|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Czarnula moje gratulacje! W koncu się doczekaliście
Ale duża dziewczynka. A jak się czujesz po CC? W ogóle dlaczego? ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Mojakaren no wcale się nie dziwię ze masz żal. To nie do pomyslenia! Tak jak baby pisze to raczej niemożliwe żeby w ciągu kilku godzin aż tak wszystko się zmieniło. Całe szczęście że chociaż w szpitalu trafiłas na porządny personel i wszystko dobrze się skończyło
|
#4832 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
karen bardzo współczuję takiej nerwowej sytuacji kurcze rzeczywiście ciezko uwierzyć że wszystko zmieniloby sie tak w przeciągu kilku chwil... najważniejsze ze juz wszystko dobrze i jestescie razem
a u nas dzis 37 tygodni i 1 dzień |
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
znaczy moje kciuki jakoś zadziałały też jestem ciekawa czemu cc i jak się czujesz? ![]() Cytat:
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula gratulacje
![]() Mojakaren nie dziwię się że masz żal do gina...
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren, współczuję doświadczeń. Cale szczęście że tak się sprawy potoczyły.
Russian, gratuluję 37tc ![]() Ja się dowiedziałam że mam alergię na tworzywo z którego jest wykonany wenflon. Ręka pali mnie żywcem tam gdzie on jest wkłuty. Na szczęście wyjęli. Wychodzę za ok 15-30 min. |
|
|
|
#4836 |
|
Wtajemniczenie
|
Nebula czyli Twój pobyt w szpitalu nie okazał się bezsensowny i chociaż wiesz że masz alergie i podczas porodu będziesz miała o jeden bol mniej
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety...i tak mi go wsadzą. Chyba nie ma innych.
|
|
|
|
|
#4838 |
|
Wtajemniczenie
|
:-( poważnie. Może mają z jakiegoś innego tworzywa. Bez sensu
|
#4839 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakas darmowa aplikacje do karmienia
?
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Karen wcale Ci się nie dziwię. Dobrze, że w szpitalu sprawdzili.
Nebula fajnie, że wychodzisz. Poważnie nie mają z czegoś innego, tylko będziesz musiała się męczyć. Russiandoll gratulacje tygodnia . |
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mały ma siedzieć do sesji, bo wie, że później mamusia będzie miała dla niego czas i nie będzie się denerwować ![]() Kolejne mocno wyczekiwane na wątku dzieciątko! Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Tż przymocował obrazki nad łóżeczkiem na weekendzie Coraz bardziej mi dziwnie jak patrzę na tą część naszego pokoju.. Rano dziś Tż wstał i tak patrzy i mówi "no już niedługo i tu będzie leżał mały łobuz".. a ja sobie myśle.. no w sumie za 2 tygodnie, które zlecą mega szybko
|
||
|
|
|
#4843 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz...
Czarnula gratuluje! A czemu cc? Polunia duza dziewczyna !
NEBULA No i racja jesli nic sie nie dzieje to po co kwitnąć w szpitalu... MOJAKAREN No faktyczne duzy jak na ten czas troche stresu za toba... A moze po prostu tak szybko rozwarcie postępowało? ZUKEN aplikacja do karmienia? A co to? Kciuki prosimy. Czekany na badanie... Na czczo... Nie musze chyba tlumaczyc ze nie wszyscy sa tym zachwyceni... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2016-01-11 o 09:58 |
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
![]() Dziewczyny ja coś kojarzę że Czarnula miała wskazania do cc (okulistyczne chyba) i miała być podjęta decyzja jak już będzie rodzic czy będzie cc czy nie. No chyba że z kimś ją pomyliłam ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Nebula ale lipa z tą alergią
|
|
|
|
#4845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej! Gratulacje! Ale duza dziewczynka
Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Czarnulka gratulacje
szybkiego powrotu do pelni sil Karen, przezycia straszne.... Dobrze, ze skonczylo sie pozytywnie. Blad gina, ze nie sprawdzil afi.... Nebula, no to dobrze ze wychodzisz ![]() Ja dzis zaczynam 39tc (38+0) Czekam na kuriera z woombie Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
Mała pewnie nieźle marudzi.. Powinni szybko robić takie badania z samego rana, a nie trzymać dziecko do tej pory
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
jest szansa na wyjscie?Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4849 |
|
Rozeznanie
|
Czarnula gratulacje
nareszcie możesz tulić się z Polusią ![]() Mojakaren co za gin szok ![]() Nebula współczuję alergii U nas noc nawet spokojna, mały teraz szaleje z tatą w łóżku. Dzisiaj kolejny spacer i potem kolęda ciekawe jak Jaś przywita księdza :P
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak już skonczysz sesje to przystawiasz meza i zaczynasz cos pić/brac czy też nie?:-D Dzisiaj segreguje resztke ubranek (te duze rozmiary i wkladam do pudla),ukladam ksiazki na regale,ogarniam lazienke,odbieram zdjecia z sesji...jutro odbieram to najprostsze lozeczko z Ikei za 15e (uzywane) bo czesci do naszego nie dojda na czas :-D i pokoj Olivii gotowy,prawdopodobnie od weekendu przeprowadzam sie do tamtego mieszkania mimo ze kuchni nie bedzie mozna uzywac-ale robienie 100km dziennie autem juz mnie pokonuje.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2016-01-11 o 10:22 |
|
|
|
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje !!
Ewusia - masz rację, Czarna coś pisała kiedyś o tych wskazaniach do cc Mojakaren - wcale się nie dziwię, że masz żal do gina... dużo stresu Cię to kosztowało, ale najważniejsze, że się wszystko dobrze skończyło ! Kamilka mocne
Edytowane przez Kruszynkaa86 Czas edycji: 2016-01-11 o 10:32 |
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
Casa gratulacje!
![]() Mojakaren też bym miała żal... Kamilka ![]() Zrobili mi CC z powodu wielkości córci. Zmierzyli mnie i mała na usg w szpitalu podchodzila pod 4-4.1kg i byłam za wąska. Moje wskazanie od okulisty było dla lekarza przyjmującego bzdura i dał mi do zrozumienia, że na siłę sobie skierowanie załatwilam także... szkoda słów. Generalnie trafiłam przy przyjęciu na dość mało miły personel. Jak mnie kroili to kilka razy mi powiedział jak to dużo jest powikłań po CC, jaka to poważna operacja i jak to bardzo mnie boleć potem będzie. Było minęło. Czuję się średnio. Rana mnie bardzo boli. Ruszyć się ciężko. Nawet śmiech jest dla mnie problemem ![]() A mała jest cudowna
|
|
|
|
#4853 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz...
Ja korzystałam z bezpłatnych ale byłam średnio zadowolona i w koncu kupiłam ta http://www.andesigned.net/totalbaby.htm Z darmowych to ta była całkiem http://www.apppicker.com/reviews/117...your-babys-day Edytowane przez tygrysek83 Czas edycji: 2016-01-11 o 10:31 |
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje no i po co strasza powiklaniami w trakcie zabiegu? Widac jak malo jest lekarzy z powolania.... Nic to, wracaj do pelnej sprawnosci ciesze sie bardzo, ze wreszcie Pola jest po drugiej stronie brzuszka
|
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niech będzie nic już nie mówię A jak zdam wszystko to pewnie tak choć suchość baaardzo mi dokucza ![]() Nie dziwię Ci się, że Cię pokonuje, ja po 100 km padam jak mucha na kanapę i się nie ruszam do końca wieczora A co będziesz jadła skoro kuchni nie ma?
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarna ale super że już jest wszystko dobrze i Polunia jest z tej strony brzuszka. A lekarze bez komentarza. Zamiast wspierać pocieszać to najlepiej nastraszyć i tyle
Mąż kangurowal malutka i ogólnie może być z Wami? Odpoczywajcie i wracajcie do pełni sil
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna - co za głupi lekarz
|
|
|
|
#4859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie chce już dłużej czekać gdybym tak chciała wszystko sprawdzić i przebadać to roku by mi brakło ![]() Czarna - ale miły lekarz, nie ma co
|
|
|
|
|
#4860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

55cm, 3850g, CC
też jestem ciekawa czemu cc i jak się czujesz?
21.06.2014r.

I mały ma siedzieć do sesji, bo wie, że później mamusia będzie miała dla niego czas i nie będzie się denerwować 
troche stresu za toba... A moze po prostu tak szybko rozwarcie postępowało?