![]() |
#4411 |
Mother of Cats
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
![]() Zrobiłaś mi dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
niecnotliwa dziewica
|
Znad szkolenia przeciwpożarowego....
Nie mogę znaleźć właściwego cytatu, ale niezależnie od tego, zgadzam się ze Stazją. Powiedzieć komuś coś takiego oczy to czyste buractwo, niezależnie od poglądów. No, ale kiedy ja od osoby znanej z Wizażu od lat wielu i uważanej przeze mnie za dobrą znajomą usłyszałam (czy, raczej, przeczytałam), ze "ona już nie może mnie czytać" w momencie, kiedy narzekałam na eksmisję, mieszkanie bez ciepłej wody i łazienki oraz mycie się w temperaturze +8 stopni, nic mnie już nie zdziwi.
#4413 |
Piers do przodu
|
Mursz - ramki z zawartością
![]()
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do lat 80, to dla mnie odwrotnie - ostatnio coraz chętniej sięgam do tamtych przebojów z dzieciństwa ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=PIb6...0445C57F2B7F41 Guns'n'roses, A-ha, Bon Jovi, Jason Donovan... Poza tym 80's to sporo rocka ![]() ![]() ale o dziwo tego polskiego rocka z tamtych lat ie trawię (lady pank, budka suflera, perfect itp)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-21 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4416 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A wiecie, na okoliczność premii szarpnęłam się na urządzenie do odtwarzania CD. Proste takie, tylko radio i odtwarzacz. I są trzy opcje: - nabyłam badziew pierwszej klasy - ogłuchłam bardziej niż przypuszczałam - 1,5 roku w zimnie i wilgoci miało swój wpływ na posiadane przeze mnie CD ![]() W każdym razie słyszę tylko wysokie tony/ motyw przewodni danego utworu - a sprawdzałam na utworach różnego gatunku. No i niestety, muzyki to ja se nie posłucham ![]()
![]() |
#4417 |
Piers do przodu
|
#4418 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja się tak właśnie zastanawiałam, czy to Twoja psica, czy "obca"...?
![]()
#4419 |
Piers do przodu
|
Psica całkiem moja
![]() ![]() ![]()
#4420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Nindżopesz
|
O dziwo z wymienionych lubię tylko Gunsów, bardziej trafiły do mnie zespoły/utwory z 90' chociaż to trochę płynna granica.
A w ogóle lubię muzykę z lat 60' i 70' ![]() A jak pooglądałam najnowsze teledyski to osłabłam, większość wokalistek w bieliźnie, Rihanna to już w ogóle nie wie co ze sobą zrobić - na jednym teledysku w stringach i kopuluje z krzesłem, na drugim przewala się goła w wannie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | ||||
Zakorzenienie
|
jeszcze nie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sypie głupi śnieg ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro w stanach nawet był pozew, ze baba się poparzyła kawa, bo na kubku nie było ostrzeżenia, że gorące... ![]() Osobna kategoria to moda na to, co ma nalepke gluten free i jest drozsze niż to samo obok ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4424 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Od razu poznałam,ze to Twoja Sucz ![]() Tylko się zastanawialam, czy kuń ![]() Cytat:
![]() ![]() Lata 80 i wcześniejsze uwielbiam, zagraniczne i polskie. Obecnych wokalistów nie kojarzę za bardzo, nawet tych topowych często. Bibera raz wlączyłam na jutubie, z ciekawości o co tyle halasu..on zawodzi jak marcujący się kociak ...nie wytrzymalam do końca.... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-01-21 o 12:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A sunia przepiękna!!! ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam dziś nowo babkie cytrynowo!!! Wyjszła przepyszna! ![]() ![]() ![]() ![]() Piekarnik 180 stopni ![]() Następne podejście za rok. ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Kolejny dylemacik z cyklu bezedury ![]() Idę dziś w gościnę do mało lubianego towarzystwa ![]() ![]() Wanilie - niby ok, ale w dusznym, niewielkim pokoju ogrzewanie centralne udaje tam klimat Doliny Śmierci. Jakoś mi te słodkie wanilie tam się nie widzą. Przeleciałam wszystkie potencjalne świeżaki i: Prada irysowa - spocony facet Arpege - proszek do prania (jeszcze kilka miechów wstecz tak go nie odbierałam) Stella - różaniec z Lourdes (a 2 lata nosiłam z zachwytem) No miazga. Chyba nic już świeżego/kobiecego/neutralnego nie mam ![]() Chociaż i tak nic się nie przebije przez Teżowego Cedre Atlasa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Nindżopesz
|
![]() ![]() Ja już na zapas zaczęłam się zastanawiać czym mogłabym pachnieć na wspomnianym jesiennym weselu - no przeca nie załatwię sobie specjalnie czegoś ŁADNEGO i DAMSKIEGO ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() już po, kierowniczka od razu się zdecydowała, że mnie chce. na dzień dobry wypaliła 'ale pani młodziutka' - laska z 5 lat młodsza ![]() w dodatku dostałam już pozwolenie na ten wyjazd zaplanowany ![]() jutro na próbę idę... tylko że mam drugą ofertę nagraną i jeszcze jedną ciekawą ze słabym dojazdem ![]() a pachłam se Dune, starym już dość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
niecnotliwa dziewica
|
Prawem serii - zmarł Bogusław Kaczyński
![]()
#4430 |
Zakorzenienie
|
a na wadze -2,3kg, woda zrzucona
jeszcze ze 6 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to możesz sobie wybrać lepszą opcję ![]() I to tylko potwierdza moją teorię, że jak ktos ma trochę rozumu (wiem,że Ty masz więcej ![]() ![]() ![]() Wiadomo, rożne miejsca, różne warunki, różne place, raz łatwiej raz trudniej, ale jak się komuś chce i komuś zależy,to zawsze da radę prędzej czy póżniej :cool I mam tu na myśli zawodowych bezrobotnych, nie normalnych ludzi szukających pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Nindżopesz
|
Betty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby rozkręcić działalność trzeba być przedsiębiorczym i umieć ponosić ryzyko na kasę w biedronce też nie każdy się nadaje, ja bym chyba nie zniosła presji i narobiła głupich błędów. kierowniczego w poprzedniej odmówiłam, bo nadmiar odpowiedzialności ![]() jak ktoś wierzy w siebie i potrafi się sprzedać, to ma łatwiej i zawsze się gdzieś wkręci, nie przeżywa tak porażek. mnie tam wszędzie mówili, że za dobra jestem na takie stanowisko i powinnam robić większe rzeczy, ale jak się przebić... ![]() zasiłku żadnego nie biorę, chociaż coś tam przysługuje ![]() a w ogóle, to fajną ofertę znalazłam, tylko raczej nie mogę na 7 miesięcy na kontrakt wyjechać http://www.pracuj.pl/praca/osoba-spr...oferta,4329294 ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-21 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Piers do przodu
|
Też właśnie przeczytałam
![]() Betty ![]()
#4436 |
Zakorzenienie
|
spłakałam sie przy diabelskim nasieniu, a dalej jeszcze lepiej
![]() http://joemonster.org/art/34829/Zasl...sza_farmaceuci - Poproszę Haloââ☠ââ☠ââ☠ââ☠â â☠ââ☠ââ☠ [Haloperidol] ![]() ciag dalszy na fejsie jeszcze lepszy: âpoproszę Kutasolâ (Acutol) "MELISANA NOSFERATU" "Bukszpan (Buscopan)" "Poproszę korzeń siemienia lnianego w saszetkach" "-Poproszę domestos. - Słucham ? - No domestos do płukania jamy ustnej. Miał być Dentosept." "Poproszę syrop lewoślazowy" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-21 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
niecnotliwa dziewica
|
Mnie wystarczył syrop śledziowy
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- O borze, dobrze, ze dziś jestem sama w pracy - w sensie - nie ma rozdartej. Tusz mi się rozmazał i zaraz będę miała czkawkę ze śmiechu ![]() ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-01-21 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | |||||
Panaroja
|
snad kawusi i ogólnopracowego wieloprzyczynowego fqrvu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.wiem że to nie jest śmieszne , ale użyłam jako porównania , że wszędzie są domieszki czegoś szkodliwego i toksycznego , i jakoś się z tym żyje , bo się musi . A hipotetyczna możliwość wystąpienia śladowych domieszek czegośtam jest znacznie mniej szkodliwa niż oddychanie takim powietrzem jakie mamy w miastach . I prawdopodobieństwo wystąpienia jakichś glutenowych dolegliwości po zjedzeniu czegoś co ma taką adnotację jak kisiel , jest znakomicie mniejsze niż prawdopodobieństwo wystąpienia dolegliwości związanych z oddychaniem syfiastym powietrzem . Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na MTV to już chyba w ogóle muzyki nie ma od dawna tylko głupie reality szoły i insze grzebania w cudzych szafach ![]() Cytat:
![]() 2.no cóż, hamerykańska rozum wielka rozum ![]() 3.takoż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2.weź Stellę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.