Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-10, 20:27   #3571
esor
Mamusia Luty 2016

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Mami87 Pokaż wiadomość
Hurra!!! Działa interneto w szpitalu i mogę popisać z laptopa, bo z tel coś nie idzie.
No więc witamy się już w szerszym gronie na tym świecie Jestem prze szczęśliwa.
Zameldowałam się w środę w szpitalu, planowana cesarka w czwartek rano ale o 00.30 poczułam mocny skurcz i ogromne parcie na pęcherz, nim doszłam do łazienki odeszły mi wody i ogarnął strach, że to JUŻ!!! Szybko na stół i o 1.25 przyszła na świat Hanna 2200g a o 1.27 Zofia 2700g. Od początku Kokoszki oddychaj same Pierwsza doba po cc tragiczna ale z każdym dniem co raz lepiej, od wczoraj mam Kokoszki cały cza przy sobie , bo zaczęłam wstawać i chodzić. Po pierwszym cięciu szybciej doszłam do siebie i mogłam zajmować się Izabelą (dziwię się, że niektóre kobiety wybieraja cc na życzenie)
Niestety Kokoszki maja niedobory wapnia i magnezu, dziś były na ostatniej mam nadzieję kroplówce, jutro pobiorą krew i zrobią usg przez ciemiączkowo i jesli wszystko będzie git jutro wychodzimy do domu, więc proszę trzymajcie za nas kciuki.

Maaaaaaaaaaami :klaski: :klaski: :klaski:

SA CUDOWNE 💑😘🌸

Dziewczyny, ja tylko się Melduje, że powoli zdrowieje, lekkie skurcze ciągle są, ale ogólnie wszystko u nas ok

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:27   #3572
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
noo właśnie tak sobie pomyślałam, że waga, wagą... a wielkość brzucha swoje
Tylko teraz to już chyba powinnyśmy jakoś stale przybierać, bo przecież dzieciaczki najwięcej teraz rosną... a ja mam tylko 0,5 kg na plus przez 3 tygodnie i to mnie martwi

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

uuu łaaa za tydzień i 2 dni zacznę 9 miesiąc
Z drugiej strony co miało nam przybyć to już nam przybyło
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:34   #3573
Aninis
Zakorzenienie

Motyl a ten olej z pestek moreli, to ma być do kąpieli - czy do posmarowania po kąpieli ?

edit:
znalazłam taki tłoczony na zimno, fajnie bo mają różną gratamturę do wyboru
i tak sobie czytam o tym olejku - ciekawe rzeczy o nim piszą
https://e-naturalne.pl/pl/p/Olej-z-p...afinowany-/471

Edytowane przez Aninis
Czas edycji: 2016-01-10 o 20:46
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:40   #3574
re_nata
Raczkowanie

Aninis - ja mam termin na 12 luty

a czytałam gdzieś,że teraz na samej końcówce to niektóre mamy już nie przybierają na wadze, u mnie to od września co 2 tyg waga o 1 kg szła w górę, a czasem nic nie przybierałam.
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:41   #3575
Elena_22
Wtajemniczenie

No tak- jak mnie nie ma, to wy się rozpisujecie- spisek jakiś czy cuś??

Kurczę, wy tak ładnie i szczuplutko wyglądacie, u mnie jeszcze ponad mc do tp, a już taczam się jak wieloryb , przybrałam już 13 kg, nogi popuchnięte, woda sie gromadzi ( zawsze miałam do tego skłonność ), co za los .

Kupiłam sobie ostatnio tyle ładnych rzeczy, a potem w nocy doła złapałam, że po co mi to, skoro jestem gruba, brzydka i w ogóle i nic już mi nie pomoże .
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:45   #3576
figa84
Zakorzenienie

Elena dlatego ja nic nie kupuję póki co Za to jak byłam z tz w CH, to spojrzał na stoisko z bielizną i był tam taki ładny kpl (koszulka i majtki) i mówi mi "ladny". Myślałam, że go zabije na miejscu

Edytowane przez figa84
Czas edycji: 2016-01-10 o 20:53
Stary 2016-01-10, 20:46   #3577
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony co miało nam przybyć to już nam przybyło
U mnie taki paradoks, ze przez święta( czytaj:wielkie obżarstwo) nie przybyło nic, za to potem ho ho , kiedy czasem nic prawie nie tknęłam, tylko woda, mnóstwo wody i owoce
Stary 2016-01-10, 20:48   #3578
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

a czytałam gdzieś,że teraz na samej końcówce to niektóre mamy już nie przybierają na wadze, u mnie to od września co 2 tyg waga o 1 kg szła w górę, a czasem nic nie przybierałam.
to ja mam 10 dni później od Ciebie
Stary 2016-01-10, 20:51   #3579
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Elena dlatego ja nic nie kupuję póki co Za to jak byłam z tz w CH, to spojrzał na stoisko z bielizną i był tam taki ładny kół (koszulka i majtki) i mówi mi "ladny". Myślałam, że go zabije na miejscu
Nie mogłam się oprzeć , dlatego zamiast na normalnym pasku kupiłam spódnicę tiulową na takiej szerszej gumie , sukienkę też z takim cieniutkim ściągaczem w pasie. jeszcze teraz nosze bluzki S lub XS, i to z takim garażem z przodu, to może nie będzie tak źle?!
Oczywiście, mój mąż nie widzi problemu: no jak to- przecież ty masz TYLKO brzuch? i juz najchętniej ubrałby mnie w stringi i koronki
Stary 2016-01-10, 20:52   #3580
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Nie mogłam się oprzeć , dlatego zamiast na normalnym pasku kupiłam spódnicę tiulową na takiej szerszej gumie , sukienkę też z takim cieniutkim ściągaczem w pasie. jeszcze teraz nosze bluzki S lub XS, i to z takim garażem z przodu, to może nie będzie tak źle?!
Oczywiście, mój mąż nie widzi problemu: no jak to- przecież ty masz TYLKO brzuch? i juz najchętniej ubrałby mnie w stringi i koronki
O widzisz to Twój mąż jak i mój
Stary 2016-01-10, 20:53   #3581
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie taki paradoks, ze przez święta( czytaj:wielkie obżarstwo) nie przybyło nic, za to potem ho ho , kiedy czasem nic prawie nie tknęłam, tylko woda, mnóstwo wody i owoce
Elena z tego co piszesz, to wygląda na to, że woda Ci się gromadzi, więc nie stresuj się kobieto

Ja dzisiaj kupiłam sobie biustonosz, ale nie do karmienia, tylko zwykły... w swoje stare się nie mieszczę, a mam już dosyć tych materiałowych do karmienia, które kupiłam i zaczęłam w nich z musu chodzić. i walnęłam se dzisiaj takiego push-upa, że mi się micha cieszy a cooo mi tam, najwyżej go później wyrzucę jak mi się rozmiar zmieni.
A przy okazji lookałam na ciuchy, ale nic mi się nie podobało ...i w sumie to nawet lepiej
Stary 2016-01-10, 20:57   #3582
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi kosmetycznymi, to faktycznie będziesz miała większy problem, żeby znaleźć. W zwykłym markecie nie ma raczej szans.

A z tym brzucholem, to już tak nie czaruj, że to przez wzrost Ty bardzo malutko przybrałaś, z tego co pamiętam.
Ja mam 170 cm wzrostu i na plusie 10,5 kg... a mój brzuchol przy Twoim jest gigantyczny
hmmm... ale może waga, wadze nie równa? i nie ma co na kg patrzeć może mam więcej wód płodowych ?
a nie wiem w sumie, mi zawsze mówili,że mam dużo wód płodowych
Ale może jakoś rozkład miednicy itp. U mnie genetyka, mama też miała w obu ciążach niewielki brzuch.
Ja mam 6,5 na plusie, ale ostatnio ciągłe mdłości i zgagę, to i apetytu brak...

Cytat:
i tak malutki
za to jaki Ty masz biust no no
w ciążach i przy kp taki właśnie miewam...

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
No już większy
Ale dalej jak po garnku fasoli Tak już pewnie masz, że te brzuszki nie za duże
haha moja koleżanka zawsze mówi,że wyglądam jakbym się kapusty z groszkiem najadła

Cytat:
Motyl a ten olej z pestek moreli, to ma być do kąpieli - czy do posmarowania po kąpieli ?

edit:
znalazłam taki tłoczony na zimno, fajnie bo mają różną gratamturę do wyboru
i tak sobie czytam o tym olejku - ciekawe rzeczy o nim piszą
https://e-naturalne.pl/pl/p/Olej-z-p...afinowany-/471
tak, tłoczony na zimno i chcę do kąpieli lub mycia pupala

http://dziecisawazne.pl/olej-z-pestek-moreli/

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Elenka u Ciebie to na pewno woda, zejdzie migusiem

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 20:57   #3583
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Udana jesteś, w S-ki i XS-ki się mieścisz a wpadasz w zły nastrój, że przytyłaś
A Twój mąż dobrze prawi - polać mu
Stary 2016-01-10, 20:57   #3584
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
O widzisz to Twój mąż jak i mój
Tak, on już mówi, jak mi ładnie będzie w tych ubraniach . w pierwszej ciąży wszystko spadło mi błyskawicznie, brzuch nie wisiał, ale kto wie, co będzie teraz?!
Nie powiem, sama chciałabym już założyć coś ekstra, a nie tylko ładnie i wygodnie
Stary 2016-01-10, 21:01   #3585
Lola2828
Zadomowienie

Jak wy wszystkie zgrabnie się prezentujecie z tymi brzuchami a mi się wydaje że jestem taka wieeelka choć woda mi się nie zatrzymuje na razie przynajmniej ... o kupnie rzeczy nawet nie myślę bo mi słabo łapię nerwy i po co mi to i tak jestem chodzącym kłębkiem nerwów dzisiaj krzyczałam na wszystko choć tylko pies był w domu nawet sama do siebie komentowałam głupie reklamy i strasznie przeklinałam dobrze że nikt mnie nie słuchał ale i tak mi nie ulżyło miałam ochotę coś lub kogoś uszkodzić serio rzadko tak mam ... i pierwsze co pomyślałam ale bym zapaliła ale za chwilę mi przeszło
Stary 2016-01-10, 21:01   #3586
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Elena z tego co piszesz, to wygląda na to, że woda Ci się gromadzi, więc nie stresuj się kobieto

Ja dzisiaj kupiłam sobie biustonosz, ale nie do karmienia, tylko zwykły... w swoje stare się nie mieszczę, a mam już dosyć tych materiałowych do karmienia, które kupiłam i zaczęłam w nich z musu chodzić. i walnęłam se dzisiaj takiego push-upa, że mi się micha cieszy a cooo mi tam, najwyżej go później wyrzucę jak mi się rozmiar zmieni.
A przy okazji lookałam na ciuchy, ale nic mi się nie podobało ...i w sumie to nawet lepiej
Ja nawet nie mam do karmienia biustonosza, tylko normalne, ale większe .
Ja nigdy nie byłam zakupoholiczką, nie dla mnie łażenie po sklepach ciuchowych, ale co ta ciąża wyrabia z ludźmi- wpadłam normalnie w amok . 18.01 robię powtórkę .

Mam nadzieję, ze to tylko woda, wieczorem to w ogóle na kostkach poodciskane skarpetki
Stary 2016-01-10, 21:03   #3587
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, on już mówi, jak mi ładnie będzie w tych ubraniach . w pierwszej ciąży wszystko spadło mi błyskawicznie, brzuch nie wisiał, ale kto wie, co będzie teraz?!
Nie powiem, sama chciałabym już założyć coś ekstra, a nie tylko ładnie i wygodnie
echh... też mi się tęskni za tym, żeby znowu wyglądać jak kobieta... a nie stwór z bagien
Marzy mi się jakaś sukieneczka do szpilek założona... ale moje biedne nogi nie wyrabiają w szpilach przy tej wadze i jestem zmuszona chodzić w kozakach z takim szerokim hmmm kowbojskim obcasem.
Stary 2016-01-10, 21:10   #3588
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Udana jesteś, w S-ki i XS-ki się mieścisz a wpadasz w zły nastrój, że przytyłaś
A Twój mąż dobrze prawi - polać mu
to na pewno rozmiarówka pomylona , do tej pory największy rozmiar jaki miałam to M - trafiłam raz na taką kurtkę zimową, bo inne ubrania M to za duże, nawet teraz.

Właśnie zobaczył w tv fikuśną koszulkę i tekst: kiciu, mogłabyś sobie taką sprawić. Na moje mordercze spojrzenie, jak się w to niby miałabym wcisnąć, on zdziwiony odpowiada: no, ale przecież za mc już założysz . To sie zdziwi chłopina .

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
echh... też mi się tęskni za tym, żeby znowu wyglądać jak kobieta... a nie stwór z bagien
Marzy mi się jakaś sukieneczka do szpilek założona... ale moje biedne nogi nie wyrabiają w szpilach przy tej wadze i jestem zmuszona chodzić w kozakach z takim szerokim hmmm kowbojskim obcasem.
Mi też
Ja teraz nie nosze obcasów, bo jestem lepeta i fajtłapa, więc boję się potknięć i upadków- ja normalnie na równym potrafię nosem zaryć o glebę, teraz ryzykować nie chcę, tym bardziej w zimie .

Jaka tam waga u Ciebie ?!
Stary 2016-01-10, 21:10   #3589
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
a nie wiem w sumie, mi zawsze mówili,że mam dużo wód płodowych
Ale może jakoś rozkład miednicy itp. U mnie genetyka, mama też miała w obu ciążach niewielki brzuch.
Ja mam 6,5 na plusie, ale ostatnio ciągłe mdłości i zgagę, to i apetytu brak...

w ciążach i przy kp taki właśnie miewam...

haha moja koleżanka zawsze mówi,że wyglądam jakbym się kapusty z groszkiem najadła

tak, tłoczony na zimno i chcę do kąpieli lub mycia pupala

http://dziecisawazne.pl/olej-z-pestek-moreli/

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Elenka u Ciebie to na pewno woda, zejdzie migusiem
ooo widzisz a ja się zastanawiam, czy dla siebie nie kupić. Zainteresowałaś mnie tym olejem. Wyczytałam, że dobrze nawilża i całkiem nieźle się wchłania... i ma właściwości przeciwzmarszczkowe... ciekawe jakby się nadał do twarzy tak na noc.
Poza tym muszę coś wymyślić na mój brzuchol, a w tym linku, który wrzuciłaś jest przepis na miksturę na brzuchol. Od 2 dni mnie tak brzuch swędzi, że chyba oszaleję... do tego zaczęły mnie swędzieć ręce i plecy. Zastanawiam się, czy nie mam jakiejś reakcji na kapsułki do prania, bo jakieś 2 miesiące temu zmieniłam właśnie specyfik do prania, wcześniej używałam płynów do prania. Każda bluzka mnie gryzie... a jak brzuchol wywalę na wierzch, to spokój.
Dzisiaj puściłam sobie pranie w proszku dla dzieci i zobaczę jak będzie.
Stary 2016-01-10, 21:11   #3590
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Jak wy wszystkie zgrabnie się prezentujecie z tymi brzuchami a mi się wydaje że jestem taka wieeelka choć woda mi się nie zatrzymuje na razie przynajmniej ... o kupnie rzeczy nawet nie myślę bo mi słabo łapię nerwy i po co mi to i tak jestem chodzącym kłębkiem nerwów dzisiaj krzyczałam na wszystko choć tylko pies był w domu nawet sama do siebie komentowałam głupie reklamy i strasznie przeklinałam dobrze że nikt mnie nie słuchał ale i tak mi nie ulżyło miałam ochotę coś lub kogoś uszkodzić serio rzadko tak mam ... i pierwsze co pomyślałam ale bym zapaliła ale za chwilę mi przeszło
ja też tak mam- albo spokojna za bardzo, albo szał ciał
Stary 2016-01-10, 21:13   #3591
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
to na pewno rozmiarówka pomylona , do tej pory największy rozmiar jaki miałam to M - trafiłam raz na taką kurtkę zimową, bo inne ubrania M to za duże, nawet teraz.

Właśnie zobaczył w tv fikuśną koszulkę i tekst: kiciu, mogłabyś sobie taką sprawić. Na moje mordercze spojrzenie, jak się w to niby miałabym wcisnąć, on zdziwiony odpowiada: no, ale przecież za mc już założysz . To sie zdziwi chłopina .

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Mi też
Ja teraz nie nosze obcasów, bo jestem lepeta i fajtłapa, więc boję się potknięć i upadków- ja normalnie na równym potrafię nosem zaryć o glebę, teraz ryzykować nie chcę, tym bardziej w zimie .

twój tż jest dobry po prostu wierzy w ciebie ! a moze ty się zdziwisz
Stary 2016-01-10, 21:13   #3592
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
hormony ciążowe dają Ci się we znaki
A co Twój psiak na te krzyki ?
Paliłaś przed ciążą, że Cię ciągło do fajek?
Stary 2016-01-10, 21:14   #3593
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już V część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

U mnie od miesiąca 0 na plusie uhh to chyba za te 7 i 8. Miesiąc obfity w kg
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:14   #3594
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet nie mam do karmienia biustonosza, tylko normalne, ale większe .
Ja nigdy nie byłam zakupoholiczką, nie dla mnie łażenie po sklepach ciuchowych, ale co ta ciąża wyrabia z ludźmi- wpadłam normalnie w amok . 18.01 robię powtórkę .

Mam nadzieję, ze to tylko woda, wieczorem to w ogóle na kostkach poodciskane skarpetki
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że woda Ci się zbiera
Stary 2016-01-10, 21:16   #3595
butterfly20
Zakorzenienie

Elena no widzisz, a ja najczęściej Mki noszę

Cytat:
ooo widzisz a ja się zastanawiam, czy dla siebie nie kupić. Zainteresowałaś mnie tym olejem. Wyczytałam, że dobrze nawilża i całkiem nieźle się wchłania... i ma właściwości przeciwzmarszczkowe... ciekawe jakby się nadał do twarzy tak na noc.
Poza tym muszę coś wymyślić na mój brzuchol, a w tym linku, który wrzuciłaś jest przepis na miksturę na brzuchol. Od 2 dni mnie tak brzuch swędzi, że chyba oszaleję... do tego zaczęły mnie swędzieć ręce i plecy. Zastanawiam się, czy nie mam jakiejś reakcji na kapsułki do prania, bo jakieś 2 miesiące temu zmieniłam właśnie specyfik do prania, wcześniej używałam płynów do prania. Każda bluzka mnie gryzie... a jak brzuchol wywalę na wierzch, to spokój.
Dzisiaj puściłam sobie pranie w proszku dla dzieci i zobaczę jak będzie.
Ja od dawna używam migdałowego też na brzuch a na buzię z kiełków pszenicy

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 21:16   #3596
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
ja też tak mam- albo spokojna za bardzo, albo szał ciał
Ale masakra to była miałam ochotę sama sobie liścia strzelić żeby się uspokoić !
Stary 2016-01-10, 21:16   #3597
Elena_22
Wtajemniczenie

Motylku, zaciekawiłaś mnie tym olejem z pestek moreli .

Aha, a ten olej kokosowy to taki w formie stałej? on nadaje się do smażenia i do kąpieli tez można dodać? Czy ja coś mieszam?
Stary 2016-01-10, 21:18   #3598
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:

Mi też

hahaha ja to w ogóle jestem dziwna, bo w szpilkach zasuwam od 16 roku życia... najwygodniejsze dla mnie to taki obcasik 7 cm (czuję się jak w kapciach), przy wyższym już odczuwałabym go na nogach. Mój tż się zawsze ze mnie nabijał, że jak ja to robię, że szpilach mogłabym maratony biegać, a jak tylko ubieram buty sportowe, to potykam się o własne nogi na prostej drodze

niom... u mnie w ciąży 10,5 kg na plusie, a przed ciążą mi się 5 kg przytyło, więc dla nóg to łącznie 15,5 kg więcej do noszenia.
Stary 2016-01-10, 21:21   #3599
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
hormony ciążowe dają Ci się we znaki
A co Twój psiak na te krzyki ?
Paliłaś przed ciążą, że Cię ciągło do fajek?
Paliłam ... a pies poszedł do siebie bo też mu się oberwało słownie oczywiście i patrzył jak na debila... tymi oczami spaniela

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
hahaha ja to w ogóle jestem dziwna, bo w szpilkach zasuwam od 16 roku życia... najwygodniejsze dla mnie to taki obcasik 7 cm (czuję się jak w kapciach), przy wyższym już odczuwałabym go na nogach. Mój tż się zawsze ze mnie nabijał, że jak ja to robię, że szpilach mogłabym maratony biegać, a jak tylko ubieram buty sportowe, to potykam się o własne nogi na prostej drodze

niom... u mnie w ciąży 10,5 kg na plusie, a przed ciążą mi się 5 kg przytyło, więc dla nóg to łącznie 15,5 kg więcej do noszenia.
Ja buty na obcasie miałam 2 razy raz na siostry weselu jak miałam 13 lat i płakałam jak bóbr że muszę je mieć i sukienkę a drugi raz na studniówce przez pierwszą h a potem na bosaka
Stary 2016-01-10, 21:25   #3600
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Paliłam ... a pies poszedł do siebie bo też mu się oberwało słownie oczywiście i patrzył jak na debila... tymi oczami spaniela

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Ja buty na obcasie miałam 2 razy raz na siostry weselu jak miałam 13 lat i płakałam jak bóbr że muszę je mieć i sukienkę a drugi raz na studniówce przez pierwszą h a potem na bosaka
nooo to szacun, że wytrzymujesz bez papierosa

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Elena no widzisz, a ja najczęściej Mki noszę

Ja od dawna używam migdałowego też na brzuch a na buzię z kiełków pszenicy
ooo lecę poczytać na ich temat
U mnie albo olejek z BD przestał wyrabiać, albo te kapsułki do prania uczuliły... biorąc pod uwagę to, że autentycznie mnie nawet bluzka z bawełny gryzie w brzuch - stawiam na kapsułki
Ale przyznam, że od dawna szukam czegoś do twarzy, co dobrze nawilża i nie zatyka porów... i znaleźć nie mogę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości