Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-13, 19:22   #361
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez ttuska Pokaż wiadomość
Oczywiście zapomniałam dodać, że test jest nazwyklejszy z allegro
Ja bym zrobila jutro test i potem umowila sie do gina
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:24   #362
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
robiła w 22 dc, więc lh i fsh ro raczej na poczatku powinna.

a ty jakie miałaś wyniki? procz lh i fsh coś robiłaś?
ja robiłam w 3 dc te badania ale jak się chyba okazuje to była końcówka poprzedniego cyklu, dlatego chce je powtórzyć. W tym cyklu co robiłam badania miałam plamienia, dwa dni przerwy i miesiączkę a uznałam plamienie za okres i chyba je zrobiłam za wcześnie. Poza tym jak plamiłam to miałam wysoką temp.

LH 1,23 mlU/ml przy normach f.folikularna 2,12-10,89 ; f. owulacyjna 19,18- 103; f. lutelna 1,2- 12
FSH 2,36 mlU/ml przy normach f. folikularna 3,85-8,78; f. owulacyjna 4,54-22; f. lutelna 1,79-5,12

Robiłam z prolaktyne TSH oba w normie, wiec juz sie nie skupiam na nich. 7dpo będę robić jeszcze progesteron.
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:28   #363
ttuska
Rozeznanie

Wydaje mi się, że do gina będzie za wcześniej.. pewnie powtórzę jutro test tej samej firmy a w pt zrobię betę
ttuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:29   #364
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
ja robiłam w 3 dc te badania ale jak się chyba okazuje to była końcówka poprzedniego cyklu, dlatego chce je powtórzyć. W tym cyklu co robiłam badania miałam plamienia, dwa dni przerwy i miesiączkę a uznałam plamienie za okres i chyba je zrobiłam za wcześnie. Poza tym jak plamiłam to miałam wysoką temp.

LH 1,23 mlU/ml przy normach f.folikularna 2,12-10,89 ; f. owulacyjna 19,18- 103; f. lutelna 1,2- 12
FSH 2,36 mlU/ml przy normach f. folikularna 3,85-8,78; f. owulacyjna 4,54-22; f. lutelna 1,79-5,12

Robiłam z prolaktyne TSH oba w normie, wiec juz sie nie skupiam na nich. 7dpo będę robić jeszcze progesteron.

to rzeczywiscie warto powtórzyc badanie.

ttuska ciąza jest na pewno, kreska widoczna śmigaj na bete i gratulacje!
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:38   #365
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Kochane proszę o pomoc.. miałam iść w pt na komplet badań, bo od 4 cykli sie staramy i nic. Miesiączkuję regularnie natomiast miesiąc temu okres sie spóznił 5 dni, wczoraj miałam dostać @, dzisiaj zrobiłam test i jest cień nie chce się nastawiać, bo być może znowu się spózni, ale chyba cienka kreseczka może oznaczać dzidziusia oczywiście już zaczynam panikować, bo przez ostatni tydzień piłam alkohol (urodziny ) a potem brałam fervex, bo byłam przeziębiona. Iść w pt na badania czy bezpośrednio na betę?
Jest druga kreska, idź jutro na bete
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:42   #366
maddd
Wtajemniczenie

Faktycznie pędzicie, nie nadążam za Wami

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Rób tak co Ci intuicja podpowiada A skoro i Mąż jest za tym abyś została została domu to już chyba wiesz co dla Ciebie najlepsze Ja pracuje już 11 lat, do pewnego momentu chciałam zdobywać coraz większą wiedzę i doświadczenie. A teraz marzy mi się tylko spokojna praca, mam w nosie jakieś awanse, wyzwania a co za tym idzie - stres. Dlatego też tak bardzo pragnę chociaż przez jakiś czas zostać w domu 😊

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Ale trafiłaś w idealnym momencie do gina 😊to szalej Kochana 😊😉 Ja brałam duphaston jak miałam cyste na jajniku. Szybko się wchłonęła i przyszła @ Ale nie brałam go długo więc tyle mogę powiedzieć 😊

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

My zwykle uciekamy jak ma przyjść 😉

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Rozumiem Cię, szczyt lenistwa i wygody tych ludzi. Też bym się mocno zastanawiała czy nie zrezygnować. A co jutro znajdziesz? Masakra... ludziom się wydaje, ze jak płaca to można zapominać o kulturze i szacunku.

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Bardzo dobrze, ze poszłaś i wyszło teraz a nie po kolejnych próbach. Lekarz konkretny, z tego co zrozumiałam to możesz się starać po zabiegu? Będzie dobrze 😊

Monika,fakt, moment super, ale lekarka poleciła nam "przytulać sie" codzennie od 14.01 do 17.01 najlepiej... a ja mam dziś tak okropne kłócie jajników przez cały dzień, ze mam wrażenie że dziś zaczęła się owulacja, anie jak sugerowała gin- od 15.01 Sama nie wiem co mam myśleć, aplikacja pokazuje mi, że dziś powinnam mieć owu, a lekarka powiedziała że później..i te jajniki mnie męczą. Wczoraj na badaniu powiedziała mi jeszcze, że widzi rosnący pęcherzyk , co myślicie dziewczyny, kto ma rację, kalendarzyk na apce+kłócie w jajnikach, czy sugestia doktor?:/

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Weź mężowi jasno powiedz żeby tak nie gadał, z facetami trzeba prosto w twarz mówić bo się nie domyslą😏

Ja też czasami krzyczę na małą, mimo że nigdy tego nie planowałam, czasami inaczej się nie da,jak zwykła prośba nie daje rady a człowiek się spieszy albo źle czuje...

Też się cieszę z tych badań, od trzech lat nic nie badałam, teraz zaczynam się bać czy wszystko będzie ok... Te próby to nie wiem co jest, sama lekarka mi je zaproponowała, że jak już się będę kłuć, to przy okazji mogę to zrobić. To ma jakąś nazwę na skierowaniu, ale nie pamiętam teraz.

Przykro mi, ale nie załamuj się 😙

Witaj zgubo! 😉
Czuję się wywołana, wiec odpisuję😊, ja nigdy nie brałam Euthyroxu. Cykl miałam strasznie zaburzony prawdopodobnie przez prolaktynę, ale wkrótce badam tarczycę, więc może się okazać, że to jej wina

Przykro z tą szwagierką, ale cóż, nic się nie poradzi na takich ludzi. Ale jej mąż powinien dostać kopa w dupę za takie zachowanie 😤

Co do ZUS, to mam takie samo zdanie. Złodzieje i nic więcej.

Fajnie że dostałaś @😀 serio się cieszę, widzisz jak czas szybko leci?

Kiedyś brałam duphaston i pomógł wyregulować cykle😊

Ojjj działajcie działajcie jak macie tak jasno sprawę postawioną😁

Oby tak było😙

Ejjj no bez przesady, jakie prostaki. Mnie by wstyd było nawet przed prywatną sprzątaczką udawać że nie widzę psich kup, a co dopiero przed opiekunką dzieci...

Ja dziś dalej negatywny test owu, ale trochę czuję jajniki, może niedługo coś się wykluje... Mam 16 dc.

Piszę z telefonu-pozdro szejset

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Najgorsza diagnoza to brak diagnozy, Ty diagnozę masz, lekarz ma konkretny plan działania, więc na prawdę jest ok😊 wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Moja teściowa miała coś usuwanego z macicy pod narkozą, nawet nie było czego wspominać. Zasnęła na 15 minut, nic nie czuła, potem trochę krwawiła. Luz w pupie 😉

Piszę z telefonu-pozdro szejset
Właśnie też mam nadzieję, że mi wyreguluje cykle Ale myślicie, że to bardziej jakoś wspomaga zajście w ciąże...?

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mają racje, masz szybką diagnozę i szybki termin na zabieg więc będzie dobrze co do testów owulacyjnych to akurat w nie wierzę, tzn. u mnie by się nie sprawdziły bo pęcherzyk nie pęka, a jednak na monitoringu lekarz widzi co jest..

Ja kiedyś brała tabletki bez przerwy, żeby nie mieć @ na własny ślub i wesele a i tak miałam jakieś plamienie.. chyba ze stresu to było

Co do zusu wiem o czym mówisz.. Sama płacę ponad 1000zł a jeszcze na złość ciąży jak nie ma tak nie ma Ja także nie będę mieć skrupułów
Haha ja też na swoje wesele nie zrobiłam przerwy w braniu tabletek, a w dniu ślubu dostałam plamienia! Masakra to była, byłam w szoku. Ale masz rację to na bank ze stresu było

Cytat:
Napisane przez Kruszynkaa86 Pokaż wiadomość
Mocne

Miętowka ja bym uciekała z tej pracy Zresztą co to w ogóle za ludzie, że im nie przeszkadzają psie odchody ?? dramat

Nie zazdroszczę sytuacji z lekarzami. Najgorsze jak każdy mówi coś innego - coś o tym niestety wiem myślę, że musisz podjąć decyzję, zdecydować się na jednego z nich i mu jednak zaufać

Witaj

Dobrze, że znasz przyczynę to już myślę połowa sukcesu. Chociaż wiem sama po sobie, że na pewno w kolejnej ciąży stres będzie dużo większy

Według mnie to nie wiek ma znaczenie tylko to co ma się w głowie znam wiele "dorosłych" osób, które dorosłe są tylko z nazwy skoro pragniecie dziecka to wiek nie ma tu nic do rzeczy

Ja też mam tyłozgięcie i mi lekarka powiedziała, że to dość powszechne u kobiet
Zgadzam się z pogrubionym

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie ma jakiegoś małego przenośnego urządzenia, typu USG, abyśmy mogły sobie podglądnąć kiedy chcemy i w domowych warunkach co tam się w środku dzieje
Oj ułatwiłoby nam to sprawę.
Może kiedyś wymyślą coś takiego

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

To byłoby rewelacyjne rozwiązanie
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 19:56   #367
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że do gina będzie za wcześniej.. pewnie powtórzę jutro test tej samej firmy a w pt zrobię betę
W takim razie beta
Stary 2016-01-13, 19:59   #368
kissoflife001
Zadomowienie

Nie no, za nic nie widzę w szpitalnym cenniku badania Beta hcg ... mogą nie robić czegoś takiego w przyszpitalnym laboratorium. ?
W Luxmedzie niby 5 dni na wynik się czeka. ..
kissoflife001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:03   #369
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość

Monika,fakt, moment super, ale lekarka poleciła nam "przytulać sie" codzennie od 14.01 do 17.01 najlepiej... a ja mam dziś tak okropne kłócie jajników przez cały dzień, ze mam wrażenie że dziś zaczęła się owulacja, anie jak sugerowała gin- od 15.01 Sama nie wiem co mam myśleć, aplikacja pokazuje mi, że dziś powinnam mieć owu, a lekarka powiedziała że później..i te jajniki mnie męczą. Wczoraj na badaniu powiedziała mi jeszcze, że widzi rosnący pęcherzyk , co myślicie dziewczyny, kto ma rację, kalendarzyk na apce+kłócie w jajnikach, czy sugestia doktor?:/
Kurczę sama jestem ciekawa, mnie jajnik dawal czadu przed parę ładnych dni ale nie wiem w końcu czy miałam owulacje czy nie. Natomiast słyszałam, ze ból jajnika może być właśnie przez rosnący pecherzyk ale głowy sobie nie dam uciąć 😊

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:06   #370
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurczę sama jestem ciekawa, mnie jajnik dawal czadu przed parę ładnych dni ale nie wiem w końcu czy miałam owulacje czy nie. Natomiast słyszałam, ze ból jajnika może być właśnie przez rosnący pecherzyk ale głowy sobie nie dam uciąć ��

Może moje pytanie będzie głupie, ale rosnący pęcherzyk nie oznacza owulacji? Czy jak on pęknie, to dopiero owu się pojawia?
Stary 2016-01-13, 20:09   #371
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:

a tak się spytam co za różnica kiedy dokładnie masz owu, polujesz na dziewczynkę czy nie masz tż pod ręką? Jeżeli czujesz, że dziś się coś dzieje to bierz tż w obroty i zacznijcie już dziś
co do bólu jajników to ja mam je zawsze odkład pamiętam w okresie około owulacyjnym a wg mojego lekarza owulacji brak

Edytowane przez Ewula88
Czas edycji: 2016-01-13 o 20:11
Stary 2016-01-13, 20:10   #372
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kissoflife001 Pokaż wiadomość
Nie no, za nic nie widzę w szpitalnym cenniku badania Beta hcg ... mogą nie robić czegoś takiego w przyszpitalnym laboratorium. ?
Nie masz gdzies krwiodawstwa w okolicy? U mnie badanie rano wynik popoludniu
Stary 2016-01-13, 20:10   #373
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Może moje pytanie będzie głupie, ale rosnący pęcherzyk nie oznacza owulacji? Czy jak on pęknie, to dopiero owu się pojawia?
Jak pęknie i uwolni się jajeczko to wtedy jest owulacja Ale najpierw zanim pęknie to ma urosnąć chyba do 22 milimetrów. Poprawcie mnie Dziewczyny jak piszę głupoty 😄

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:11   #374
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Spotkałam się z przypadkiem gdzie robili badanie HCG a nie Beta hcg, myślałam że to to samo ale chyba nie bo HCG dzieli sie na alfa i beta i chodzi właśnie o zbadanie bety.. najlepiej jakbyś miała jakiś punkt diagnostyki - tam wynik w tym samym dniu, góra na następny dzień.
Stary 2016-01-13, 20:12   #375
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:
Owu jest dopiero jak pęcherzyk pęknie. Więc ból w jajniku może oznaczać rosnący pęcherzyk, a niekoniecznie owulację.

A u nas ten cykl jest raczej spalony - tego dnia co zalecał lekarz, nie widziałam się z TŻ, a następnego dnia wieczorem z kolei TŻ nie był w formie, więc raczej nic z tego. Ale i tak się cieszę z tego monitoringu cyklu, bo przynajmniej się dowiem czy owu była, a potem będziemy sprawdzać czy faza lutealna rzeczywiście jest za krótka.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]

Edytowane przez zawiechaczarny
Czas edycji: 2016-01-13 o 20:15
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:12   #376
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:

Ja tez miałam w tym miesiącu długie odczuwanie owulacji, kilka dni, juz pierwszego dnia bólu jajnika test owu wyszedł pozytywny, ale jeszcze kilka dni te jajniki czułam, wiec tez nie mam pojęcia kiedy owu w końcu była.
Ja bym sie juz pewnie od dzis przytulała
Cytat:
Ja bym zrobiła i test i betę jutro skoro jest druga kreseczka (ja niestety na telefonie nie widze wyraźnie zdjeć z forum :/ )

Cytat:

5 dni? jakies szaleństwo, oni chyba z laboratorium zalań korzystają, dziwne. Ja tez robiłam w Diagnostyce i miała po paru godzinach.
A jest ginekologia w tym szpitalu?
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:14   #377
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Owu jest dopiero jak pęcherzyk pęknie. Więc ból w jajniku może oznaczać rosnący pęcherzyk, a niekoniecznie owulację.
to moje chyba rosną a nie pękają, czemu
Stary 2016-01-13, 20:15   #378
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Przy moim pcos zdarzało się że pęcherzyki rosły ale nie pękały więc owulacji nie było, tak mi lekarz wytłumaczył że żeby była owulacja musi pęknąć pęcherzyk
Stary 2016-01-13, 20:16   #379
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Przy moim pcos zdarzało się że pęcherzyki rosły ale nie pękały więc owulacji nie było, tak mi lekarz wytłumaczył że żeby była owulacja musi pęknąć pęcherzyk
czy na usg lekarz może stwierdzić pcos ?
Stary 2016-01-13, 20:18   #380
Aiina
Raczkowanie

Cytat:
Mnie stwierdzono na podstawie USG.
Aiina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:21   #381
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
tak, bo na jajnikach są liczne pęcherzyki, a jakie masz cykle? przy pcos są nieregularne
Stary 2016-01-13, 20:23   #382
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, bo na jajnikach są liczne pęcherzyki, a jakie masz cykle? przy pcos są nieregularne
23-30 dni coś w ten deseń. Nigdy żaden ginekolog nie mówił mi o pcos, ale jakimiś cudem owulacji brak.
Stary 2016-01-13, 20:24   #383
kissoflife001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
5 dni? jakies szaleństwo, oni chyba z laboratorium zalań korzystają, dziwne. Ja tez robiłam w Diagnostyce i miała po paru godzinach.
A jest ginekologia w tym szpitalu?
No dokładnie. Nie dość, że prywatnie i drożej bo porównywałam badania to jeszcze tyle trzeba czekać.
Raczej jest, to szpital powiatowy Gdzieś babki muszą rodzić.
Cytat:
Spotkałam się z przypadkiem gdzie robili badanie HCG a nie Beta hcg, myślałam że to to samo ale chyba nie bo HCG dzieli sie na alfa i beta i chodzi właśnie o zbadanie bety.. najlepiej jakbyś miała jakiś punkt diagnostyki - tam wynik w tym samym dniu, góra na następny dzień.
No poszukam , poszukam. Bo to jakieś chore czekać aż tyle i kolejne 5 dni się denerwować.
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Nie masz gdzies krwiodawstwa w okolicy? U mnie badanie rano wynik popoludniu
Czyli normalnie tam wbijam, płace za bete i mi zrobią ???
Stary 2016-01-13, 20:24   #384
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
a tak się spytam co za różnica kiedy dokładnie masz owu, polujesz na dziewczynkę czy nie masz tż pod ręką? Jeżeli czujesz, że dziś się coś dzieje to bierz tż w obroty i zacznijcie już dziś
co do bólu jajników to ja mam je zawsze odkład pamiętam w okresie około owulacyjnym a wg mojego lekarza owulacji brak
hehehe nie nie, nie celujemy w dziewczynkę ;-) nawet bardziej byśmy chcieli chłopca, ale tak na prawdę to nie ważne co będzie, ważnie żeby zdrowe i żeby wogóle było
Powiem Ci szczerze że nawet nie wiedziałam, ze to jest istotne odnośnie płci, kiedy doszło do zapłodnienia!! Jestem zieolna jeszcze w wielu sprawach na to wygląda
A Tż jest pod ręką jak najbardziej, ale pracuje przy kompie bo musi oddać projekt (a co za tym idzie dziś go skończyć..)i troszkę ciężko będzie go dziś ściągnąć do łóżka Ustalilśmy, że musimy znaleźć dla siebie czas na przytulanki od jutra codziennie minimum do niedzieli (), zgodnie z zaleceniami pani doktor

Cytat:
Jak pęknie i uwolni się jajeczko to wtedy jest owulacja Ale najpierw zanim pęknie to ma urosnąć chyba do 22 milimetrów. Poprawcie mnie Dziewczyny jak piszę głupoty 😄

Cytat:
Napisane przez cavagirl Pokaż wiadomość
Ja tez miałam w tym miesiącu długie odczuwanie owulacji, kilka dni, juz pierwszego dnia bólu jajnika test owu wyszedł pozytywny, ale jeszcze kilka dni te jajniki czułam, wiec tez nie mam pojęcia kiedy owu w końcu była.
Ja bym sie juz pewnie od dzis przytulała
Cytat:
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi kochane
Stary 2016-01-13, 20:28   #385
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
23-30 dni coś w ten deseń. Nigdy żaden ginekolog nie mówił mi o pcos, ale jakimiś cudem owulacji brak.
to jak lekarz żaden nie mówił to raczej nie masz pcos, ja mam cykle nawet do 45 dni a są kobiety które nawet do pół roku @ nie mają.. no i przy pcos możliwy trądzik, owłosienie np. wąsik, otyłość, cukrzyca - bardzo często towarzyszy pcos,
Stary 2016-01-13, 20:39   #386
miyoko_93
Przyczajenie

mam pytanie: jeśli dobrze rozumiem co tu piszecie, to jajniki często kłują niedługo przed owulacją? bo mnie bolą niemiłosiernie, ale tylko przy 1 i 2 dniu okresu...
miyoko_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:40   #387
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Jak pęknie i uwolni się jajeczko to wtedy jest owulacja Ale najpierw zanim pęknie to ma urosnąć chyba do 22 milimetrów. Poprawcie mnie Dziewczyny jak piszę głupoty

Tak, z tymi 22 milimetrami to prawda, bo pamietam jak ostatnio byłam u gin to mówiła, ze pęcherzyk ma 16mm, a rośnie 2mm dziennie wiec za 3 dni bede po owu.

Cytat:
No dokładnie. Nie dość, że prywatnie i drożej bo porównywałam badania to jeszcze tyle trzeba czekać.
Wcześniej chciałam napisać, ze Lux Med korzysta chyba z laboratorium Alab a na jakies zalań mi telefon zmienił
Jak maja ginekologię to musza robić betaHcg.
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 20:41   #388
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miyoko_93 Pokaż wiadomość
mam pytanie: jeśli dobrze rozumiem co tu piszecie, to jajniki często kłują niedługo przed owulacją? bo mnie bolą niemiłosiernie, ale tylko przy 1 i 2 dniu okresu...
zgadza się, część kobiet odczuwa kłucie jajnika w okresie owulacji ale są też takie, że nie mają żadnych objawów
Stary 2016-01-13, 20:43   #389
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

No poszukam , poszukam. Bo to jakieś chore czekać aż tyle i kolejne 5 dni się denerwować.

Czyli normalnie tam wbijam, płace za bete i mi zrobią ???
Dokladnie
Z jakiego miasta jestes?

Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2016-01-13 o 20:45
Stary 2016-01-13, 20:50   #390
kissoflife001
Zadomowienie

Jutro robię więc betę. Nie wiem czy wynik dostanę przed sobotą ( na sobote umówiłam się do gina) jeśli nie, pójdę i mu powiem o objawach. Może uda mu się coś zobaczyć na usg. Jeśli to nie ciąża a coś innego niepokojącego to im szybciej tym lepiej.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Dokladnie
Z jakiego miasta jestes?
Kraśnik, woj. lubelskie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości