|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Już myślałam, że z tego mojego ostatniego nocnego budzenia się i kładzenia spać o dziwnych porach nic dobrego nie wyniknie, a jednak, dziś zbudziłam się po 2-giej w nocy, kliknęłam 15 ml Iris Noir w cenie 25 zł, po czym spokojnie poszłam spać dalej |
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstać o drugiej w nocy i klikać na allegro Basiu czy to jakiś następny etap perfumocholizmu?
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim rozpoczynającym- rok a. lub pracę, lub inne rzeczy- trzymajcie się dzielnie
Kasiulko, nie korkuj na serce przypadkiem. Wróciłam dziś do pracy- jak przypuszczałam- w oku cyklonu jestem- przyszły m. in. nowe meble do pokoju- pod moją nieobecność zostałam spakowana i znowu muszę sie rozpakowywać na nowych półkach i w szafach, znowu walczę ze skrętami kabli komputerowych itd. Sabbath, czy z Twoją latoroślą to coś poważnego? Pachnę tą wodą Paryską, i nadal twierdzę że paryska nie jest- byłoby Parisienne... Tym niemiej nie jest źle. |
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, ja się też dziś nie wyspałam
Obudziłam się przed 5 i już nic sie nie dało zrobić, sen nie wrócił...Czuję się średniawo a pachnę Voila d'ambre |
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To cos w rodzaju nocnego podjadania![]() |
|
|
|
|
#3010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Titaj Taka
dopiero doczytalam o Twojej porannej przygodzie w parku. Serdecznie wspolczuje Cytat:
Cytat:
Myszko, nawet nie wiesz jak ja bym chciala, zeby PI u nas sie pojawila. Dawno mi tak na zadnych perfumach nie zalezalo. Cytat:
W kazdym badz razie trzymam za szybki powrot syna do zdrowia i wyprostowanie swoich spraw zawodowych.
|
|
#3011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przesylam duzo zdrowka ![]()
|
||
|
|
|
#3012 |
|
BAN stały
|
Witam kochane
.Na razie nie mam ochoty niczym pachnieć, ale jak cos to wybiorę TP. Dzisiaj pierwszy raz się maznęłam bazą oligo 25 tą ciemniejszą i ja na razie mi się podoba, fakt nie maskuje niedoskonałości jak podkład ale jest dużo lżejsza i nie czuje tej lepkości na twarzy jak po podkładzie, ładnie buźka wygląda, a w sztucznym świetle rewelacyjne, podobają mi sie te drobinki, są maciupeńkie. Miłego dnia!!! |
|
|
|
#3013 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Alergia niestety się nie daje, wyglądam dziś jak poparzona na twarzy i żaden podkład tego niestety nie zakryje na dodatek dopadła mnie w niedzielę grypa żoładkówka i ze sprzatania nici Od rana zjadłam dwa sucharki i jak tak czytam o tych pysznościach, które wypisujecie to aż mnie skręca w lewą strone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W temacie pachnę Angel (taka namiastka słodyczy do moich sucharków ) a, i chciałam jeszcze pogratulować Tulipance nowej pracy
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpie budzic sie z bolem glowy.Jestem wtedy nieprzytomna. Wez procha i bedzie dobrze![]() Dziewczeta! Pamietacie jak niedawno dyskutowalysmy o tym Allegrowiczu? http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=7432191 Mex mial byc Kurczaczkiem Doswiadczalnym Kupilam u niego Sensi (50 ml za 80 zl ) i wlasnie przyniosl je Pan Listonosz Kochany. SA ORYGINALNE |
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
Lipgloss - cos wyjasnilo sie z bagazem? Sabbath - text z bagazem absolutnie sliczny Juz zapisalam ![]() Po 3 tygodniach 'lenistwa' chwila powrotu, wyjatkowo ciezkiego - a przeplakalam wczoraj pol dnia, dzis nie moge sie wbic w rytm... Na dodatek boli mnie gardlo... Czas do roboty dzis i jakby to moja siostra powiedziala 'chce mi sie czy mi sie nie chce?' aha pachne narazie niczym... |
|
|
|
#3017 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A czy on jest jasny? Nie mogę znaleźć na internecie odcieni. Gdzie go można w ogóle kupić [ten podkład]?
Wstałam niedawno i jeszcze nie pachnę, dzisiaj pierwszy dzień szkolenia. Może dzisiaj będzie Lipstick Rose...
|
|
|
|
#3018 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tak, to jest jasny naturalny beż, odcień się nawet nazywa Beige Claire. Do nabycia jest w SuperPharmach i w Douglasach - wszędzie tam, gdzie kolorówka Bourjois. Natomiast jeśli chodzi o ten konkretny odcień to ja akurat troszkę się go naszukałam... Odcienie w internecie gdzieś są - na stronie Bourjois akurat tej 73-ki nie widziałam, jak sobie przypomne gdzie to wkleję linka.
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
71 i 72 są naprawdę jasne, 73 to taki lekki beż, 74 jest beżem ale nie dla ludzi dobrze opalonych, ja jestem średnio jasna i mi pasuje, ale on się ładnie wtapia więc przy lekkiej opaleniźnie też będzie ok. 75 jest dla opalonej buzi. Tyle mogę pomóc. ![]() Netowo (i chyba najtaniej) jest tu, ale kolorki pokazali tak bez sensu... http://kosmetykisklep.pl/sklep/index...cturers_id=102 No i idą jak woda, jeszcze w pt. były 73. A tu kolorki z innej strony, ale bez 74 nie wiedzieć czemu... http://www.bourjois.co.uk/face/foundation/104 Sabbath - zdróweczka dla synka. Edit. A objaśnienie już widzę Margot wkleiła włąśnie. Nie mogę skasować to niech leży.
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, trzymaj się i dużo zdrówka dla synusia
W temacie: Angelique Lilas. Jakoś nie mogłam się dzisiaj zdecydować, dosłownie NIC mi nie pasuje, jakaś taka marudna jestem, bo AA też mi nie pasuje.
|
#3021 |
|
BAN stały
|
Tez się namierzałam na burżuja ale jak baza sie sprawdzi to zaprzestane używania podkładów, nie lubię ich, zawsze sie strasznie świecę, pewnie to wina mojej skory.
Wiem ze nie na temat ale co polecacie dobrze kryjącego? Chodzi mi o jakiś podkład który by idealnie krył, na specjalne okazje, aby skóra była jednolita i bez żadnych niedoskonałości. Sporo czytałam o polecanym na wizażu Dermacolu ale boje sie ze mnie zapcha i bede miala wysyp krostek. Czy skóra się po Dermacolu świeci? Aggie czy w av to ty? Sliczne zdjęcie! |
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3023 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niektórym osobom pasuje ten podkład mi niestety wcale nie odpowiada.Moze coś w kompakcie będzie dobre poszukuje czegos naprawde dobrego na specjalne okazje, jak wyjscie wieczorem, wesele itp nacodzien nie używam podkładu a jesli juz to lekkiego.
|
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
No ... jestem stara i głupia - dziecko mnie musi przereformować
Ale jaka była zachwycona słoniem, krokodylami, małpkami ... warto było pojechać ![]() Cytat:
Co do tej drugiej rzeczy to mogę tylko powiedzieć, nie martw się każdemu się może zdarzyć - chociaż nie mam pojęcia co masz na myśli. pozdrawiam i przesyłam trochę optymizmu ... |
|
|
|
|
#3025 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
świeżutki, rozweselający Addict 2, na dobry poniedziałek
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, to Michelle Williams, żona Heatha Ledgera, ale szykuję się na takiego jak ona ma fryza. Genetyki nie da się przeskoczyć, więc chyba zetnę się na krótko i własnie wyszukuję w Internecie zdjęcia pieknych kobiet z krótkimi wlosami.
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot, wspolczuje mnie ostatnio tak podraznilo skore twarzy, ze cokolwiek na nia aplikowalam to konczylo sie mega burakiem No tak, jakby jednego bylo malo to jeszcze i chorobsko sie przyplatalo.
|
|
#3028 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale niektórzy w krótkich włosach wyglądają ślicznie. Szkoda,ze nie wiem jak teraz wyglądasz. Jesteś pewna ze krótkie będą pasować? |
|
|
|
|
#3029 |
|
Zadomowienie
|
Le Feu
Czy jest juz watek o perfumach tak absolutnie bosko pieknych i unikatowych, ze az jakos w ogole ich nie uzywamy? ;-))) |
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Rok temu miałam podobną fryzurę i wszyscy się nią zachwycali. Każdy kto mnie widział mówił, że o wiele lepiej niż poprzednio. Zresztą takiego fryza nie trzeba zbyt długo układać, parę ruchów szczotką i po sprawie, a jak mam dłuższe włosy to niestety, robi się "oklapus smętnus". Więc chyba nie mam wyjścia.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

wstać o drugiej w nocy i klikać na allegro
i gorzej być nie może 

Obudziłam się przed 5 i już nic sie nie dało zrobić, sen nie wrócił...

W kazdym badz razie trzymam
za szybki powrot syna do zdrowia i wyprostowanie swoich spraw zawodowych. 

.