|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku!
Cytat:
![]() Toczenie krwi ![]() ![]() Nie wiem jakie tu jest jedzenie, bo wczoraj nie wolno mi było jeść tylko sucharki i niczego nie przynieśli. Zresztą i tak bym nie tabela. Dziś też się boję tak zjeść normalnie, chociaż chętnie świeże kromki z masłem czy serem żółtym czy jakaś lekka wedlina ![]()
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4743 |
Rozeznanie
|
Cześć laseczki!
Dobrze Esorku, że już lepiej ![]() Przykro mi, że tyle musiałyście się dziewczyny nacierpieć ![]() Ja już się nie umiem doczekać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już V część naszego wątku!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
![]() Ja lecę zaraz spać, o 1 sie położyłam a o 5 zabawa ![]() Ale mnie zgaga piecze, ochyda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Rozeznanie
|
Esor dobrze że już się lepiej czujesz
![]() Marciar też mi się zdarzają podobne sny, w ogóle dużo mi się śni w ciąży. O sukienka, czyżby jakieś przeczucia na temat płci? ![]() Figa fajny blog, ale z nr 1 się nie zgadzam :P w ogóle uważam że najgorsze co może zrobić kobieta, to zniechęcić chłopa do opieki nad dzieckiem, bo wydaje jej się że wszystko zrobi lepiej. Ja mam dwie siostry, a w domu dwóch małych synków, ale cieszę się że tak wyszło bo wydaje mi się to korzystne przy tak małej różnicy wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje z koła będzie 5 ![]() Ale piękna !!! ![]() Cytat:
![]() Hej laski !!! Witam się po nocy przespanej bez boli ![]() I mam newsa ![]() Wczoraj dostałam ten zasrany papier z urzędu co na niego musiałam czekać. Wpłacili mi na konto juz pieniążki zaległe ze bezrobotne i dzisiaj z tym papierem zalatwilam macierzyński !!!! ![]() W ciągu tygodnia przyjdzie mi nowa karta ubezpieczeniowa i kolejna kasiora na konto ![]() Kurcze po prawie 3 miesiącach walki z nimi coś się układa ![]()
![]() |
#4748 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Hejo 😊 my dzisiaj leniwie leżeliśmy do 8.30 a dzieci się bawily w salonie 😊
A nie pisałam Wam wczoraj jakiego gin mi komplementa walnął 😉 ze jestem bardzo sympatyczna kobietą i mój mąż miał szczęście ze na mnie trafił...az mi tak dziwnie było... |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja... poszłam spać wcześniej, a od północy do 2 kręciłam się po łóżku :/
opadam z sił póki co.. Esor dobrze, że już Ci lepiej! Lucy daj znać czy zostajesz w szpitalu czy uciekasz na weekend ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- rodzić wszystkie zaczeły czy jak? ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Zakwitł mi mój storczyk z LM i jest piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sie umowiłam na brwi i rzęsy 02.02 i nie ma bata, muszę być ![]() ![]() Na mani idę we wtorek, ale ściągnąć żele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A czytałam w ogóle,że od marca ma lecieć na tvn Agent, ale z "celebrytami" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj bidulki ![]()
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOo to super ![]()
![]() |
#4755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Esorku ciesze się ze juz jest dobrze :-*
![]() |
#4756 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Patryś rośnie na dużego chłopczyka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aninis, marcia- dzięki za opinie. No jednak moja żaba dała radę. Podniosła wilgotność o 8% ale nie tylko w tym jednym pokoju gdzie stała ale w całym mieszkaniu (nie mamy drzwi) i dlatego tak długo szło z tym podniesieniem zanim we wszystkich pomieszczeniach poziom się wyrównał. esor- dobrze, że już z Tobą lepiej ![]() Dzień dobry, ja chyba mogę powiedzieć, że jestem wyspana. Coś koło 2 wstałam na jedzenie, ze 3 razy do kibelka więc jest nieźle. Katar mi zszedł, mam nadzieję, że obędzie się bez kaszlu. Aaa-klapki mi wczoraj z decathlona przyszły. Myślałam, że będą dużo za duże (38/39) a noszę 37 a one są tak na styk. I ja muszę się wreszcie za tą torbę wziąć. Cały czas mam w pamięci jak byłam kiedyś w tesco i jakiemuś tatusiowi chyba urodziło się dziecko dużo za wcześnie i brał wszystko co popadnie do koszyka z mamą na telefonie - od ubranek po smoczki i butelki. A mina w jego oczach i panika- bezcenny widok. Chyba nie chcę narażać swojego TŻ-ta na taki stres. W sklepie może by mu kto pomógł ale w domu to czarna magia. Ostatnio go instruowałam jak są poukładane Gosi i Najmłodszego ubrania gdyby pobyt się przedłużył. Jeszcze muszę zobaczyć jak on by coś dla niej gotował bo jak jest wolne i patrzę jak się wykazuje to potrafi dziecku dać tylko jogurty i banany ![]()
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dobra jesteś ![]() Ja jestem spokojna, bo mój małż się dużo Tuśką zajmował jak chodziłam do pracy. Jedyne co mnie martwi to fakt,że na pewno będzie ją dziwnie ubierał, wszystko z innej bajki itp hehe. Ale to się da przeżyć ![]()
![]() |
#4758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas lecą bajki. Małgosia ich nie ogląda bo chyba już osiągnęła przesyt- ale tv musi grać. U moich rodziców też tvn24- cała prawda- całą dobę i jak ja chcę trochę przerzucić na wiadomości to Mała mówi "nie chcę wiadomości". A szkoda z tym agentem z celebrytami. Jak zwykle będzie jakaś ustawka. Ja pamiętam te pierwsze edycje to strasznie mi się podobało. Jeszcze chyba "wyprawa robinson" była fajna. W ogóle kiedyś takie głupoty były fajne ale potem po latach coś tam wyszło, że było wyreżyserowane albo coś to czar prysł i już nie jestem tak bardzo zainteresowana. Pamiętam jak przeżywałam "kawalera do wzięcia", klasyk -"big brother", "dwa światy"... ale emocje. Dzisiaj by już chyba takie programy nie przeszły.
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętasz,że tam brał udział nasz były Minister Zdrowia? ![]() ![]() a Wyprawę Robinson też lubiłam, szkoda,że tylko jedna edycja była. Btw to laseczka, która wtedy wygrała to psiapsióła mojej szwagierki ![]()
![]() |
#4760 | ||||||||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki! 😘 ja również ![]() Cytat:
hahahhahahaha ![]() Cytat:
Dziękuję, tak jak pisałam dzisiaj lepiej, Aczkolwiek wiadomo organizm ciągle wymęczony. Współczuję Wam tych zgag ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No wlasnie, nikt nie jest idealny, kazdy popełnia błędy. A Ty i tak jesteś wyjątkowo dobra i pracowita mama i żona ![]() ![]() Po ściągniętych żelach te naturalne są ok? Bo ja na ślub miałam żele i dotąd (3 miesiące później) widzę skutki tych pazurów... ![]() W ogóle Motyl, Ty pisałaś kiedyś o tym, ale nie mogę sobie przypomnieć. Te szczepionki Engerixa można sobie zamówić w aptece ile wcześniej? Bo kurcze dałabym głowę, że żona kuzyna mówiła że od kopa kupiła ja w szpitalnej aptece w szpitalu w którym będę rodzić... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uuu fajny komplement :-D a jak tam maz ogarnal siedzenie z dziecmi?
![]() |
#4762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tej Kaśki to ja nie lubiłam...takie ciele mele, jak zwykle jakaś tragedia w tle (jak to bywa w programach tvn). No ale przyjemna dla oka. Ciekawe jaką osobą była/jest w rzeczywistości.
![]() |
#4763 | ||
Rozeznanie
|
Ogarnęłam chałupę i myślałam, że sobie Was poczytam, ale tu jakieś dziwne pustki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze, że mówisz o biszkoptach. Muszę kupić i włożyć do torby, bo to niezłe zapychacze ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Tez musze soboe kupic biszkopty lub suhary ooo!
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi pysznie ![]() Dozylnie śniadanko ![]() Ja właśnie zjadlam drugie ![]() Idę chyba poleżeć trochę ![]() Po tej akcji w nocy tż mi zabronił nawet zmywarki wpakować. Mam leżeć cały dzień ![]() Oo i ja lubiłam agenta i robinsonow ![]()
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poprzednio dzwoniłam jakoś tydzień przed cc do apteki i kazali mi zadzwonić na dni przed cc. I wtedy miałam sprowadzoną na następny dzień tak,że jak M. pojechał po nią o 8.30 rano w dzień cc to już na niego czekała. Najlepiej kupić jak najpóźniej się da i nie przechowywać w warunkach domowych, bo nigdy się nie wie, czy sie przechowywało prawidłowo.
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam
![]() ![]() Jak ja jadłam przed wyjściem do urzędu o 7 godzinie..... to bym z głodu umarła póki obiad by był ![]() Teraz się zakopalam z książkami pod kołdra i nie wyjdę aż do obiadu ![]()
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo chciała,żebyśmy drugiego mieli chłopca bo ma siaty ciuchów po synku. No ale...
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Zostaję na razie, nie chcą wypuścić
![]() Wysłane przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.