O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-20, 12:42   #4591
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Yss czemu pytasz? Skoro napisalam to cos oznacza... Zreszta bylam caly czas na fb z Wami
Nie no stesknilam sie troszke. I mowilas tez cos ze TZ zrobil awanture o wizaz.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Mąż napisał smsa że czekają jeszcze na geodete i rzeczoznawcę, więc raczej nie zdążę, muszę zadzwonić i przełożyć chyba
Do dupy
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 12:43   #4592
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Lila udało się przełożyć?

Ja właśnie pocwiczylam, Coraz lepiej się czuje ćwicząc 😉
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 13:40   #4593
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Bry Dzien!

Kasia A bedziesz juz z nami na dluzej?

Siedze w pracy i czekam na pacjenta.
Wkurzyla mnie wczoraj tesciowa. Tydzien temu zamowilismy czekoladki dla babci. Pudelko z naszym zdjeciem, cuda wianki. Wczoraj gadamy z tesciowa i mowie jej, zeby powiedziala babci aby ta siedziala w domu jutro. I tak od slowa do slowa wyszlo ze podala nam zly adres . No kuzwa!!!! Pisalam do firmy, juz zmienic adresu nie moga . Czekam na namiary na kuriera i bede dzwonic. To tak na prawde dwie ulice obok. A jeszcze tesciowa z rozbrajajacym tesktem - no ale znajda babcie, listonosze ja znaja. Na co ja - ale to jest kurier! Ona - aaaa aha. No mam ochote cos rozwalic!!!!

kurde oby udalo sie znalesc namiary na kuriera i to odkrecic.

Cytat:
Yss czemu pytasz? Skoro napisalam to cos oznacza... Zreszta bylam caly czas na fb z Wami

a jak wyjaśniłas z tż kwestie forum?

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja dzis wstalam o 11 i len mi pęka psia mać

Yss no tesciowa po prostu po ch.fest! Mojej ostatnio wysłaliśmy prezent na 50 i oszukalismy ja ze przyjdzie paczka ze zdjęciami Tuli. A ta zobaczyla rozmiary paki i opieprzyla kuriera hahahah dopiero jak otworzyla to się zdziwiła

Ziajka nic nie mów o przeziębieniu. Tulą tez juz giluje. Oktopienstwo! Wspolczuje ci tych migren kochana

Lilka dobrze ze dzis do dr idziesz kochana

Mysia a no masz no może i glodnemu cholera wie ale jakbyś ten tekst razem z Ewcia zlozyly ona byzkac ja pipke haha

Ewci dobrze ze pęcherz troszkę lepiej

Kluska brawo za skalpel!!! Poczatki najgorsze!

Tulą ma zabawe karnawalowa w pon musze ja przebrać za cos i nie mam pomysłu zupełnie.
Co kupiliscie tesciowej ze aź rozmiar paczki ja zaskoczył ?

Moze przebierz Tule za księżniczce.

Jade z pracy.Jutro mam wolne a w piatek pracuje.Bo nie dojechały jakies czesci na jutro.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 14:50   #4594
kasiab91
Zakorzenienie

Ysss milo mi No tz troche udobruchalam Bylo nieciekawie ale to juz minelo

Ziajka super wakacjr, my w tym roku w gory chcemy

Gianka a moze za kotka? Legginsy w panterke i bluzke i ogonek zrobic A na glowke opaske z uszkami

Ewcia ja czekam na koniec @ i ruszam od nowa z cwiczeniami. Ten okres zabil cale moje zawziecie

Mojemu mezowi jak nie urok to sraka. Pojechalismy na usuniecie zeba, mialo byc normalnie. A tu okazalo sie z szyciem, ponad godzine na fotelu. Kasy o wiele wiecej i bolu i stresu
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:00   #4595
Lila_27
Zakorzenienie

Niedawno pojechali
Taka głodna byłam,bo od wczoraj nie jadłam z powodu tego badania
Ale spoko,termin na gastro w przyszły pon lub środę,bo w te dni robią
Jeszcze zadzwonię konkretnie,bo mamusia do mnie przyjeżdża w pt z bratanicą i nie wiem na ile zostaną'
Rozmawiałam z moim gastrologiem i odradza robienie pryw,każe poczekać na ten termin na nfz,ale powiedziałam mu jak się czuję,więc kazał mi samej zadecydować
Chcę mieć to badanie już za sobą i wiedzieć co to za gówno,a do 15 lutego to daleko

Kasia jak nie urok to sraczka

Ruda brawo za ćwiczenia! dumna jestem
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN

Edytowane przez Lila_27
Czas edycji: 2016-01-20 o 15:01
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 15:01   #4596
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Ysss milo mi No tz troche udobruchalam Bylo nieciekawie ale to juz minelo

Ziajka super wakacjr, my w tym roku w gory chcemy

Gianka a moze za kotka? Legginsy w panterke i bluzke i ogonek zrobic A na glowke opaske z uszkami

Ewcia ja czekam na koniec @ i ruszam od nowa z cwiczeniami. Ten okres zabil cale moje zawziecie

Mojemu mezowi jak nie urok to sraka. Pojechalismy na usuniecie zeba, mialo byc normalnie. A tu okazalo sie z szyciem, ponad godzine na fotelu. Kasy o wiele wiecej i bolu i stresu
Ale czemu własciwie miał pretensje o forum?to temu był taki dziwny przed świętami?

Stary 2016-01-20, 15:23   #4597
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Lila udało się przełożyć?

Ja właśnie pocwiczylam, Coraz lepiej się czuje ćwicząc 😉
Super! Oby mi się dzisiaj chciało. Bo dużo pracy i po irytowana jestem.

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ale czemu własciwie miał pretensje o forum?to temu był taki dziwny przed świętami?
Dobre pytanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 15:59   #4598
kasiab91
Zakorzenienie

Dziewczyny P Przeczytal przez zupelny przydek moje wpisy i nie spodobalo mu sie ze pisze az tyle na forum publicznym. Ale ja juz NIE CHCE o tym pisac i mowic. Bylo minelo Wrocilam i jestem.
MAMA- 03.05.2014

Stary 2016-01-20, 16:13   #4599
PannaMagda
Zakorzenienie

Kasia niech nie przesadza my jestesmy przyjaciolkami a nie znajomymi jestes dla Nas wazna ❤️
Stary 2016-01-20, 16:27   #4600
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Kasia niech nie przesadza my jestesmy przyjaciolkami a nie znajomymi jestes dla Nas wazna ❤️
No dokładnie.

U Dominisia jest babcia i szaleją

Stary 2016-01-20, 16:37   #4601
PannaMagda
Zakorzenienie

Iza niech szaleje chlopak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 17:30   #4602
kasiab91
Zakorzenienie

Iza a Ty odpocznij jak babcia jest

Ja przywiozlam od mamy kolyske dla lalek, przetrwala 20lat bo to moja byla. Uszylam jej w sobote posciel do tej kolyski i Olcia bawi sie caly czas.
MAMA- 03.05.2014

Stary 2016-01-20, 17:37   #4603
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasia pokaż to cudo?

Iza korzystaj z chwili spokoju 😉

Ziajka ale się fajne wakacje zapowiadają😀

Basia a Ty gdzie dzisiaj ? Mili?

U nas byli po auto, zabrali i jest spokój, byliśmy na spacerze. Wypiłam czekoladę i idę oglądać bajki 😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-20, 19:00   #4604
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

jestem
ide nadrabiac

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Była u mnie siostra z mężem, wypiłam kawę. Zaraz zmykam robić obiad,dzisiaj spaghetti z ciemnym makaronem 😁

Ziajka współczuję bólu głowy 😢 ja mam dzisiaj akcje pęcherz, tzn juz nie boli ale tabletki wzięłam jeszcze rano żeby dokładnie dziada przegonić i sikam co chwila 😉

Basiu co ile masz urząd? Ja teraz miałam w grudniu i dopiero 1kwietnia a w razie mają dzwonić lub pisać SMS.
kochana ja mam co 2 miesiace sie wstawiac w UP

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
U nas nudy dzisiaj. Żołądek ciągle piecze 😭Myślę, że to mogą być wrzody ... Masakra jakaś, a ta gastroskopia za m-c dopiero.... A mnie boli już ciągle 😭

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Może uda mi się to jednak przyspieszyć, bo dostalabym antybiotyk i w końcu by przeszło ?
kochana iz do lekarza bo szkoda ze sie tak meczysz

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Hej kochane

Arletko o rany! o której wizyta?

Migotko dziękuję, brat juz lepiej . był na usg i 2 żebra złamane 11 i 10.
Iza pytałaś - na hokeju był i tam dostał kolanem.
a co do kremów to za eucerin noc+oczy w gemini zapłaciłam ok 80zl (Gianka tez jestem nim zachwycona!) a AVA na allegro chyba ok 20-25zl za jeden.

Mysia to macie teraz czas się stesknić

Margot oj ja wina za bardzo nie lubię ale domowego bym się na piła

Ewciu jak pęcherz? jeszcze nasiadówki można z szałwii lub rumianku, szałwia lepsza jak dla mnie. ale to na te pierwsze ciężkie chwile

oo Kasia

Ziajka a u Was kiedy ferie wypadają?

Madziu Tajlandia przecudne miejsce na ziemi magiczne zwiedzać nie chcecie ale rekomenduje jeden dziś len chociqz w Bangkoku zaplanować, jest czadowy!

Gianka no super Tulka dorosła juz taka a powiedz macie tam od razu przedszkole? teraz od września przejdzie czy za rok?

Zophiee a u ciebie na ferie luźnej nie będzie? masz też chyba przedszkola integracyjne, czy źle pamiętam?

Yss super ze u Was progres

my wczoraj byliśmy u dermatologa i wszystko ok. mam obserwować ale nic tam pani dr złego nie wypatrzyla, białe plamy o ile są w dotyku jak skóra, bez nierówności to jest w porządku. za to Hania chyba przypomniała sobie u dr szczepienie bo strasznie się bała i płakała
a wieczorem zrobiłam z ewą sekret (!)
super ze z Hani plamkami jest wszystko ok
brawa za cwiczenia

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
No raduje sie, kolejna podwyzka w czerwcu . W 80% po islandzku 15% po angielsku i 5% po polsku (czasami zdarzaja sie Polscy pacjenci).
super ze dostalaś podwyzke i jeszcze lepiej ze dostaniesz kolejna

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Wiec tak, jest dzidzius ma 3,2mm, jest mlodszy o tydzien z usg, czyli 5t6d. serduszko bije, jest niby wszystko dobrze. Niewiadomo skad to plamienie ale tez nic na to nie powiedzial. Wizyte mam miec za 2 tyg i porobic badania.
swietnie ze jest dzidzius klask i:

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 19:11   #4605
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza a Ty odpocznij jak babcia jest

Ja przywiozlam od mamy kolyske dla lalek, przetrwala 20lat bo to moja byla. Uszylam jej w sobote posciel do tej kolyski i Olcia bawi sie caly czas.
Odpoczelam Babcia go wymęczyła i padł juź o 19:30 Jutro sie wyśpie bo do pracy dopiero w piatek.

Cytat:
Kasia pokaż to cudo?

Iza korzystaj z chwili spokoju 😉

Ziajka ale się fajne wakacje zapowiadają😀

Basia a Ty gdzie dzisiaj ? Mili?

U nas byli po auto, zabrali i jest spokój, byliśmy na spacerze. Wypiłam czekoladę i idę oglądać bajki 😁
Jakie bajki ogladasz?

Stary 2016-01-20, 19:43   #4606
89migotka
Zakorzenienie

Cześć.
Wpadłam tylko nadrobić, przywitać się i powiedzieć, że żyję. Dzisiaj z pracy wróciłam dokładnie o 19:15, siedziałabym dłużej, ale już mi tak w brzuchu burczało, że musiałam wracać do domu. W poniedziałek mam to usg, nie mam pojęcia jak to zrobię żeby się wyrobić. Głowa to mnie tak napieprza od monitora i cyferek aż rzygać się chce. Pomarudziłam. Idę coś zjeść, pod prysznic i spać. Dobranoc.

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 19:53   #4607
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Iza jak Dominis ?

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Ja pierdziele Mysia przeczytałam ze pipka koniec i się zastanawiam o co ci chodziło hahahha jestem walnięta!

Zrobiłam mężowi sałatkę do pracy,Tuli zupkę właśnie wylaczylam i ode się relaksować. Tulą znów ma katar! Kuźwa masakra! Juz mnie telepie jak o tym pomysle!
zdrowkas dla Tuli

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Hej

Arletko ciesze sie Kochana Waszym szczesciem

Ewciu jak pecherz teraz?

Iza ciesze sie ze z Domisiem lepiej.

Milii kochanie odpoczywaj u mamusi

U nas ok. Dzien za dniem leci, ja jestem jakas poddenerwowana i zla ciagle. Dostalam @ po moesiacu przerwy prawie i szaleje. Ola rosnie, P corsz lepiej
Ciesze sie ze jestes
a o @ nic mi nie mow w tym mialam tak dziwna @ ze ide jeszcze raz niech mi da jakies badania na hormony
okres mialam 2 dni jak zwykle 3 dnia mialam jakies 3- 4 godziny przerwy pozniej znowu @ 4 dnia nic (przez 24 godziny) i 5 dnia znowu @ , 6 dnia lekkie plamienie

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Dobry!
Migrena od soboty,.dopiero wczoraj zaczęła puszczać. Działałam na automacie bo ledwo żyłam. Dawni tak nie miałm, nawet zasnąć się nie dało, tabletki nie pomagały.
Pytałyście o urodzinki, udały się super,.w niedziele przyszli dziadkowie , chrzestni, rodzeństwo , Kuba w swoim żywiole, dwa dni prezentów i tyle kinderek że był przeszczęśliwy.
Wypad na sanki słaby, jeden zamienił się w spacer, a.drugi to większość drogi niosłam sanki w ręce i szukaliśmy śniegu.
A teraz Kubulek przeziębiony katar głównie,.ale już działam i dziś siedzimy w domu bo nie ma mowy o chorowaniu teraz
Idę nadrabiać.
zdrowka

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Kluska brat to dostarcza Ci zmartwień. A Hanulka cudnie musiała wyglądać w szale radości

Arlertko serduszko , cieszę się, że wszystko dobrze. A plamienia to mogą schodzić mini krwiaczki , tworzą się po wysiłku,.dźwiganiu, zdenerwowaniu lub samoistnie przy tendencji organizmu, kiedy same schodzą to widzisz plamienie ale samą niegroźne.

Zophiee jak tam Bobri? U ciebie luźniej?

Gianka Tula taka duża samodzielna już

Mysia cudowne plany, szybkie tempo ale szkoda tracić czasu

Lila nacierpisz się kochana, i co byłaś u dr? A może dieta trochę pomoże do tego czasu?

Ewcia jak pęcherz?

Kasia ale rozjechał sie cykl niedobrze, mnie już się w miarę unormował na dłuższy to znowy teraz po dwuch tygodniach @

Migacz niech mi cię.tam w pracy nie męczą tak,.a Ty się tak nie przejmuj klientami. Teraz ważniejsze sprawy na głowie, dbaj o siebie!

Mili

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Iza dobrze, że Domisiowi już goi się ładnie i nie boli.

Madzia ale czadowa podróż ja już żyję wakacjami , choć dopiero przełom sierpnia i września jedziemy, ale oczami wyobraźni już grzeję sięw słoneczku , a w basenie Tż z Kubulą szaleją

Dziś dzień lenia tylko zapakować prezenty na dzień babci i dziadka, zrobiliśmy kalendarze z Kubusiem każdy miesiąc inna fotka. Już w zeszłym.roku taku mieliśmy i najlepsza pamiątka
cudny pomysl

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Bry Dzien!

Kasia A bedziesz juz z nami na dluzej?

Siedze w pracy i czekam na pacjenta.
Wkurzyla mnie wczoraj tesciowa. Tydzien temu zamowilismy czekoladki dla babci. Pudelko z naszym zdjeciem, cuda wianki. Wczoraj gadamy z tesciowa i mowie jej, zeby powiedziala babci aby ta siedziala w domu jutro. I tak od slowa do slowa wyszlo ze podala nam zly adres . No kuzwa!!!! Pisalam do firmy, juz zmienic adresu nie moga . Czekam na namiary na kuriera i bede dzwonic. To tak na prawde dwie ulice obok. A jeszcze tesciowa z rozbrajajacym tesktem - no ale znajda babcie, listonosze ja znaja. Na co ja - ale to jest kurier! Ona - aaaa aha. No mam ochote cos rozwalic!!!!
mam nadzieje ze jednak dalo cos sie zrobic z kurierem

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-01-20, 19:53   #4608
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Cześć.
Wpadłam tylko nadrobić, przywitać się i powiedzieć, że żyję. Dzisiaj z pracy wróciłam dokładnie o 19:15, siedziałabym dłużej, ale już mi tak w brzuchu burczało, że musiałam wracać do domu. W poniedziałek mam to usg, nie mam pojęcia jak to zrobię żeby się wyrobić. Głowa to mnie tak napieprza od monitora i cyferek aż rzygać się chce. Pomarudziłam. Idę coś zjeść, pod prysznic i spać. Dobranoc.
Strasznie długo byłas w pracy.Teraz odpoczywaj i sie relaksuj

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Iza jak Dominis ?

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

zdrowkas dla Tuli

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Ciesze sie ze jestes
a o @ nic mi nie mow w tym mialam tak dziwna @ ze ide jeszcze raz niech mi da jakies badania na hormony
okres mialam 2 dni jak zwykle 3 dnia mialam jakies 3- 4 godziny przerwy pozniej znowu @ 4 dnia nic (przez 24 godziny) i 5 dnia znowu @ , 6 dnia lekkie plamienie
Rączka dalej czerwona:-( Tak sie martwie zeby nie została blizna.

Stary 2016-01-20, 19:58   #4609
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Cześć.
kochana na pewno dasz rade

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Strasznie długo byłas w pracy.Teraz odpoczywaj i sie relaksuj

Rączka dalej czerwona:-( Tak sie martwie zeby nie została blizna.
kurcze mam nadzieje ze nie zostanie sladu

ja dzis chcialam sie zrelaksowac bo dzis 20 i zrobilam pazurki

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 19:59   #4610
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
kochana na pewno dasz rade

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

kurcze mam nadzieje ze nie zostanie sladu

ja dzis chcialam sie zrelaksowac bo dzis 20 i zrobilam pazurki
Pokaz pazurki.

Stary 2016-01-20, 20:23   #4611
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Pokaz pazurki.
na fb zaraz wstawie

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ja myslalam ze sie watek skaczyl i trzeba juz zakladac a tu jeszcze ciagniecie stary (bez skojarzeń )

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2016-01-20, 20:38   #4612
PannaMagda
Zakorzenienie

Basia to moja wina.. Ja Ci mowilam ze watek sie konczy
Stary 2016-01-20, 20:39   #4613
mysia1986
Zakorzenienie

Basia dobrze ze sie odzwalas

Migotka jaka masakra kochana. Mam nadzieje ze sie juz ladbie relaskujesz.

Lila no kurde ale pech z tym dr. A dlaczego odradza robienie prywatnie?

Ja wlasnie wracam do domu. Zimno i ☠☠☠☠zi jak w kileckim
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 20:48   #4614
Lila_27
Zakorzenienie

Kyrde Natek mnie wykończyć 😕Za długo spał po popołudniu i teraz pewnie będzie szalał do północy 😕

Mysiu bo to na NFZ to on będzie mi robił , no i wiadomo, że jak zrobię gdzie indziej to nie wiadomo czy będzie chciał w ogóle zobaczyć te wyniki ..Ale chyba i tak zrobię, bo się zamartwie przez ten mc

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Mysiu już nie ma kieleckiego tylko świętokrzyskie 😀
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 21:14   #4615
Gianna M
Zakorzenienie

Lilka jak cie tak meczy to idź prywatnie normalnie i juz. Ja tez bym nie czekala bo ileż można się męczyć.

Iza komplet filaznki patera do tego wszystko w stylu shabby chic pakowane oddzielnie etc wiesz wiesz trzeba bylo dobrze zabezpieczyć

Kasia o matko wspolczuje tz rwania z szyciem:/ masakra!

Migotko odpoczywaj kochana należy ci się po takim maratonie w robocie

Ewcia fajnie ze ćwiczenia tak ci idą dobrze! U mnie dupa dupa dupa!!!

Idę zlegac bo wróciłam z roboty i jestem zmęczona. I lov ju wszystkie

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 22:05   #4616
89migotka
Zakorzenienie

Dopiero się położyłam bo jeszcze z bratem na skype rozmawiałam i tak zeszło do tego czasu.

Lila szkoda, że nie udało się dzisiaj pojechać na wizytę Jeżeli Ciebie tak bardzo męczy to uważam, że warto iść prywatnie na to badanie.

Kluska aj to pewnie brata teraz boli skoro żebra złamane.

Ziajka super,.że impreza urodzinowa udana Może jakaś fotka dwulatka?

Yss dotarł prezent do babci?

Iza zazdroszczę dnia wolnego!

Mysia, a no masakra Zrelaksuje się dopiero po 25, chyba...

Gianka ohoho cóż to za bal się szykuje Tulince Juz są jakieś pomysły na przebranie? A ja maraton będę miała aż do niedzieli

Ha! Co ja dzisiaj odwaliłam. Szykowałam się już do wyjścia z pracy i zamiast zmienić buty to ja spodnie zaczęłam ściągać Nie wiem o czym ja myślałam

Do jutra moje kochane! Lofka!

Stary 2016-01-20, 22:17   #4617
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka po całym dniu w pracy nie dziwie się ze nie masz siły czasu ani ochoty na ćwiczenia 😢

Migocia ale zakręcona jesteś 😂😂 idź się połóż kochana i odpocznij 😗

Lila jak za długo Ci śpi to go budz bo później masz Kongo 😉

Basiu kochana nie smutaj, jutro będzie nowy dzień 😉

Idę wysuszyć włosy i spadam spać bo mi tak w brzuchu burczy ze szok a nie będę jeść o tej porze 😉 dobranoc 😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-20, 22:17   #4618
MiliTu
Wtajemniczenie

89migotka jak spodnie to ja wiem o czym myślałaś zbereźniku

Kochane jestem na bieżąco ale tu u mamy znaleźć chwilę to jest masakra! Pobudka rano, cały dzień z dziećmi- jak nie u brata to u wujka itd. Jeszcze między czasie załatwiam sprawy do kredytu i urwanie tyłka jak talala. Tylko ćwiczę sobie, o !

Przepraszam że znów nie cytuję ale idę spać bo znów o 6 mi tu wpadną i koniec leniuchowania będzie.

Tęsknię
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 23:22   #4619
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Migotka Jutro będę dzwonić do kuriera (tj. dla was już dzisiaj 21). Bo przesyłka miała przyjść dokładnie na Dzień Babci.
Ja mam tak często w pracy. Ale ja muszę ubierać całe ubranko. I czasem się zakręcę i przebiorę spodnie i znowu ubieram szpitalne ciuchy zamiast domowe.
Stary 2016-01-21, 07:09   #4620
89migotka
Zakorzenienie

Ruda dobrze, że szybko udało się sprzedać auto. Jak tam Kostuś bez tatusia?

Mili może i o tym myślałam Ty tam odpoczywaj u mamy

Yss aaa ok to ja coś pokręciłam z tym kurierem. To oby dotarł pod dobry adres

Spadam. Praca czeka :/

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Gianka kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, miłości, spełnienia najskrytszych marzeń!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości