|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Cytat:
oby tylko co chwila zdania nie zmieniali
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poddać się tż walczyć między skurczami, ale wtedy może Cię załadować do auta na skurczu ![]() ![]() Ja jestem za blado płaska bez różu, dobry pędzel i można różować Ona fajnie opowiada jak to dobrać, w necie jest jeszcze multum innych fajnych filmików, żeby się zorientować co i jakhttps://www.youtube.com/watch?v=kWpU...F24DB&index=14 |
|
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo widziałam takie
a poza tym kiedyś w biedronce jeden gościu podchodzi do mnie i konspiracyjnie szepce: " cigarety, wodka jest?" więc coś na rzeczy musiało być ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ja będę sobie robić szwedzki stół
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy i tz nikogo sie nie spodziewan.. A jesli ktos zechce przyjechac.. Jego problem :-D Omg :-D :-D :-D
|
|
#1415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie zawsze obie strony twarzy udają się inaczej
|
|
|
|
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przecież nikt CIę tam nie będzie niewiadomo jak oglądał![]() Miałoby to sens gdybyś normalnie chciała nosić, ale na miesiąc męczyć rzęsy? Że nie wspomnę,że pierwsze założenie jest 2 razy droższe niż każde kolejne uzupełnianie
|
|
#1417 |
|
Rozeznanie
|
Elena Michał jest naprawdę dzielny i znosi wszystko z cierpliwością. Wkurza mnie tylko to że z tym paluchem byliśmy u 2 różnych lekarzy i każdy przepisał inne lleczenie i żadne nic nie dało
A z chorym facetem to wiesz jak jest- gorzej jak z małym dzieckiem czasem Kurcze wydobyłam tablet z szuflady i zainstalowałam aplikację. I kompletnie nie czaję jej obsługi ![]() Z łóżeczkiem jest ten problem, że czekają na wyniki kontroli. Czekam już ponad tydzień, a miała być dostawa w 24 h. |
|
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę rozwiesić pranie, bo od 10ej stoi w koszu
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu tak gadacie o tym malowaniu sie az mi wstyd ze ja se odpuszczam :-D zamierzam sie myc jedynie :-D no dobra bede miala jechac to wrzuce korektor i puder :-D :-D
|
#1420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze, masz labe ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
E tam nie chce, pozniej foty na całe życie a serio ja ostatnio miałam i użyłam raz a tak to wyglądałam jak straszydło, ale kto wie kiedy sie przyda ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz taka mądra jestem, ale jak dostanę drugiego takiego cycoholika, albo poród mnie bardziej wymęczy to oleje całe malowanie się
|
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jaha ze bierz miejsca mało a nie znasz dnia ani godziny kiedy zechcesz wyglądać jak gwiazda ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie miałam pokarmu długo bo przyszedł dopiero gdzieś na 5-6 dobę. Ale sama siara jej wystarczyła. Moja Pola w ogóle pierwsze 2 tyg to by tylko spała, nawet na jedzenie ja musiałam budzić i podczas jedzenia wybudzać. Ale po 2tyg zupełnie jej sie odmieniło i zrobił sie żarłok - jadła co 2 maks 3h tyle dobrze ze krótko bo 10 min i pojedzone. A grubasek był ze hej kurczę fajne to karmienie miło wspominam mimo ze było pare chwil problematycznych to w ogóle sie ich nie pamięta Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karmienie naprawdę siedzi w głowie
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam robic rzęsy ale chyba nie wysiedze u kosmetyczki tyle czasu bo je sie ponoc z 3h nawet robi za pierwszym razem. No i nie wiem jak sie bede w nich czuła wiec stwierdziłam ze głupio tak pierwszy raz przed porodem. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1427 | ||
|
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Cytat:
A rzęsy takie zawsze mi się marzyly, ale żal mi zawsze było pieniążków bo to tak co 3-4 tyg się uzupełnia i pewnie nawet najtańsza opcja to ze 100 zl, nie? Na sam poród to ciul tylko od razu po, mąż będzie pewnie cykal fotki a ja przecież nie poproszę po urodzeniu Hani o kosmeczke tylko będę zajęta czymś innym
|
|
#1428 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będę walczyć Cytat:
i to pewnie zaraz na drugi dzień.
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci ludzie od wysyłek to mnie tez wkurzają, ciagle cos nie tak.. Nie dziwie sie ze sie irytujesz. Co do chorób to masz racje, lepiej teraz niz miałoby sie to dziad jak Zuzia bedzie. Także moze i lepiej niech odchoruja swoje teraz. A ja byłam w takiej knajpce z sokami i sałatkami obok mojego fryzjera mo miałam chwile przerwy przed ktg na którym wlasnie siedze ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
. Bylam w pracy, zawiozłam zwolnienie i wzięłam juz papiery do macierzyńskiego, żeby później nie jeździć.. A sluchajcie, jak jest z becikowym? Pit za który rok będzie potrzebny? Kurde tak piszecie o tych kosmetykach to może i ja jakąś próbkę podkladu spakuje... Nie zapomnijcie o pomadce nawilżającej, podobno bardzo się przydaje. .miłego popołudnia ⛄ |
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie że piszecie o kp.. pozytywnie
Dobrze że mówicie, ż epotem nie pamięta sie tego czy owego. Bo mówię, ja się naczytałam styczniówek a tam co druga nie chce mieć więcej dzieci,to albo tamto ale ja chce karmić i to jak najdłużej takie mam założenie
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ejjj ja też nawet o malowaniu nie myślę Co prawda mam na liście żeby zabrać mini kosmetyczkę ale.to w razie w . Chociaż wątpię że po cc będzie się chciało w oku grzebać Ja mam.mega problem z.włosami. zawsze musiałam codziennie je myć bo tłuste po jednym dniu ze hej. Ale teraz w ciąży je trochę na blond rozjasnilam i teraz po 5 dni nie musze myć ☺ no i odkryłam te suche szampony To teraz to już w ogóle len jestem
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu pedzicie! Ja siedze na ktg. Skurczy kilka sie zapisało, pare nawet na 100% standardowo niebolesnych. Zara tu chyba zasnę..
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Dobre z tym myciem- jak się nie umalujesz, nikt nie zauważy, ale spróbuj się nie umyć- zauważą i poczują wszyscy
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dobrze, podejście ważne bardzo najważniejsze to sięgać po ponoc kiedy opada sie z sił i jest problem. Doradcy laktacyjni potrafią naprawdę wiele ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jedna dziewczyna na szczęście zaczęła ją wypytywać o zakażenie krwi. Także nie byłam jedyna.Ale kurczę wkurza mnie takie podejście. Bo babka marnuje swój i nasz czas a przyjeżdża nieprzygotowana. A wczoraj takie artykuły poczytałam sobie o tym, że już totalnie nie wiem, czy to ma sens. Jeden lekarz określił to jako bazowanie na ludzkim strachu i sprzedawanie kota w worku, bo nikt nie może na dzień dzisiejszy zagwarantować skuteczności. A druga kwestia, to większość przeszczepień jest z krwi rodzeństwa a nie własnej. A my drugiego dziecka nie planujemy
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To cycoholik mały Ci sie trafił moja w nocy tez tylko raz jadła ale w dzien nadrabiała. A skoki to u mnie tak samo- inna bajka i cyc non stop..Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

), to zostało to wszystko po prostu bardzo mocno naruszone, poranione i wypadło..A to jednak była ochrona dzidzi...
oby tylko co chwila zdania nie zmieniali

rzadkie i w ogóle i robię sobie henna je domowa (kupiłam taka na kilka razy, co barwnik jest w żelu, nie proszku) i wszystko ok tylko schodzi po tak naprawdę 4 dniach 

jestem zła bo w weekend chciałam ostatecznie ustawić graty. Ale jak nie wyślą go dzisiaj to będzie dopiero po weekendzie.