016-01-08, 10:05   #4277
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Skończy się tak jak czytałam w pewnej historii, że babce odeszły wody, ona budzi męża, a on zaspany mówi jej "idź spać, pewnie się zsikałaś"

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Dawaj Polcia - już nie ma takiego mrozu!
I śnieżek ładnie sypie
Stary 2016-01-08, 10:07   #4278
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

No właśnie bałwanka można zrobić Ja już nie wiem jak ją przekonać
Stary 2016-01-08, 10:08   #4279
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cześć laski. U mnie nadal dwupak, aczkolwiek wczoraj skurcze były co 10 min przez godzinę! Na szczęście położyłam się i sie troche uspokoiły. Wczoraj tez dostałam tak epickiej zgagi jak nigdy. Serio nie wiedziałam czy rzygać czy pić.

Powodzenia na KTG dziś :-*

Co do chust to ja mam LF i jest świetna. Gdy pytalam co zamawiać to usłyszałam że kazda będzie dobra. Wszystko to kwestia długości i praktyki wiązania. Pytalam się o czas użytkowania to ponoć o ile świadomie się nie uszkodzi to dożywotnio
Stary 2016-01-08, 10:10   #4280
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Viki - ale na zakupki nie skoczysz ot tak sobie tylko to już będzie większa wyprawa Ostatnio z Tż byliśmy na kebabie (chciałam hamburgera ale w dwóch knajpach nie mieli bułek ) i mówię mu, że to być może nasz ostatni wypad we dwoje.. Aż mi dziwnie
Oj tam oj jakoś dam radę, chociaż jeśli chodzi o jakieś większe zakupy to zamierzam zostawiać dziecia z tatą/dziadkiem czy coś
Cytat:
viki ja też piję tą herbatke już jakiś czas, szału nie robi, ale fakt, do wypicia, ale ja ogólnie średnio przepadam za smakiem wszelkich ziółek.

]Kołysanki dla córy do odbioru czekają. Noooo to teraz musi wyłazić złośnica
Ja nawet lubię ziółka, jedyna traumą w tym temacie był dla mnie skrzyp polny

Napiszę Ci o co wczoraj mi kumpela napisała - pogadaj z córka niech ogarnie graty i wychodzi

Mi dziś przywiozą moją torbę
Cytat:

Cytat:
I śnieżek ładnie sypie
U mnie nie ma śniegu
Stary 2016-01-08, 10:14   #4281
hariett
Zadomowienie

Nebula ja znowu czytałam że niższe gramaturu z czasem powodują dyskomfort, bardzoej czuć ciężar dziecka. Ale to moim zdaniem kwestia co komu pasuje... Nk i nie wszystkie dzieci równo nabierają masy

Stary 2016-01-08, 10:14   #4282
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie bałwanka można zrobić Ja już nie wiem jak ją przekonać
wierz mi, że ja też nie mąż się śmieje, że wdała się w matkę

Cytat:
Napiszę Ci o co wczoraj mi kumpela napisała - pogadaj z córka niech ogarnie graty i wychodzi
próbowałam i dalej siedzi
a śnieg mogę Ci oddać, bo ja nie lubię
Stary 2016-01-08, 10:17   #4283
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Mam dosc, od 1.40 Wojtus wisi na cyckach. Nie wyrabiam z przetworstwem. Nie wiem co mu sie stalo, w dzien ladnie jadl, a teraz w nocy cos go opetalo. Musze sie dopytac czy to normalne. Aaa i jakby ktos sie decydowal na nakladki do karmienia, to te z aventi sa fajne. Miekkie, cienkie, ale chronia przed zaciskaniem dziasel.
tulic sie chce, tak jak to robil cale 9 msc
Cytat:
Ja wzięłam olej ze słodkich migdałów i olej kokosowy można dzieciora tym smarować a że przy okazji ja na tym skorzystam to juz inna kwestia

kazdy pretekst jest dobry
oj to u mnie sie na porod nie zapowiada wstalam o 8 chyba bardziej zmeczona niz sie kladlam
Cytat:
Zjadlabym kebaba!! Albo chociaz biszkopta :P
bidulko a nic nie mowili o jedzeniu? moze jednak dadza ci dzis choc jakiegos sucharka?
Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Moja noc-tragedia! Spalam może ze 2h. Tz do pracy pojechał jak zombi a ja niewiele lepiej wyglądam. A wszystko przez moje koszmarne chrapanie:-( i to nie jakies lekkie pochrapywanie ale takie totalne że się spać nie daje. Tz co chwila mnie budził żebym przestała. Jednocześnie jestem na niego totalnie zła ale też mi bardzo wstyd. Nigdy nie miałam z tym problemu a to co się dzieje przez ostatnie dni to masakra...
tez ostatnio zaczelam chrapac az sie sama wybudzilam tak glosno ale tz cierpliwie glowe mi przekrecal na bok i ponoc dzialalo na kilka minut
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Ale kurcze, jak sobie przypomnę że u mnie "mały" ból u dentysty to mega sprawa to jakoś nie wiem czy to przeżyję, a zzo brzmi dla mnie równie przerażająco...
mam to samo, nie siadam na fotel bez obietnicy znieczulenia
Cytat:
Napisane przez small_ Pokaż wiadomość
Ahnessy tak jak pisze Hariett info jest na ich fb. Co do 2 gat. moja koronka jest z outlet i Jakieś drobne niedociągnięcia widać ale nie rzucają się w oczy i LL twierdzi, że to nie ma wpływu na nośność chusty. (Zawsze możesz zamówić a jak się okaże że wada jest mocno widoczna to masz 14 dni na zwrot )
Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Ahnessy info jest na fb lennylamb ja mam mojego diamenta od nich właśnie z outletu i jest ok, tosą tylko drobne błędy kosmetyczne, w żaden sposób nie wpływające na bezpieczeństwo/wygodę noszenia.
dzieki dziewczyny to moze sie dzis skusze zobacze co bedzie
jeszcze jedno pytanie odnosnie chustowania i wiecej nie zanudzam, jaki rozmiar macie?
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 10:17   #4284
kamilka
Zadomowienie

Magda Hahaha tekst z posikamiem boski

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 10:17   #4285
iola14
Rozeznanie

Cytat:
W domu najlepiej

Cytat:
mój nie domyślny mąż potrafiłby tak zrobić

Cytat:
I śnieżek ładnie sypie
O i u mnie też pierwszy raz w tą zimę tak ładnie sypało

Mojej nic nie przekonuje Na dzisiaj się nie zapowiada

Zrobiłam zdjęcie wózka, więc się chwalę na żywo ma taki ładny połyskliwy kolor bo na tym zdjęciu średnio widać Podoba mi się, że póki ten uparciuch w brzuchu siedzi to mogę go sobie zrobić na pojedynczy i samego Grzesia wozić. Ciekawe jak się sprawdzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160108_100540.jpg (108,4 KB, 53 załadowań)
Stary 2016-01-08, 10:20   #4286
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Iola ładny wózek Ciekawe jak się nim manewruje
Stary 2016-01-08, 10:20   #4287
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Normalne normalne
Pewnie sklada zamowienie na wieksza ilosc mleczka
Cytat:
Joanna pierwsze dwa razy jak maly jadl to faktycznie bolalo mocniej i rana ciagnela... trraz juz jest ok w miare
Przewracanie na boki i ogolnie lezenie na boku mnie bardziej bolało niz wstawanie wlasnie
Identycznie jak u mnie,przewracanie sie na boki i spanie na noku to byl dramat
Cytat:
Napisane przez small_ Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Dotka ja bym brała ta którą mi się najbardziej podoba.

Ahnessy tak jak pisze Hariett info jest na ich fb. Co do 2 gat. moja koronka jest z outlet i Jakieś drobne niedociągnięcia widać ale nie rzucają się w oczy i LL twierdzi, że to nie ma wpływu na nośność chusty. (Zawsze możesz zamówić a jak się okaże że wada jest mocno widoczna to masz 14 dni na zwrot )

Kinga ja wierzę w takie rzeczy piękna historia
Moje storczyki mnie zadziwily bo 6 na raz puścilo nowe pędy i też mówiłam do Tz, że na pewno zakwitna na narodziny małej. A tu dzisiaj patrzę jeden paczek się rozkłada już... chyba muszę zmodyfikować teorie bo ja nie chcę dziś ani jutro.

Russian mnie też się takie napady paniki zdarzają, dwa razy to aż mi oddychać było ciężko tak spanikowalam.

Joanna to długo czekają u Ciebie z pionizacja ale dzięki temu mniejsza szansa na zespół po punkcyjny. Szkoda tylko że jeszcze małej Ci nie pokazali na dłużej.

Magdusiaaa ja też zaczęłam chrapac a się dowiedziałam jak się obudziłam patrze nie ma Tz w lozku poszłam sprawdzić do drugiego pokoju a on tam śpi na kanapie z poduszka na głowie teraz niby się śmiejemy że to mała chrapie a nie ja ale i tak głupio się z tym czuje.

A mnie dzis od rana głową boli:/ i ogółem jakoś się strasznie często budzilam w nocy i przy każdym przewracaniu brzuch mnie zaczynał boleć jak na @ :/

Aaaa zostało mi 7 dni co cc
No wlasnie sama nie wieeeem! Ma oddzwonic jedna babka bo ma storchena za 150zl i jak jej jedna babka nie przeleje to ona mi wysle.
Cytat:
U mnie coraz lepiej
Wczoraj sie bez problemu wydepilowalam
Cytat:
Zjadlabym kebaba!! Albo chociaz biszkopta
Ja w szpitalu mialam straszna chcice na mc donalda

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 10:25   #4288
iola14
Rozeznanie

Cytat:
Iola ładny wózek Ciekawe jak się nim manewruje
Bez obciążenie bardzo przyjemnie trochę mnie długość przeraża, ale ma służyć głównie do spacerów , więc chyba nie będzie problemu.
Stary 2016-01-08, 10:29   #4289
hariett
Zadomowienie

Ahnessy ja się zbudziłam 6.40, ale jakoś nadchodzącego porodu nie przeczuwam... Rodzimy w marcu?

Oj ja zazwyczaj starałam się wytrzymać zykłe borowanie bez znieczulenia, ale co się nastękałam to moje

Ja mam chusty 5,2m (największy), ale dziś brałabym raczej 4,2 jeśli myślałabym o chuście dla siebie, a dla siebie i tż może 4,6. Póki co jednak ciąć tego co mam nie zamierzam.

Iola fajny wózek! Dobrze że teraz takie cuda też są

Magda tekst z sikaniem mega

Zuken biedna, a ne masz żadnej skitranej wałówki? albo chociaż życzliwego potencjalnego dostawcy?

Ja po ktg. Tętno ok, skurczy brak następne w poniedziałek i w środę do szpitala na leżenie...

Stary 2016-01-08, 10:34   #4290
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Napiszcie mi jeszcze kiedy bralyscie prysznic po cc? Ja bym chciala dzisiaj juz sie wykapac i ogarnac w koncu ale kreci mi sie w glowie jak chwile pochodze albo postoje i nie wiem czy to normalne czy czekac do wieczora na przyklad i bedzie lepiej?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości