Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-19, 18:27   #3901
Rimalu07
Raczkowanie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.3

Kobiety, potrzebuję dobrego endokrynologa z Tarnowa. Polecicie kogoś?
Rimalu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 18:27   #3902
justyna183
Marzenia się spełniają :)

Cytat:
Napisane przez Rimalu07 Pokaż wiadomość
Ja zgłaszam się do trzymania kciuków jestem w gotowości

Edytowane przez justyna183
Czas edycji: 2016-01-19 o 18:36
justyna183 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 18:54   #3903
malinowa1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna183 Pokaż wiadomość
Oczywiście Jeśli dojdzie do owulacji to będzie widać ciałko żółte. Kiedyś byłam na wizycie przed samą @, dr. powiedział wtedy, że miałam ładną ovu, także nie przejmuj się i idź spokojnie nawet w 17 dc
Dziękuję, dziękuję

Moje kciuki też zaciśnięte

Listopad 2016 Syn <3

Wrzesień 2018 Syn <3

15.08.2019 Aniołek
malinowa1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 18:58   #3904
201801291006
Konto usunięte

Ale dzisiaj dziewczyny naskrobalyscie czytam i nadrabiam
Cytat:
Napisane przez Betty3131 Pokaż wiadomość
Ty teraz masz przerwę w stymulacji czy na naturalnym cyklu jesteś?
Mam cykl stymulowany, po grudniowym naturalnym.

Cytat:
Napisane przez paulinajazy Pokaż wiadomość
Tak mam podobna kombinacje leków. Dziś mam 8 dc kazał mi brać leki od 2 dc ale ja wzięłam 3 dc dlatego, ze miesiączkę dostałam późnym popołudniem we wtorek. Wczoraj skończyłam leki. 5 dni zażywałam. I zastanawiam sie czy jadąc dziś nie będzie to za wcześnie. Migotko a Ty będziesz miała inseminacje w tym cyklu ?
U mnie@ zaczęła się ok godz.18 wiec 1 dc wyznaczyła następnego dnia, i od 2 dc zaczęłam brać leki (czyli niby od 3 dc ale liczyłam to jako 2, bo @ późno się rozkrecila). Bylam w 9 dc, I jeden pęcherzyk miałam 29mm, natomiast dwa pęcherzyki po drugiej stronie 17 mm i 18 mm. Dostałam ovi, dr cykl spisał na straty, bo myślał że te dwa pęcherzyki padną, a one fajnie podrosły i pękły dwa dni później, także myślę że miały ok 22-2mm, gdyż mi szybko rosną, nawet 3mm/dzień. Może skuszę się przy "dobrych wiatrach " na jeszcze jedno iui, lecz teraz chciałam spróbować bez tego, nie nastawiałam się nawet.

Cytat:
Napisane przez patrycja665 Pokaż wiadomość
Właśnie to mnie zastanawia, że w sumie po 2 stymulacjach dr mówi o przerwie. Wspominał, że teraz musimy "polować" na dobrą komórkę. Pokazywał mi wykresy i obrazki tłumacząc, że większość moich jest uszkodzona.
Ja miałam 2 stymulacje pod rząd, miesiąc przerwy i teraz znowu mam stymulację. Pytałam kiedyś Dr ile cykli można stymulować bez przerwy, powiedział mi ze max 3,ale wszystko zależy od jajnikow, od tego jak te stymulacje się potoczą.

Cytat:
Dziękuję za kciuki i proszę o więcej
Punkcję będę miała w 11 dc.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Alutka daj znać jak tam po laparoskopii !!!? Cały dzień siedzisz mi w głowie

Edytowane przez 201801291006
Czas edycji: 2016-01-19 o 18:57
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 20:25   #3905
ewusik87
Raczkowanie

Dziewczyny które przygotowują sie do in vitro.

Powiedzcie proszę jakie badania z krwi trzeba zrobic- dr kazał mi zrobić wymazy i powiedzial żebym poszła oddać krew to mi za darmo tam zrobia jakues badania. Czy wam mowil konkretnie jakie.
Stary 2016-01-19, 20:35   #3906
paulinajazy
Raczkowanie

mnie co do stymulacji to mówił, że na ile jajniki pozwolą... mnie stymuluje od sierpnia co cykl - teraz w grudniu miałam cykl przerwy. Natomiast dziś byłam na monitoringu - trochę za wcześnie - i mam w weekend podjechać. Póki co trzy małe pęcherzyki. Jak ładnie podrosną będzie inseminacja, pewnie gdzieś za tydzień. Dziś już nie mówił o in vitro - mówił, że jestem młoda, że jeszcze możemy popróbować... i że to on jest dla mnie, a nie ja dla niego - że o in vitro będziemy potem ewentualnie decydowali... U mnie po lekach wszystko ładnie działa - on zwala brak ciąży też na skoki prolaktyny - mam dostinex, ale mówi, że widzi, że jestem nerwowa i że mi na pewno bardzo skacze przez to prolaktyna. W sumie na każdej wizycie tak mówi... Pytałam, czy mam iśc do psychologa, a Dr powiedział, że psycholog nic mi nie pomoże, bo jestem nauczycielką :P zalecił picie szkockiej :P
Stary 2016-01-19, 20:51   #3907
chal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewusik87 Pokaż wiadomość

Powiedzcie proszę jakie badania z krwi trzeba zrobic- dr kazał mi zrobić wymazy i powiedzial żebym poszła oddać krew to mi za darmo tam zrobia jakues badania. Czy wam mowil konkretnie jakie.
Ewusik wykaz badan to cala strona a4 nie dawal ci doktor takiego wykazu? Mi w tamtym tyg dal nowa liste. Jak cos to ci moge podac a jak wogole sie czujesz ?
chal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 21:13   #3908
patrycja665
Raczkowanie

Migotko
Ja przed laparo miałam 4 cykle stymulowane ale tam nie bylo problemu z pękaniem. Zastanawiam się czy ma na to wplyw ovitr.? np gdy jest za wczesnie lub za puźno podane? Bo niby po niej powinno byc wszystko ok.
patrycja665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 21:57   #3909
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Betty3131 Pokaż wiadomość
Kamila
Niebo istnieje .... naprawdę zostało nakręcone na podstawie książki o tym samym tytule. Czytałam ją (w ten weekend właśnie skończyłam) i jest tam dużo więcej szczegółów. Nie powiedziałabym, że to jest bajka. October Baby to film o dziecku, które urodziło się w wyniku nieudanej aborcji, zresztą przeczytasz opis to sama zdecydujesz czy go obejrzeć.
Byłam w szpitalu 4 dni, poszłam w czwartek, po podaniu pierwszych i drugich tabletek nadal nic się nie działo, dopiero trzecie podanie wywołało krwawienie, w sobotę miałam zabieg abrazji no i w niedzielę byłam już w domu.
Pasek Św. Dominika zamówiłam przez e-mail u Sióstr Dominikanek z Krakowa. Od znajomej dostałam jeszcze proszek ze skały z Groty Mlecznej w Betlejem. Może słyszałyście?
Jeśli chodzi o włókniaki to na 100% nikt mi nie powiedział, że to przez leki, tak tylko podejrzewają. Moja mama też ma takiego włókniaka, a Ona nigdy z hormonami nie miała do czynienia. Urodziła 4 dzieci, najmłodszy mój brat urodził się jak miała 44 lata, między mną a bratem jest 22 lata różnicy.
Oj,to Twoja Mama urodzila późno,moja tez,w moim wieku urodzila ostatnie dziecko ale widac wtedy inne życie bylo,inne powietrze,jedzenie...Co do,obrazka z Groty Mlecznej w Betlejem to ja tez go ma i taki proszek,który trzeba pic z woda albo z mlekiem,dostalam od mojej Chrzestnej ale jakos nigdy sie do niego nie modlilam,jeszcze,ani nie pilam tego,proszku,za Malo w to wierzę,a wiara tu jest podstawą sle przypomnialas mi o tym i moze go wynajdę teraz 😊O pasku Sw.Dominika też slyszalam duzo.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 21:59   #3910
kamilamimila
Wtajemniczenie

Ta refundację za anestezjologa dostala Nika,pamietam to,bo się z nia widzialam,ona dala mi swoje leki,które lek zostaly,na pewno jej oddali pieniądze.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
Stary 2016-01-19, 22:13   #3911
201801291006
Konto usunięte

Patrycja, wydaje mi się ze ovi właśnie pomaga w pęknięciu. Ja miałam podane ovi wtedy co ty, lecz moje były małe w czasie podania, dr P je "olal", 17 i 18 mm, a ładnie pękły. Przy jakiej wielkości miałaś podane ovi? Zastanawiam się czy te torbiele, to są związane z endo, czy może właśnie z hormonami, że coś z owulacją było nie tak w tym cyklu. A wiadome czy w nich jest krew czy jakiś płyn?
Kamila jak tam u Ciebie? Co z owu?
201801291006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 23:09   #3912
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Patrycja, wydaje mi się ze ovi właśnie pomaga w pęknięciu. Ja miałam podane ovi wtedy co ty, lecz moje były małe w czasie podania, dr P je &quot;olal&quot;, 17 i 18 mm, a ładnie pękły. Przy jakiej wielkości miałaś podane ovi? Zastanawiam się czy te torbiele, to są związane z endo, czy może właśnie z hormonami, że coś z owulacją było nie tak w tym cyklu. A wiadome czy w nich jest krew czy jakiś płyn?
Kamila jak tam u Ciebie? Co z owu?
Kochana,ja mysle,ze u mnie jest juz po owulacji,sadzac po testach i po śluzie,to by nasz Pan Dr znowu się pomylil o dwa czy trzy dni,na to wyglada,widac to tylko natura i nie da sie jej do kobca przewidzieć,widocznie mi pęcherzyki rosna szybciej albo szybciej pękają.
Stary 2016-01-20, 07:01   #3913
justyna183

Dziewczyny, co do niepękających pęcherzyków to są naprawdę różne przyczyny. Ja np. mam p/p antygenom jajnika czyli już z założenia komórki mogą być uszkodzone. Wiele z Was ma endometriozę i tu nie dyskutujemy, bo wiadomo jak to wygląda i ile złego robi ale u mnie jeszcze dr. zauważył, że więcej torbieli robiło mi się po lametcie niż po clo - zwróćcie na to uwagę. Nie wiem też dlaczego ale tym razem do ivf dostałam pregnyl zamiast ovitrelle.

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Cytat:

Ewusik na jakim jesteś etapie? W macierzyństwie za darmo robią tylko pakiet anestezjologiczni oraz estradiol i progesteron

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilamimila Pokaż wiadomość
Ta refundację za anestezjologa dostala Nika,pamietam to,bo się z nia widzialam,ona dala mi swoje leki,które lek zostaly,na pewno jej oddali pieniądze.
Kamilka zostaną mi 3 szt. gonapeptylu i pewnie trochę menopuru ale nie wiem jak jest jego data ważności po zrobieniu roztworu.

Zobaczcie co znalazłam. Wynika z tego, że refundacja leków tylko do końca czerwca
http://zdrowie.dziennik.pl/dziecko/a...-dostepne.html

Edytowane przez justyna183
Czas edycji: 2016-01-20 o 07:08
justyna183 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 09:07   #3914
midusia86
Zakorzenienie

Z ta refundacja leków to chyba nie do końca tak jest. Nie jest powiedziane, ze bedą one refundowane TYLKO do końca czerwca i sama ich refundacja nie jest związana ścisłe z rządowym programem ivf. Chodzi głownie o to, ze od lipca zacznie obowiazywać niwa lista leków refundowanych i nie wiadomo jeszcze, co sie na niej znajdzie. Może się okazać, ze refundacji będzie podlegać większy ich wachlarz, być może rownież żadne....
Stary 2016-01-20, 09:30   #3915
ewusik87
Raczkowanie

Chal- może mnie wyposza w tym tygodniu, ale musze miec usunięty woreczek. Co bardzo komplikuje mi sprawę. Maz byl w poniedziałek u dr a ten spokojnie mu powiedzial ze jak wyjde to żeby do niego przejechać. Ja mam zrobiony komplet badan ale hak zaczynałam chodzić do dr dwa lata temu. Nie wiem czy są ważne. Możesz mi napisać lub podać linka gdzie je znajdę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 09:58   #3916
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, co do niepękających pęcherzyków to są naprawdę różne przyczyny. Ja np. mam p/p antygenom jajnika czyli już z założenia komórki mogą być uszkodzone. Wiele z Was ma endometriozę i tu nie dyskutujemy, bo wiadomo jak to wygląda i ile złego robi ale u mnie jeszcze dr. zauważył, że więcej torbieli robiło mi się po lametcie niż po clo - zwróćcie na to uwagę. Nie wiem też dlaczego ale tym razem do ivf dostałam pregnyl zamiast ovitrelle.

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Ewusik na jakim jesteś etapie? W macierzyństwie za darmo robią tylko pakiet anestezjologiczni oraz estradiol i progesteron

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Kamilka zostaną mi 3 szt. gonapeptylu i pewnie trochę menopuru ale nie wiem jak jest jego data ważności po zrobieniu roztworu.

Zobaczcie co znalazłam. Wynika z tego, że refundacja leków tylko do końca czerwca
http://zdrowie.dziennik.pl/dziecko/a...-dostepne.html
Justynka,dziekuję,Gonapep tyl na pewno sie przyda,co do Mrnopuru to zapytamy Dr,bo jego tata ważności jest 28 dni,podane na opakowaniu,po otwarciu ale Dr mowil,ze dwa miesiące,jeśli ja podejdę do zabiegu to w marcu,moze by bylo jeszcze dobre ale tez bym sie bala,ze moze nie działać jak nalezy,na razie trzymaj w lodówce jak Ci zostanie,dziekuję.
Stary 2016-01-20, 10:22   #3917
ewusik87
Raczkowanie

Justyna- ja nie jestem na żadnym etapie. Miałam zacząć brać anty ale trafilam do szpitala. Ale mąż byl w poniedziałek u dr i powiedzial ze na spokojnie ze zdążymy. Ja w ogóle nie wiem jak to wygląda jestem zielona. Dr kazał mi tylko zrobic wymazy i iść oddać krew i ze tam mi zrobia za darmo badania z krwi. Może do piątku wyjde ze szpitala to od razu do niego podjade. Strasznie sie boje ze nie zdążymy albo ze zacznę wydam sporo kasy a dr mi wtedy powie ze nie kwalifikuje się i będę za wszystko płacić, a na ti mnie nie stac😩
Stary 2016-01-20, 11:54   #3918
alutka29
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez migotkaaa_83 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj dziewczyny naskrobalyscie czytam i nadrabiam

Mam cykl stymulowany, po grudniowym naturalnym.

U mnie@ zaczęła się ok godz.18 wiec 1 dc wyznaczyła następnego dnia, i od 2 dc zaczęłam brać leki (czyli niby od 3 dc ale liczyłam to jako 2, bo @ późno się rozkrecila). Bylam w 9 dc, I jeden pęcherzyk miałam 29mm, natomiast dwa pęcherzyki po drugiej stronie 17 mm i 18 mm. Dostałam ovi, dr cykl spisał na straty, bo myślał że te dwa pęcherzyki padną, a one fajnie podrosły i pękły dwa dni później, także myślę że miały ok 22-2mm, gdyż mi szybko rosną, nawet 3mm/dzień. Może skuszę się przy "dobrych wiatrach " na jeszcze jedno iui, lecz teraz chciałam spróbować bez tego, nie nastawiałam się nawet.

Ja miałam 2 stymulacje pod rząd, miesiąc przerwy i teraz znowu mam stymulację. Pytałam kiedyś Dr ile cykli można stymulować bez przerwy, powiedział mi ze max 3,ale wszystko zależy od jajnikow, od tego jak te stymulacje się potoczą.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Alutka daj znać jak tam po laparoskopii !!!? Cały dzień siedzisz mi w głowie
Ja melduje się wczoraj miałam zabieg czułam się po nawet ok dzisiaj byłam strasznie słaba ,ale już jestem w domu ... ciężko się ruszać i ramiona strasznie bolą cała klatka piersiowa, mam ponoć 1 jajowód nie drożny od strony macicy za miesiąc kazał mi dr Gawlik ,że za miesiąc mam przyjść na 1 dzień na przegląd macicy pytałam pielęgniarki to mówiła ,że 10 min trwa i nazywa się histeroskopia miałyście tak samo?
alutka29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 12:21   #3919
chal
Rozeznanie

Cytat:
Chal- może mnie wyposza w tym tygodniu, ale musze miec usunięty woreczek. Co bardzo komplikuje mi sprawę. Maz byl w poniedziałek u dr a ten spokojnie mu powiedzial ze jak wyjde to żeby do niego przejechać. Ja mam zrobiony komplet badan ale hak zaczynałam chodzić do dr dwa lata temu. Nie wiem czy są ważne. Możesz mi napisać lub podać linka gdzie je znajdę.
Ewusik to wracaj szybciutko do zdrowia i do walki o dzidziusia. Co do badan to jak wroce do domu to ci napisze. Badania sa wazne tylko 6 miesiecy. Wiec będziesz musiała zrobic wszystko od nowa mi udalo sie z kilkoma badaniami ze nie musialam powtarzac. A i tak w ciagu tyg poszlo prawie 2000 zl. Ja mam jutro ostatnia tabletke antykow i czekam na @ i kolejne zastrzyki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 12:22   #3920
justyna183

Ja już po monitoringu Niestety ale punkcja przesunie się pewnie na wtorek - wszystko okaże się w piątek. A z dzisiaj: 8 i 9 pęcherzyków od 9 do 11 mm, także ilość imponująca - zobaczymy jak będzie z jakością
Stary 2016-01-20, 12:27   #3921
chal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alutka29 Pokaż wiadomość
Ja melduje się wczoraj miałam zabieg czułam się po nawet ok dzisiaj byłam strasznie słaba ,ale już jestem w domu ... ciężko się ruszać i ramiona strasznie bolą cała klatka piersiowa, mam ponoć 1 jajowód nie drożny od strony macicy za miesiąc kazał mi dr Gawlik ,że za miesiąc mam przyjść na 1 dzień na przegląd macicy pytałam pielęgniarki to mówiła ,że 10 min trwa i nazywa się histeroskopia miałyście tak samo?
Alutka cieszę się ze jesteś juz w domu te ramiona beda cie bole kilka dni i minie. Zobaczysz ze kazdy dzien bedzie lepiej. Kurcze niedobrze ze ten jajowod niedrozny ale jeden do ciazy wystarczy . W temacie histeroskopii nie pomoge bo nie mialam ale ten temat przewijaj sie tu bardzo czesto. Wracaj do sil i do zdrowia
Stary 2016-01-20, 12:33   #3922
chal
Rozeznanie

Cytat:
Ja już po monitoringu Niestety ale punkcja przesunie się pewnie na wtorek - wszystko okaże się w piątek. A z dzisiaj: 8 i 9 pęcherzyków od 9 do 11 mm, także ilość imponująca - zobaczymy jak będzie z jakością
Wynik super !!!!! I z jakoscia tez bedzie dobrze trzymam kciuki caly czas i moze puszcze po informacji od ciebie o pozytywnej becie pytalas dr jeszcze o te badania ? Ja czekam na tel z kliniki ciekawe czy sie doczekam

Edytowane przez chal
Czas edycji: 2016-01-20 o 12:34
Stary 2016-01-20, 12:40   #3923
justyna183

Cytat:
Napisane przez chal Pokaż wiadomość
Wynik super !!!!! I z jakoscia tez bedzie dobrze trzymam kciuki caly czas i moze puszcze po informacji od ciebie o pozytywnej becie pytalas dr jeszcze o te badania ? Ja czekam na tel z kliniki ciekawe czy sie doczekam
No właśnie o te badania to ja jak zwykle nadgorliwa zapytałam w poniedziałek ale postanowiłam więcej o nich nie wspominać, a jak się okaże że w klinice każą je dorobić, to wtedy zrobimy
Stary 2016-01-20, 12:51   #3924
chal
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie o te badania to ja jak zwykle nadgorliwa zapytałam w poniedziałek ale postanowiłam więcej o nich nie wspominać, a jak się okaże że w klinice każą je dorobić, to wtedy zrobimy
Masz dobre podejscie podoba mi sie ... nie sadze zeby mogli cofnąć z punkcji bo czegos brakuje ?.
Stary 2016-01-20, 13:03   #3925
patrycja665
Raczkowanie

Migotko
Ovitrelle miałam podane w 10 dc jak na mnie to bardzo wcześnie :P miałam 2 jajeczka 25 i 22,5 a teraz maja 37 i 44 mm. Teraz mam robić badania wiec dowiem się co i jak.
patrycja665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 13:20   #3926
kamilamimila
Wtajemniczenie

Cytat:
Justysia,to super masz wyniki,mnostwo pęcherzyków,moze ten lek tak dziala,a Menopur dolozyl jeszcze na pewno,tylko ten glupi przepis,ze zaplodnic mozna tylko 6 jest do kitu😞
Stary 2016-01-20, 13:32   #3927
justyna183

Cytat:
Justysia,to super masz wyniki,mnostwo pęcherzyków,moze ten lek tak dziala,a Menopur dolozyl jeszcze na pewno,tylko ten glupi przepis,ze zaplodnic mozna tylko 6 jest do kitu😞
No dołożę, także mój poranny wpis już trochę nieaktualny
Gonapeptylu zostanie mi 1 sztuka, natomiast menopur mam dawkę 150, także również nie wiadomo czy coś zostanie
A tak w ogóle, to w piątek będę wszystko wiedziała
Stary 2016-01-20, 13:33   #3928
Lili9999
Raczkowanie

Cytat:
Wow, bardzo dużo, ja mam po 3, doktor mówił, że ładnie się stymuluje ale u Ciebie widzę o wiele lepiej jest
Lili9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 13:38   #3929
chal
Rozeznanie

Cytat:
Kamila jesli chodzi o leki to jak mi cos zostanie to tez ci dam
Stary 2016-01-20, 13:46   #3930
Marzena_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alutka29 Pokaż wiadomość
Alutka, ja też miałam skierowanie na histeroskopię, ale Dr Przybycień powiedział, że nie ma takiej potrzeby, więc może skonsultuj to najpierw. U mnie też jeden jajowód niedrożny, więc stymulujemy co drugi miesiąc, a co do ramion, to ja przez dwa dni wyłam z bólu, potem przeszło

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości