|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)
Cytat:
Nawet jesli wszystkich warzywa jeszcze "nie przerobilosmy"???[/QUOTE] No pewnie my tez nie przerobilismy wszystkich a Alan juz je 2 sloiczek jak ma mu to pomoc to sie nie zastanawiaj ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4202 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez jabluszko dawalam, zwlaszcza jak po marchewce mial problemy z zalatwieniem sie
![]() Tz tak napalil w kominku ze sie topie.... ale mroz na dworze to ide posciele powywalam niech sie przewietrza.. |
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, ze ja mu dzis marchewki np nie dam czy tam marchewki z ziemniakiem bo sie boje... Same jablko chce dac ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- No pewnie my tez nie przerobilismy wszystkich a Alan juz je 2 sloiczek jak ma mu to pomoc to sie nie zastanawiaj ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ok ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Oooo to moze i u nas pomoze
|
||
|
|
|
#4204 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Kobietki!
Lecę nadrabiac, bo Gamon spi, a sniadanie mi się podgrzewa ![]() Cytat:
Ostatni hit. TZ wieczorem kladzie Robsona spac i nagle Rob do Niego " tatusiu bardzo mi sie nie podobalo Twoje dzisiejsze zachowanie. I mamusi na pewno tez sie nie podobalo. Podobaly mi sie tylko dwie rzeczy. Pierwsza, ze kupiles mi w IKEI ciasteczko, a druga, ze pozwoliles mi je zjesc. A tak to nic innego mi sie nie podobalo"
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#4205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ok ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Oooo to moze i u nas pomoze [/QUOTE]Ja wczoraj tez dalam tylko jablko ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- I dzisiaj chyba tez bedzie tylko jablko "obrazilam" sie na marchewke i nie bede mu jej dawac jakis czas. Moge tak zrobic?Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- On jest genialny Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- I dzisiaj chyba tez bedzie tylko jablko "obrazilam" sie na marchewke i nie bede mu jej dawac jakis czas. Moge tak zrobic?Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] mysle, ze spokojnie mozesz
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- On jest genialny Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- I dzisiaj chyba tez bedzie tylko jablko "obrazilam" sie na marchewke i nie bede mu jej dawac jakis czas. Moge tak zrobic?Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Hmm ja lubie od Malego taka wymrozona posciel. Jakos tak mi wiatren pachnie hahaha ;d przyjemniej sie spi. Wiec jak zmieniam poszwy to wnetrze na dwor i na wieczor tak fajnie pachnie:d |
|
|
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
Hmm no to same widzicie... Wszystkie napisalyscie ze bez stanika to spoko ale jednocześnie wszystkie napisalyscie ze wkładki musza byc bo przecieknie. Wiec nie. Nie uwierzę ze na imprezę poszlybyscie bez stanika
|
#4209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też ale wyciąga też rączki, jak chce iść na ręce wrzucę Wam zdj, ale do K, bo jest na nim mój siostrzeniec,a nie wiem czy siostra życzyłaby sobie, żeby Go pokazywać publicznie :p ostrzegam tylko, że to dla Mam o mocnych nerwach, bo Igusiek na tym zdj siedzi Oj tak telefon laptop, ale największą furorę robi pilot
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha bo sie zastawialam po co ludzie wywieszaja pranie na dwor,skoro im to tak nie wyschnie Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja teeeez uwielbiam jak posciel pachnie takim wiatrem
|
|
|
#4212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Zadomowienie
|
My pozdrawiamy cioteczki z drugiego śniadanka!
Ja Jaśkowi daje na drugie śniadanie owoc, na obiadek warzywa
|
|
#4214 | |||||
|
Zadomowienie
|
AAaaa Adasko chyba wyczuł moje zamiary co do mieszania owocu z marchewka i dzis rano wtrąbil caly sloiczek samego jablka ! Stwierdzilam,ze dam Mu jeszcze jedna szanse no i zalapal
![]() Cytat:
Niestety wyglad piersi w jakims stopniu zalezy od tego jak sa podtrzymywane(pomijajac oczywiscie genetyke ) na ktora wplywu nie mamy)Ja sie smieje,ze wtedy wygladam jak boja na basenie Swoja droga malo przyjemne uczucie rozsadzania cycaCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie te owocowe sa za slodkie. Jednak jak dawalam Robsonowi kaszki holle to czasem Mu dodawalam wlasnie owoc ze sloika Cytat:
maz sie tak super sprawdzil, ze trzeba Mu czesciej dawac szanse
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||
|
|
|
#4215 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Mravka, Robson jest najlepszy
|
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak napisalam - od dobrych 3-4 mies Cytat:
a my zaraz bierzemy sie za kaszke
|
|
#4218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sliczny Chlopczykheh dziekuje No ma gadane nie powiem. Takich historyjek mamy mnostwo, az zaluje,ze nie zapisuje tego. Kiedys bysmy Mu dali![]() http://uptoclouds.pl/50-zdan-ktore-t...rzac-dzieciom/ Mysle,ze nam sie przyda
|
|
|
|
#4219 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Oglądam właśnie ddtvn i normalnie muszę Wam to napisać. Byliśmy ostatnio na zakupach, mąż poszedł do sklepu, a ja zostałam w samochodzie i karmiłam Michała. Wiadomo, ze piersią nie świeciłam tylko nałożyłam pieluchę, żeby ewentualnie nikt nic nie widział. Wchodzi do samochodu obok jakaś baba, obraca się w moją stronę, otwiera drzwi i mi mówi, że jestem bezwstydna i ona sobie nie życzy, żebym karmiła dziecko piersią w aucie bo ona mogła być ze swoim dzieckiem i gdyby to zobaczyło jakby mu wytłumaczyła czemu ta pani ma goły biust. Oczy mi z orbit wyszły i pytam się ją czy widzi moją pierś, że specjalnie sie nakrywam i robie to w samochodzie, a nie gdzieś tam, na co ona stwierdziła, że ją to nie interesuje, że każdy głupi wie co się pod pieluchą kryje i w ogóle to czy wiem, że istnieje coś takiego jak laktator i butelka.
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ok. Umknęło mi
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4222 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Noszę staniki do karmienia, z alles mama, uwielbiam je ![]() Cytat:
![]() Ja tez ciagle wkladki musze nosic bo inaczej plamy... Czy Wasze maluchy tez tak raczki wyciagaja do telefonow? Moj to pptrafi po calym lozku sie przeczolgac jak telefon widzi..[/QUOTE] Ja samolotami uwielbiam latać, może dlatego że przygodę z nimi zaczęłam od 12 godzinnego lotu do USA to teraz taki lot do Anglii np to się nie zdążę zorientować a już lądujemy Cytat:
Cytat:
Adaś właśnie zasnął na pierwszą drzemkę dziś, ale super jest u nas na zewnątrz |
||||
|
|
|
#4223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
COOO? Oj szkoda ze nie trafiła na mnie! Co za babsztyl!!!
|
|
#4224 |
|
Zadomowienie
|
mi tez nie raz i jakos specjalie sie nie kryje. Nikt nie musi zagladac do srodka. Jestem w swoim aucie. Mysle,ze spuscilabym te kobiete na drzewo,bo chyba ma jakis problem ze swoimi reakcjami. W ogole nie nalezy sie takimi tekstami przejmować. A dziecku nalezy wytlumaczyc,bo to nie ogladanie orgii,ktora moze zgorszyc.
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wredny babsztyl!!! ![]() Ostatnio jak wracalismy z urlopu to tez zatrzymalismy sie w jednym mieście i karmiłam małego w samochodzie. Jakby taki babsztyl mnie zaczepił to zrównałabym chyba z ziemią ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Dziewczyny, pomocy ![]() Mały zasnął sam dokładnie po 2h i 40 min aktywnosci...ale nie chcial cyca ![]() Ostatnio mało je
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do takich tekstów...
Siedzimy w kancelarii u proboszcza ostatnio. Przed nami pan ze swoją mamą. Pan z 50 mama staruszka ok 70 lat. Facet ogólnie miły, zagadywal itd. Nagle wbiega jakiś chlopak z tacka z ciastem. Wszedł do księdza podal i wybiegł. Na co facet.,, o ciasto juz jest, ciekawe czy poczestuja,, i dalej...,, no tym starym mocherom sie nudzi to wchodza proboszczowi w tylek to nie dziwne ze gruby,, na co mamusia zmierzyla synka wzrokiem zabójcy... Uwaga, miala berecik mocherowy na głowie ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

my tez nie przerobilismy wszystkich a Alan juz je 2 sloiczek 

dlatego pytalam o ten winogron

czułam się jakbym przezywałam drugi raz panienski