|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)
https://mamotoja.pl/robaki-u-dzieci-...4452,r1p1.html
Masija To ten artykuł znalazłam |
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki! U nas siedem miesięcy za 10 dni.. Ja nie chcę! Nie chcę wracać do pracy 😞😞😞 już się tym stresuję... ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Prince - ty kiedy zaczynasz szukać pracy? Jak wszystko wykorzystasz? Tzn cały wypoczynkowy? Czy później?
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Kuźwa ja też o powrocie znowu myślę.
Byłam dzisiaj u kolezanki jednej i z nią pojechalysmy do jeszcze jednej. Jakie moje dziecko było Grzeczne cały czas siedziała.i się bawiła zabawkami i usmiechala się do wszystkich.normalnie szałaikaFajnie ze dobra opiekunka myboy gratki cos ni proszę jaka różnica między twinsami |
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam dzisiaj z masija, że mój Tz rzadko mi coś daje, a tu proszę właśnie przyniósł czekoladę za to, że się nim opiekowałam podczas jego weekendowej choroby
Myboy gratki za zęba W. 7 miesięcy za 9 dni skończy. Ale się pogubiłam w liczeniu tygodni, uważam to za moją rodzicielska porażkę Siacha? Irmusia? Bo Indu nie liczy, zawsze ja jej mówiłam...
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Ja wlasnie tez tylko kazdego 13 kiedy mija kolejny miesiąc myślę o tym, że to juz niedługo
|
|
#846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#847 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ejjjj o co kaman że co zobaczy bo nie skumalam za kondzia czy jak? Cytat:
Gratulacje!! Cytat:
Moja właśnie od kilku dni zaczęła się przesuwać, cudownie sir na to patrzy Cytat:
|
||||
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekujemy Dziewczyny 😘😘 |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej chyba też lada chwila przebije się górna jedynka. Co do pelzania itd to "stoi" na czterech i zastanawia się jak wystartować. A co do pracy...moja mnie sama znajdzie |
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję nowych ząbków i dopinguje tych przebijajacych się
Też się boje powrotu do pracy i z każdym miesiącem jest coraz gorzej ![]() Siostry syn ma ospę a my w sobotę u nich spaliśmy, wczoraj też się widzieliśmy najgorzej że w przyszłym tyg mieliśmy miec to zalegle szczepienie i znowu odroczymy bo boje się teraz szczepić |
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapowiada się ciekawa noc, lena śpi na rękach. |
|
|
|
|
#853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty kiedy wracasz? Strasznie szybko to zleciało. Ja przestałam pracować jakos w lutym wiec prawie rok temu a wydaje mi sie jakby kilka miesięcy temu. |
|
|
|
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
myboy gratki dla Oskiego
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja ☠☠☠☠☠☠☠e tż mi sie rozchorował, tera bede mieć dwoje dzieci w domu
|
|
#855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo faceci tacy sa, niby twardziele a tak właściwie to takie dupy wołowe |
|
|
|
|
#856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zero profesjonalizmu, uwazam klient nasz pan i jesli moge to pomagam i staram się dogodzić... Kurcze i zamiast spróbowac poprawić zdjecia to jeszcze taka postawa ze strony fotografa
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza pobudka zapowiada się super noc |
|
|
|
|
#858 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tak, my razem z kondziem
w tej samej pace 4 lipiec.Cytat:
Ooooooj dajcie spokój z tymi obawami o powrot do pracy, super jest... ![]() Cytat:
mój się jeszcze nie kapnal ze piszę ale jak wróci to bankowo się zorientuje bo odkąd mam nowy tel to z niego nadaje ciągle
|
||
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam strasznie mieszane uczucia co do powrotu do pracy. No bo z jednej strony poleciałabym choćby jutro żeby pobyć z ludźmi, zrobić coś innego niż zajmowanie się domem i dziećmi a z drugiej strony wiem że to wszystko co robię teraz w domu będzie tu na mnie czekalo bo samo się nie zrobi...😞 i dlatego wiem że będzie ciężko 😞
Poza tym boję się strony organizacyjnej. Jak to będzie z opieką nad dziećmi, czy uda się znaleźć odpowiednią osobę która zajmie się chłopakami gdy mnie ani męża nie będzie w domu... No i pracę mam mega intensywną, wyczerpującą tak że często po powrocie do domu nie nadaję się już do życia i marzę tylko o świętym spokoju. A wiadomo że przy dwójce malych dzieci ciężko o spokój... Dlatego muszę zredukować etat do trzech dni w tygodniu i mam nadzieję że się uda i że będę w ten sposób pracować przez najbliższe lata. Zobaczymy co na to pracodawca i jak to będzie wyglądało finansowo. Co do terminów to rodzicielski mam do 20 czerwca a potem wezmę prawie cały wypoczynkowy tak żeby wrócić do pracy w drugiej połowie sierpnia. Sorry za wywód ale już mnie to męczy 😞
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irmusia nie ma za co przepraszac ![]() Twinsy dzis koncza 8 msc buuuu gdzie sa nasze male bobaski.? Where.?
|
|
|
|
|
#861 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
O to to to Cytat:
![]() Udało się uspac małego gagatka w łóżeczku. Pewnie za dwie godziny maks sir obudzi pociumtac cyca i zaśnie spowrotem. Kurcze a może by tak na mm przejść... Studia niebawem wracają i jak ja mam niby dać radę, tzn Adelka, weekend bez cyca? Chyba się zapłacze... A z drugiej strony tak dziwnie bez cycowania przyzwyczailam się do tego
|
|||
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos o mamo! 8 msc, buziaki dla twinsow!
Sylwka a probowalas juz dawać mm? |
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwka woow :P a nie chcesz odciagac.??
Dziewczyny ktora ma u siebie pepco w ktorym sa chlopiece spodnie.? Bo u mnie pustki bylam juz z 5 raz :/ |
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Coś brawo za 8 miesięcy u nas jutro 7 pęknie
|
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
Princ nie pytaj.. cyc forewa end ewa..
Jedyne co nam się udało to kaszka robiona na mm ale z dodatkiem dużej ilości jablka podawana lyzeczka. Jezu ale to mleko co mam NAN tak wali i smakuje ze mu się nie dziwię. Ma ktoras hippa może? Jak zapach? |
|
|
|
#868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
uhum też jestem ciekawa, jak to dzidzia ma się przestawić to ja nie wiem Pierwotnie o tym myślałam że bd odciagac ale weź naciagnij na dwa dni... No ciężko, poza tym właśnie jak malutka by wytrzymała.. |
||
|
|
|
#869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
6:30 a nieraz kończę o 17:00. Dobrze, ze na wiosnę i w lecie lekki przestój w biznesie wiec pewnie bede kończyć wczesniej. Udało tez mi sie wynegocjować 3 dni w tyg pracy do końca maja tak ze super. Cytat:
8 mcy!!! Juz !!!!!! Moj Tz jutro wraca. Gdzieś tam upadł i ma kontuzje i juz nie moze kontynuować kursu. Z jednej strony sie cieszę ale z drugiej dobrze nam we dwie. |
||
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Gapu mielismy i hipp i nan i hipp wygrywa
nie smierdzi tak. Aika bedzie zly ze mu sie nie udalo.? Sylwka no to chyba musicie zaczac nauke picia z butli chyba ze juz potrafi.?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

cały czas siedziała.i się bawiła zabawkami i usmiechala się do wszystkich.normalnie szał

za kondzia czy jak?

najgorzej że w przyszłym tyg mieliśmy miec to zalegle szczepienie i znowu odroczymy bo boje się teraz szczepić 

zero profesjonalizmu, uwazam klient nasz pan i jesli moge to pomagam i staram się dogodzić... Kurcze i zamiast spróbowac poprawić zdjecia to jeszcze taka postawa ze strony fotografa