Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-13, 15:26   #811
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
ja też się z tego cieszę

Obejrzałam część zdjęć na fb, boze ile tam spamujecie!

tylko my jeszcze nie jemy w krzesełku? ale jak mam ją sadzać jak ona jeszcze nie siedzi? nie wiedziałam, że już wszystkie dzieci siedzą same! zostałyśmy na końcu no ale ma jeszcze czas
Elvis też jeszcze nie siedzi sam, w krzesełku nie wysiedzi dłużej niż 1 minutę więc ja na razie nie sadzam. Przyjdzie czas
Ba! Nawet jeszcze nie przyjmuje pozycji do raczkowania. Dopiero pupę zaczyna podnosić ale to jak się wkurzy na zabawkę
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Mehja twinsy jeszcze lamie na jedna strone.
Patryk wazy 9500 Blanka 6800 troche za malo przybrala przez 2 msc
Masa, masa, masaa ! Koksu

A u Blanki to bardzo źle? No jest różnica między nimi ale czy to źle

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Paczajta, bez sensu tylko obrocilo mi w bok
Fajne!

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 15:27   #812
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

No to dobrze, że nie połyka tych dużych. W ten sposób maleje ryzyko zakrztuszenia się, a jak będzie starszy to coraz lepiej będzie sobie z tym radził

Ojejjjjjjj! To już poważniejsza strata

Co te chłopy.. ślepe sooo

A nocki współczuję. Prawie jak ciążowa bezsenność!

widziały gały co brały

Rozumiem
Ja już teraz, jak widzę, że zaczyna sobie radzić z kawałkami, nie blenduję wszystkiego tylko rozgniatam widelcem.

Normalnie ex nie dawał prezentów, a biżuterii w ogóle. No i oprócz zaręczynowego to był jedyny diament jaki kiedykolwiek miałam, sliczny z imorellato. Jak o tym pomyślę to mi żal. Nigdy się ex nie przyznalam do tego.

Dzisiaj wykorzystałam patent Szuuu na marchew surową. Jej, zdążyłam ugotować i zjeść obiad. Pół godziny prawie był zajęty marchwia i kubeczkami.
Stary 2016-01-13, 15:30   #813
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Normalnie ex nie dawał prezentów, a biżuterii w ogóle. No i oprócz zaręczynowego to był jedyny diament jaki kiedykolwiek miałam, sliczny z imorellato. Jak o tym pomyślę to mi żal. Nigdy się ex nie przyznalam do tego.

Dzisiaj wykorzystałam patent Szuuu na marchew surową. Jej, zdążyłam ugotować i zjeść obiad. Pół godziny prawie był zajęty marchwia i kubeczkami.
Ja też dałam surowa marchewkę dziś. Pierwszy moment było zainteresowanie ale potem się wkurzal bo nie da się ugryźć
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 15:31   #814
groszkolino
celebriti

GG do groszkolino

Cytat:
ja też się z tego cieszę

tylko my jeszcze nie jemy w krzesełku? ale jak mam ją sadzać jak ona jeszcze nie siedzi? nie wiedziałam, że już wszystkie dzieci siedzą same! zostałyśmy na końcu no ale ma jeszcze czas

E no co Ty
Moja nie siada nie raczkuje nawet pupy nie podnosi

groszkolino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 15:45   #815
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Oczywiście!!! Wiesz co nawet bym wzięła bo ogólnie bardzo sympatyczny facet cała drogę z kościoła do restauracji rozmawialiśmy i sympatyczny, nie wiem kto pisze te maile on czy jego żona bo są bezosobowe a oni oboje sa fotografami i prowadzą firmę. Ja jestem przede wszystkim w szoku ze nie zaproponował absolutnie żadnej rekompensaty.

No pierdzieli, nawet jakby ☠☠☠☠a była noc to od tego jest Photoshop co to w ogole znaczy "nie nakładamy na zdjęcia efektów kolorystycznych" ja jestem klientem i jak płace hajs to chyba nakłada to co ma powiedziane ze ma nałożyć! Nie jestem jego koleżanka której zrobił zdjęcia za przysłowiowe piwo, napisałam jeszcze wczoraj wieczorem dosyć ostrego maila i ciekawa jestem czy jednak zmienia front

Celebriti fotografa mi sie zachciało to mam

Jak Iza nam obrobi to wrzucę i im tez podeśle niech ☠☠☠☠a zobaczą ze sie da!! Masz racje z ta nazwa nie pomyslałam o tym

Cena normalka, to znaczy u swoich kumpelek zapłaciłabym mniej no ale chrztu w Boże narodzenie mi sie zachciało to mam

Mam zalajkowany ich fanpage. Ich jako prywatnych osob niestety nie mam na fejsie

Znalazłam kolejny powód ostatnich tragicznych nocy - górna jedynka prawie przebita

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gratki zęba. To czekam na fotki, sama jestem ciekawa, bo czasem wystarczy nawet jedno kliknięcie a zdjęcie nabiera innego wyrazu.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Kejti absolutnie grubo nie wyglada! Tylko właśnie dorosle, a zdziwiłam sie ze tak sie dzieciom te wagi tak szybko wyrównują (waga ur)

No wiec był wczoraj taki hmm normalny, trochę płakał, trochę sie śmiał, ale potrafił zając sie sobą na tyle ze zrobiłam obiad, chyba pół godziny mi to trwało no i potem na krzesełku jak mu dałam marchewkę to dałam radę rosół na dzis zrobić, no i na spacerze nie płakał (dzis tez nie, podejrzewam ze to za sprawa spacerówki)... Niby nic dziewczyny, ale dla mnie to ideał dziecka, moc zrobic kupę (sorry ale taka prawda) i dwa obiady, no raj

Oczywiście zasnął przed 20 ale obudził sie po 30 minutach i bajlando do północy tak ze Tz prawie wyszedł z siebie, ale to wiecie, nie byłam sama to sie nie liczy

Tak wiec kocham życie!!!

Pierożków co za chamstwo, powinni dać w zamian jakaś fajna sesje w studio czy cos...
My tez dostalismy zdjęcia ale jeszcze ich nie widzieliśmy bo sa w moim domu rodzinnym ale nie spodziewam sie niczego super, bo i pieniądze nie takie no i zależało nam na kimś jak najtańszym byle tylko mieć jakaś pamiątkę bo nie było komu zdjeć robic no chyba ze moja babcia ale to zrobiła aż dwa wyraźne zdjęcia wiec dobrze ze na nią nie liczyliśmy haha... Takze jeśli nie utnie nam głów to bede i tak zadowolona

Objedź ich na blogu

Nie pamietam do czego chciałam sie odnieść

O tym ze k dusił sie jabłkiem to chyba pisałam, ale papkę ładnie jadł, mimo tego kupy nie było a baki takie mega śmierdzące ze moj tz założył sobie wczoraj na twarz paczkę chipsów zeby tego nie czuć

Dzis tez dam jabłko, w końcu musi pójść kupa, juz tydzien nie robił

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

A juz wiem, co chciałam pisać - aika mega sie cieszę ze macie ten kask

I chciałam jeszcze napisać ze mamy śpiworek taki jak chyba Pierożek ma no i Konradowi jest oczywiście za gorąco mimo ze w samych legginsach jest pod nim, gore muszę mu wyciągać, rękawiczek se nie da założyć a śpiwór musi byc rozpięty, chyba te baki tak go grzeją

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
A jaki masz śpiworek? Jak mu tak gorąco to najlepszy byłby z wełną.

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Kejti - chyba cos nie doczytałam, ze co? Ze Wojtek grubo wyglada? Nirmalnie na tych zdjęciach wyglada

Szuuu- fajny ten śpiworek macie

Byłyśmy u opiekunki, bardzo fajna babka, taka strasznie ciepła. Dom i ogród tez ma tak zorganizowany pod dzieci. Akurat 2 dziewczynki były 12 i 16 miesięcy. Mówiła, ze w sumie ma same takie maluszki. Tak, ze jak pójdę następnym razem to podpisujemy kontrakt i Amy zacznie chodzić ma początek 3 dni w tygodniu a potem 5.
Super ))

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
ja też się z tego cieszę

Obejrzałam część zdjęć na fb, boze ile tam spamujecie! ala:

tylko my jeszcze nie jemy w krzesełku? rosi: ale jak mam ją sadzać jak ona jeszcze nie siedzi? nie wiedziałam, że już wszystkie dzieci siedzą same! zostałyśmy na końcu no ale ma jeszcze czas
Markus nie siedzi sam. Tzn jak usiądzie z leżenia to siedzi, ale daję go tylko do jedzenia, 2x10min, chyba nic mu się nie stanie.
Stary 2016-01-13, 16:40   #816
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

Haha bąki które grzeją
Super ze Kondziu taki grzeczny, oby oby takich dni jak najwięcej! Super sir to czyta
oj igrasz z ogniem kochana. Jak Szuu to przeczyta to będzie dym

Cytat:
cudowne

Dzięki za odpowiedzi co do krzesełka, na fb sesja krzesełkowa i myślałam, że tylko moja nie siedzie jeszcze.

Chyba wykorzystam patent z marchewką i też jej dam tylko ona sobie pewnie ją do gardła wsadzi i będzie haft

Tż wrócił dopiero z młodym od tego lekarza. Zmęczeni są, tyle czasu czekali w kolejce. Ale pozałatwiali pięknie wszystko sami.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 16:44   #817
kejtiCe
Zakorzenienie

Haha, Mehja o tym samym pomyslalam, że jak Szuuu zobaczy
22.06.2015
Stary 2016-01-13, 17:16   #818
barbaritka84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Napisałam mu to co koleżanka wytknęła, ze zdjęcia ciemne, nieostre na co on ze zdjęcia sa ciemne bo w kościele było ciemno a mogą sie wydawać nieostre bo komputer dopasowuje je do ekranu i ze oni nie nakładają efektów kolorystycznych na zdjęcia w sensie nie rozjaśniają, nie ocieplają tonacji, nie wyostrzają pojedynczych elementów nie i juz. Ja im napisałam ze jestem niezadowolona z tych zdjec a koleś dalej ciśnie w zaparte ze sa dobre no to mu załączyłem jedno ze zdjec gdzie Pierog jest nieostry i mu pisze na tym zdjęciu Michał jakiś taki niewyraźny co ☠☠☠☠a zapomniał wziąć rutinoscorbin czy zdjecie nieostre? Ogólnie kumpela nam to obrobi pytanie tylko za co oni wzięli hajs????? Nie proponują żadnej alternatywy! Żadnego "przykro mi ze wam sie nie podobają co możemy z tym zrobic?" Tylko cisną w zaparte ze zdjęcia sa super no ☠☠☠☠a! Jak będę pisać na bloga posta o chrzcie to mega zjadę im dupska...

U nas noc trochę lepsza niż wczoraj ale dalej słabo ale juz znam winowajcę Julek jest podziebiony, ja zreszta tez juz od wczoraj boli mnie gardło czuje sie jak kupsko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Co za brak profesjonalizmu😈

Cytat:
dala nam w prezencie, to było nowe, a on myślał, że wszędzie są śmieci

ohhh, ja tak rzadko dostaje kwiaty, że raczej nie odczuję ich braku
Co za pech z tym ubraniem. Mój ex ex tz kiedyś wyrzucił mi zaslonki Nowe 3 kpl ale całe szczęście siostra śmieci wyrzucala i zobaczyła.

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Znowu na szybko bo mam meksyk ale o tym zaraz.
Kejti mój TZ w zeszlym roku prawie wyrzucił prezenty dla dzieci. Kazałam mu wynieść rożne pudła z chaty, to wyniósł też kilka pudeł z prezentami do garażu (tam wszystko czeka na wywóz). Na szczęście nie był to okres wywozu makulatury bo bym się pozbyła prezentów

Aika fajnie że już po. Teraz już z górki.

Pieróg mocno przepłaciłaś za zdjęcia. To normalna cena u was?

Jestem nie do życia. W nocy jak zawsze nakarmilam malego o 3. Po karmieniu maly ladnie zasnal a ja oczy jak pięć zł i koniec spania. Za dużo myśli mi się kotłowalo w głowie i spać nie mogłam. Mały obudził się przed 6, ogarnełam karmienie, położyłam go spać i do pracy
Oczy mnie szczypią

Cytat:
Kejti - chyba cos nie doczytałam, ze co? Ze Wojtek grubo wyglada? Nirmalnie na tych zdjęciach wyglada

Szuuu- fajny ten śpiworek macie

Byłyśmy u opiekunki, bardzo fajna babka, taka strasznie ciepła. Dom i ogród tez ma tak zorganizowany pod dzieci. Akurat 2 dziewczynki były 12 i 16 miesięcy. Mówiła, ze w sumie ma same takie maluszki. Tak, ze jak pójdę następnym razem to podpisujemy kontrakt i Amy zacznie chodzić ma początek 3 dni w tygodniu a potem 5.
Ajka super ze kask już odebrany i opiekunka załatwiona.

Cytat:
pikne 😍

Szuuu- ale fajnie ze K był taki dla ciebie łaskawy i żeby już tak zostało.
barbaritka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 17:22   #819
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Jakie siadanie? Moja ledwo nauczyła się pełzac, a i tak nie robi tego prawidłowo...

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 17:22   #820
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale fajnie! a kiedy wracasz do pracy? (przepraszam, bo wiem że pisałaś)

Dziewczyny, ja ogólnie mówię o tym, że dużo osób reaguje na niego "o jezu, ale wielki", a jak usłyszą z jaką wagą się urodził to już w ogóle na początku dużo przybieral, teraz już znaaacznie mniej

Albo w połowie marca albo początkiem kwietnia. Czekam na odp z firmy
Cytat:
fajnie! ile dzieci będzie miała pod opieką?

ładnie ważą oboje. Blanka filigranowa będzie

Dzięki za odpowiedzi co do krzesełka
Ogólnie ma 8 dzieci tylko, ze one nie chodzą pełnego tygodnia wiec nigdy nie ma 8 naraz .

Tutaj chyba to inaczej działa niż w Polsce bo Taja opiekunka musi byc zarejestrowana, ma kontrole i potem dostaje z tych kontroli raporty.

Cytat:
Fajne

Cytat:
Gratki zęba. To czekam na fotki, sama jestem ciekawa, bo czasem wystarczy nawet jedno kliknięcie a zdjęcie nabiera innego wyrazu.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

A jaki masz śpiworek? Jak mu tak gorąco to najlepszy byłby z wełną.

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Super ))

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Markus nie siedzi sam. Tzn jak usiądzie z leżenia to siedzi, ale daję go tylko do jedzenia, 2x10min, chyba nic mu się nie stanie.

Myśle, ze nie. Ja tez czasem sadzam Amy.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 17:34   #821
k a j a
Zakorzenienie

Bożenooooo, cały dzień siedziala u mnie piotrka siostra
Robiłysmy faworki i rzygac mi się chce.
Lena cały dzień spała może z pół godz i tylko mama i mama i mama.
Wykąpałam ją i uśpiłam. Padam na ryj.

Na dzień babci i dziadka miałam robić kalendarze ale za dużo by mnie to wyniosło bo dla siebie też chce ;p
I blanka robi laurki, i kupie czekoladki i oo

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 17:39   #822
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
I blanka robi laurki
Moje dziecko nigdy nie będzie musiało ich robić, po prostu powie "jestem"
Stary 2016-01-13, 17:45   #823
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Moje dziecko nigdy nie będzie musiało ich robić, po prostu powie "jestem"

Lena
Stary 2016-01-13, 17:48   #824
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Jakie siadanie? Moja ledwo nauczyła się pełzac, a i tak nie robi tego prawidłowo...

Jak jest prawidłowo?
Stary 2016-01-13, 18:07   #825
k a j a
Zakorzenienie

Boże i nie śpi. Obudziła się, zjadła i odeszłam i ryk..

Lena
Stary 2016-01-13, 18:15   #826
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
zaczynaja sie cyrki?

co do dnia Babci i dziadko to nie wiem czy bede cos robic.. jeszcze ostatnio dzwonil do mnie tata moj, na.....y, pytal czemu do domu nie dzwonie..no wlasnie czemu..

dzis u nas fajny dzien, poszlam z mala na zakupy i nic sobie nie kupila..mala caly dzien grzeczna, ladnie je i sie bawi.

Aika-super, ze masz juz opiekunke

sylwka ladne pazurki

mehja moja tez nie siedzi jeszcze, probuje z pozycji lezacej siadac karmie ja w bujaczku, czasem do krzeselka wsadzam, ale wtedy oparcie jest w pozycji polsiedzacej, wiec krzywda malej sie nie dzieje

niezle sa te historie z TZ i wyrzucaniem przez nich smieci
Stary 2016-01-13, 18:20   #827
myboyismine
Zakorzenienie

hejj

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Mehja twinsy jeszcze lamie na jedna strone.
Patryk wazy 9500 Blanka 6800 troche za malo przybrala przez 2 msc

ladna waga Patryka Blanka nadrobi

Cytat:

czemu nieprawidlowo?

Cytat:

ojj...

Pierozku,beznadziejna sprawa z fotografem..

ja tak podczytuję, ale boję się dużo cytować

u nas nie bedzie prezentow dla dziadkow

poza tym... mamy drugiego ząbka
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 18:21   #828
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość

Stary 2016-01-13, 18:21   #829
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 18:42   #830
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
hejj

ladna waga Patryka Blanka nadrobi

czemu nieprawidlowo?

ojj...

Pierozku,beznadziejna sprawa z fotografem..

ja tak podczytuję, ale boję się dużo cytować

u nas nie bedzie prezentow dla dziadkow

Gratki za ząbka
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 18:43   #831
Marei
Zakorzenienie

Myboy gratki zabka
Stary 2016-01-13, 18:52   #832
Irmusia81
Zakorzenienie

Czyli foto prezenty na dzień babci / dziadka przeważają 😊

Indu- próbowałam dwa razy zamówić kalendarz na empikfoto i nie zładowało ich na serwer i cala moja praca przepadła 😞

Dziś spróbuję przez program do projektowania może się uda..

Myboy- gratuluję ząbka 😊

Mehja- Franek też nie siedzi. Nawet w krzesełku. Ściąga go na bok 😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 18:56   #833
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też się z tego cieszę

My też jemy w bujaczku. W krzesełku siedzi tylko chwilkę.

Cytat:
Dalam dzis marchewke z groszkiem tylko rozmiazdzona widelcem i z kasza kukurydziana. Smakowalo bardzo [COLOR="Silver"]

)

Ale smakoszka. Zazdroszczę, bo mój to tylko kwas zajada typu jablko, sliwka. Obiadkow warzywnych nie, nawet z moim mlekiem gardzi. Zastanawiam się czy w takim wypadku jest gotowy na rozsz. skoro zajada tylko owoce.

Cytat:

Mój tylko leży w sumie, trochę się przemieszcza ale minimaaalnie.

Cytat:
Albo w połowie marca albo początkiem kwietnia. Czekam na odp z firmy

Ogólnie ma 8 dzieci tylko, ze one nie chodzą pełnego tygodnia wiec nigdy nie ma 8 naraz .

Tutaj chyba to inaczej działa niż w Polsce bo Taja opiekunka musi byc zarejestrowana, ma kontrole i potem dostaje z tych kontroli raporty.

Fajne

Myśle, ze nie. Ja tez czasem sadzam Amy.
Aika fajnie ze masz opiekunkę! Ale ten czas leci.

Byłam z mama po perliczke. Musze ja poporcjowac i pomrozic.
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:07   #834
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Jak jest prawidłowo?
naprzemiennie

Cytat:
czemu nieprawidlowo?
podciąga się opierając na prawej ręce i lewej nodze, reszty nie używa.

Cytat:
Mój tylko leży w sumie, trochę się przemieszcza ale minimaaalnie.
moja miesiąc temu też leżała tylko.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:23   #835
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
zaczynaja sie cyrki?

co do dnia Babci i dziadko to nie wiem czy bede cos robic.. jeszcze ostatnio dzwonil do mnie tata moj, na.....y, pytal czemu do domu nie dzwonie..no wlasnie czemu..

dzis u nas fajny dzien, poszlam z mala na zakupy i nic sobie nie kupila..mala caly dzien grzeczna, ladnie je i sie bawi.

Aika-super, ze masz juz opiekunke

sylwka ladne pazurki

mehja moja tez nie siedzi jeszcze, probuje z pozycji lezacej siadac karmie ja w bujaczku, czasem do krzeselka wsadzam, ale wtedy oparcie jest w pozycji polsiedzacej, wiec krzywda malej sie nie dzieje

niezle sa te historie z TZ i wyrzucaniem przez nich smieci
Cyrki nie, ale mami cycek.
I godzina zabawy. Zasypia już.

Lena
Stary 2016-01-13, 19:29   #836
Princesika
Zakorzenienie

Lauri skończyła dzis 7 miesięcy

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Moja tylko leży w sumie. No i się nadal nie przewraca
Stary 2016-01-13, 19:30   #837
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Gratki za 7msc myślałam że między naszymi jest mniejsza różnica.
gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:31   #838
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje! ale ten czas leci
22.06.2015
Stary 2016-01-13, 19:36   #839
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

Lena
Stary 2016-01-13, 19:38   #840
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki za 7msc myślałam że między naszymi jest mniejsza różnica.
A wy macie kiedy? Jakos bliżej Mehji nie?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości