|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
| Tak! |
|
13 | 15,48% |
| Tak, bezgranicznie. |
|
37 | 44,05% |
| Nie. |
|
34 | 40,48% |
| Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
Hej /i hej/ powinno być na liście słów zakazanych.
Tak samo "Jak minął dzień" i "Jak tam". Bo czuję się rozdarta między potrzebą olania powyższego, a napisaniem złośliwej odpowiedzi. |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisać, że masz ładne oczy? wtedy będzie, że tani podryw nie ma na was rady laski facet ma lipę jak nie jest 8/10 w górę to rozlicza się go z tego, że ma zdjęcie dowodowe w profilu i gani się go, bo ośmielił się zapytać, o zgrozo, obcą osobę, co u niej |
|
|
|
|
|
#1143 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
"- wydajesz się sympatyczna (oczami wyobraźni już widzę waniliowy seks ) - Po czym to stwierdzasz? - po uśmiechu "Cytat:
" albo ":p"
|
||
|
|
|
|
#1144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dalej już rozmowa się rozwija zależnie od kreatywności rozmówcy Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1145 |
|
on tired little feet
|
adeedra, kahoko
nigdzie nie pisałam że seks= złamane serce krewet napisał: bo to z nimi idzie się do łóżka, oni łamią serca kobietom [w domyśle enriki, jakby ktoś jeszcze nie wiedział]. Napisałam, że nie każda kobieta chce mieć złamane serce, w sensie nie każda rzuca się z uczuciami i całym swoim życiem na enrików, skoro dla niego większość kobiet poleci na seks z enrikiem a później będzie płakać to niech celuje w mniejszość co do tego że pożądanie przyjdzie później- on odrzuca na wstępie dziewczyny które nie przekraczają magicznej cyfry 7. Taka zdjęciowa piątka szóstka ma takie same szanse na bycie mega super z charakteru a na żywo może dużo zyskać, bo dochodzi głos, zapach i tak dalej. Może za bardzo patrzę na przypadek kreweta przez swoje doświadczenia. :/ wciąż się uczę. Edit: co do "tępych przystojniaków",ok, z tym określeniem przesadziłam, przyznaję, ale dalej się upieram przy tym że jak ktoś pisze "hej" a w opisie ma "jestem jaki jestem" to o elokwencji to nie świadczy. I nie odpisałabym, nawet przystojnemu. Co nie znaczy że kieruję się jakimś stereotypem przystojny= tępy, mój tż jest mega przystojniakiem a uważam go za bardzo mądrego i inteligentnego faceta. Nie łechtało mi jakoś ego że ktoś przystojny/ brzydki napisał do mnie hej i mogłam być wyniosłą księżniczką i nie odpisać, gadałam tam z kilkoma fajnymi facetami i po prostu nie przejmowałam się tymi od Hej.
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-01-12 o 22:22 |
|
|
|
|
#1146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laska musi mi się podobać i tyle Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1147 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
No a mi chodziło o to czy chcesz tych kobiet, które lubią jak ktoś się nimi bawi? ![]() No właśnie napisałam że za bardzo chyba patrzę przez pryzmat swoich doświadczeń, bo na portalu randkowym chciałam znaleźć kogoś o kim od początku będę wiedziała że ma jakieś zainteresowania i oprócz seksu będzie można też pogadać. Uczę się na najbardziej kobiecym wydziale, więc szanse na poznanie kogoś na uczelni były praktycznie ujemne, ff z facetami o kompletnie innym postrzeganiu rzeczywistości mi się znudziły i chciałam kogoś z kim też sensownie pogadam, a miałam pecha i faceci poznani na koncercie czy na ulicy przykro mnie rozczarowywali ;c Mój obecny tż powiedział mi niedawno że nie spotkałby się ze mną patrząc po samym zdjęciu i "uratował" mnie fajny opis i ciekawa wiadomość do niego i postanowił zobaczyć co z tego będzie. Podobno jak się spotkaliśmy to miał takie WOW, bo wg niego moje zdjęcie było mega słabe i wyglądałam na nim 10 razy mniej atrakcyjnie
|
|
|
#1148 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepsza 9/10 z którą się można poprzytulać niż 5/10 która robi głębokie gardło byłem w związku z laską która w mojej skali była 9/10 i od samego macanka byłem w siódmym niebie ja nie muszę się z kimś spotykać, żeby wiedzieć, że mi się podoba, albo jest ładna albo nie |
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ale chodzi jeszcze o to, że zdjęcie nie zawsze oddaje rzeczywistość. Nie chodzi tylko o wyfotoszopowane modelki, które na żywo okazują się mniej niż przeciętne, ale także laski niefotogeniczne (które nie potrafią pozować/nie lubią bawić się w PS
), które na żywo, w ruchu są całkiem fajne. Znam też i takie ![]() Dlatego na facetów też biorę poprawkę, bo tu już w ogóle mało który potrafi trzasnąć korzystne zdjęcie. Zainteresuj się tym, serio. Z fotą w nie swoim aucie albo na gołej klacie to daleko nie zajdziesz. |
|
|
|
|
#1151 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ty na siłę ich nie dostrzegasz.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kahoko- hej. krewet- ....? kahoko- <off> Cytat:
po tym, jak Ty rozmawiasz z kobietami przez telefon, to ja się nie dziwię, że laski do Ciebie nie dzwonią i to od Ciebie nie odbierają, a nie na odwrót. Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-01-12 o 23:11 |
||||||||||||||
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Mia, nie
w 99,99 % przypadków jest tak, że laska wygląda lepiej na zdjęciach niż na żywo zdjęcie z gołą klatą to dobra rzecz, wielu kolesi z rankingu najprzystojniejszych na fotce takie ma, tylko trzeba mieć co pokazać, w moim przypadku zrobienie kaloryfera na brzuchu będzie już jedynym ratunkiem i do tego aktualnie dążę |
|
|
|
|
#1153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1154 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, chciałbym też miłości, ale żeby być w związku z laską, gadać jej że ją kocham itp, to już musiałbym być bez kitu zakochany i musiałaby mi się podobać zresztą dla mnie kobiety są po prostu męczące dla mnie laska ma być przede wszystkim kolegą takim przy którym można czuć się swobodnie a takich jest mało trzeba używać cenzury, nie można o wszystkim powiedzieć nie można powiedzieć o kobiecie dupa, bo od razu, że brak szacunku to tylko przykład a mnie się nie chce świrować, pokazywać się z dobrej strony przy lasce nie można być szczerym Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-12 o 23:16 |
|
|
|
|
|
#1156 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Na pewno ma niezużytego, 30-centymetrowego penisa |
||
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
prawda taka, że przy lasce nigdy nie będę sobą
mogę poświrować, możemy spędzić spoko chwile, poprzytulać, ale na dłuższą metę to i tak tylko sztuka dla sztuki powiem tak - żadna kobieta, którą w życiu poznałem nie wie o mnie tyle ile wy wiecie (mówię tu o tych co czytają regularnie moje wpisy) |
|
|
|
|
#1158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno! Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
#1159 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- A mamusia? |
|
|
|
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tinder, badoo - lipa, zero powodzenia sympatia - za stare |
||
|
|
|
|
#1161 |
|
BAN stały
|
Oooo przepraszam
---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- jak zamieszczę szczere zdjęcie, to będę dostawać same "uśmiechnij się ", "dlaczego się nie uśmiechasz? "
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-01-12 o 23:47 |
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
stewardesa przecież ty jesteś księżniczką, po co ci te portale dla nieudaczników? bo tak jak to opisujesz to widać, że sama lipa
trafia się tam cyklicznie jakiś Enrique, że ciągle tam bytujesz? |
|
|
|
|
#1163 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
tak myślałem
dobrze, ze mówisz jak jest cenię cię za to pomimo, że gdybym do ciebie napisał to spojrzałabyś i pomyślała "aha..." pokazałabyś miejsce w szeregu cenię twoje posty są męskie głos rozsądku, wibrująca pięść rzeczywistości |
|
|
|
|
#1165 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
homoerotyczne fascynacje przebijają się z podświadomości! |
||
|
|
|
|
#1166 |
|
on tired little feet
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
męski post znaczy rzeczowy i konkretny, szczery
tu na wizażu prawie nikt takich nie pisze i mimo, że stewardesa jest pewnie roszczeniową księżniczką, to posty ma pierwsza klasa |
|
|
|
|
#1168 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
. Wręcz często się mówiło że lepiej się skupić i 2h poćwiczć, niż tak rzęzić 5 godzin a potem i kręgosłup nadaje i zero progresu.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- jak niby bajerowałeś, nic z tego nie wychodziło - teraz napisałeś prosto z mostu, dziewczyna pociągnęła temat i sobie o seksie pogadaliście -sam byłeś zaskoczony jak to tak wyjść mogło, skoro nie kombinowałeś -już prawie GOOL ... ... -nagle powyższy post że "jednak tandetna bajera jest lepsza" Mistrzu, twoja uczennica nie pojmuje; pozwól aby zrozumienie na nią spłynęło.... Nie pouczajcie kreweta jak się laski wyrywa, no już naprawdę! Zero pokory. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będę głaskać po główce. |
|||||||||
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję loczku za miłego posta bez durnego pouczania mnie i szukania problemów na siłę |
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
"loczku loczku" a i tak lecisz na Pracowniczkę Samolotu jej męskie posty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

(oczami wyobraźni już widzę waniliowy seks
)
krewet napisał: bo to z nimi idzie się do łóżka, oni łamią serca kobietom [w domyśle enriki, jakby ktoś jeszcze nie wiedział]. Napisałam, że nie każda kobieta chce mieć złamane serce, w sensie nie każda rzuca się z uczuciami i całym swoim życiem na enrików, skoro dla niego większość kobiet poleci na seks z enrikiem a później będzie płakać to niech celuje w mniejszość

), które na żywo, w ruchu są całkiem fajne. Znam też i takie