Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-19, 12:43   #4261
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mialas ktoras dynie z ziemniakiem z Hippa?

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Ja.. maly nie chcial jesc, smierdziala mi nie smakowala jakas dziwna w smaku byla i wywalilam...
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 12:46   #4262
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Ja.. maly nie chcial jesc, smierdziala mi nie smakowala jakas dziwna w smaku byla i wywalilam...
Dokladnie ! Smierdzi strasznie,smakuje jeszcze gorzej. Alan tez nie chcial. Fujj

Stary 2016-01-19, 12:49   #4263
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mialam
Małemu nie smakuje
Mi zresztą też nie
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 12:51   #4264
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Ja mialam
Małemu nie smakuje
Mi zresztą też nie
Ona smierdzi jakims plastikiem dostal na pocieszenie chrupka kukurydzianego

Stary 2016-01-19, 12:58   #4265
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Ona smierdzi jakims plastikiem dostal na pocieszenie chrupka kukurydzianego

Haha
🏻
Stary 2016-01-19, 13:01   #4266
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Haha
🏻
Ale sie zajadal, az krzyczal jak mu zabieralam

Stary 2016-01-19, 13:07   #4267
sandeo
Zadomowienie

Cytat:

Tez miałam i niedobra. Ale Michałkowi smakowała zreszta on wszystko lubi. A najbardziej szpinak z ziemniaczkami i brokuły
Stary 2016-01-19, 13:12   #4268
majka242007
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za kciuki. Plytki krwi spadły w tydzien o ponad 50tysiecy no i limfocyty mocno w dół juz są prawie w granicy! Co oznacza że miał wirus w organizmie z przeziebienia raczej na pewno. Nie zmienia to faktu zw do hematolog i tak sie wybiore może zrobi mu kompleksowe badania.
No i CRP mniej niz 0,2 u nas norma jest do 5 wiec spokojna pójdę na szczepienie jutro.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
To, ze schudl troszke to chyba dobrze,lzej mu na pewno jest. A pozatym tak jak z doroslymi, raz chudniemy, raz tyjemy. Nie przejmuj sie tak wszystkim

Dzieci nie chudna. Raczej byloby to nie pokojace gdyby taki maluch nagle spadal z wagi. Raz przybieraja na masie a raz wzrost. To tylko wrażenie,, optyczne,, ze dziec szczuplejszy bo idzie w górę.

Cytat:
Dziewczyny, maly wstal po 40 min i dalej jesc nie chce
Daj mu spokój ;-) ty zawsze jestes chętna do jedzenia? On tak samo moze miec gorszy dzien itd.
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 13:14   #4269
candy02
Rozeznanie

Cześć byliśmy pobrać krew i nawet udało mi się złapać mocz do pojemnika
Dziś dalam Mateuszowi pierwszy raz kaszkę ryżową. Zjadł z 3 łyżeczki i odruch wymiotny. I nie chcial juz jeść. No jak ja mam go podtuczyć jak on kaszek nie chce. Ciekawe czy zje mleko zageszczone kaszką?

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Dzien dobry Kobietki!
Lecę nadrabiac, bo Gamon spi, a sniadanie mi się podgrzewa

heh no ma teksty takie,ze chwilami padamy z TZ, Az ciezko sie przy Nim nie smiac.

Ostatni hit. TZ wieczorem kladzie Robsona spac i nagle Rob do Niego " tatusiu bardzo mi sie nie podobalo Twoje dzisiejsze zachowanie. I mamusi na pewno tez sie nie podobalo. Podobaly mi sie tylko dwie rzeczy. Pierwsza, ze kupiles mi w IKEI ciasteczko, a druga, ze pozwoliles mi je zjesc. A tak to nic innego mi sie nie podobalo"

haha jest obłędny! to jest rakie słodkie jak dziecko mówi takie teksty

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Hmm no to same widzicie... Wszystkie napisalyscie ze bez stanika to spoko ale jednocześnie wszystkie napisalyscie ze wkładki musza byc bo przecieknie. Wiec nie. Nie uwierzę ze na imprezę poszlybyscie bez stanika

No to ja chodzę w staniku (75D), łudzę się, że mi przez to nie oklapną. I nie używam wkładek, bo nie mam już takiej potrzeby. Czasem jak gdzieś wychodzimy to założę na w razie W.

Cytat:
Napisane przez ja1003 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Oglądam właśnie ddtvn i normalnie muszę Wam to napisać.
Byliśmy ostatnio na zakupach, mąż poszedł do sklepu, a ja zostałam w samochodzie i karmiłam Michała. Wiadomo, ze piersią nie świeciłam tylko nałożyłam pieluchę, żeby ewentualnie nikt nic nie widział. Wchodzi do samochodu obok jakaś baba, obraca się w moją stronę, otwiera drzwi i mi mówi, że jestem bezwstydna i ona sobie nie życzy, żebym karmiła dziecko piersią w aucie bo ona mogła być ze swoim dzieckiem i gdyby to zobaczyło jakby mu wytłumaczyła czemu ta pani ma goły biust. Oczy mi z orbit wyszły i pytam się ją czy widzi moją pierś, że specjalnie sie nakrywam i robie to w samochodzie, a nie gdzieś tam, na co ona stwierdziła, że ją to nie interesuje, że każdy głupi wie co się pod pieluchą kryje i w ogóle to czy wiem, że istnieje coś takiego jak laktator i butelka.

Ona otworzyła drzwi Twojego samochodu? A jakim prawem? Lutnęłabym jej w twarz, co za tupet. Wkurzylam się.

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Głupia tępa mocherowa pipa.

dobrze piszesz

Cytat:
Wredny babsztyl!!!
Ostatnio jak wracalismy z urlopu to tez zatrzymalismy sie w jednym mieście i karmiłam małego w samochodzie.
Jakby taki babsztyl mnie zaczepił to zrównałabym chyba z ziemią

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Dziewczyny, pomocy
Mały zasnął sam dokładnie po 2h i 40 min aktywnosci...ale nie chcial cyca
Ostatnio mało je

wykorzystalabym ten moment do oduczania zasypiania przy cycu Mati też dużo mniej je. Po prostu wszystko jest bardziej interesujące od jedzenia. I pewnie dlatego budzi się tak czesto w nocy, bo musi sobie pojesc i odreagowac dzien. Tak sobie to tlumacze

Cytat:
Dla mnie było i jest oczywiste, że jak dziecko jest głodne to trzeba nakarmić. Przecież nie siedziałam w restauracji, w parku czy innym publicznym miejscu, żebym miała komuś przeszkadzać (choć moim zdaniem, jak się nie obnosi z gołym biustem to i karmienie w tych miejscach nie powinno być jakoś specjalnie negatywnie odbierane). Tym bardziej myślałam, że kobieta kobietę zrozumie w tej kwestii, a jak widać nie zawsze tak jest.

ja karmilam w restauracjach, kawiarniach, barach hotelowych, a w samochodzie to często. I nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi. Ba, nikt nawet krzywo się nie spojrzał. Wiadomo, robię to dyskretnie, ale to jest naturalne. Nic nieodpowiedniego w tym nie widzę. Nie czuje się 100% komfortowo, ale jak trzeba to co zrobić

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

candy, no tak Czasy kiedy będziesz mogła go spuścić z oka miną bezpowrotnie Ale pocieszę Cię - jak Szkrab zaczyna być mobilny, to matka super moce dostaje - wyrasta trzecie oko, przez ściany widzi - tak, że nawet tyłem odwrócona czy w innym pokoju wiesz, że coś się zaczyna dziać
Nie ma się co bać tej szczepionki - głupie i nieodpowiedzialne publikowanie fałszywych badań zrobiło ludziom najpierw wodę z mózgu, a teraz niepotrzebnie stresuje kolejne matki BTW. podobno lepiej tolerowany jest Priorix - za namowa lekarza właśnie nim szczepiłam i wszystko było ok

No, ruszyło to moje mieszkanie z kopyta
Załatwiłam prąd - podepną w piątek, dałam znać ekipie, ze mogą wejść, bo prąd wejdzie, panele już jadą, kafle i armatura już zamówione i kuchnia...no właśnie kuchnia czyli saga pt. "Jak kupowaliśmy kuchnie z Ikei"
Wczoraj pediatra tez mnie uspokajala i mowila o Priorixie.
Dziś zostawiłam Mateuszka na macie, wracam a on na środku pokoju na czworakach buja się i cieszy di podłogi
Jak już wykonczysz to wrzuć zdjecia, uwielbiam oglądać wnętrza
Muszę wejść na laptopa żeby zdjęcia pooglądać, bo tu nic nie widzę.
candy02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 13:14   #4270
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Mravka, baciki, żeś się nie przyznała

A po nich, spóźnione ale szczere
STO LAT WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE

Co do słoików, ja bym dała czas - lepiej i zdrowiej, że woli warzywa
Ewentualnie spróbuj zmieszać np. marchewkę (jeśli lubi) z jabłkiem.

majka doczytałam i wcale się nie dziwię, że chcesz mieć pewność i robisz badania. Mocne kciuki, żeby to była zwyżka po infekcji

candy, no tak Czasy kiedy będziesz mogła go spuścić z oka miną bezpowrotnie Ale pocieszę Cię - jak Szkrab zaczyna być mobilny, to matka super moce dostaje - wyrasta trzecie oko, przez ściany widzi - tak, że nawet tyłem odwrócona czy w innym pokoju wiesz, że coś się zaczyna dziać
Nie ma się co bać tej szczepionki - głupie i nieodpowiedzialne publikowanie fałszywych badań zrobiło ludziom najpierw wodę z mózgu, a teraz niepotrzebnie stresuje kolejne matki BTW. podobno lepiej tolerowany jest Priorix - za namowa lekarza właśnie nim szczepiłam i wszystko było ok

Lulla
niziolek dla Adasia
Super, że mniej ulewa

roxana, piękny ten tort
O kurcze, ferii już zazdroszczę

kasperka, brawo za ząbka

pikaso

sandeo, może spacer? Doczytałam

ja1003 jakby mi ktoś otworzył drzwi do samochodu, kiedy karmię dziecko albo w ogóle sobie w nim siedzę, to by pożałował, że się w ogóle na parkingu znalazł Bo to po pierwsze naruszenie mojej przestrzeni, po drugie, mojej własności(samochód), a po trzecie zwykle świństwo

No, ruszyło to moje mieszkanie z kopyta
Załatwiłam prąd - podepną w piątek, dałam znać ekipie, ze mogą wejść, bo prąd wejdzie, panele już jadą, kafle i armatura już zamówione i kuchnia...no właśnie kuchnia czyli saga pt. "Jak kupowaliśmy kuchnie z Ikei"
Która kuchnie wybraliście?

Cytat:
Napisane przez ladybird1395 Pokaż wiadomość

Czas na poranną jogę

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
O jaaa ale czad ;-)
Stary 2016-01-19, 13:15   #4271
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Tez miałam i niedobra. Ale Michałkowi smakowała zreszta on wszystko lubi. A najbardziej szpinak z ziemniaczkami i brokuły
Nie ma wzdec po brokulach? Ja sie boje dac jeszcze
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za kciuki. Plytki krwi spadły w tydzien o ponad 50tysiecy no i limfocyty mocno w dół juz są prawie w granicy! Co oznacza że miał wirus w organizmie z przeziebienia raczej na pewno. Nie zmienia to faktu zw do hematolog i tak sie wybiore może zrobi mu kompleksowe badania.
No i CRP mniej niz 0,2 u nas norma jest do 5 wiec spokojna pójdę na szczepienie jutro.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Dzieci nie chudna. Raczej byloby to nie pokojace gdyby taki maluch nagle spadal z wagi. Raz przybieraja na masie a raz wzrost. To tylko wrażenie,, optyczne,, ze dziec szczuplejszy bo idzie w górę.

Daj mu spokój ;-) ty zawsze jestes chętna do jedzenia? On tak samo moze miec gorszy dzien itd.
Super ze wyniki sie polepszyly

Oo dzieki,.ze mnie doinformowalas

Stary 2016-01-19, 13:16   #4272
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie ! Smierdzi strasznie,smakuje jeszcze gorzej. Alan tez nie chcial. Fujj

Tez jadł ale chyba z gerbera? Nie pamiętam juz. Z ziemniakiem daje mu marchewke lub szpinak a dynie je albo sama albo z jablkiem.
Stary 2016-01-19, 13:16   #4273
candy02
Rozeznanie

Cytat:
Oj u nas brokul nie zostal zaakceptowany

Cytat:

No super wieści
candy02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 13:16   #4274
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395

Cytat:

Ja miałam, Zosi smakowało. Jak zresztą wszystko co dostaje..
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 13:19   #4275
sandeo
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma wzdec po brokulach? Ja sie boje dac jeszcze

Na szczęście nie ale tez sie bałam dlatego dałam na początku dwie małe łyżeczki.
Stary 2016-01-19, 13:19   #4276
Jess922
Zakorzenienie

Nie widzialam jeszcze szpinaku poszukam bo i tak musze jakies zapasy zrobic obiadkow bo same deserki mi zostaly..

Stary 2016-01-19, 13:20   #4277
sandeo
Zadomowienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)

Szpinak z ziemniakami jest z bobovity.
A jakie zielone kupy są po szpinaku
Stary 2016-01-19, 13:22   #4278
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy02 Pokaż wiadomość
Oj u nas brokul nie zostal zaakceptowany

No super wieści
Adam tez sie krzywi

Cytat:
Nie widzialam jeszcze szpinaku poszukam bo i tak musze jakies zapasy zrobic obiadkow bo same deserki mi zostaly..

My mamy brokul z gerbera takie mini sloiczki.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:

Aaa szpinak nie brokuł...
Z ziemniakiem mamy bobovita
Stary 2016-01-19, 13:36   #4279
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sie zajadal, az krzyczal jak mu zabieralam

Maximilian dzis pasternak dostal po tym jak zrobil w koncu
Stary 2016-01-19, 13:37   #4280
ja1003
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candy02 Pokaż wiadomość

Ona otworzyła drzwi Twojego samochodu? A jakim prawem? Lutnęłabym jej w twarz, co za tupet. Wkurzylam się.

ja karmilam w restauracjach, kawiarniach, barach hotelowych, a w samochodzie to często. I nikt nigdy nie zwrócił mi uwagi. Ba, nikt nawet krzywo się nie spojrzał. Wiadomo, robię to dyskretnie, ale to jest naturalne. Nic nieodpowiedniego w tym nie widzę. Nie czuje się 100% komfortowo, ale jak trzeba to co zrobić
.
Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiedziałam co się dzieje. Otworzyla i od razu wylała swoje żale... Przejąć się jakoś specjalnie nie przejęłam, bo niby czym? Mam słuchać jak dziecko płacze z głodu bo komuś sie nie podoba, że karmie piersią?
Mąż też mówi, że ma szczęście, że poszedł po tą farbę bo by spokojnie nie siedział i słuchał i głupia jestem, że drzwi nie zamknęłam.

Moja T. była wczoraj na badaniach i ma siniaka w miejscu wkłucia. Dzwonił teść do męża i mu o tym mówi. Jak się rozłączył zapytałam go jak mama po badaniach i mi mówi, że mama przeżywa bo ma sine pół ręki bo jej źle igłe wbili czy nie wiadomo co jeszcze. Patrze się na niego, podciągam rękaw i pokazuje mu jak wygląda moja ręka po poraniu krwi - o dziwo mam siny ślad. Popatrzył i mi mówi "ale tata mówił, że jej to się rozlało na pół ręki". Zagryzłam zęby i się go grzecznie pytam czy widział moją nogę i plecy i jakoś nie płaczę i nie rozczulam się nad sobą, a chodzę ze łzami w oczach z bólu. Obróciłam się na pięcie i poszłam. Przychodzi za 5min ze skruszoną miną, że przecież on nie ubolewa nad mamą, że tylko mi mówił co tata mu powiedział i czy mnie pomasować.

Kur.e! Jeszcze mi plomba wypadła!
ja1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 13:41   #4281
kasperka
Zakorzenienie

Chcialam isc teraz na spacer, wyszlam po kombinezon dla malego, wracam a on spi
Sam zasnal po 2 godz aktywnosci
Stary 2016-01-19, 13:43   #4282
ja1003
Zadomowienie

Cytat:
Szpinak z ziemniakami jest z bobovity.
A jakie zielone kupy są po szpinaku
Ja dałam dziś pierwszy raz szpinak z ziemniakami. Wysłałam zdjęcie mężowi, na co on "ty go trawą karmisz, że taki zielony?"

Jeszcze Wam powiem co u nas było wieczorem. Usypiałam Michała z dobre 3h. On nie płakał, on wrzeszczał jakby go ze skóry obdzierano. Na rękach źle, w łóżeczku źle, w wózku, na macie, no wszędzie... wszystko co robiłam było złe i kończyło się rykiem. Nie wiedziałam co mu jest. Temperatury nie miał, wcześniej cały czas się śmiał, a od 19 nie to dziecko. Nawet jeść nie chciał. Dopiero jak wzięłam łyżeczkę i mu postukałam po dziąsełkach się w miarę uspokoił. Posmarowałam mu je i zasnął w przeciągu 5min.
Jak w końcu zasnął, położyłam go do łózeczka, mąż sie na mnie patrzy i mi mówi, że on mnie podziwia, że wiem czego chce nasze dziecko i już się nie może doczekać aż dostanie wolne i będzie z nim spędzał całe dnie i też się tego nauczy.
ja1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 13:46   #4283
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Chcialam isc teraz na spacer, wyszlam po kombinezon dla malego, wracam a on spi
Sam zasnal po 2 godz aktywnosci

To po spacerze ;-)

Cytat:
Ja dałam dziś pierwszy raz szpinak z ziemniakami. Wysłałam zdjęcie mężowi, na co on "ty go trawą karmisz, że taki zielony?"

Jeszcze Wam powiem co u nas było wieczorem. Usypiałam Michała z dobre 3h. On nie płakał, on wrzeszczał jakby go ze skóry obdzierano. Na rękach źle, w łóżeczku źle, w wózku, na macie, no wszędzie... wszystko co robiłam było złe i kończyło się rykiem. Nie wiedziałam co mu jest. Temperatury nie miał, wcześniej cały czas się śmiał, a od 19 nie to dziecko. Nawet jeść nie chciał. Dopiero jak wzięłam łyżeczkę i mu postukałam po dziąsełkach się w miarę uspokoił. Posmarowałam mu je i zasnął w przeciągu 5min.
Jak w końcu zasnął, położyłam go do łózeczka, mąż sie na mnie patrzy i mi mówi, że on mnie podziwia, że wiem czego chce nasze dziecko i już się nie może doczekać aż dostanie wolne i będzie z nim spędzał całe dnie i też się tego nauczy.
Super mąż
Stary 2016-01-19, 13:50   #4284
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

To po spacerze ;-)

Super mąż

Noooo
A taka piekna zima u nas...
Teraz nie wiem czy wyjsc przed trzecia drzemka???
Bo jak mi zasnie to wszystko sie przesunie z zasypianiem na noc, prawda???
Stary 2016-01-19, 13:55   #4285
asienka_182
Rozeznanie

Zuzia po szczepieniu wszystko dobrze ale dziś odpuściłam sobie spacer bo rano bylo u nas -14 a teraz -9...

Jechałam do rossmanna po obiadki deserki itd i straciłam ponad 200 zl Mialam sobie kupic mascare i zapomniałam..

Dziewczyny a co kupuje i rodzicom i teściom na dzień babci i dziadka?
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 14:05   #4286
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo
A taka piekna zima u nas...
Teraz nie wiem czy wyjsc przed trzecia drzemka???
Bo jak mi zasnie to wszystko sie przesunie z zasypianiem na noc, prawda???
A nie chcesz zeby spal na trzecią drzemkę? Lepiej zeby pospal. Adam jest na 2 drzemce. Pierwsza 1godz40min teraz tez juz druga godzine śpi.
Ile ma aktywności juz dziś?
Stary 2016-01-19, 14:06   #4287
Kasiaaaa23
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry.
Oglądam właśnie ddtvn i normalnie muszę Wam to napisać.
Byliśmy ostatnio na zakupach, mąż poszedł do sklepu, a ja zostałam w samochodzie i karmiłam Michała. Wiadomo, ze piersią nie świeciłam tylko nałożyłam pieluchę, żeby ewentualnie nikt nic nie widział. Wchodzi do samochodu obok jakaś baba, obraca się w moją stronę, otwiera drzwi i mi mówi, że jestem bezwstydna i ona sobie nie życzy, żebym karmiła dziecko piersią w aucie bo ona mogła być ze swoim dzieckiem i gdyby to zobaczyło jakby mu wytłumaczyła czemu ta pani ma goły biust. Oczy mi z orbit wyszły i pytam się ją czy widzi moją pierś, że specjalnie sie nakrywam i robie to w samochodzie, a nie gdzieś tam, na co ona stwierdziła, że ją to nie interesuje, że każdy głupi wie co się pod pieluchą kryje i w ogóle to czy wiem, że istnieje coś takiego jak laktator i butelka.
Masakra, nie wierzę w to co czytam.... co za babsko... ja chyba bym jej wygarnęła. choć nie wiem jakbym się zachowała czy by mnie nie zatkało
Kasiaaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 14:08   #4288
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Zuzia po szczepieniu wszystko dobrze ale dziś odpuściłam sobie spacer bo rano bylo u nas -14 a teraz -9...

Jechałam do rossmanna po obiadki deserki itd i straciłam ponad 200 zl Mialam sobie kupic mascare i zapomniałam..

Hehe tez tak mam jak ide po kilka słoiczków dla Adama... Ale też wolę kupic raz a więcej niz latac co drugi dzień.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

My nic nie kupujemy dla dziadków Adama. A Maja robi laurki i ma przedstawienie.
Stary 2016-01-19, 14:13   #4289
Kasiaaaa23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość

My skromnie, czekoladki

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:

Cieszę się, że wszystko wraca do normy, super wiadomości
Kasiaaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 14:14   #4290
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
A nie chcesz zeby spal na trzecią drzemkę? Lepiej zeby pospal. Adam jest na 2 drzemce. Pierwsza 1godz40min teraz tez juz druga godzine śpi.
Ile ma aktywności juz dziś?

Chce wlasnie bo mi znowu o 21 bedzie wyspany
Tylko jak go o 20 klade to powinien z ostatniej przed 18 sie obudzic. Wtedy juz ciemno i zimno
A jak pojde wczesniej z nim i on wczesniej ta trzecia sobie zrobi.to co wtedy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości