Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-17, 20:42   #421
siasia13
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
z jednej strony dobrze pomoże teściowa, z drugiej....współczuje

ale masz mądrego Łobuza nr 1 no ten...trzecie rozumiem że będzie?
siasia ale ubrał córę? ubrał goła nie chodziła też myślę że każda z nas sobie poradzi ale już wolę podczytywać o tym jak dzieckiem się zajmować niż porodach, połogu itd nie ma co za dużo brać do głowy
Popieram, ja przed pierwszym porodem obejrzalam dwa filmy z porodowki i mialam dosc. Lepiej nie wiedziec za duzo. Kobiety rodza juz nie od wczoraj i w czasach bez internetu tez dawaly rade

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
hejo, witam sie tylko przelotem i uciekam. chyba sie czyms strulysmy z Polą bo mdłosci i wymioty nas meczą od popoludnia ja lekko, ale Pola juz gorzej. ehh oby przetrwac noc, rano powinno byc lepiej.

trzymajcie sie cieplo i trzymajcie kciuki zeby nam szybko przeszlo
Bidulki oby wam raz dwa przeszlo
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:46   #422
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Ja tam nie będę sobie wmawiac teraz ze zabiore ze sobą dobry humor...wiem ze jak sie zacznie i wsiade w auto to spanikuje juz
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:48   #423
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Ja tam nie będę sobie wmawiac teraz ze zabiore ze sobą dobry humor...wiem ze jak sie zacznie i wsiade w auto to spanikuje juz
Chyba tej paniki najabardziej sie boje ;-)
Stary 2016-01-17, 20:51   #424
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
To zazdroszcze, że nie boli. Ja mam nadzieję, że mnie za parę dni też przestanie boleć jak będę leżeć a nie siedzieć
I potwierdza się, że u mnie to nie przez dietę tylko nacisk macicy. Ja mam taki układ pokarmowy, że masakra. Od piątkowego wieczoru zaczęłam jeść wszystko to, co ma dużo błonnika i efekt taki, że muszę przystopować. Wczoraj rano kibelek. Dzisiaj rano też i już wieczorem znowu... a to boli jak cholera
To mam nadzieje ze razem z porodem i one znikną

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
I ogłaszam sukces! Torba do szpitala spakowana - 1 walizka dla mnie i małej na salę + shoper na porodówkę

Łobuz mi pomógł się spakować, a teraz mówi "Mamusiu jakby jeszcze kiedyś się tak stało, że będzie dzidziuś to będziemy wiedziały z Łucją co spakować"
A w trakcie wybierała ubranko w które ubierzemy po porodzie i mówi "mamusiu lepiej to szare niż to białe, bo wiesz jak się cielaczek rodzi to jest brudny, to lepiej, żeby było ciemniejsze to dzidziuś mniej zbrudzi" - zbieraliśmy szczęke z podłogi z tż.
Ale masz kochana córkę
Aż tż to przeczytałam i mówi : o Ja aaaaa ale słodka

Cytat:
hejo, witam sie tylko przelotem i uciekam. chyba sie czyms strulysmy z Polą bo mdłosci i wymioty nas meczą od popoludnia ja lekko, ale Pola juz gorzej. ehh oby przetrwac noc, rano powinno byc lepiej.

trzymajcie sie cieplo i trzymajcie kciuki zeby nam szybko przeszlo
Biedna..... trzymam kciuki zeby jutro nie było śladu po tym

A ja poczytałam niemca i jem właśnie malinki bo zostały z deseru

A mała tanczy taniec pawiana

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:27   #425
NanaR
Zadomowienie

A ja jakoś samego porodu się nie boję ani bólu chociaż wiem ze będzie duży jakąś tam namiastkę mam bo dostałam tabletki na wywołanie porodu jak trafiłam rok temu do szpitala z ciążą zatrzymana z którą chodziłam 3 tyg i nic zero krwawienie wiec stwierdzili ze zrobią mi lyzeczkowanie ale żeby szyjka się otworzyła dostałam właśnie tabletki i ból był dla mnie bardzo mocny ale do zniesienia ale parcie na kibelek i straszne uczucie gorąca było dokuczajace. A obok leżała pani juz po jednym porodzie i mówiła ze pikuś dla niej taki ból po tabletkach wiec wiadomo każda przeżywa inaczej. Chociaż bardziej bolało mnie badanie droznosci jajowodow na żywca bez żadnego znieczulenia gdzie lewy jajowodow mam niedrożny wiec wiadomo ze ból był do przewidzenia. Ja bardziej się boje ze sobie z opieką nie poradzę nad maluszkiem...

Dumna mama Dominika
07.02.2016

Edytowane przez NanaR
Czas edycji: 2016-01-17 o 21:31
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:34   #426
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
A ja jakoś samego porodu się nie boję ani bólu chociaż wiem ze będzie duży jakąś tam namiastkę mam bo dostałam tabletki na wywołanie porodu jak trafiłam rok temu do szpitala z ciążą zatrzymana z którą chodziłam 3 tyg i nic zero krwawienie wiec stwierdzili ze zrobią mi lyzeczkowanie ale żeby szyjka się otworzyła dostałam właśnie tabletki i ból był dla mnie bardzo mocny ale do zniesienia ale parcie na kibelek i straszne uczucie gorąca było dokuczajace. A obok leżała pani juz po jednym porodzie i mówiła ze pikuś dla niej taki ból po tabletkach wiec wiadomo każda przeżywa inaczej. Chociaż bardziej bolało mnie badanie droznosci jajowodow na żywca bez żadnego znieczulenia gdzie lewy jajowodow mam niedrożny wiec wiadomo ze ból był do przewidzenia. Ja bardziej się boje ze sobie z opieką nie poradzę nad maluszkiem...
Omg to tez przezylas :'( mysle ze kazda z nas sobie poradzi tak jak siasia pisala.. Zawsze sobie kobiety radziky a to ze sie boimy to calkiem normalne.. Ja tez s... W majty.. A bardziej chyba boje sie ze wczesniej sie zacznie porod i juz nie zechca cc zrobic ..
Stary 2016-01-17, 21:38   #427
NanaR
Zadomowienie

Myślę że nawet jak się skurcze zaczną to i tak by zrobili cesarke zwłaszcza ze masz ku temu wskazania Twoje naczynka mogłyby nie wytrzymać takiego wysiłku wiec nie ma się co martwić na zapas zwłaszcza ze podobno pierwszy poród trochę trwa nie idzie tak szybko; -)

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-01-17, 21:41   #428
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że nawet jak się skurcze zaczną to i tak by zrobili cesarke zwłaszcza ze masz ku temu wskazania Twoje naczynka mogłyby nie wytrzymać takiego wysiłku wiec nie ma się co martwić na zapas zwłaszcza ze podobno pierwszy poród trochę trwa nie idzie tak szybko; -)
To sobie wmawiam.najwyzej bede ich blagac i opowiadac co mi bylo oraz ze rozmawialam już z ordynatorem
Stary 2016-01-17, 21:43   #429
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
To sobie wmawiam.najwyzej bede ich blagac i opowiadac co mi bylo oraz ze rozmawialam już z ordynatorem
Dokładnie tego się trzymaj i kłóć o swoje

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Stary 2016-01-17, 23:19   #430
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:

Cytat:
Omg to tez przezylas :'( mysle ze kazda z nas sobie poradzi tak jak siasia pisala.. Zawsze sobie kobiety radziky a to ze sie boimy to calkiem normalne.. Ja tez s... W majty.. A bardziej chyba boje sie ze wczesniej sie zacznie porod i juz nie zechca cc zrobic ..
Nie wiem co by się musiało stać, żeby się U Ciebie skończyło Na Sn, jakiś gigantyczny pech i zbieg wielu okoliczności Nie martw się

NanaR ja też się o to martwię, to zupełnie normalne, ale bankowo sobie poradzimy

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 23:30   #431
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Nie wiem co by się musiało stać, żeby się U Ciebie skończyło Na Sn, jakiś gigantyczny pech i zbieg wielu okoliczności Nie martw się

NanaR ja też się o to martwię, to zupełnie normalne, ale bankowo sobie poradzimy
No musi byc dobrze!innej opcji nie widze.
Jak tam sie czujesz esor?lepiej juz?jesz troche?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 00:10   #432
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
No musi byc dobrze!innej opcji nie widze.
Jak tam sie czujesz esor?lepiej juz?jesz troche?
Dziękuję, już naprawdę w porządku Dużo śpię, w ciągu dnia też, pije, a jem już "normalnie" tylko lekkostrawnie Dziś na obiad warzywa na parze, na kolacje kanapki z szynka i serem, także jest serio ok

Ciągle tylko czuje zmęczenie, ale to normalne w tej sytuacji.

W ogóle od kilku godzin dziecko mi się tak ułożyło niewygodnie, że masakra. Właściwie nie mogę stać bo tak ciągnie i do tego piecze pęcherz. Wstanie = od razu wc. I te problemy z oddychaniem... Ale czekam, aż jak niektórym z Was się brzuszek obniży to podobno pomoże przeponie

Aaa i za 23h zaczynam 36 tydzień, 9ty miesiąc! I spanie na podkładzie poporodowy, żeby w razie czego nie zalać wodami materaca :P

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Marciar7, a Ty juz tak niedługo będziesz tulić swoją niespodziankę aaaa przecież już jutro 19 stycznia, to już tak blisko końcówki stycznia

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 01:27   #433
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dziękuję, już naprawdę w porządku Dużo śpię, w ciągu dnia też, pije, a jem już "normalnie" tylko lekkostrawnie Dziś na obiad warzywa na parze, na kolacje kanapki z szynka i serem, także jest serio ok

Ciągle tylko czuje zmęczenie, ale to normalne w tej sytuacji.

W ogóle od kilku godzin dziecko mi się tak ułożyło niewygodnie, że masakra. Właściwie nie mogę stać bo tak ciągnie i do tego piecze pęcherz. Wstanie = od razu wc. I te problemy z oddychaniem... Ale czekam, aż jak niektórym z Was się brzuszek obniży to podobno pomoże przeponie

Aaa i za 23h zaczynam 36 tydzień, 9ty miesiąc! I spanie na podkładzie poporodowy, żeby w razie czego nie zalać wodami materaca :P

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Marciar7, a Ty juz tak niedługo będziesz tulić swoją niespodziankę aaaa przecież już jutro 19 stycznia, to już tak blisko końcówki stycznia
Tonsuper ze super no mi 14 dni zostalp :-D :-D
Stary 2016-01-18, 01:53   #434
ja :)
Zakorzenienie

Wracam wlasnie ze szpitala. Boże ale mnie ścięło z nóg.. Wymioty ze ja pitole juz żółcią bo nie miałam czym. Umieram nawodnili mnie i poszłam do domu bo i tak nic wiecej nie moga zrobic. Z Lilka ok, 2900 klocek wazy i ma sie dobrze a to najważniejsze. Pola została z dziadkiem i tez juz lepiej. Wypiła 200ml orsalitu i spi i nie wymiotuje wiec tyle dobrze ze choć ona łagodnie przeszła. A ja dalej mdłości na maksa ale dostałam jakieś czopki na zatrzymanie wymiotów wiec powinno byc lepiej.. Buu pieprzone jelitówki

Z tych wymiotów macica tak mi sie spina ze szok. Ale szyjka trzyma nadal wiec tyle dobrze

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 05:22   #435
agaczilla21
Zakorzenienie

Ola zdrówka dla Ciebie i Poli 😘

Hej poniedziałkowo. Ja juz nie śpię. Leze w salonie przy dzieciach a M spi w sypialni bo ostatnie kilka dni to on z nimi z rana siedział...wiec niech się trochę prześpi bo w sobotę wyjazd a potem 3 tyg roboty. Ja sobie wtedy odeśpię bo jak jesteśmy sami to nie dość że grzeczniejsze to i dluzej śpią 😊
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 05:59   #436
marciar7
Zakorzenienie

Ja wspolczuje :-( :-( :-( dpbrze ze pojechalas chociaz cie nawodnili. Z Lilki kawal babki i dobrze. Odpoczywaj i regeneruj sie !
Stary 2016-01-18, 06:35   #437
figa84
Zakorzenienie

Ja współczuję
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 07:21   #438
Dzaasti
Rozeznanie

ja - trzymaj się! współczuję. Daj znać jak się czujecie , ale mam nadzieję, że jest już lepiej.
Stary 2016-01-18, 07:33   #439
mamusiaczek
Rozeznanie

Hej!

Ja- dużo zdrówka!!!! Trzymajcie się dziewczynki!

Dzięki dziewczyny za info o koszulach, kupię sobie tą z IF Ciekawe czy dojdzie przed szpitalem

Ja dzisiaj zaczynam 39 tydzień Martusia coś spokojna, zobaczymy w środę na wizycie jak znowu urosła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 08:04   #440
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Wracam wlasnie ze szpitala. Boże ale mnie ścięło z nóg.. Wymioty ze ja pitole juz żółcią bo nie miałam czym. Umieram nawodnili mnie i poszłam do domu bo i tak nic wiecej nie moga zrobic. Z Lilka ok, 2900 klocek wazy i ma sie dobrze a to najważniejsze. Pola została z dziadkiem i tez juz lepiej. Wypiła 200ml orsalitu i spi i nie wymiotuje wiec tyle dobrze ze choć ona łagodnie przeszła. A ja dalej mdłości na maksa ale dostałam jakieś czopki na zatrzymanie wymiotów wiec powinno byc lepiej.. Buu pieprzone jelitówki

Z tych wymiotów macica tak mi sie spina ze szok. Ale szyjka trzyma nadal wiec tyle dobrze

ojej ale się narobiło obyście poczuły się dziś lepiej
Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hej!

Ja- dużo zdrówka!!!! Trzymajcie się dziewczynki!

Dzięki dziewczyny za info o koszulach, kupię sobie tą z IF Ciekawe czy dojdzie przed szpitalem

Ja dzisiaj zaczynam 39 tydzień Martusia coś spokojna, zobaczymy w środę na wizycie jak znowu urosła
coś Martusi się nie spieszy ale w sumie ma rację taka zima przyszła zmarzła by

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 08:06   #441
Karinek1973
Raczkowanie

Witam się w 37 tc Nawet nie wyobrażacie sobie jak boję się porodu - no może nie samego porodu (mam cc) ale tego czy z maleństwem wszystko ok, jak przeżyję rozłąkę z moim trzylatkiem, jak mąż da sobie radę, jak będzie z kp, jak będzie wyglądało nasze życie ..... Masakra Siedzę i się nakręcam jak głupia Wiem, że WSZYSTKO będzie ok ale...Chyba poprasuję i posprzątam choć mi się n ie chce ale może zacznę racjonalnie myśleć

Marciar nie bój się o cesarkę - jak rodziłam trzy lata temu to w szpitalu w którym chciałam rodzić (CC)było zalecenie by poczekać, aż poród zacznie się sam - Ja obudziłam się ok 7 z odchodzącym czopem, zaczęły się skurcze i pojechałam do szpitala Tam stwierdzili rozwarcie chyba 5 cm ... no to jazda na salę operacyjną
Teraz też lekarz mi mówi, że gdybym sama nie zaczęła rodzić to najpierw podadzą oxy aby trochę ruszyć akcję a później wykonają cesarkę. Macica sama powinna zacząć się kurczyć i wypychać dziecko Niby tak jest lepiej dla dziecka
Ja - to Was dopadło ... zdrowiejcie
Karinek1973 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 08:14   #442
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
coś Martusi się nie spieszy ale w sumie ma rację taka zima przyszła zmarzła by
No chyba tak W sumie niech sobie posiedzi ile potrzebuje Tam jej najlepiej

Cytat:
Napisane przez Karinek1973 Pokaż wiadomość
Witam się w 37 tc Nawet nie wyobrażacie sobie jak boję się porodu - no może nie samego porodu (mam cc) ale tego czy z maleństwem wszystko ok, jak przeżyję rozłąkę z moim trzylatkiem, jak mąż da sobie radę, jak będzie z kp, jak będzie wyglądało nasze życie ..... Masakra Siedzę i się nakręcam jak głupia Wiem, że WSZYSTKO będzie ok ale...Chyba poprasuję i posprzątam choć mi się n ie chce ale może zacznę racjonalnie myśleć

Marciar nie bój się o cesarkę - jak rodziłam trzy lata temu to w szpitalu w którym chciałam rodzić (CC)było zalecenie by poczekać, aż poród zacznie się sam - Ja obudziłam się ok 7 z odchodzącym czopem, zaczęły się skurcze i pojechałam do szpitala Tam stwierdzili rozwarcie chyba 5 cm ... no to jazda na salę operacyjną
Teraz też lekarz mi mówi, że gdybym sama nie zaczęła rodzić to najpierw podadzą oxy aby trochę ruszyć akcję a później wykonają cesarkę. Macica sama powinna zacząć się kurczyć i wypychać dziecko Niby tak jest lepiej dla dziecka
Ja - to Was dopadło ... zdrowiejcie
Moja cesarka była na zimno. Z tego co czytam, to chyba lepiej jak się coś zacznie Poradziłaś sobie ostatnio, to i teraz będzie dobrze!!
Masz jakieś wskazania do cc? Czy tylko dlatego, że poprzednio też była?
Stary 2016-01-18, 08:18   #443
amb86
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, tylko daję znać, że wciąż jestem w dwupaku i będę Was nadrabiać... W weekend wyprowadziliśmy się definitywnie od moich rodziców i mam lekkiego doła dziwne, bo jak byłam młodsza i wyprowadzałam się na 5 lat na studia, to tak tego nie przeżywałam...

Chyba za dużo wrażeń na raz po prostu...
amb86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 08:32   #444
Karinek1973
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
No chyba tak W sumie niech sobie posiedzi ile potrzebuje Tam jej najlepiej

Moja cesarka była na zimno. Z tego co czytam, to chyba lepiej jak się coś zacznie Poradziłaś sobie ostatnio, to i teraz będzie dobrze!!
Masz jakieś wskazania do cc? Czy tylko dlatego, że poprzednio też była?
Tak mam wskazania 1. jestem po operacji kręgosłupa na dwóch poziomach 2. miałam już poprzednio cc 3. rodziłam pierwszego syna sn i powiedziałam NIGDY WIĘCEJ (słowa dotrzymałam przez 18 lat)
Jak dla mnie cc to bułka z masłem (sama cesarka + powrót do normalność) natomiast sn = masakra piłą mechaniczną (sam poród i dłuuuuugi powrót do normalnego życia - dziękuję nie skorzystam
Karinek1973 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 08:35   #445
Lola2828
Zadomowienie

Ja mam nadzieję że już będzie tylko lepiej !! Trzymajcie się zdrowo ! Mamusiaczek przybijam 39 piątek Amb powodzenia ! Na całkiem nowej drodze życia ! Ja jadę do szpitala na to spotkanie co za kara była wstać o 7 !! Ale trzeba się przyzwyczajac
Stary 2016-01-18, 08:50   #446
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Karinek1973 Pokaż wiadomość
Tak mam wskazania 1. jestem po operacji kręgosłupa na dwóch poziomach 2. miałam już poprzednio cc 3. rodziłam pierwszego syna sn i powiedziałam NIGDY WIĘCEJ (słowa dotrzymałam przez 18 lat)
Jak dla mnie cc to bułka z masłem (sama cesarka + powrót do normalność) natomiast sn = masakra piłą mechaniczną (sam poród i dłuuuuugi powrót do normalnego życia - dziękuję nie skorzystam
Hehehe to ja mam odwrotnie Po cc zdecydowanie trudniej mi było dojść do siebie. Ale wiem, że może być różnie i zaczynam się zastanawiać czy mam się upierać przy tym sn No nic co ma być, to będzie
Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Ja jadę do szpitala na to spotkanie co za kara była wstać o 7 !! Ale trzeba się przyzwyczajac
Powodzenia!
Stary 2016-01-18, 08:51   #447
butterfly20
Zakorzenienie

Witam o poranku znad kawki

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Popieram, ja przed pierwszym porodem obejrzalam dwa filmy z porodowki i mialam dosc. Lepiej nie wiedziec za duzo. Kobiety rodza juz nie od wczoraj i w czasach bez internetu tez dawaly rade

Bidulki oby wam raz dwa przeszlo
ja z kolei z tych, co to namiętnie oglądały porodówki, położne, historie porodowe itp
I mnie to właśnie uspokoiło, bo wiedziałąm z grubsza co się dzieje podczas cc.ALe ja z tych, co wolą wiedzieć

Cytat:
Nie ma takiej opcji kochana, nie z Twoją historią.
Też się martwiłam,że za późno przyjadę czy coś, ale koleżanka po położnictwie mnie uspokoiła,że i tak by zrobili cc, ale musieliby po prostu główkę dziecka z kanału wydostać. Ale podobno to bezpieczne.

Cytat:

Ojejku biedulko(( Może tam w Krk jakiś wirus jest?

A Lilka nieźle przypakowała, wow!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 08:51   #448
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, tylko daję znać, że wciąż jestem w dwupaku i będę Was nadrabiać... W weekend wyprowadziliśmy się definitywnie od moich rodziców i mam lekkiego doła dziwne, bo jak byłam młodsza i wyprowadzałam się na 5 lat na studia, to tak tego nie przeżywałam...

Nie smuć się
Przyzwyczaisz się raz dwa! A daleko masz od siebie rodziców?
Stary 2016-01-18, 08:56   #449
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość

Kobieto, ale Ci zazdroszczę. Też chcę już do siebie, oci...ieję tu, za przeproszeniem, ale inaczej się tego powiedzieć nie da Jeszcze ta ciągła rozłąka z M. bo ona praktycznie wpada na noc...spiny z moim ojcem...nie służy to ani nam, ani naszemu związkowi...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 09:01   #450
NanaR
Zadomowienie

Hej dziewczyny melduje się i ja
Byłam w labie na krew i mocz i miałam wizytę u położnej. Hbs ujemny żadnych bakterii wszystko ok tylko morfologia :-/ 10,9 tyle ze to z przed miesiąca wynik jutro wizyta u gina i sprawdzi dzisiejszy wynik jak niski dalej będzie to pewnie dostane żelazo. W piątek znów do położnej po wynik i będę mieć wreszcie pierwsze ktg

Dumna mama Dominika
07.02.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości