Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-20, 19:29   #2821
mevi_evi
wow

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez barbarybcia Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, czemu ona się wypiera tych ust, przecież ładnie ma zrobione.

Super jest ta seria, ciężko na YT o filmiki o aż tak drogich produktach (nie, żebym miała któryś z nich mieć, ale fajnie wiedzieć, jak działają.)

Też ją lubię. To taki powiew luksusu z monitora. :p

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 19:29   #2822
e_ina
Raczkowanie

Obejrzałam Szusz iiii ona jest zaprogramowana na narzekanie. Lew ukucnął, ona myślała, że to piłka dla psa...

Co do Julki to no cóż napisałabym coś, ale znów będzie, że roznoszę plotki, więc zamilknę. (wrzuciła filmik: autoportret)
Stary 2016-01-20, 19:33   #2823
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nomi_ Pokaż wiadomość
Oj tak, zupełnie inaczej z tymi "starymi" ustami
Wtedy też na nią trafiłam po raz pierwszy, bardzo lubiłam jej kanał w tamtym czasie. I fakt, świetnie wyglądała.

Edytowane przez Ace_
Czas edycji: 2016-01-20 o 19:37
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 19:38   #2824
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Karolina powiększała usta. To nie problemy z tarczycą.
Ja to wiem, Ty to wiesz, ale ona nadal będzie wmawiać wszystkim, że jest inaczej.
Z tarczycą to był durny żart, już nie będę.
Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
spoko, ale ja się dalej będę kulać ze skrótu "mieć tarczyce" dla problemów na tle hormonów tarczycowych, gdyż sama takie mam bo tarczycy właśnie nie mam ale oczyścić rozumiem o co Ci chodzi i skąd ten skrót
No mnie też to bawi i też jakby mi ktoś tak na poważnie rzucił to pewnie bym zapytała, czy myśli że ja nie mam. Ale mogłabym trafić na Ciebie i byłoby mi głupio.
Stary 2016-01-20, 19:42   #2825
roseplum
niepolubiecie

włączyłam Julie i wyłączyłam po głupich gadkach o kluczu
Stary 2016-01-20, 19:44   #2826
201607211122
Konto usunięte

co do Aggie i heaterki - patrząc na jej komentarze z przeszłości już wcześniej komentowała jej filmiki Aguś to, Aguś tamto i nagle bach - hejt, nie wiem czemu ale wydaje mi się że oni się znają z reala i coś między nimi zaszło więc teraz się na sobie wyżywają wirtualnie

słyszałyście o akcji New Looka z konkursem dla wszystkich członków UE poza Polakami?
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 19:48   #2827
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
ce

słyszałyście o akcji New Looka z konkursem dla wszystkich członków UE poza Polakami?
Cooo?

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 19:48   #2828
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Nie słyszałam, czemu oprócz Polaków?
Stary 2016-01-20, 19:49   #2829
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Wtedy też na nią trafiłam po raz pierwszy, bardzo lubiłam jej kanał w tamtym czasie. I fakt, świetnie wyglądała.
ja tam widzę maskę na twarzy
Stary 2016-01-20, 20:00   #2830
e_ina
Raczkowanie

Oglądałyście vloga Laury? Nie powinnam, ale ten moment gdy kręci hula hop
Stary 2016-01-20, 20:02   #2831
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Chodziło mi o tłumaczenie każdego opuchnięcia tarczycą ( w domyśle "chorą tarczycą"), jak no jest u niektórych blogerek. Ale zapomniałam, że tu o vlogerkach, więc nie każdy będzie wiedział o co mi chodzi.

A że usta nie puchną od tarczycy, to oczywiście też wiem, znam blisko i chorą na niedoczynność i na nadczynność (oczywiście nie chodzi mi o tę samą osobę) i o takich objawach nigdy nie wspominały.
Nie chodziło mi o spuchnięcie ust, ale raczej ciała
Np tu wygląda całkiem inaczej: https://www.youtube.com/watch?v=X5PQeCdHDNU, ktoś wklejał kiedyś filmik jak tańczyła gdzieś i też widać różnicę.
A co do ust, no cóż, widać, że coś było majstrowane. Karola się nie przyznaje?
Stary 2016-01-20, 20:03   #2832
_Morticia
.

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Wiem, wiem. I nie chce w żaden sposób umniejszać tego co przeszła, ale schemat zachowania i poziom dojrzałości według mnie identyczny. Mimo wszystko powinna się powstrzymać od takich tekstów publicznie. Już pomijam, że może sobie zaszkodzić jeśli prawnik ojca Alexa jest sprytny i kontroluje to co pokazuje na snapie.
Dokładnie. I ten jej autoportret, no żenada. Mam uczulenie na ludzi, którzy potrafią tak bablać wyłącznie o sobie. "Zawsze odróżniałam się od tłumu, miałam własne zdanie" bla bla bla. Każdy tak mówi

Normal is an illusion. What is normal for the spider, is chaos for the fly.

_Morticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 20:06   #2833
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Oglądałyście vloga Laury? Nie powinnam, ale ten moment gdy kręci hula hop
polecam moment ćwiczeń na przyspieszeniu x2 :"D

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez _Morticia Pokaż wiadomość
Dokładnie. I ten jej autoportret, no żenada. Mam uczulenie na ludzi, którzy potrafią tak bablać wyłącznie o sobie. "Zawsze odróżniałam się od tłumu, miałam własne zdanie" bla bla bla. Każdy tak mówi
strasznie sztuczny jej ten autoportet wyszedł
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 20:14   #2834
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Nie słyszałam, czemu oprócz Polaków?
no właśnie New Look nie potrafi tego wyjaśnić i nie chce komentować, wejdźcie na ich fb i sprawdźcie posty gości na strone - co tam się wyprawia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12541048_10203986922032779_813218684490720386_n.jpg (109,6 KB, 484 załadowań)
Stary 2016-01-20, 20:23   #2835
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
polecam moment ćwiczeń na przyspieszeniu x2 :"Dł
Teraz to już płaczę

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
no właśnie New Look nie potrafi tego wyjaśnić i nie chce komentować, wejdźcie na ich fb i sprawdźcie posty gości na strone - co tam się wyprawia
Dziwna sytuacja, Polska ostatnio na cenzurowanym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 20:24   #2836
201709190931
Konto usunięte

Cytat:
Ta, oskarżanie NL o rasizm (lol), o nienawiść do Polaków i wyzywanie NL. Myślę, że ludzie powinni się powstrzymać z mocnymi słowami do czasu aż sprawa zostanie wyjaśniona.
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 20:34   #2837
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Ja to wiem, Ty to wiesz, ale ona nadal będzie wmawiać wszystkim, że jest inaczej.
Z tarczycą to był durny żart, już nie będę.

No mnie też to bawi i też jakby mi ktoś tak na poważnie rzucił to pewnie bym zapytała, czy myśli że ja nie mam. Ale mogłabym trafić na Ciebie i byłoby mi głupio.
myślałem ze od problemów z tarczyca to co najwyżej mozna dostac "wytrzeszczu oczu" ale o " wydęciu ust" to nie ;-) to nad czy niedoczynnosc jest wtedy ?

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragonknight Pokaż wiadomość
Ta, oskarżanie NL o rasizm (lol), o nienawiść do Polaków i wyzywanie NL. Myślę, że ludzie powinni się powstrzymać z mocnymi słowami do czasu aż sprawa zostanie wyjaśniona.
z tego co nieoficjalnie wiadomo chodzi o bazy danych a konkretnie a maile jako baze danych ( polskie prawo zabrania wykorzystywania adresow email do tych celów) ale poczekajmy na oficjalne stanowisko firmy;-)

mały update

We believe that the data capture element of the competition (email addresses submitted in order to qualify) goes against Polish online gambling laws, which is why this exclusion is named. We are currently confirming this with our Polish legal advisor's and will adjust our Terms and Conditions in line with their guidance if required. Thanks #NLJoe "

Edytowane przez Arturo Sadi
Czas edycji: 2016-01-20 o 20:57
Arturo Sadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 20:34   #2838
Ace_
Raczkowanie

Ktoś z New Look odpisał, że chodzi o jakiś konkretny zapis w prawie polskim, który ma zabraniać im zbierać adresów e-mail od klientów zamieszkałych w Polsce :

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

pierwsze słyszę szczerze mówiąc
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 21:02   #2839
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dragonknight Pokaż wiadomość

robienie z siebie uciemiężonych - poziom ekspercki - jeszcze w dodatku w sytuacji, w której nie ma ku temu konkretnych podstaw.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 21:02   #2840
wraaakczasu
Rozeznanie

Zauważyłam, że Paulina ostatnio zaczyna się zachowywać jak Bogu. Na każdym kroku podkreślanie..
https://www.instagram.com/p/BAxEg5sp...by=mrolimpia18
"Zaraz poleje to sosem pomidorowym (nie z torebki, robiony)"

Aż mi się przypomniał Bogusiowy sos czosnkowy bez majonezu! na jogurciku..
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 21:12   #2841
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn oglądających The Affair (tak, tak, ja też się wciągnęłam ) czy w drugim sezonie zostanie rozwikłana zagadka, czy będzie jeszcze kolejny?

Znowu przypomniały mi się te dni, kiedy uciekałam w ten świetny serial i reszta syfu otaczającego mnie od miesiąca, nie miała takiego znaczenia :<

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ja dla odmiany włączylam stary filmik Karoliny i najpierw spojrzałam na nią jak na aliena, no jakos dziwnie wyglądala, zupelnie jak nie ona i dopiero sobie uswiadomilam, ze na tym starym filmie ma ze 2 razy mniejsze usta i byly znacznie ladniejsze niz te obecne
Mnie bardziej podobają się obecne, dobrze jej twarz wygląda, fajne proporcje

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Nie twierdze, ze nie mam prawa sie wypowiedzieć, może nie udzielam się regularnie, ale podczytuje na bieżąco. Nie wpadłam rozwalać wątku i robić dramy tylko myślę, ze w taktowny sposób wyraziłam swoje odczucia.
Munka, zdaje sobie sprawę, ze na pewno dziewczyny regularnie piszące się tutaj w jakiś sposób zżyły i nie dziwie sie, ze uskuteczniają się offtopy i ze wolicie spytać siebie nawzajem o jakieś porady niż "obcych", no bo to normalne. Po prostu, czasami z wątku robi się "watek offtopowy + filmiki urodowe" i jest to uciążliwe przebijać się przez posty rożnej maści, a nie na temat. Ale jak mówiłam, żadnej dramy nie chce robić, ot taka sugestia. Moim zdaniem taki klub na offtopy bardziej osobiste nie jest złym pomysłem, ale oczywiście nikogo stad nie wygonie i będę nadal przebijać się przez offtopy rożnej maści.

Też czasami mam dosyć kilku szarych stron, ale przewijam, bo wiem, że bywa i tak, że sama tworzę takie szare strony i wtedy interesują mnie te offtopy. No rozumiem Twójpunkt widzenia, ale pozostaję przy swoim

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Uwielbiam to podejście w typie Szusz, może lekko nadinterpretuje, ale niedługo pewnie usłyszymy,ze ona jest taka oryginalna i wyjątkowa, bo chce skromny ślub, a nie tak jak inne dziewczyny, ona nie z takich, co marzy o ślubie i weselu. Jakby to bylo cos złego, niech sobie kazdy robi po swojemu. Jak ktos ma ochotę planować slub 5 lat no to niech sobie planuje, jak ktoś planuje 5 dni, tez dobrze i co komu do tego.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Bez jaj. Ślub w USC to chyba poniżej stówki kosztuje. Garnitur zawsze facet jakiś ma, kieckę można kupić naprawdę tanio. Jak ktoś nie chce robić wesela, buk wie jakie koszty to tylko wymówka.
Fakt, kiedyś liczyłam swoje potencjalne potrzeby w tym temacie i wyszło gdzieś niewiele ponad 1000 złotych.

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Trzeba mieć niesamowite predyspozycje, by z tak pozytywnego wydarzenia zrobić pretekst do zrzędzenia. Szusz ma talent.
Tragedia z tą kobietą. Jak ktokolwiek wytrzymuje z taką męczybułą?
Stary 2016-01-20, 21:12   #2842
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

robienie z siebie uciemiężonych - poziom ekspercki - jeszcze w dodatku w sytuacji, w której nie ma ku temu konkretnych podstaw.
z czystej ciekawosci przejrzyjcie sobie profile oraz wpisy na nich osob ktore podnosza larum uciemiezonych zdyskryminowanych Polaków - kiedy poczyta sie ich wpisy na profilach to juz nie wyglada tak ładnie ;-)

Czas edycji: 2016-01-21 o 00:27
Stary 2016-01-20, 21:15   #2843
Munkaa
Zakorzenienie

[QUOTE=MostlyAhhhs;5420674 8]
Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość

Zależy od typu sylwetki, genetyki i metabolizmu. Innego treningu potrzebuje typ chłopięcy, innego gruszka z tendencją do odkładania każdej kalorii w okolicach bioder. Siłowy trening jest świetny, ale nie każdy może sobie pozwolić na ignorowanie cardio. Połączenie: ciężary + interwały sprawdza się w większości przypadków.
A co do tego - coś konkretnego się poleca? Mądre dziołszki polecają?

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość
z czystej ciekawosci przejrzyjcie sobie profile oraz wpisy na nich osob ktore podnosza larum uciemiezonych zdyskryminowanych polakow - kiedy poczyta sie ich wpisy na profilach to juz nie wyglada tak ładnie ;-)
Niestety za często spotykam się z Polakami, którzy robią z siebie ofiary z każdej możliwej 0kazji, która tak naprawdę nie jest okazją, a pierdołą jakąś zwykłą. Smutne to, nie wiem, z czego wynika, ale wygląda, jakby wynikało z leczenia głupich kompleksów głupimi sposobami. Szkoda, bo potem na tych przykładach tworzą się smutne stereotypy.
Stary 2016-01-20, 21:18   #2844
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

rozumiem tych ludzi w UK którzy najbardziej psioczą bo ostatnio straszna nagonka na emigrantów ze WSCHODNIEJ Europy, nie dość że ciągle po nich wszędzie jeżdżą to jeszcze w new looku nie pozwalają zagrać rodakom
Stary 2016-01-20, 21:24   #2845
Arturo Sadi
Zdegustowanie

[QUOTE=Munkaa;54217256]
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

A co do tego - coś konkretnego się poleca? Mądre dziołszki polecają?

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Niestety za często spotykam się z Polakami, którzy robią z siebie ofiary z każdej możliwej 0kazji, która tak naprawdę nie jest okazją, a pierdołą jakąś zwykłą. Smutne to, nie wiem, z czego wynika, ale wygląda, jakby wynikało z leczenia głupich kompleksów głupimi sposobami. Szkoda, bo potem na tych przykładach tworzą się smutne stereotypy.

mnie zawsze bawi do łez kiedy Polacy na emigracji wrzeszczą np: stop emigracji ;-) LOL

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
rozumiem tych ludzi w UK którzy najbardziej psioczą bo ostatnio straszna nagonka na emigrantów ze WSCHODNIEJ Europy, nie dość że ciągle po nich wszędzie jeżdżą to jeszcze w new looku nie pozwalają zagrać rodakom
nie wydaje mi sie aby był to przejaw rasizmu , zwłaszcza iz UK ma fioła na tym punkcie ( rasizmu i dyskryminacji), oraz na punkcie tzw: "poprawności politycznej" , ale poczekajmy na oficjalna wersje.
Stary 2016-01-20, 21:31   #2846
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arturo Sadi Pokaż wiadomość

mnie zawsze bawi do łez kiedy Polacy na emigracji wrzeszczą np: stop emigracji ;-) LOL
No, to jest słabizna mocna.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2016-01-20 o 21:34
Stary 2016-01-20, 21:37   #2847
Arturo Sadi
Zdegustowanie

Przejrzałem na szybko ustawę o ochronie danych i angielskie prawo, jest tam kilka rozbieżności ale i kilka zagadek.
- na polskiej stronie konkursu jest wzmianka iz podmiotem który zbierze dane zgodnie z ustawa o danych jest..... firma NL w UK ;-)
- polska ustawa o ochronie danych mówi ze jest wyjątek gdzie ochronę danych osobowych nie stosuje się w wyniku międzynarodowej umowy jeśli strona umowy jest Polska ( art 3)
- w Polsce ten konkurs nie jest gra hazardowa , w uk - jest ( gambling games)
- klient NL biorący udział w tym konkursie podpisuje polska wersje regulaminu gdzie gra hazardowa to nie jest , natomiast polak za granica np w sklepie UK biorący udział w tej grze a nie będący obywatelem ani rezydentem UK kwalifikuje sie pod gre hazardowa wedle ustawy o grach hazardowych rozdz akt 2pkt 10

W skrócie . NL w UK chciało zrobić konkurs-ankietę dla wszystkich swoich klientów we wszystkich sklepach UE , ale w PL istnieje odrębna ustawa o ochronie danych osobowych, która ominęli tzw umowa międzynarodowa, i wprowadzili konkursy w krajach gdzie NL ma siedzibę a na mocy niemiędzynarodowej umowy dane wysyłane z tych krajów( co ważne wysyłane i ZBIERANE w tych krajach) maja inna sankcje prawna niż dane zebrane w UK ale od obywatela Polski ;-)

poza tym jest różnica pomiędzy "resident of Poland" a "Polish National"

aha zapomniałem - w UK loteria przewidziana jest tylko dla rezydentów UK - czyli osob mieszkających w UK powyżej 186 dni ( nabywa sie wtedy automatyczna rezydenturę tymczasowa) osoby wpadające na chwile nie mogą brać udziału w loteriach w UK i rościć sobie prawa do wygranej.

Komentującympomyliło się rezydent Uk a Polak w UK ;-)

Czas edycji: 2016-01-21 o 00:31
Stary 2016-01-20, 22:21   #2848
_Morticia
.

Jakkolwiek by nie było, my zdążyliśmy zrobić siare w komentarzach

Normal is an illusion. What is normal for the spider, is chaos for the fly.

_Morticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 22:26   #2849
201607131114
Konto usunięte

Nibbles i makijaż w fiolecie.

http://youtu.be/ShRREvjpcKk
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 23:13   #2850
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez _Morticia Pokaż wiadomość
Jakkolwiek by nie było, my zdążyliśmy zrobić siare w komentarzach
zawsze przed szereg

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości