![]() |
#2821 |
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Ja na oczatek dna Flower by Kenzo a teraz Tendre Poison
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
czyli Endżi
|
Kurczę, ostro się tu porobiło
![]() Homyczku, czyżbyś zgodnie z planem popróbowała już jogi ![]() ![]() Nosku, co się stało ![]() Na zakupach pachniałam dziś Amourkiem ![]() ![]() ![]() ![]() W Sephorze cały czas trwa promocja -30% na pędzelki ![]()
#2823 |
Zadomowienie
|
Ojej, ile czytania od czwartku!
![]() Wszystko jutro ![]() Pachnę niezmiennie od kilku dni zieloną trucizną, opętała mnie na dobre ![]() Miłego popołudnia i wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
Dziś od rana Lacoste Pour Femme
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
Miałam iść na wykład o perfumach - nie poszłam.
Rano obudził mnie przeraźliwy ból głowy i akcja p.t. "poszedł wężyk w kuchni", co w praktyce oznaczało: mroczki przed oczami i zbieranie z łazienki kałuż ciepłej wody, wynoszenie wszystkiego z kuchni, przebieranie i suszenie, odstawianie mebli, pośpieszne wyłączanie wszystkiego z prądu i inne atrakcje. Jestem ledwo żywa, kręgosłup nawala - a to miał być miły dzień spędzony z TŻ i na zakupach. Szlag. Paradoksalnie jedyna myśl, która mnie obecnie pociesza, to fakt że od wtorku zaczynam zajęcia. I że będzie po-biebrzańskie spotkanie z oglądaniem zdjęć z obozu i piciem winka. Mam nadzieję, że moi znajomi są chociaż trochę inteligentni, i nie będą mnie co chwile pytać, dlaczego wybrałam tę specjalizację a nie inną. Pachnę orientalnym maczkiem. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa ![]() --- Tulip już zasygnalizowała, ja powtórzę. Mam wątek na oku... ![]()
#2826 |
Rozeznanie
|
chance chanel
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Raczkowanie
|
Fendi Uomo
#2828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pracy, to zaczynam w poniedziałek, więc poproszę o duuuuużą porcję pozytywnej energii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
BAN stały
|
Spaaaaaać, wstałam dzisiaj o 5:30
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapach wibrujący, zmienny, w którym główną rolę gra nuta drewna nasączonego słodko-cierpką żywicą o delikatnym cytrusowym aromacie. Cytat:
![]() Znalazłam kiedyś buszując w sieci stronę internetową pewnej skandynawskiej choreograf i tancerki Virpi Pahkinen. To ona w awatarze ![]() ![]() I gratuluję nabytków, szczególnie smakowitych świeczek ![]() Anuschko ![]() Margot ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziś właśnie cieszyłam złotą jesienią - przeuroczy dziś dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję Iwonko
![]() Nie mam nawet siły czytać tego, co naprodukowałyscie od wczoraj.... Cały dzień opróżniałam meble z zawartosci - matko, w ile rzeczy człowiek nieświadomie obrasta! Boli mnie głowa i wszystkie mieśnie, i nawet sobie nie mogę zrobic gorącej kąpieli bo czekam, aż mi kolega Cekol przywiezie i nie chce, żeby mnie z wanny wyciągał... Po co mi był ten remont?Jeszcze się dobrze nie zaczął a już mam go dośc... A, i nie pachnę.Szyję mam jak salamandra plamista, cholerna alergia znów sieje spustoszenie ![]()
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Porzadkami i Smokiem pachne
![]() Wywalam dzisiaj pol zawartosci mojego mieszkania ![]() Nie chce juz byc chomikiem. Mam kilka 120 litrowych workow ciuchow do caritasu i 20 par butow ![]() Postanowilam tez rozstac sie z czescia ksiazek, popakowane w kartony czekaja na wywoz na babciny strych ![]() Wywalilam tez wszystkie kartoniki od perfum, postanowilam je trzymac luzem w skrzyni, w kartonikach juz sie w niej nie mieszcza ![]() bardzo interesujacy dzien ![]() ![]() edycja/ Cytat:
![]() tylko ja nie mma sentymentow i sporo rzeczy na swoje miejsca nigdy nie powroci ![]() Chlop jak wroci do domu, mnie zatlucze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
O, Margot, czytam, że zdecydowałaś się jednak na FdB
![]() ![]() ![]() ![]() Ja spedziałam pół godziny w Douglasie i na nic się nie zdecydowałam ![]() ![]() ![]() Pachniałam FdB z rana a po południu AS |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w przyszłym tygodniu, bo do tej pory chłop mój był na zwolnieniu i by mi się kręcił i zrzędził. Mam też nadzieję, ze będę mieć na tyle odwagi, żeby te wszystkie "przydasie" wywalić w czorty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Raczkowanie
|
Nie pachnę niczym, chore zatoki skutecznie mi to uniemożliwiają. Jak ja tego nienawidzę
![]() Rachel - gratuluję niezależnej decyzji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zadomowienie
|
wcześniej Niną (z nowoprzybyłej flaszki), a teraz produkcją mydła kawowego
![]() wczoraj przypadkiem trafiłam na wątek o mydłach kawowych własnej roboty i nie mogłam się oprzeć ![]() ![]() oj, chyba się zanosi na wariację na temat mydła w moim wydaniu w najbliższym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pachnę Kelly Caleche Hermesa z próbki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To Feminite du Bois ma nową flaszkę ![]() Chociaż słyszałam, że zapach dostepny jest/był??? w kilku wersjach, sprayu, płynie i wydaniu kieszonkowym, i każda w innej butelce. __________ A pachnę sobie skrzypem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zadomowienie
|
Taka Taka, tutaj link do wątku na Zrób to sama: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=55253
takie mydło to peeling kawowy w kostce. mam nadzieję, że będzie tak samo dobrze ścierało jak tradycyjny peeling, a mniej brudziło wannę i całą jej okolicę ![]() wykonanie jest naprawdę bardzo proste. ja użyłam mydła Arko miodowego bodajże (w każdym razie chodzi o to, żeby zapach mydła komponował się z zapachem kawy, bo nie udało mi się na razie znaleźć mydła bezzapachowego)), starłam je na tarce i wsypałam do małego rondla umieszczonego w większym, wypełnionym gotującą się wodą i czekałam, aż mydło się rozpuści. w kubku zalałam niewielką ilością wody 2 łyżeczki kawy, dodałam cynamonu i aromatu waniliowego (żeby urozmaicić zapach). gdy wiórki mydła były już miękkie, wymieszałam je z kawą i mieszając, trzymałam w kąpieli wodnej tak długo, aż masa mydlano-kawowa zrobiła się gładka i jednolita. później przelałam ją do natłuszczonych foremek (w moim przypadku opakowania po serkach ![]() voila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymeno, Ty napisałaś, że to skóra z miękkiej zamszowej rękawiczki, potwierdzam ![]() ![]() bardzo delikatny zapach, który na mojej skórze nabiera z czasem mocy i zadziorności idealny dla kobiet lubiących pachnieć inaczej, a mających pracę wymagającą bliskiego kontaktu z ludźmi (dentystek, fryzjerek, kosmetyczek), charakterny, ale delikatny, ciekawy, ale chyba dla wszystkich przyjemny w odbiorze chwilami czułam wyłaniającego się spod rękawiczki ![]() teraz po kilku godzinach czuję nuty z Ogródka Nilowego a na nadgarstku mam jeszcze męską Pradę, piękne mydliny ![]() Paolla, dzięki brzmi interesująco, chyba spróbuję w następny weekend wyprodukować sobie takie cuda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
No to podobnie go odbieramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
Dziś wyszłam z domu z Pink Sugar, a wróciłam z Innocentem.
![]() Po drodze zaliczyłam Sephorę gdzie dołożyłam do kompletu nowego Diesel'a (w pończoszce) oraz Midnight Poison. A jako że oba mnie rozczarowały wszystkie przeznaczone na przyjemności pieniądze wydałam na Sephorowskie pędzelki do makijażu. ![]() W nagrodę dostałam od pani sprzedawczyni próbasy nowego podkładu Bourjois - bardzo miły prezent, podkład śliczny w konsystencji i kolorze. ![]() W sumie dzień uznałam za udany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
u mnie w domu żałoba, Polki przegrały z Serbkami
ale mojego dobrego humoru nic już dziś nie przegononi mam nadziejęŁ= a męska Prada dalej się ładnie mydli ![]() Córko, na moim nosie lepiej nie polegać ![]() chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że kusicie skutecznie, byłam dziś w Empiku i przy wejściu leżały czekolady Lindta w promocji ![]() ![]() inne zjadłam po drodze do domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
A to się wkrótce okaże
![]() _____________- Co nas może spotkać w IV RP? Przed chwilą radio podało, że 85-letnia Brytyjka spędziła 70 lat swego życia w zakładzie psychiatrycznym. W wieku 15 lat została fałszywie oskarżona o kradzież 12 pensów i z tego powodu tam się znalazła. Teraz cała sprawa wyszła na jaw. Brytyjka praktycznie całe życie bezpodstawnie spędziła w odosobnieniu. Myślicie, że w Polsce Ziobry coś podobnego nie byłoby mozliwe? Mylicie się. "Demokracja" nie zna granic i zacytowany przykład brytyjski to udowodnił. Strach się bać!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.