|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II)
Cytat:
stacjonarnie tez nie ma-nawet tych bordowych....
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
te bluzy:
http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...53&colorId=450 są tak małe, że serio lepej wziac L jak się nosi M? Chcę własnie zamówić i nie wiem właśnie
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
A ona nie przeszła przypadkiem na nową kolekcję? Jest jakaś brązowa i czarna
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzę mam dziś na sobie, także później mogę podać wymiary L. Mam górę 38, piersi duże C, małe D i tutaj był największy problem, bo chciałam by tu bluza była luźna, a w rozmiarze M materiał byl naciagniety. Będę polowala jeszcze na brązowa L, w bordowej wyglądałam jak menel :P
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno była już przeceniona trochę, ale może potem jednak zrzucili ją do NK, nie takie dziwy widziałam. Zwłaszcza w Orsayu-nie kupiłam na wyprzedaży letniej jeansów za 50 zł (głupia!)wówczas ze 130, teraz te same jeansy z tym samym numerem referencyjnym były znów po 150 na jesieni, potem przecenione na 110 Myślałam,że spadną choć do 80, ale niestety już wykupili, albo schowali znowu
|
|
|
|
|
#1869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I poprosze o recenzje pluszowej bluzy jak juz dotrze Cytat:
|
||
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzisiaj bordową narzutkę, śliczny kolor
Gdybym ją zamówiła w obecnej cenie to już w ogóle byłaby rewelacja |
|
|
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie czy jest dziś szansa na jakieś obniżki? warto w nocy czatować?
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie wstawiacie fotorelacji
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może te spodnie (elastyczne spodnie push- up)?
Jak celować z rozmiarem- brać taki sam jak w Pull&Bear i Mango czy jednak większy?
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo was proszę o pomoc, pewnie wszystkie wiemy jak to jest napalić się na jakieś ubranie, którego nigdzie już nie ma, stąd pytanie:
Czy u Was w sklepie są poniższe rzeczy(stradi, pull, bershka), najlepiej gdyby był to Wrocław albo Kraków, ale mogę nawet zapłacić komuś za wysyłkę: 1. Bershka zamszowa bluzka z supełkiem (XS,S) ale beżowa http://www.bershka.com/pl/kobieta/pr...100143503.html 2. Stradi, szara bluza z wywijanym golfem (S,M) http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...53&colorId=450 3. Pull, Spodnie biker z suwakiem (32,34) http://www.pullandbear.com/pl/pl/dla...1p6197004.html Z góry wam dziękuję, mogę sie odwdzięczyć podobnymi poszukiwaniami !
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a spodnie z pulla widzialas na zywo/mierzyłas? bo chce zamowic i nie wiem czy brac 38 czy 40 ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
a pluszowa bluze juz mam, jest cienka, nie jest obszywana bede w domu dopiero w poniedziałek, wiec wtedy moge sprawdzic wymiary, jakbys chciała
|
|
#1876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
czekam i czekam, a obniżek cen nie ma. w weekend pewnie nie ma się co spodziewać?
|
|
|
|
#1880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kliknelam jeszcze te kiecke
stradi paski.jpg
|
|
#1883 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Martolek;54064564]Przeciez w tym tygodniu juz byly obnizki...
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Jesteś pewna, że na wszystko były obniżki? moich produktów chyba to nie objęło, a na poprzednich wyprzedażach obniżali wszystko |
|
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym coś jeszcze kliknęła ,ale nie wiem co
potrzebuję kurtki skóry/eko skóry ale żadna mi się nie podoba jakoś szczególnie ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- [QUOTE=foksy;54064772]Obniżają partiami,nie wszystko na raz |
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stopniowo przeceniaja tylko poszczegolne kategorie, albo nawet czesc produktow danej kategoriiNigdy jej nie widziałam, ale teraz patrze że ma w składzie 47% akrylu to może nie jest taka najcieńsza?
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej nie wiem, co zrobić z tymi woskami, kurcze trudna decyzja. Jakby były choć 2 cm dłuższe to na pewno bym je zostawiła, a tak... Zawsze w tego typu spodniach czuję się, jakbym je miała z młodszej siostry i mam wrażenie,że wszyscy wokół jak na mnie patrzą, myślą podobnie Niby nie pali mi się, bo mam czarne woski ze Stradiego, ale chciałam coś z wyższym stanem, bo tamte są dość niskie. Nie wiecie może,czy woski z Mango -te belle-mają ten stan wyższy raczej czy też niski? I rzeczywiście macie rację-te moje stare woski mają więcej wosku niż te, które wczoraj odebrałam ze sklepu... One z kolei są takie, jak moje woski ze Stradiego,l któ9re kupowałam ponad rok temu-jasnoobrązowe-też marny wosk, ale myślałam,że to wina koloru
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woski z wysokim stanem sa w HM http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0327863001.html tylko ze sa strasznie sztywne, mialam rozmiar 38 i sie nie zapiełam, więc jakby co to bierz rozmiar wiekszy niz nosisz
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie robiłam wcześniej zakupów online, dopiero w tym sezonie tu, w Stradim Jak z wysyłką do sklepu w H&M za darmo? Można płacić przelewem? Spytam na zaś![]() Ja praktycznie codziennie coś odbieram. Dziś widzę,że dorzucili tyrkotowy kardigan w kolorze czarny M to co tam, kliknęłam. Czy duża jest różnica między S a M tych swetrów? ![]() Ja klikam pojedyncze rzeczy, bo ciągle coś się pojawia, albo dochodzę do wniosku że jednak nie doczeka to przeceny. I tym sposobem będę mieć 4paczki do odebrania Wstyd mi, dlatego dziś już kliknęłam do innego sklepu, bo byłam w jednym dwa razy odbierać paczki i już mnie tam poznają![]() Tym, sposobem czekam na : 1. Trykotowy kardigan brązowy rozmiar S wówczas za 50 zł 2.Szydełkowy top w kolorze czerwonym S 3. Top z imitacji zamszu czarny, bo spadła jeszcze cena spodnica z naszywką ze sztucznej skóry i dzisiejsze nr 4 do innego sklepu z poczucia wstydu i żenady -czarny kardigan trykotowy rozmiar M już za 36 zł Dodam tylko,że w życiu tych kardiganów wcześniej nie widziałam na oczy na żywo Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2016-01-09 o 12:10 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

stacjonarnie tez nie ma-nawet tych bordowych....

Na pewno była już przeceniona trochę, ale może potem jednak zrzucili ją do NK, nie takie dziwy widziałam. Zwłaszcza w Orsayu-nie kupiłam na wyprzedaży letniej jeansów za 50 zł (głupia!)wówczas ze 130, teraz te same jeansy z tym samym numerem referencyjnym były znów po 150 na jesieni, potem przecenione na 110

Jak celować z rozmiarem- brać taki sam jak w Pull&Bear i Mango czy jednak większy?
potrzebuję kurtki skóry/eko skóry ale żadna mi się nie podoba jakoś szczególnie